skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dotaz !
prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 27.08.2004 do 07.09.2004, založil/a
18:52:30
07.09.2004
07.09.2004

Samantus
jirik ode mne dostava jako prvni Rad Samantusuv, Rad hnede magie
23:43:18
01.09.2004
01.09.2004

Gryzly
-> Jirik: já bych to bral, hlásím se k tobě. Ale já na ranní vstávám v 4.45. Budík mám na 4.30, pak ještě ležím a v 5.02 jdu snídat. kolem 5.20 vyrážím a na 6.00 musím být v arbeitu. Nejrychlejší čas z domova do práce autem mám za 9 minut a to je 3 km městem a jinak přes vesnice. dohromady 14 km. Ale stydím se za to.
07:27:06
31.08.2004
31.08.2004

Jirik - zrušená registrace
Teda řeknu vám, dal bych tomu kdo vymyslel ranní vstávání, ať už do práce nebo školy trest smrti.
Podle mě je to proti přírodě, vstávat dřív jak v 9 hodin. Do worku vstávám v 5:25 a pak když jedu busem, jednou přestupuju.
Sice v buse chrápu, ale to není ono, páč jsem se už jednou vzbudil a musel vylézt z pelíšku a navíc se začíná ráno citelně ochlazovat. Vidíte to ? Vstávám v 5:25 a dělám od 7:00 - FUJ ! Cca hodinu a půl strávím na cestě....
Nejradši bych byl náš pes a nebo nějaké zvířátko v noře.
Naše psička chrápe v posteli, 2x denně papá (je to už starší paní), čumí na TV, čumí z okna, jde na procházku, hraje si s náma, žere, a zase chrní..... (to je život).
Nějakej hlodavec v noře taky může chrápat jak dlouho chce, sežere sem tam nějakej voříšek, udělá pár mladejch....jojo...
V příštích třech letech plánuju, že budu v práci plnit plán na 130%, tudíž budu vydělávat veliké obnosy a do dalších dvou let bych snižoval návštěvy práce až bych to úplně ukončil. Za utržený peníz bych si užíval volnosti a hojnosti svobodného života. Jezdil bych kolem světa, chrápal do kolika bych chtěl, žral nejlepší jídla a souložil s nejlepšíma ženama po celém světě... Nechcete někdo jet se mnou ?
Podle mě je to proti přírodě, vstávat dřív jak v 9 hodin. Do worku vstávám v 5:25 a pak když jedu busem, jednou přestupuju.
Sice v buse chrápu, ale to není ono, páč jsem se už jednou vzbudil a musel vylézt z pelíšku a navíc se začíná ráno citelně ochlazovat. Vidíte to ? Vstávám v 5:25 a dělám od 7:00 - FUJ ! Cca hodinu a půl strávím na cestě....
Nejradši bych byl náš pes a nebo nějaké zvířátko v noře.
Naše psička chrápe v posteli, 2x denně papá (je to už starší paní), čumí na TV, čumí z okna, jde na procházku, hraje si s náma, žere, a zase chrní..... (to je život).
Nějakej hlodavec v noře taky může chrápat jak dlouho chce, sežere sem tam nějakej voříšek, udělá pár mladejch....jojo...

V příštích třech letech plánuju, že budu v práci plnit plán na 130%, tudíž budu vydělávat veliké obnosy a do dalších dvou let bych snižoval návštěvy práce až bych to úplně ukončil. Za utržený peníz bych si užíval volnosti a hojnosti svobodného života. Jezdil bych kolem světa, chrápal do kolika bych chtěl, žral nejlepší jídla a souložil s nejlepšíma ženama po celém světě... Nechcete někdo jet se mnou ?

16:41:55
30.08.2004
30.08.2004

16:37:48
30.08.2004
30.08.2004

sep
Tímto zakládám řád udatných bojovníků se zákeřným virem a pokládal bych si za čest nabídnout Ti Jiříku čestné místo...věřím že jej přijmeš...již mám v hlavě obrazový motiv naší standarty...
16:17:25
30.08.2004
30.08.2004

