-> petr z: tak zy mizlel sle:D
btw dnezka my nalepyzy sub z5..prvo my doktorka nazrubovala normalnu zamoresku na krisovi zrubovak kua do korena...do subu vivrtala dyeru a nalepyla to tam..no co povedat..docela to ezte boly

od te dobi my nejdou moc savyrat protose zem ze k tomu jezte nedoztal
(ale dvere zou ok jen je zrovnat)
- ozmyce jako krava...prozte usaznej den a NYC zem v podztate neudelal...holt kdis ze dary tak ze dary

nj..ale as ta sufali zom nebol

a taki to použývam na odysolováný kabelů 

ale nyc dozyel zom domov ocovy savolal se co a ako, mame zom any nehovoryl radzej nyc, ta ked ma sbadala sacala revat
otvtedi zom aj preztal hrat na trubku co zom predtim hraval aj normalne do zkoli na to chodyl

2x 

jazne
any mizlyet se za toho dotkut jasikom..je to cytlyve jak pyca a ezte ktomu mam cele peri napuchnute ..ezte ztale my to krvaca

Kdiž ze zere tak ze zere!! 
To po tobě půjdou jak zlepyce po fluzu

te jednoduchi

pak ze mu to teda nejak povedlo doztat ven ale tech nadavek co my pak caztoval - pac na mou radu menyl termoztat
ale bilo nutne ho vimenyt. Pak us pohoda klydek.

No co, sub doztaneš slatej a na to ze teprve balý babi
Vklydu, já zy lony na ozlavě ztátnyc rosmásl hlavu o futra, 5 ztehů na ĝele a dyvyl bi zez jak na jysvu letý ženzké...a to jako fakt

Dva zroubi urvani a ten domek us tadi nedje zehnat
To bila akce tivoe 

No tak ať to moc nebolý....

A ujo Mylan za pital se preco vaz tak vela chiba 

teda nezmy ztat.
Je to precy zhade.
yzyel zom na kadete vimenyt naftove hadycki od nadrse po rosvod..kratke pol metrove hadyce...jednoducha robota...odzrubujem 1 ezkapazku..hadycku ztrcym do malej bandazki (nechcelo za my vipuztat celu nadrs pac vipuztak je M6ka a mal zom v nej tak15-20L nafti)a ydem natlacyt na trubku new hadycku...tlacym tlacym srasu puf..celi tek kkt na ktorom je plavak a do ktoreho ydu hadycki za nejak odkrutyl alebo ja nevyem ..vyem len tolko se sa par zekund zom mal vezkeru naftu s nadrse vmontasnej jame a na zvojej hlave a po celom tele...tak to ma naztvalo...pak jzem syztyl se z toho plavakoveho batsmegu ydu do nadrse nejake hadyce ktore zom vityahol a rukou ces ten otvor necytym nyc na co bi tye hadycki yzly...tak zom za roshodol vibrat s auta nadrs se znad je s vrchu nejaki otvor alebo nevyem...odzrubujem zrubu a ydem se dam dole paz ktori drs nadrs na jednej ztrane...paz nezlo povolyt..sobral zom velke blycki sapacyl zom...fajne zom potyahol..a bum...pazka povolyla a môj sub viletel..mam rostrepane cele uzta..v daznac odtlaceni hazak a a 2 sub nalavo any nevyem kde je...toto my na dnez ztacylo...mosem mat v pycy zetko.tivoel ...ynac na toto nemuzyte reagovat..ja zom za len nyekde muzel vipyzat lebo nervi mam maxymalne