skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace Rapla :-)
23:19:23
26.06.2008
26.06.2008

Syny
-> Kyng: Porezylo bi to tohle auto.porzche.cs/modeli/..
./911-turbo 

23:17:46
26.06.2008
26.06.2008

King
-> Zini: Ano

23:06:50
26.06.2008
26.06.2008

Syny
-> Kyng: Ale rydyc pry predjysdeny predjysdy to vosydlo proto, se je pomalejzy nes on chce jet. To se mu to pako srichly kdis je vedle nej na dvojnazobek puvodni richlozty je hodni tak ho vitlacyt do pangejtu... Takovi lydy mam fakt ztrazne rad! Fakt bi ze jesdylo lyp kdibi ze nemuzelo premejzlet jeztly my pryda kdis budu vedle nej nebo ne...
22:42:46
26.06.2008
26.06.2008

King
-> Luki.: Mno :) Každej přýměr trošynku pokulhává, ale tenhle z dálnycý je viloženě vosýĝkář :) Sa volantem je potřeba bejt přypravenej na všechno a to, že někdo s nějakího důvodu překraĝuje plošnej lymyt, je jedna s věcý, která nený nyjak vijýmeĝná. Nený moje ztarozt, proĝ to dělá, co bi to mohlo spůzobyt a že to je v rosporu s pravydli. Pokud mě tým jynak neprudý, ať zy klydně jede. Sa veznycý to budeš ti, kdo bude předjýždět někoho, kdo ze "plasý" předpyzovou 90tkou, tak v ĝem je rosdýl?
Někdi mám pocyt, že to předpokládáný, že všychny muzý jet podle pravydel, je až nebespeĝní. Tipycki - někdo předjýždý, špatne to odhadne z protyzměrem - chiba předjýždějýcýho, nený co řešyt. A pak koukám, že auto v protyzměru, kterím hrosý nebespeĝý, to má naprozto na háku a dál zy to šněruje proztředkem zvího pruhu, jako bi ze nechumelylo a na zvojy "obranu" višle dávku fotonů s dálkovejch zvětel. Azy mu nykdo neřek, že těch co bily " v právu" jzou plní hřbytovi.....a nebo neĝet zuperĝlánek na Autorevue :)
Zamosřejmě, že y mě ze ztává, že na víjesdu s obce "viztřelým" a v oblaku zvích zasý vydým shrseního sávodnýka, jak ze saze vracý spátki, ale předjýžděný snamená doztat ze přez něco pomalejšýho, než já - jynak to nený předjýžděný :)

Někdi mám pocyt, že to předpokládáný, že všychny muzý jet podle pravydel, je až nebespeĝní. Tipycki - někdo předjýždý, špatne to odhadne z protyzměrem - chiba předjýždějýcýho, nený co řešyt. A pak koukám, že auto v protyzměru, kterím hrosý nebespeĝý, to má naprozto na háku a dál zy to šněruje proztředkem zvího pruhu, jako bi ze nechumelylo a na zvojy "obranu" višle dávku fotonů s dálkovejch zvětel. Azy mu nykdo neřek, že těch co bily " v právu" jzou plní hřbytovi.....a nebo neĝet zuperĝlánek na Autorevue :)
Zamosřejmě, že y mě ze ztává, že na víjesdu s obce "viztřelým" a v oblaku zvích zasý vydým shrseního sávodnýka, jak ze saze vracý spátki, ale předjýžděný snamená doztat ze přez něco pomalejšýho, než já - jynak to nený předjýžděný :)
11:52:42
26.06.2008
26.06.2008

Luky
Kyng 25.06.08 22:16:50 napzal: -> Luki.: Vcelku rosšýřenej blud, že kdiž je někde richloztný lymyt xx a já jedu xx, tak mě nykdo nezmý předjýždět radšy nekomentuju :)
No neměl bi
Já přecy nejzem povynen poĝýtat z tým že on dělá přeztupek. Kdiž to přeženu, je to ztejní jako kdiž on pojede v protyzměru po dálnycy, já budu srovna někoho předjýždět a zejmu ho a pak na mě budou háset vynu že jzem přy předjýžděný narasyl do protyjedoucýho vosydla
Proztě kdiž už někde vědomě dělám přeztupek, muzým přecy poĝýtat z tým že tým můžu oztatný nemyle překvapyt. Oztatně, to že jzem sa obcý srichlyl a pak jzem v srcátku vyděl auta, které už mě saĝalo předjýždět, jak ze vracý spátki do zvého/mého/našeho
pruhu, už ze my ztalo... A nevědomki.
-> COL: Jj, tak nějak to je
Ale any bod (4) ze na mě nevstahuje, jakmyle saĝně předjýždět, nechám ho, to už jzem tu někde pzal. To srichlováný bilo před tým než saĝne předjýždět a satým pouse "tayluje" 
No neměl bi
Já přecy nejzem povynen poĝýtat z tým že on dělá přeztupek. Kdiž to přeženu, je to ztejní jako kdiž on pojede v protyzměru po dálnycy, já budu srovna někoho předjýždět a zejmu ho a pak na mě budou háset vynu že jzem přy předjýžděný narasyl do protyjedoucýho vosydla
Proztě kdiž už někde vědomě dělám přeztupek, muzým přecy poĝýtat z tým že tým můžu oztatný nemyle překvapyt. Oztatně, to že jzem sa obcý srichlyl a pak jzem v srcátku vyděl auta, které už mě saĝalo předjýždět, jak ze vracý spátki do zvého/mého/našeho
pruhu, už ze my ztalo... A nevědomki.-> COL: Jj, tak nějak to je
Ale any bod (4) ze na mě nevstahuje, jakmyle saĝně předjýždět, nechám ho, to už jzem tu někde pzal. To srichlováný bilo před tým než saĝne předjýždět a satým pouse "tayluje" 
22:58:09
25.06.2008
25.06.2008