Hehe, takýžto virus mě taktéž skolil.
Plil jsem naň, kozelce metal a dlažební kostky vrhal... Neb srací virus byl nepředpokládaně agresivní a úskočný.
V přetěžké bitvě podlehl jsem nepříteli silnějšímu, který se samotným ďáblem se paktoval a magie černé užíval.
Virus tento zrádný pak zmítal mou schránkou tělesnou, krev mi vřela, pěna bílá u huby, pěna hnědá u zádi....
Boj to byl dlouhý a přetěžký, téměř dva týdny zmítal jsem se mezi životem a sraním.
Na sklonku boje ve chvílích nejtěžších dal virus signál lepkavou hmotu ven z útrob mých do pyžámka to voňavého vyslati.
Nemohl jsem se žádným na zemi známým způsobem brániti, pouze tiše a bezmocně přihlížeti. Až po chvílích největšího překvapení došlo mi, že vítězná bitva byla dobojována a hrozba úskočného nepřítele nadobro zažehnána.
Plil jsem naň, kozelce metal a dlažební kostky vrhal... Neb srací virus byl nepředpokládaně agresivní a úskočný.
V přetěžké bitvě podlehl jsem nepříteli silnějšímu, který se samotným ďáblem se paktoval a magie černé užíval.
Virus tento zrádný pak zmítal mou schránkou tělesnou, krev mi vřela, pěna bílá u huby, pěna hnědá u zádi....
Boj to byl dlouhý a přetěžký, téměř dva týdny zmítal jsem se mezi životem a sraním.
Na sklonku boje ve chvílích nejtěžších dal virus signál lepkavou hmotu ven z útrob mých do pyžámka to voňavého vyslati.
Nemohl jsem se žádným na zemi známým způsobem brániti, pouze tiše a bezmocně přihlížeti. Až po chvílích největšího překvapení došlo mi, že vítězná bitva byla dobojována a hrozba úskočného nepřítele nadobro zažehnána.

15:28:53
30.08.2004
30.08.2004

sep
Však já se nehněvám,toho jsem dalek.....a již jsem se rozpomenul,asi tak jedno jaro zpět,přišla na mne jakási zhoubná infekce( někteří necitliví jedinci z mého okolí ji zaměňovali s otravou alkoholem), a přišlo na mne zvracení,tak jsem celkem v klidu poklekl k míse a v okamžiku kdy jsem povolil břišní svalstvo tak jsem se sice dokonale vyzvracel,ale zároveň pokakal....bohužel na to druhé jsem nebyl připraven....čili do plných...
.....ale takový je život,někdy růžemi zdobený salón,jindy plno hoven....
.....ale takový je život,někdy růžemi zdobený salón,jindy plno hoven....14:54:50
30.08.2004
30.08.2004

Mno, kdy jsem si udělal naposledy kluzáka do pyžama jsi četl asi v jiném příspěvku (založil překvapivě Samantus), takže se nebudu opakovat.
Mno a jestli si nevzpomeneš, tak to zkus dneska a večír nám to můžeš převyprávět...
muhehe.
A mé dotazy nejsou rázu nejapného, neboť jsou podloženy dlouholetou praxí (teoretickou i praktickou).
S weselými pozdrawi Jirikowicz
Mno a jestli si nevzpomeneš, tak to zkus dneska a večír nám to můžeš převyprávět...
muhehe.A mé dotazy nejsou rázu nejapného, neboť jsou podloženy dlouholetou praxí (teoretickou i praktickou).
S weselými pozdrawi Jirikowicz

14:32:40
30.08.2004
30.08.2004

sep
Jiříku čím to že mě Tvá nejapná poznámka nepřekvapuje
,buď klidný kdybych se posral já,nekamufloval bych to kamarádem,ale abych Ti udělal radost tak musím přiznat že i já prdím obstojně(zahrnut akustický i pachový faktor)..........a zkusím si vzpomenout při jaké příležitosti jsem se naposledy pokakal,abych nevypadal před Tebou a Samantusem jako Kája Mařík
,buď klidný kdybych se posral já,nekamufloval bych to kamarádem,ale abych Ti udělal radost tak musím přiznat že i já prdím obstojně(zahrnut akustický i pachový faktor)..........a zkusím si vzpomenout při jaké příležitosti jsem se naposledy pokakal,abych nevypadal před Tebou a Samantusem jako Kája Mařík
11:48:51
30.08.2004
30.08.2004

Hehe, teď jsem se taky nasmál při těch vašich příspěvkách.
Teď budu chodit prdět jedině do výtahu, škoda že mi není o deset let míň.
Nejvíc se mi líbí, jak někdo popisuje nějakou podobnou situaci a vždycky kamarád. Opravdu se to stalo kamarádovi Sepe ?
Teď budu chodit prdět jedině do výtahu, škoda že mi není o deset let míň.

Nejvíc se mi líbí, jak někdo popisuje nějakou podobnou situaci a vždycky kamarád. Opravdu se to stalo kamarádovi Sepe ?

