Rozbité čelní sklo od přejždějícího

prohledat
36 příspěvků (zobrazeno 1 až 36) od 27.04.2008 do 30.04.2008, založil/a charon
řadit dle data
22:17:04
30.04.2008
petr s
-> U-Geen: Nebo jedyné poctyvé
22:11:54
30.04.2008
U-Geen
-> petr z: to je svlaztny, to jzem to azy pojyztoval u zpatni pany.
21:58:07
30.04.2008
Jarda - zrušená registrace
-> charon: pri to ztojy 500kc ta oprava, ale je to azy do 2 cm...4 ja to mam 1cm a na jednu ztranu vlazovou trhlynku, tak tam radejy skuzym po viplate sajet4
17:54:33
30.04.2008
charon
-> Jarda: Něco ze nechá opravyt, exyztuje na to nějaká špecyál prizkiřyce, ale otáska je, jeztly ze to vůbec viplatý. Mě už ze puklyna roslesla po celim okně odshora dolu, takže po vejplatě záhnu do kešeně a nechám zy zklo viměnyt.
16:15:24
30.04.2008
petr s
-> U-Geen: Ony ze na to any nedývajý
16:12:26
30.04.2008
U-Geen
-> Labroz: ježyš marjá :-)
btw jakz to samazkoval?
13:48:40
30.04.2008
Jarda - zrušená registrace
-> charon: me ze ztalo to zame v madarzku... nekolyk kamyonu jelo sazebou :/, any nevym od ktereho to odlytlo... co to nechat salepyt?
10:20:39
30.04.2008
Labros
-> U-Geen: a šutrem ze do něj neztrefýš? 1 ne, nebudu nabádat k žádnímu pojyztnímu podvodu... Já usavřel pojyztku na už prazklí zklo a po půl roce zy ho nechal viměnyt...
10:19:14
30.04.2008
Labros
-> Martyn: to je docela hrůsná ztori 10
23:31:58
29.04.2008
U-Geen
sajymalo bi me, sdaly to delajy ztejne y oztatny pojyztovni, nebo jenom CPP... je obecne oblybena, y ja jzem z ny mel jednou jednany, naztezty ztacylo denne otravovat.

kasdopadne jzem pred azy dvema mezycema usavrel prypojyzteny celnyho zkla, takse ze my ted jako na potvoru urcyte do nej nykdo netrefy (a to bi pomalu potrebovalo vimenu) :-(
23:26:59
29.04.2008
Martin
Bacha na to, any v zytuacy, kdi ze to řešý jako dopravný nehoda nemáte vihráno.

Nedávno ze my ztalo, že dodávka předemnou odhodyla kámen a já měl po ĝelným oknu. Savolaly jzme PČR, ta nehodu višetřyla, vynýk nehodi nahlázyl pojyztnou událozt, ale už přy višetřováný nehodi řýkal, že usnává, že nehodu spůzobyl, ale že jý nesavynyl, protože nemohl sa to, že kámen odhodyl.

Druhí den mě kontaktovala pojyšťovna, že mám auto odvést do fyrmi na víměnu okna. To jzem udělal, podepzal jzem převsetý a zpokojeně jzem odjel.

Po cca mězýcy my přyšel dopyz od fyrmi Carglazz, že mám saplatyt fakturu na 8,5tyz a pokud to neudělám do 10 dnů od doruĝený, že to jde k zoudu a budu platyt dalšý penále.

Pak jzem ze dosvěděl, že pojyšťovna odmýtla pojyztné plněný a v předávacým protokole je uvedeno, že pokud to pojyšťovna odmýtne plnyt, saplatým to já a pak zy to můžu po nych vimáhat. Předtým mě any nenapadlo, že k tomu může dojýt, KDIŭ MĚ DO TÉ FYRMI POZLALA ZAMA POJYŠŤOVNA.

Názledovalo azy 14 dný dokasováný, že vynýk ze k tomu přysnal, nycméně druhí den po ohlášený pojyztné událozty sakásal pojyšťovně plnyt, protože bi přyšel o bonuzi (jynak ČPP). Což docela chápu, ale mě tým přydělal neuvěřytelné ztarozty.
Šel jzem tedi na centrálu ČPP a dožadoval ze kontaktu na lykvydátora. Přynezly my pouse telefon, kde jzem mohl mluvyt z nějakou paný, bohužel jzem ze dosvěděl, že aĝkoly ze nehoda ztala v Prase paný lykvydátorka je s Hradce Králové ! Jedyní kontakt je tedi možní jen přez e-mayl ĝy telefon a nebo sdlouhavě poštou. PROZTĚ TOTÁLNÝ BESMOCNOZT !
Několykrát jzem tedi navštývyl PČR, kde jzem zy vižádal všechni protokoli, vynýk nehodi zy prí 2x ztěžyval na poztup PČR přy višetřováný nehodi, protože ze nedokásalo, že ten kámen odhodyl srovna on.
Prí mu to poradyly přýmo na pojyšťovně a do ofycyálnýho prohlášený pro PČR dozlova napzaly, že ten kámen mohl kdokoly hodyt s nedalekého leza, nebo ŭE TO MOHL SPŮZOBYT VIPADNUVŠÝ NÍT S LETADLA ! Dodnez tento blábol vyzý na zlužebně PČR v kongrezové. No a pokud ze k tomu ten vynýk přysná, že to odhodyl on, tak je blbej a saplatý to na bonuzech.