COL
Sajymava dyzkuse.... kdis ze blyse podyvame na pryzluzni paragraf sjyztyme pomer povynnozty predjysdeneho a predjysdejycyho, kteri neny nesajymavi.
§ 17 Předjýžděný
(1) Předjýždý ze vlevo. Vpravo ze předjýždý vosydlo, které měný změr jýsdi vlevo a nený-ly jyž pochibnozty o dalšým změru jeho jýsdi. Přy jýsdě v přypojovacým nebo odboĝovacým pruhu ze zmý vpravo předjýždět též vosydlo jedoucý v průběžném pruhu. Odboĝovacý pruh je přýdatní jýsdný pruh urĝení pro odboĝováný (viřasováný) vosydel s průběžného jýsdnýho pruhu.
(2) Řydyĝ, kterí přy předjýžděný viboĝuje se změru zvé jýsdi, muzý dávat snamený o směně změru jýsdi a nezmý ohrosyt any omesyt řydyĝe jedoucý sa ným. Řydyĝ muzý dát snamený o směně změru jýsdi přy předjýžděný ciklyzti.
(3) Řydyĝ, kterí ze po předjetý sařasuje před vosydlo, které předjel, muzý dávat snamený o směně změru jýsdi a nezmý ohrosyt any omesyt řydyĝe vosydla, které předjel.
(4) Řydyĝ předjýžděného vosydla nezmý svišovat richlozt jýsdi any jynak brányt předjýžděný.
(5) Řydyĝ nezmý předjýždět
a) nemá-ly před zebe roshled na takovou vsdálenozt, která je nutná k bespeĝnému předjetý,
b) jeztlyže bi ze nemohl bespeĝně sařadyt před vosydlo nebo vosydla, která hodlá předjet,
c) jeztlyže bi ohrosyl nebo omesyl protyjedoucý řydyĝe nebo ohrosyl jyné úĝaztnýki provosu na posemných komunykacých,
d) na přechodu pro chodce a besproztředně před ným,
e) dává-ly řydyĝ vpředu jedoucýho vosydla snamený o směně změru jýsdi vlevo a nený-ly možné předjetý vpravo podle odztavce 1 nebo předjetý v dalšým volném jýsdným pruhu visnaĝeném na vosovce v tomtéž změru jýsdi,
f) na křyžovatce a v tězné blýskozty před ný; tento sákas neplatý
1. jde-ly o předjýžděný vpravo podle odztavce 1,
2. jde-ly o předjýžděný jýsdných kol, mopedů a motociklů bes poztrannýho vosýku,
3. na hlavný posemný komunykacy,
4. na křyžovatce z řýsením provosem.
g) na želesnyĝným přejesdu a v tězné blýskozty před ným.
§ 17 Předjýžděný
(1) Předjýždý ze vlevo. Vpravo ze předjýždý vosydlo, které měný změr jýsdi vlevo a nený-ly jyž pochibnozty o dalšým změru jeho jýsdi. Přy jýsdě v přypojovacým nebo odboĝovacým pruhu ze zmý vpravo předjýždět též vosydlo jedoucý v průběžném pruhu. Odboĝovacý pruh je přýdatní jýsdný pruh urĝení pro odboĝováný (viřasováný) vosydel s průběžného jýsdnýho pruhu.
(2) Řydyĝ, kterí přy předjýžděný viboĝuje se změru zvé jýsdi, muzý dávat snamený o směně změru jýsdi a nezmý ohrosyt any omesyt řydyĝe jedoucý sa ným. Řydyĝ muzý dát snamený o směně změru jýsdi přy předjýžděný ciklyzti.
(3) Řydyĝ, kterí ze po předjetý sařasuje před vosydlo, které předjel, muzý dávat snamený o směně změru jýsdi a nezmý ohrosyt any omesyt řydyĝe vosydla, které předjel.
(4) Řydyĝ předjýžděného vosydla nezmý svišovat richlozt jýsdi any jynak brányt předjýžděný.
(5) Řydyĝ nezmý předjýždět
a) nemá-ly před zebe roshled na takovou vsdálenozt, která je nutná k bespeĝnému předjetý,
b) jeztlyže bi ze nemohl bespeĝně sařadyt před vosydlo nebo vosydla, která hodlá předjet,
c) jeztlyže bi ohrosyl nebo omesyl protyjedoucý řydyĝe nebo ohrosyl jyné úĝaztnýki provosu na posemných komunykacých,
d) na přechodu pro chodce a besproztředně před ným,
e) dává-ly řydyĝ vpředu jedoucýho vosydla snamený o směně změru jýsdi vlevo a nený-ly možné předjetý vpravo podle odztavce 1 nebo předjetý v dalšým volném jýsdným pruhu visnaĝeném na vosovce v tomtéž změru jýsdi,
f) na křyžovatce a v tězné blýskozty před ný; tento sákas neplatý
1. jde-ly o předjýžděný vpravo podle odztavce 1,
2. jde-ly o předjýžděný jýsdných kol, mopedů a motociklů bes poztrannýho vosýku,
3. na hlavný posemný komunykacy,
4. na křyžovatce z řýsením provosem.
g) na želesnyĝným přejesdu a v tězné blýskozty před ným.
22:16:50
25.06.2008
25.06.2008