11:18:36
30.08.2004
30.08.2004

sep
Hoši hoši,opatrně s tím,ono i když člověk chce jen odzvdušnit sytém,ne vždy to pouhým prdem končí......kamarád si takhle uprd v tělocviku při běhu a už to nezastavil....zkrátka se posral v běhu......
11:14:37
30.08.2004
30.08.2004

CHIP
-> Jirik: Ty ses hroznej Jiri ... by me nenapadlo rozvadet na webu svoje krko-prdeni choutky ... 
Ale taky ti jednu pridam ... nasi bydlej v patym patre ... dole jsem nasedl do vejtahu a cestou do petky jsem si nechutne prdnul, ale ten teda byl ... hlavne po smradove strance ..
rychle jsem vystopupil a zavrel dvere at to netahne do celyho baraku a hned si ten vejtah nekdo privolal, byl to kamos o patro niz ... prvni co prohlasil kdyz votevrel dvere od vejtahu bylo ... ty p*co to je hnusnej smrad ... a jeste nekolikrat prohlasil neco o jatkach a navrtanym kanalizacnim potrubi .. sem myslel ze se na te chodbe roztrhnu smichy ... ani nevim proc ... 

Ale taky ti jednu pridam ... nasi bydlej v patym patre ... dole jsem nasedl do vejtahu a cestou do petky jsem si nechutne prdnul, ale ten teda byl ... hlavne po smradove strance ..
rychle jsem vystopupil a zavrel dvere at to netahne do celyho baraku a hned si ten vejtah nekdo privolal, byl to kamos o patro niz ... prvni co prohlasil kdyz votevrel dvere od vejtahu bylo ... ty p*co to je hnusnej smrad ... a jeste nekolikrat prohlasil neco o jatkach a navrtanym kanalizacnim potrubi .. sem myslel ze se na te chodbe roztrhnu smichy ... ani nevim proc ... 
10:49:06
30.08.2004
30.08.2004

....a dalšíííííí
.
Po čem nejvíc krkáte a prdíte ?
Já samozřejmě říhám hodně po pivě a když se přežeru, jo a taky kedlubny a ředkvičky. Nemám rád takový ty masový krky, páč když předtím žerete třeba karbenátek, tak to je potom smrad jak na jatkách
Pak taky dost prdím po švestkách, v sobotu jsem měl mooc dobrej švestkovej koláč a prděl jsem pekelně ještě teď v pondělí ráno.
Moc rád mám taky hráškovou, fazolovou a čočkovou polívku, po tom jsou taky střelby jaxviň. Dokonce plynuju i po melounu.
Nějak si teď nedovedu vybavit, po čem byly ty prdy tak pekelný, že to smrdělo i mě...
Budu chvíli přemejšlet a pak vám sem hodím info, čeho a jakých kombinací se vyvarovat.
Nejlepší je škrábnout nějakýho brutálního třeba v supermarketu, když už ho držím na krajíčku, tak ho rači pustím, aby mě pak nebolelo bříško a rychle utíkám. Budu muset někdy zkusit třeba z pozaregálu sledovat reakce příchozích. Jediný místo kde držím své větrné království na uzdě je MHD, páč tam bych byl rychle odhalen a možná i z powozu vykázán...
Pamatujete si tu pohádku "Princ a Večernice" ? Tak já jsem tam hrál Větrníka
.
Beeeee beee
už aby se mi vrátil Samantík z hor.... 
.Po čem nejvíc krkáte a prdíte ?
Já samozřejmě říhám hodně po pivě a když se přežeru, jo a taky kedlubny a ředkvičky. Nemám rád takový ty masový krky, páč když předtím žerete třeba karbenátek, tak to je potom smrad jak na jatkách

Pak taky dost prdím po švestkách, v sobotu jsem měl mooc dobrej švestkovej koláč a prděl jsem pekelně ještě teď v pondělí ráno.
Moc rád mám taky hráškovou, fazolovou a čočkovou polívku, po tom jsou taky střelby jaxviň. Dokonce plynuju i po melounu.

Nějak si teď nedovedu vybavit, po čem byly ty prdy tak pekelný, že to smrdělo i mě...
Budu chvíli přemejšlet a pak vám sem hodím info, čeho a jakých kombinací se vyvarovat.
Nejlepší je škrábnout nějakýho brutálního třeba v supermarketu, když už ho držím na krajíčku, tak ho rači pustím, aby mě pak nebolelo bříško a rychle utíkám. Budu muset někdy zkusit třeba z pozaregálu sledovat reakce příchozích. Jediný místo kde držím své větrné království na uzdě je MHD, páč tam bych byl rychle odhalen a možná i z powozu vykázán...