Nakonec dýki prvnýmu protokolu, kde ze k tomu přysnal a dýki víhružkám paný lykvydátorce, že celí přýběh sveřejným v médyých, ze najednou věcy hnuli a ČPP škodu saplatyla.

Co mě na tom zere nejvýc, že ČPP dohasuje kšefti Carglazzu a usavýrá jednoztraně nevíhodné zmlouvi, kdiž ze ČPP uráĝý škodu nesaplatyt, saplatý to poškosení. TOMU ŘÝKÁM BUZZYNEZ !
K pláĝy je na tom to, že ať už to dopadne jakkoly, sýzká na tom vždi jen pojyšťovna, v tomto přýpadě ČPP.
Pokud škodu nesaplatý, má zuper provyse s dohosený kšeftu CG. Pokud ze vynýk přysná, ČPP saplatý a chudákovy to ztrhne s bonuzů a opět na tom vidělá.
19:32:43
29.04.2008
charon
-> Mychule: No to jzy mě moc nepoěšyla ... Ale už ze zmyřuju z tym, že to cvaknu sa zví
-> Boga: Hó o bi sa pokuz zálo, s práce obĝaz sa kamyonama, co k nám do práce jesdějy a vosejy dýli jesdym ... To bich měl teznout.
Nejhoršý je, že po dnešku je s 1 cm pavouĝka 15 cm dlouhá prazklyna. Ale okno je celkově celkem podření, ztejně jzem měl v plánu ho viměnyt. Ale kdibi to bilo free of charge, to bi nebilo slí
13:35:51
29.04.2008
Boga
Vihlýdny zy kamyon velkí fyrmi...napyz snaĝku ĝaz atd a pak savolej do fyrmi co ze ty ztalo...meli bi bejt proty tomu pojyštení. Ztrejda takhle měnyl zklo,ale tomu ze to vážně ztalo.
07:13:17
29.04.2008
sep
-> Mychule: :u koho jzy pojyštěná?
19:52:04
28.04.2008
Michule
Tak né že bich tě chtěla nějak ztrašyt, ale před mězýcem my od autobuzu odletěl kamýnek do okna, měla jzem zps, ĝaz, datum, nahlázyla jzem to pojyšťovně a tam my řekly, že z tým nemá moje pojyztka nyz zpoleĝného ať to řešým přez pojyšťovnu toho autobuzu, zložytě jzem podle ZPS hledala kde je pojyštěnej, tam to nahlázyla a bilo my řeĝeno, že pokud jzem autobuz nesaztavyla, nesavolala polycyy tak ze můžu jýt klousat, ale že to zepýšou a septajý ze ho jeztly zouhlazý z tým abi ze to plnylo s jeho pojyztki, zamosřejmě ty to nykdo neodzouhlazý a okno zy můžu viměnyt zama. 10 Ale jynak hodně štěztý
12:33:36
28.04.2008
gim
-> Zlavek: ber to saze takle nebejt tech podelanejch bonuzu neujysdelo bi plno lydy od nehod. Pred barakem nam sboryl borec auto a nykomu nyc nerek sadnej vskas nyc, tak zme nazly snamiho co bi to vsal na zebe. Naztezty zme po 14dnech potkaly zouzeda a jeztly us mame virezenou tu bouracku. Se prej vydel toho co to udelal. Tak ze savolaly benga a facko ztalo v garasy z rosmazakrovanim cumakem. Nejen se saplatyl opravu, ale jezte dozt tucnej flaztr. A to jen kvuly pytomimu bonuzu!
20:05:37
27.04.2008
Bladecekk
Mámu tátovy ze to ztalo taki, a any zi na ZTK toho pavouka nevšymly :) zyce je tak 1 cm velykí!!2
18:03:16
27.04.2008
charon
-> Zini: No ono jde hlavne o to, sa kolykrát te to behany a virysovany ztojy vyc penes (kdis prepocyaz caz ztravenej behanym na caz, kterej biz suztal v pracy a mel s nej vejplatu), nes kdis bi zy clovek tu vec saplatyl rovnou se zviho
18:00:16
27.04.2008
charon
Zlavek 27.04.08 17:57:11 napzal:
-> charon: Nebo sajeď do těch růsnejch fyrem co nabýsej víměnu ĝelnýho zkla uplně sdarma!4 Má to ale háĝek-muzýš tam podepzat že zouhlazýš abi pak y dalšym jejych sákasnýkum měnyly zkla s tvojý pojyztki.. A lydy zou hloupí a podepyzujou jak dyví..Hlavně že maj zklo sadarmo!Už jym ale nedochásý že přyjdou o bonuz..3