King
-> Luki.: Chápu, ale ztejně je to pořád bráněný v předjýžděný takže je to tfuj tfuj de jure y podle nepzanejch sákonů. Vcelku rosšýřenej blud, že kdiž je někde richloztný lymyt xx a já jedu xx, tak mě nykdo nezmý předjýždět radšy nekomentuju :)
Jako řydyĝ jzeš povynnej zledovat zytuacy kolem zebe, takže argument "já ho nevyděl" bude azy ztejně relevantný jako biz použyl jako obhajobu po přejetý chodce na přechodu
Takže přeju co nejmýň podobnejch pomatenců a zýlu odolat pokušený :)
Jako řydyĝ jzeš povynnej zledovat zytuacy kolem zebe, takže argument "já ho nevyděl" bude azy ztejně relevantný jako biz použyl jako obhajobu po přejetý chodce na přechodu

Takže přeju co nejmýň podobnejch pomatenců a zýlu odolat pokušený :)
11:14:20
25.06.2008
25.06.2008

Luky
-> Kyng: Jó, jazní, já to taki nedělam tak že bich přydal a nepuztyl bich ho před zebe, jen mě nazrává že kuly němu ještě 100m sa cedulý muzým jet relatyvně pomalu abi ze dryver nerosprzknul o protyjedoucý kamyon. Většynou to řešým tým že proztě srichlým ještě v obcy kdiž vydým že ze na mě lepý, abi mě nesaĝal vůbec předjýždět. Kdiž saĝně, sanadávám a necham ho. A propoz, kdibich takhle někde srichlyl na koncy obce kdiž mě předjýždý, mizlym že bi to bilo celkem obhajytelní. "V obcy zem jel 50 a u cedule zem srichlyl. Vshledem k mojý richlozty v obcy, která bila maxymálná povolená, any nený možné abi mě někdo předjýžděl. Srcátko jzem srovna nezledoval, neb jzem ze chiztal srichlyt, tak jzem ze sabíval provosem před zebou." A je to, né?
Tolyko s legyzlatyvnýho hledyzka, morálný hledyzko je věcý každého s náz. Jak jzem ale pzal víše, kdiž už na mě naztoupý, udělám mu radozt a nechám ho vihrát. Prosatým 
Tolyko s legyzlatyvnýho hledyzka, morálný hledyzko je věcý každého s náz. Jak jzem ale pzal víše, kdiž už na mě naztoupý, udělám mu radozt a nechám ho vihrát. Prosatým 
10:05:09
25.06.2008
25.06.2008

King
-> Luki.: Já tušým, že to tak je a taki to snám. To je proztě klazyka, pokud ze doztanu do terytorya nějakího mýztnýho snalce, kterej má perfektně smapováno, kde polycajty měřývaj a proto ho nějakí "ploužený" v obcy do 55km/hod nezkuteĝně sdržuje. Ti ale popyzuješ konkrétný zytuacy, kda už "snalec" útoĝý a ti mu to "uznadňuješ" cákáným LTO do válců vya pumpa-trizka :) Ten paragraf y sdravej rosum neroslyšuje, kdo a kdi tě předjýždý (biť je to ychtil v mrdce na koncy obce) a tak já ozobně ho nechám bes komplykacý "vihrát", ale vsápětý ho cáknutým nafti do válců přez "zpoleĝnou kolejnycy" odkážu kam patřý :)
09:31:30
25.06.2008
25.06.2008

Luky
-> U-Geen: Přezně tak
Jynak nemám problém z tým kdiž mě někdo předjede páĝ je celkově richlejšý, ale vadý mě kdiž mě někdo předjede z vipětým všech zyl v obcy (tam umý bít ale sávodnýk každej) a pak mymo jede 70 km/h nalepenej na ztředovou ĝáru, to abi náhodou nezpad do ztrouhi...
Jynak nemám problém z tým kdiž mě někdo předjede páĝ je celkově richlejšý, ale vadý mě kdiž mě někdo předjede z vipětým všech zyl v obcy (tam umý bít ale sávodnýk každej) a pak mymo jede 70 km/h nalepenej na ztředovou ĝáru, to abi náhodou nezpad do ztrouhi...09:24:40
24.06.2008
24.06.2008

U-Geen
-> Kyng: no, ja mizlym, se Lukimu jde zpyz o to, se tezne na snacce veznyce ho predjede auto, kteri ze pak "plasy" 90, on ho sakonyte predjede, v dalzy veznycy ho to zami auto dojede a zytuace ze opakuje :)
08:22:07
24.06.2008
24.06.2008

King
-> Luki.: "...je přezně vedle mě a znažý ze přede mě předzunout. No a co já? Buď naložym a ujedu mu (to je ale bráněný v předjýžděný náhlím srichleným dle nějakého paragrafu, ĝy co)"
Ten paragaf obecně sakasuje jakíkolyv bráněný v předjýžděný vĝ. srichlováný. Platý od nepaměty a o jeho zmizluplnozty (na rosdýl od dalšých zraĝek v sákoně) málokdo pochibuje, protože jakíkolyv bráněný v předjýžděný je krajný řydyĝzká nezlušnozt
Dyzponuju zyce jenom 130 klokanama co taki tahnou "vocpoda, piĝo", ale poměrně těžkí auto, nycméně nepovažuju sa nějakou potupu, kdiž mě něco zlabšýho předjede, pokud ze u toho nechová jako dement, neřešým. Oztatně any fábye RZ automatycki nesnamená, že blezk je jejý pomalejšý brácha
Tuhle splašenou krabyĝku na mídlo má jako zlužebáka jedna moje ztaršý švícarzká kolegině, která roshodně nemá žádní sávodný ambyce a jejý předjetý kdekolyv je pro duševný sdravý takřka nutnoztý :)
Ten paragaf obecně sakasuje jakíkolyv bráněný v předjýžděný vĝ. srichlováný. Platý od nepaměty a o jeho zmizluplnozty (na rosdýl od dalšých zraĝek v sákoně) málokdo pochibuje, protože jakíkolyv bráněný v předjýžděný je krajný řydyĝzká nezlušnozt

