skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jak začít s autodopravou?
prohledat
68 příspěvků (zobrazeno 51 až 68) od 06.05.2008 do 10.09.2015, založil/a Martin/125/
-> petr s: no to né....
Tak například pro toptranz jezděj taky starý liazky...

-> felda1,6: A ten potom platí 750 za hodinu?
-> Majkl: taktak,musím jenom souhlasit,jinak záleží taky na práci,s větším bagříkem se dá dělat až za 1500,- za hodinu...pravdou je že je to ale sezoní práce,v létě děláš do roztrhání těla a v zimě pomalu není do čeho píchnout...strýc má rekultivační firmu,tak něco málo vím...
-> Majkl: Máš bagr a volné místo?
-> Majkl: ty woe 350 za řidiče, pro tebe je radost dělat:-)
-> Majkl: Ses spletl řidič musí dostat méně jako majitel
lepsi je si koupit malej bagr za 250 000,- a pak si domluvit cloveka co ti s tim ude jezdit.. Plati se cca 700 za hodinu, ty dostanes 350,- ridic taky 350,- a navratnost je do pul roka a pak uz jen vydelavas.. staveb je spousty a bagru je malo..
-> Martin/125/: Tak jenom koupit auto za milion a vydělávat se starou potvorou do které budeš vrážet peníze a pořád spravovat to nemá cenu nehledě že podniky si taky vybírají podle auta kdo bude vozit jejich zboží
Takže jak to teda je? Zařídim živnosťák,přihlásim se jako plátce DPH,a pak si udělám nějaký jméno tý firmy,a pak budu obvolávat firmy...atd.nebo si dám inzerát...nebo to mužu zkusit tet jen jestli by měli zájem apod.-> petr s: jo a Tet jezdim Liazkou,a ta firma pro kterou jezdim latí mýmu zaměstnavateli za hodinu 400,a nebo za kilometr 35 korun
-> petr s: Profesák a psychotesty mám 

-> Martin2705: Jako neplátce tě podniky nebudou chtít
-> Martin/125/: no tak jako první si musíš udělat živnosťák a přihlásit se buď jako plátce DPH nebo jako neplátce podle toho, co se ti vyplatí
-> Martin/125/: Profesní průkaz musíš udělat a počítej že budeš jezdit skoro zadarmo Iveco 16 korun km
já myslim že to by pak neby zase až takovej problém...kdo má vlastní auto,tak o něj je zájem...ale co ty takový administrativní věci?Nakej živnostenkej list,daně,atd...?Vubec tomu nerozumim!
-> Martin/125/: no apk potřebuješ sehnat někoho, kdo ti bude platit za to, že pro něj budeš jezdit
-> Martin/125/: Máš práci pro dopravu ? Jinak o tom ani nepřemýšlej
Napadlo mě že bych si udělal vlastní firmu,pro začátek bych si koupil třeba nějakou Liazku,nebo Ávii kolem 100 000,- na půjčku...ale netušim co dál? Poradte někdo...nemáte někdo známýho?Jak to asi tak vydělává? Kdo má jako vlastní nakl.auto a jezdí? A nebo mě napadlo že by to šlo i s dodávkou,s nějakym Fordem tranzitem třeba...co koupit a co dál?Poradte