skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tetování..
-> Maxx: funguje
P@nis 06.01.09 01:44:55 napsal:
Silně uvažuju o tomhle tetování (mrtvý bojovník)
img167.imageshack.us/im g167/.../azgvw5pq7.
jpg
hm škoda že ten odkaz už nefunguje docela bych na to mrknul...
nemáš to uložené? dík 
Silně uvažuju o tomhle tetování (mrtvý bojovník)
img167.imageshack.us/im g167/.../azgvw5pq7.
jpg

-> Hurdis: To už je lepší a jednodušší logo

-> Hurdis:
S chemií na mne nechoď
S chemií na mne nechoď

-> 1560: Když je fyzik, tak molekulární složení tetrahydrocanabiolu to asi nebude
.

Potkal jsem nedávno mého učiteleš fyziky, a na zádech má vytetovaný jakýsi fyzikální vzorec 

-> Kaprof: Tj:-) s tím naprostej souhlas:-)
-> Bagrr- máma mele Emu: pravě proto nechci žadny činsky nudle a kung pao na ruku spiš nejaka česka mytologie:o))
-> Kaprof: Musí to bejt smysluplný a hlavně se to musí líbit nositeli:-D
-> pyroman: No ne prostě ne:-D
-> Bagrr- máma mele Emu: 

-> Bagrr- máma mele Emu: no fákt
-> Kaprof: A hlavně aby to nebylo jen něco jako plásnutí do čaje:-D
-> Bagrr- máma mele Emu: nemajem ted ale mužu neco prinest od nej
když už to mam mit na celej život tak to chci poradny.-)

-> pyroman: Ale prdlačky:-D
-> Bagrr- máma mele Emu: výmluvy
-> pyroman: Holt je to tak:-D A práce je taky čím dál tím víc...
-> Bagrr- máma mele Emu: nj máš milenku, tak na nás pečeš
-> pyroman: Ale prdlajs, není čas...
-> Bagrr- máma mele Emu: nj flákáš to
-> Kaprof: Máš někde ukázky jeho umu?
-> Bagrr- máma mele Emu: u nas je jeden borec v koline je to nakej thajec ale co ten umi to je neuveritelny:-)
-> pyroman: Budu jí ěkdy muset hodit drát ať taky zavítá vobčas na ICQ a virt:-D (mno já mám co povídat o virtu že, po půl roce nebo jak dlouho sem tu nebyl:-D)
-> Kaprof: Hmm to by mohlo vypadat hodně zajímajícbně:-) Hodně by záleželo na provedení.. Páč mě to sakra změnili křídla a i výraz do tváře to hodilo krutě moc do padlýho anděla:-) Ale i tak jsem spokojenej a ještě furt se mi to líbí:-) (a hlavně i přítuklce se to líbí, takže ohne probléme:-D)
-> Bagrr- máma mele Emu: já s ní mluvil naposledy v Maďarsku
-> pyroman: S Lucíkem sem nebmluvil ani nepamatuju čéče.. Na icq není k zastižení skoro vůbec:-(
-> Bagrr- máma mele Emu: no momentalně se mi libi treba tenhle lev
ale dlouhodobe to je karta s žaludskym esem:-))

-> Bagrr- máma mele Emu: já myslel zavolat Lucíka 

To mi tak sakra připomíná že bych si měl domluvit tu další kéru skara:-D
-> Kaprof: A copa by to mělo bejt?
-> Bagrr- máma mele Emu: mám :-D
-> Bagrr- máma mele Emu:
ale jo neco planuji dlouhodobě

Tak co lidi máte někdo něco njů na kůži? Fotky šupem sem:-)
-> gim: Taky znám takovýho týpka, piváka jak sud a taky na sobě samý hákenkrojci apod...
-> Bagrr- máma mele Emu: njn nejvic me pobavil vyhazovac z hospody kam chodime, prej takovy kostata sem nesmej, kdyz ho videl :-D tak ma prezdivku koste. Jinak ten vyhazovac ma sam co kecat, ma dva metry, sice celkove hubenej ale pandero jak sud piva a pokerovanej riskou orlici, a samejma nazi ptakovinama, taky takovej trosku vymaz
-> Nwkt:

-> Syny: Nech si natetovat škodovku na pipíška
když se ti postaví tak budeš mít limuzínu 

Jeste, ze me tohle nijak nedraplo...
Tak vyhrál první fontík na ruku a nad anděla to datum narození:-)
Tož se taky pochlubim, zatim mam jen toto, třetí týden. Ta fotky trochu zkresluje, ve skutečnosti to nejni šišatý. Tetuje mě kolega z práce, dokopali jsme ho k tomu, že si koupil strojek a clipcord. Tim jeho starym jednojehlovym home made strojkem bych se kerovat nenechal.
A další plán je meč přes levou polovinu těla, od ramene až po koleno, pude jakoby zapíchlej do jedný půlky pozadí. Teda možná jestli se rozhodnu do toho jít
A další plán je meč přes levou polovinu těla, od ramene až po koleno, pude jakoby zapíchlej do jedný půlky pozadí. Teda možná jestli se rozhodnu do toho jít
-> gim: To už je mega mazec:-) Takhle velký to už je moc:-)
kamarad ma tribal kerku tazenou od zapesti, pres loket, rameno, prso, lopatku, sikmo pres zada a konci mu to na zadku. Blazen velky jak krava, ale splnil si sen :-D
Tak a zítra si nejspíš začnu domlouvat termín na další tetování:- přijde od zápěstí k lokti točený okolo ruky nápis.. EGO SUM QUI SUM:-)
-> Fén - Neznalej a neodborník: namazat se i to:D
-> Rooney: Oboustranně je to vždy lepší. :o)
-> Rooney: namazat to:D sebe můžeš klidě i víckrát za den:D
-> Bagrr- máma mele Emu: namazat "to", nebo namazat "se" treba pivem 

-> aceboss: Já teda ne:-)
-> Ad@m: Mě právě bylo doporučený to třikrát denně umejt mejdlovou vodou a pak namazat...
-> Bagrr- máma mele Emu: 06.01.09 00:00:12 Kdyby toto donesla domů má stará tak bych vzal hoblík na dřevo a na tvrdo bych to sní sundal!