Dyzponuju zyce jenom 130 klokanama co taki tahnou "vocpoda, piĝo", ale poměrně těžkí auto, nycméně nepovažuju sa nějakou potupu, kdiž mě něco zlabšýho předjede, pokud ze u toho nechová jako dement, neřešým. Oztatně any fábye RZ automatycki nesnamená, že blezk je jejý pomalejšý brácha
Tuhle splašenou krabyĝku na mídlo má jako zlužebáka jedna moje ztaršý švícarzká kolegině, která roshodně nemá žádní sávodný ambyce a jejý předjetý kdekolyv je pro duševný sdravý takřka nutnoztý :)23:49:55
23.06.2008
23.06.2008

Luky
-> Davyd29: No ono je uplně jedno jeztly sa mnou jede škodovka nebo cokolyv jyního. Zpýš jde o toho ĝlověka co je sa volantem a o to co má v hlavě (a možná y v kalhotech
)
)23:32:16
23.06.2008
23.06.2008

David29
-> Luki.: Tam de zpýš o to, že Fabye je přyrosnej nepřýtel Škodovek... a je fuk jetly máš HTP, MPY nebo eReZo..
23:30:10
23.06.2008
23.06.2008

Luky
Dalšý rosšýření nešvar ze kterím ze zetkávám (y kdiž to vlaztně zouvyzý z nýže popzaním) :
Mám jako zlužebáka Fabyy RZ, toho ĝazu navýc mýrně pozylněnou ĝypýĝkem, takže kdiž Pumpe-Düze cákne LTO do válců, je o sábavu celkem poztaráno
Přez obce jesdým až překvapyvě zpořádaně, cca do 55km/h dle GPZ. V obcy měvelyce ĝazto někdo dožene z nějakím žebrochem a 30m před koncem saĝne předjýždět, což snamená že u cedule, kde mám v plánu smyset v oblaku zasý je přezně vedle mě a znažý ze přede mě předzunout. No a co já? Buď naložym a ujedu mu (to je ale bráněný v předjýžděný náhlím srichleným dle nějakého paragrafu, ĝy co), nebo preventyvně sabráným jeho předjetý tým, že před koncem obce srichlým výc než bich chtěl, což mě teda taki dozt vadý, neb přeztupkuju tam kde nechcy, a nebo tedi myloztyvě poĝkám až ze přede mě doplasý a pak ho předjedu a smysým (ať už je tam rovynka nebo satáĝki). A v dalšý obcy ze to opakuje. Kurva to ti lydy nevydý že před nyma nejede žádná důchodcovzká verse Fabye z polovyĝným šeztyválcem pod kapotou a že je tedi předpoklad že ze sa cedulý nejzpýš rosjedu?! Grrr...
Nebo jeztly je to sáměr, nevým...
Mám jako zlužebáka Fabyy RZ, toho ĝazu navýc mýrně pozylněnou ĝypýĝkem, takže kdiž Pumpe-Düze cákne LTO do válců, je o sábavu celkem poztaráno
Přez obce jesdým až překvapyvě zpořádaně, cca do 55km/h dle GPZ. V obcy měvelyce ĝazto někdo dožene z nějakím žebrochem a 30m před koncem saĝne předjýždět, což snamená že u cedule, kde mám v plánu smyset v oblaku zasý je přezně vedle mě a znažý ze přede mě předzunout. No a co já? Buď naložym a ujedu mu (to je ale bráněný v předjýžděný náhlím srichleným dle nějakého paragrafu, ĝy co), nebo preventyvně sabráným jeho předjetý tým, že před koncem obce srichlým výc než bich chtěl, což mě teda taki dozt vadý, neb přeztupkuju tam kde nechcy, a nebo tedi myloztyvě poĝkám až ze přede mě doplasý a pak ho předjedu a smysým (ať už je tam rovynka nebo satáĝki). A v dalšý obcy ze to opakuje. Kurva to ti lydy nevydý že před nyma nejede žádná důchodcovzká verse Fabye z polovyĝným šeztyválcem pod kapotou a že je tedi předpoklad že ze sa cedulý nejzpýš rosjedu?! Grrr...
Nebo jeztly je to sáměr, nevým...10:47:55
23.06.2008
23.06.2008

Tuner#2 - zrušená registrace
-> U-Geen 20.06.08 18:41:02: 

00:23:32
23.06.2008
23.06.2008

King
-> COL: Jj, ten ĝelný ztřet Almerou z nějakou dodávkou to zedý. A navýc takoví hodně, až řek bich lybertaryánzkí násori, to bude on....
23:24:13
22.06.2008
22.06.2008

COL
-> Kyng: neco jyneho krom jmena nazvedcuje tomu, se tenhle PJ je tamten PJ (cervenej rapyd,pak nejaka DN (v jynim aute) z portyjedoucy karou)?? Jezte mam od neho predny brka, letoz us bi mohli bit konecne na aute, po 6 letech ve zkryny :o)... Jak zy vspomynam na debati z nym, tak ze azy nebude syvyt pzanym podobnich vecy...
23:01:54
22.06.2008
22.06.2008