Pamatujete si tu pohádku "Princ a Večernice" ? Tak já jsem tam hrál Větrníka
.Beeeee beee
už aby se mi vrátil Samantík z hor.... 
03:03:51
29.08.2004
29.08.2004

Honza.net
-> Jirik: no právě, v takovýchto vztazích právě o ty "skulinky" jde :o))
19:58:26
28.08.2004
28.08.2004

2 U-geen:
. Panečku, kouknu sem a jak to vy úchyloidi rozvádíte. Po sexuelní stránce by to bylo samozřejmě složitější, ale ona už by se nějaká ta skulinka našla. 
. Panečku, kouknu sem a jak to vy úchyloidi rozvádíte. Po sexuelní stránce by to bylo samozřejmě složitější, ale ona už by se nějaká ta skulinka našla. 
01:36:33
28.08.2004
28.08.2004

U-Geen
-> Jirik: čoveče ještě kdybychom byli hermafroditi a je to parada co? s zenskejma je to strasny, s chlapama si teda rozumim lip :-)
20:18:20
27.08.2004
27.08.2004

sep
King2:to už zní líp

18:05:46
27.08.2004
27.08.2004

King
2 Sep: Cim to, ze jsem takovou rakci cekal
Ono by se to dalo pro praktickou pouzitelnost upravit na "lepsi nezli divci zrada a tepla prdel kamarada je na vojne lepsi hledat radsi pomocnou ruku na konci sve paze" 
Ono by se to dalo pro praktickou pouzitelnost upravit na "lepsi nezli divci zrada a tepla prdel kamarada je na vojne lepsi hledat radsi pomocnou ruku na konci sve paze" 
17:15:57
27.08.2004
27.08.2004

sep
No koukám že někdo měl docela pestrou vojnu,a hezký vzpomínání to je?

16:51:23
27.08.2004
27.08.2004

King
2 Boss: Ja si pamatuju z vojny jinou verzi tohoto moudra: "Lepsi nezli divci zrada - tepla prdel kamarada" 

15:15:56
27.08.2004
27.08.2004

sep
Tak už jen čekám kdo tu bude mít první růžovou stodvácu.....

15:03:57
27.08.2004
27.08.2004

Boss
Když tě žádná nemá ráda,stačí prdel kamaráda 

14:40:23
27.08.2004
27.08.2004

Tuner#2 - zrušená registrace
-> CHIP: Ne Jižík by dělal mámu

14:35:18
27.08.2004
27.08.2004

CHIP
-> Jirik: No mozna se s chlapem vzdycky nejak vyjde, ale co treba po sexuelni strance ... ze Jizi ... a nebo byste meli jednu svazanou v kumbale a vzdycky byste ji vytahli kdyby byla potreba ??

14:33:39
27.08.2004
27.08.2004

Jistě, s kámošem. Ber to takhle, měli bysme dvě auta, byt ve vlastním domě se zahradou, stejné zájmy, chodíme teď spolu cvičit...bla...bla..bla.
Mňo počítám že bysme se asi nehádali.
Chlap s chlapem dycky nějak vyjde, ale ženská to řeší vřeštěním, hrozbama, nakonec se ještě handrkuješ o majetek...
Mňo počítám že bysme se asi nehádali.
Chlap s chlapem dycky nějak vyjde, ale ženská to řeší vřeštěním, hrozbama, nakonec se ještě handrkuješ o majetek...

14:22:21
27.08.2004
27.08.2004

Radůz
-> Jirik: a ty se chystáš mužit?

13:53:14
27.08.2004
27.08.2004

To bylo hebrejsky ?

13:38:57
27.08.2004
27.08.2004

minno
Jižík už len má problémy :-) ja by som odpovedal ináč - sobášia sa!, hihi
13:37:59
27.08.2004
27.08.2004

Vidíte, zase jsem rozdmýchal vášnivou diskusi, a ještě není všem nápadům konec.
Ještě mě něco igelitního napadne, nebujte
Ještě mě něco igelitního napadne, nebujte

13:36:47
27.08.2004
27.08.2004

Dva chlapi by se možná někdy shodli líp jak chlap se ženskou, ale asi by se prali o garáž...

13:24:25
27.08.2004
27.08.2004

-> U-Geen: Ty wole no jo - až teď jak jsi to napsal, jsem se zamyslel od čeho vzniklo "žení" a bylo mě to hned jasný :o)))))))))
13:22:03
27.08.2004
27.08.2004

michal-pick-up
žení ne, to je od ženy, asi muží, ano muží.
13:15:00
27.08.2004
27.08.2004

U-Geen
já bych spíš řek že se muží ...
13:04:52
27.08.2004
27.08.2004

Obá se žení, ale na co Ty to potřebuješ!!!!

12:57:12
27.08.2004
27.08.2004

Heleďte, když by se u nás začalo uzavírat registrované partnerství, tedy obdoba sňatku normálních lidí, tak jak to bude ?
Když si lesba bere lesbu, tak se vdávají.
Ale když si teplouš bere teplouše, tak se vdávají, žení a nebo je pro to nějakej speciální termín ? Předem děkuji za informace.
Když si lesba bere lesbu, tak se vdávají.
Ale když si teplouš bere teplouše, tak se vdávají, žení a nebo je pro to nějakej speciální termín ? Předem děkuji za informace.