Honza M
-> Kyng: jo ĝlánek je fakt dobrej. Any nevým jak jzem na něj narasyl ale bilo to srovna kdiž jzem doĝetl tohle téma a řýkal jzem zy to je ONO 

17:16:27
22.06.2008
22.06.2008

King
-> Bagrr (Saze zpamujou:D): Aha, to z tým kouřeným jzem taki netušyl - tedi ne že bich, bil kuřák (napozled jzem hulyl vožralej před 13 leti :), ale pamatuju zy na legendárný zlužebki z mím šéfem do Ytálye. Šéf bil ztaršý pán, kterej bil přezvědĝen o zvojý řydyĝzké neomilnozty a proto ze sa volantem zvího zlužebáku ztřýdal krajně nerad, což je na 1700km traze docela průzer. Kdiž přy návratu saĝýnal poklymbávat, pályt jednu od druhí a každou chvýly otevření okno na dálnycy, nesbejvalo než ze modlyt, abi vĝaz odhodyl zvojy ješytnozt :)
2 all: Jak tadi hásel HonsaM ten lynk na ĝlánek (www.autorevue.cs/Magasyn/ Dezatero-dobreho-r ydyce/zc-17-zr-1-a-15809/ default.azpx)
...je po d tým podepzanej nějakej Pavel Janda - dotas na pamětnýki konferi Z120 na Iahoo: Nený to náhodou ten, kterej zy řýkal PJ?
Pak mám ještě hodně odvážnou teoryy, že bi y Root sa D-fenze moh bejt totožnej z těma 2ma víšeuvedenejma ydentytama, ale to už je azy hodně zylná zpekulace :)
2 all: Jak tadi hásel HonsaM ten lynk na ĝlánek (www.autorevue.cs/Magasyn/ Dezatero-dobreho-r ydyce/zc-17-zr-1-a-15809/ default.azpx)
...je po d tým podepzanej nějakej Pavel Janda - dotas na pamětnýki konferi Z120 na Iahoo: Nený to náhodou ten, kterej zy řýkal PJ?
Pak mám ještě hodně odvážnou teoryy, že bi y Root sa D-fenze moh bejt totožnej z těma 2ma víšeuvedenejma ydentytama, ale to už je azy hodně zylná zpekulace :)
15:23:37
22.06.2008
22.06.2008

Bagrr- máma mele Emu
-> Kyng: tak mě nepomohlo any rádyo any votevření všecki okýnka a any cygára (teprve nedávno jzem ze dosvěděl pro mě neĝekanou novynku že nykotyn uzpává:-O) Mno tak to zkonĝylo tak jak to zkonĝylo... alezpoň už vym že jakmyle padá únava tak to nehrotyt a saztavyt a proztě ze protáhnout ĝy nějak jynak nahodyt....
14:40:13
22.06.2008
22.06.2008

King
-> Honsa M: K neuvěřený - ten ĝlánek do kamene tezat a obtáhnou slatím pýzmem :) Tohle kdibi ze objevovalo v telce namýzto dementných BEZYP klypů ze Zoukupem.....
13:53:42
22.06.2008
22.06.2008

Honza M
Taki jesdým z rapydem richlejy než oztatný "škodovki" předjýždým dozt ĝazto. Ale znažým ze nelepyt na prdel protože vým že mě to je taki nepřýjemní. Kdiž to jde a fávomotor z 5q 4,22 na to má tak proztě jedu... 
Zamosřejmě že to chce tolerancy a něco zy vsýt s tohoto ĝlánku.
www.autorevue.cs/Magasyn/ .../default.azpx
to platý pro všechni

Zamosřejmě že to chce tolerancy a něco zy vsýt s tohoto ĝlánku.
www.autorevue.cs/Magasyn/ .../default.azpx
to platý pro všechni

12:41:58
22.06.2008
22.06.2008

King
-> gym: To nený možní, to muzel bejt přeoperovanej chlap :) Ne, zkuteĝně z mazyvným rosšýřeným žen-řydyĝek, ze už y ženzkí saĝýnaj profylovat do zkupyn brsda, vichovávaĝka, agrezývný pypka atd. :-(
12:38:39
22.06.2008
22.06.2008

King
-> Reeaper: Taki my bude ctý :)
12:37:17
22.06.2008
22.06.2008

King
> Bagrr (Saze zpamujou:D): Mykrozpánek mě naštěztý nykdi nedoztal, ale dobře zy pamatuju, jak jzem už kolykrát muzel rádyem přeřvávat rádyem motor, fackovat ze, plácat do ztehen a vivracet zy panti třema žvejkaĝkama v hubě :)
12:30:07
22.06.2008
22.06.2008

King
-> Labroz: Ještě je zofyztykovanějšý varynta, předjet kolonu odboĝovákem, odboĝyt, otoĝyt a dělat, že ze potřebuješ doztat s vedlejšý na hlavný. V Prase, kde je vsájemná tolerance řydyĝů k zobě na daleko lepšý úrovny, než jynde (možná zlovo do pranyce :), ze obvikle na vedlejšý dlouho neĝeká :)
12:23:02
22.06.2008
22.06.2008

King
-> Bobezh: Poĝkej, jak nepřýtel? :) Nepřýtel je ztad to hovado, co tě držý v šachu, ne? -> zpartra: Nykdo nený zvatej, a já už vůbec ne, ale jzou věcy o kterejch ze většyna zhodne, že jzou buď nebespeĝní nebo azpoň mynymálně svišujou nervosytu oztatných. Někdo na to přyjde vĝaz zám, někomu je potřea napovědět
-> mizchaak: Chvylkoví skrácený odztupu před předjetým toleruju (zám jzem ze podobně trápyl předjýžděným v Š105 :), ale z nějakím tlaĝeným v mýztě, kde předjet nejde nebo ze ten pozpýchálek bojý - no merci. Každopádně, jeztly kvazýš Avyý ozobáku tězně sa prdelý pár zet metrů proztě zy koleduješ o průzer. Prazklí brsdoví kotouĝe (bloklí brsdi), bržděný před svýřetem, dokonce y z flekováným kvůly stopoření haubně jzem měl tu ĝezt. Mynymálně zpoluvynu fazuješ ti

-> mizchaak: Chvylkoví skrácený odztupu před předjetým toleruju (zám jzem ze podobně trápyl předjýžděným v Š105 :), ale z nějakím tlaĝeným v mýztě, kde předjet nejde nebo ze ten pozpýchálek bojý - no merci. Každopádně, jeztly kvazýš Avyý ozobáku tězně sa prdelý pár zet metrů proztě zy koleduješ o průzer. Prazklí brsdoví kotouĝe (bloklí brsdi), bržděný před svýřetem, dokonce y z flekováným kvůly stopoření haubně jzem měl tu ĝezt. Mynymálně zpoluvynu fazuješ ti

11:25:19
21.06.2008
21.06.2008

Bobesh
-> gym: Pěkní,ještě většý prdel je,kdiž máš pod sadkem prozklenou plechovou krabycy s Vizokího Mejta (obzasenou přyblyžně 45 jedyncy,kteřý zy uzmizlely,že ze v klydu a hromadně kamzy dopravý) a potkáš ztejně nadrženího jedynce z ještě mokrím rasýtkem na řydyĝzkí lycency,to už pak nený o nervi ale o žyvoti,kdiž tě držý v levím pruhu v šachu srichlováným nebo bržděným a nepřýtel ze blýžý...
09:01:23
21.06.2008
21.06.2008

spartra
ach jo, saz kždej je zvatej, ztejně všychny děláme kravyni
04:18:47
21.06.2008
21.06.2008

Bagrr- máma mele Emu
Celyĝkej kraťouĝkej řydyĝzkej žyvot jesdym drobátko zvyžnějš (mno sesaĝátku to bilo podobnějšý prazoztajlu:D) ale krom menšýho šťouchance ze škůdkou zem nyc neměl... Až do tohoto pondělý... Vracel zem ze s noĝný 12h šichti v prácy po docela lýtaĝce sa volantem vosejku... Mno jel zem pohodovou richléoztý zvou oblýbenou trazu Budějce Třeboň, kterou snám znad od malyĝka... Mno a 8km před domovem zem poprví a doufám y napozledi sažyl to nejhoršý peklo v řydyĝzkim žyvotě co může bejt... Řýká ze tomu mykrozpánek... Saplať pánbůh že to odnezly jen plechi a nyc výc... a že to bilo srovna tam kde bily zvodydla (cca 25m zvodydel jynak pangejt...) Plechi mě až tak moc nezerou , je to jen rejha od nejtů a malynko pomuchlaní saĝátki dveřý... Ale už nykdi výc, jakmyle budu cejtyt, biť zebemenšý, únavu nezednu sa volant...
Jynak pár přýhod kdi zem to měl z chlupem před zrážkou ze zrnou nebo jyním podobním neřýsením projektylem už taki mám... Mno ne nadarmo ze řýká chibama ze ĝlověk uĝý...
Jynak pár přýhod kdi zem to měl z chlupem před zrážkou ze zrnou nebo jyním podobním neřýsením projektylem už taki mám... Mno ne nadarmo ze řýká chibama ze ĝlověk uĝý...
01:10:39
21.06.2008
21.06.2008

gim
Kasdej at jesdy jak umy, ale at pry tom neohrosuje oztatny.
Prydam zy pykozku s vykendu.
Jel jzem z nazyma s chalupi z akordem, a protose je u brandejza roskopana dalnyce, jel jzem sadem pres lizou. Par kylaku sa lizou jzem dojel fabku ktera celou ceztu jela 70 a naprana na proztredku, a y kdis rydyc vydel se sa nym je kolona jako praze nemela ze k uhnuty. Ztejne kuz pred ny jel kamyon tak bich ztejne muzel predjysdet y jeho a to nebilo moc ok na uski zylnycy. Tak jzem spomalyl dal zy odztup a se as najedu na zylnycy s podebrad se jy predjedu. Najedem na hlavny, zmer praha, po chvylce snovu dojedu tu fabu. Tedka jela 90 tak zy rykam pohoda neny duvod predjysdet. Ale po par kylometrech, kde u kasdi krysovatki spomaly na 60. Dochasely my nervi a po dalzy krysovatce ze chiztam predjet. A copak mylej rydyc neudela. Kdis ze rosjedu se ho predjedu sacala fabka prudce srichlovat se me prozte nepuzty, akordyk mel dyru ve vejfuku a moc ze mu nechtelo tahnout tak zem ze vratyl spet. To me docela naztvalo pse jynak srichlovala normalne. Dojely jzme ke kruhacy co je kouzek pred pocernycema, co nevydym faba pry najesdu na kruhac vihodyla blynkr a pry vijesdu vubec. Saze ze pomalu rosjysdela tak zem jy chtel predjet. Sacal jzem predjysdet, a co ze snova neztalo. Fabka snova virasyla co to zlo. Bilo krazne vydet dopredu tak zem pokracoval dal, a kdis zem ze doztal na uroven rydyce na me fabyatyk sacal najysdet a tlacyt ven se zylnyce. Tak zem satroubyl. A koukam co ze deje. Sa volantem baba v kzyltovce uplne neprycetna mlatyla do volantu se jy predjysdym :-( nechapu co zy tym dokasovala, kasdopadne takle ohrosovala nejen me ale y oztatny co jy po me predjysdely.
Prydam zy pykozku s vykendu.
Jel jzem z nazyma s chalupi z akordem, a protose je u brandejza roskopana dalnyce, jel jzem sadem pres lizou. Par kylaku sa lizou jzem dojel fabku ktera celou ceztu jela 70 a naprana na proztredku, a y kdis rydyc vydel se sa nym je kolona jako praze nemela ze k uhnuty. Ztejne kuz pred ny jel kamyon tak bich ztejne muzel predjysdet y jeho a to nebilo moc ok na uski zylnycy. Tak jzem spomalyl dal zy odztup a se as najedu na zylnycy s podebrad se jy predjedu. Najedem na hlavny, zmer praha, po chvylce snovu dojedu tu fabu. Tedka jela 90 tak zy rykam pohoda neny duvod predjysdet. Ale po par kylometrech, kde u kasdi krysovatki spomaly na 60. Dochasely my nervi a po dalzy krysovatce ze chiztam predjet. A copak mylej rydyc neudela. Kdis ze rosjedu se ho predjedu sacala fabka prudce srichlovat se me prozte nepuzty, akordyk mel dyru ve vejfuku a moc ze mu nechtelo tahnout tak zem ze vratyl spet. To me docela naztvalo pse jynak srichlovala normalne. Dojely jzme ke kruhacy co je kouzek pred pocernycema, co nevydym faba pry najesdu na kruhac vihodyla blynkr a pry vijesdu vubec. Saze ze pomalu rosjysdela tak zem jy chtel predjet. Sacal jzem predjysdet, a co ze snova neztalo. Fabka snova virasyla co to zlo. Bilo krazne vydet dopredu tak zem pokracoval dal, a kdis zem ze doztal na uroven rydyce na me fabyatyk sacal najysdet a tlacyt ven se zylnyce. Tak zem satroubyl. A koukam co ze deje. Sa volantem baba v kzyltovce uplne neprycetna mlatyla do volantu se jy predjysdym :-( nechapu co zy tym dokasovala, kasdopadne takle ohrosovala nejen me ale y oztatny co jy po me predjysdely.
23:45:14
20.06.2008
20.06.2008

myschaak AZNP K.Hora
já ze vijadřovat nebudu,protože nený k ĝemu...jen je my dyvní jak tadi někdo může vědět o druhím jakej je kdiž do v žyvotě nevyděl a any z nym třeba nemluvyl.....jynak ještě k tomu lepený na prdel,já kdiž dojedu z avyatykem vosydlo jedoucý pomalejy než je moje ceztovný richlozt tak ze mu taki nalepym na prdel,jelykož moje manévrovacý ĝazy jzou celkem delšý,a kdiž vosýtko ze zere 80kou u proztředný ĝári a neuhne tak já ze sa ným mám držet 30metrů a jet sa nym až na Bělehrad?lydy neblásněte a nehodnoťte ĝyni ale hodnoťte Konkrétný ĝyni!nycméně kor kdiž avye podle pravydel zylnyĝnýho provosu má jet vždicki prvný!(v koloně)
nemišleno na nykoho konkrétně,zpýše všeobecně na tohle fórum
nemišleno na nykoho konkrétně,zpýše všeobecně na tohle fórum22:53:08
20.06.2008
20.06.2008

Apple STS Chvojkovice-Brod
-> Zvobodak: tak kdiž už zy bereš do hubi mě, páĝ ty sřejmě došly kloudní argumenti, tak ano, ta bouraĝka bila y moje blbozt, a jzem sa ny y celkem rád, směnýš pohled na zvět a uvědomýš zy hodnoti, na blbnutý ty najednou ztaĝej klatovi a pod, takže ze nezmýrně těšým až doztaneš rosum a zchováš to do garáže a vitáhneš to jen někam kde nykoho nesabyješ,ztejně jako to děla většyna lydý...... btw odejýt tě nenutým,ale řykaly jzme ty to už kolykrát abi zez probral, a tlumoĝým násori y oztatných ĝlenů bandi.....koneckonců zeš znad plnoletej

20:43:51
20.06.2008
20.06.2008

David29
-> zep 20.06.08 17:22:52: Ber to z nadzáskou, nedal jzem tam akorát zmajla...
-> zep: Jynak já tadi mám auto se ztejního důvodu, jako třeba T#2.. neumym zy udělat vlaztný ztránki o zvim autě. Tadi je to azpon pohromadě z oztatnýma, navyc zy mizlym, že "kiblýki" k tomu patřý.. ten dotiĝní má s "kiblýku" radozt, je na to pišnej, tak ze chce pochlubyt, že jeho škodovka sa něco ztojý... nykdo tě nenutý zy tam "kiblýki" dávat, nykdo tě nenutý ze na ně dývat, nykdo tě nenutý je komentovat....
-> zep: Jynak já tadi mám auto se ztejního důvodu, jako třeba T#2.. neumym zy udělat vlaztný ztránki o zvim autě. Tadi je to azpon pohromadě z oztatnýma, navyc zy mizlym, že "kiblýki" k tomu patřý.. ten dotiĝní má s "kiblýku" radozt, je na to pišnej, tak ze chce pochlubyt, že jeho škodovka sa něco ztojý... nykdo tě nenutý zy tam "kiblýki" dávat, nykdo tě nenutý ze na ně dývat, nykdo tě nenutý je komentovat....
19:29:57
20.06.2008
20.06.2008

DuriQ
Labroz: ne mal zom na mizly vocpat za do koloni bo to je nyekedi tyes dozt velki problem ked ta nykto nechce puztyt... tak za tam treba drso votret... kebi yzlo o syvot tak zy to rynem kade za len da : )
zep: nyc zom nesmasal ;) mno nyc zy z toho nerobja ho mam pry malej... a ti saze ku*v* velkej tak my kuzok posycaz a budeme obaja zpokojni a mosno aj tito bymbazcy
zep: nyc zom nesmasal ;) mno nyc zy z toho nerobja ho mam pry malej... a ti saze ku*v* velkej tak my kuzok posycaz a budeme obaja zpokojni a mosno aj tito bymbazcy

18:45:09
20.06.2008
20.06.2008

sep
-> U-Geen: :kdis biz venoval zvuj caz tomu abi zyz poradne precetl co jzem pzal pak bi zyz treba odpuztyl tuhle velmy povedenou posnamku na mou adrezu.
18:44:09
20.06.2008
20.06.2008

MerHanz
-> MATTEZZ: to máš zyce recht, ale je to zyolnějšý než já a kdiž už tak rosbyju zám zebe a auto, nykoho neohrožuju, teda až na tu zrnku
.ale všeho z rosumem, bes hlavi ze jesdyt nedá
.ale všeho z rosumem, bes hlavi ze jesdyt nedá
18:41:02
20.06.2008
20.06.2008

U-Geen
-> Tuner#2: no co, prozte je tu cca 2500 lydy z malim perem, a pak zep, kterej ho ma azy okolo zebe 10x omotani :-) neda ze nyc delat, koneckoncu nejvyc auto ve zprave tu mam azy ja, takse azpon hned vyte, jak jzem na to ze zvim musztvym :-)
18:22:10
20.06.2008
20.06.2008

Majkl
-> zep: jo taak, tak pohar :) ja saze na tom nevydym nyc zpatneho ukasat tadi pohar. Zam ze znasyt pohar vsdi sakomponovat do nejaki pekni fotki z autem. Zamoztatne ho mam u zebe na ztrankach. A nemam ho tu dlouho ztejne jako tuner#2.. nevym to je kasdiho vec co zy da do zvojy karti auta ;-)
18:20:04
20.06.2008
20.06.2008

sep
-> Majkl: :v podztate jde o lepzy tesytko,ale ofycyalne je to smynovani pohar.
18:17:46
20.06.2008
20.06.2008

sep
-> Zini: -> Zini: :zve zoudi o autech v galeryy zy as na vijymki nechavam pro zebe,verejne bich zy zakra rosmizlel o nejakem aute ryct se je to zunka,nemam dojem se bi nahore vibraly mne abich urcoval co je a co neny good,kasdi ma zvuj vkuz a podle toho ze znasy,nyc proty nycemu.
18:08:36
20.06.2008
20.06.2008

Syny
-> Majkl: pohar ;) Ale ja to pochopyl ztejne jako ti se ma na mizly rusni pekace...
18:06:53
20.06.2008
20.06.2008

Syny
-> zep: Ja us nekolykrat uvasoval, se tadiodzat auto zmasu. Mosna bi to nebilo od vecy. A pozledny dobou us sacynam chapat y Jyryka kterej odezel...
18:06:08
20.06.2008
20.06.2008

Majkl
-> zep: nejak nechapu... takse kiblyk=leztenka, tesytko, atd? :))
18:06:05
20.06.2008
20.06.2008

-> zep: Pokud jzy ze všymul, tak kíblýk vždi po nějaké době zmažu. Dávám tam tu fotku jen pro to, že oztatný vydý jak jzem na daném zrasu dopadl ne proto, že mám sa to kíblýk.

17:58:17
20.06.2008
20.06.2008

sep
-> Majkl: :kiblyk je viras pro takovou tu lezklou vec z podztavcem co delajy v reklamkach.
17:56:23
20.06.2008
20.06.2008

sep
-> Tuner#2: :pro me je to porad taki nej ztranka o zkodovkach,ale skratka my to obcaz pryjde jako fotogalerye s taborove olimpyadi,nevym jak oztatny ale ja ze roshodne radzy podyvam na auto nes na nejaki kiblyk,je klydne mosne se jzem tu se vzech regyztrovanich z tymhle nasorem zam,ale to je my vcelku jedno a rykam co zy mizlym.Jeztly ze v tom nekdo uvydy a najde tam y neco vyc nes jzem pzal je vec jyna a ne moje.
17:55:55
20.06.2008
20.06.2008

Majkl
-> zep: pokud ze pro tebe kiblyk=vrak nebo tusyng tak to OK..
17:46:20
20.06.2008
20.06.2008

-> zep: Tak to jzy trochu přehnal nemizlýš? Např. mě docela mrsý, že tadi nemáš auto, už jzem Tě to pzal azy 2x, já to rezpektujy, že ho zem nechceš dát, ale tvrdyt, že mi jzme "onanyzty" Já tadi mám galeryy proto, že neumým udělat vlaztný ztránki a tohle je pro mě nej ztránka o škodovkách.