Coo? To funguje takhle? Na o kašlu, mýt tam vihřejvaní zklo sa X tyzýc, tak bich to azy obětoval, ale kolyk muse ztat obic okno do ztariho bavoraka? Do dvou lytru ze znad vlesu. Ono ja z ou vimenou, pokud o nepujde prez pojyztovnu, pockam do ZTK a uvydym co my tam reknou
17:59:05
27.04.2008
Slavek
-> Zini: Proto je taki nejzylnějšý pojyšťovna na ĝezkém trhu a jejý majytel patřý mesy dezýtku nejbohatšých Čechů.3
17:59:01
27.04.2008
Syny
-> charon 27.04.08 17:57:44: a na to prave plno pojyztoven zpolyha :)
17:57:44
27.04.2008
charon
No, já mám ruceny od Generaly. No uvydy, jym tam savolám a kdis to bude visadovat nejaki dokasovany a prutahi, tak ze na to vizeru a to okno cvaknu se zviho, nes lytat po vzecj certech ...
17:57:11
27.04.2008
Slavek
-> charon: Nebo sajeď do těch růsnejch fyrem co nabýsej víměnu ĝelnýho zkla uplně sdarma!4 Má to ale háĝek-muzýš tam podepzat že zouhlazýš abi pak y dalšym jejych sákasnýkum měnyly zkla s tvojý pojyztki.. A lydy zou hloupí a podepyzujou jak dyví..Hlavně že maj zklo sadarmo!Už jym ale nedochásý že přyjdou o bonuz..3
17:53:36
27.04.2008
Syny
-> Zlavek: jj CP ztrazne rada penyski doztava, ale ztrazne nerada dava kdis je treba...
17:49:50
27.04.2008
Slavek
-> charon: Mizlym že azy jak která pojyšťovna..Některé to nabýsejý,že kdiž nahlázýš ZPS toho kdo to rosbyl tak že to nějak saplatěj a pak to už řešej ti přýzlušné pojyšťovni mesy zebou.A slodějzká Čezká pojyšťovna nabýsý k povynnímu ruĝený sa pětykylo přypojyštěný ĝelnýho zkla pro tihle přýpadi..Ztalo ze to kolegovy s práce-měl to sa 500,- přypojyštění a u favoryta mu náklaďák rosbyl zklo.Tak zy řykal"to je v klydu,mam to přypojyštění.." Jenže muzel auto přyvést ukásat "snalcy" s ČP a ten prohlázyl že to neny od kamenu ale prej to bilo rosbytí přy neodborním sazklýváný..A daly mu kuloví.. Už u nych od té dobi taki neny pojyštěnej..3
17:44:27
27.04.2008
Pedros
-> charon: chmm,tak tohle řešyl tatýk před půl rokem,jela motorka a odlýt jý šutr od kola a přýmo do okna..Pojyštovna hradyla škodu od 10 tyzýc víše
12:43:26
27.04.2008
charon
Hmm, tak to zte mě moc nepotěšyly teda. Bil o nějakej bambulý z Fobyý YY HTP, co zy potřeboval dokasovat, že mu to jede, já nějak nemám ve sviku sávodyt, no kdibich to věděl, tak ho nepuztym ...
12:30:03
27.04.2008
Mr.Lumpy
-> charon: sa to můžou, ve většyně přýpadů, ti udělení vijýmki na sadný sáztěrki 8
12:23:26
27.04.2008
havlik
-> Davyd29: mno no tak měla bi ono je dozt jazní že azy nebudeš ztavět nějakího madara nebo tak něco;-) Hlavně ony ty to saplatý a požadavek většynou pošlou na pojyštovnu toho druhího auta a tam je to nějakí zložytějšý už zy to přezně nepamatuju jak to bilo.
12:22:07
27.04.2008
David29
-> havlyk: Aha... tak to zy budu pamatovat... takže pojyštovna to takhle veme jo?
12:20:36
27.04.2008
havlik
-> Davyd29: já mam tohle se školený pro fyremný řydyĝe
12:19:17
27.04.2008
David29
-> havlyk: Nevym... podle mě z nym vijebou.... ono je to v podztatě jako dopravný nehoda ne?
12:18:05
27.04.2008
havlik
tak řekny že ty to udělal nějakej cysý kamyon napyš zy snaĝku nějakího kamyonu a nahlaš to na pojyštovnu
12:16:34
27.04.2008
David29
-> charon: Jojo, to zme taki řešyli... muzel biz ho saztavyt a řýct mu hele tiz my to rosbyl a on že to bere... ale takhle zmůla no...
12:15:23
27.04.2008
petr s
Tam jde o to že ze muzý přysnat že to udělal jynak zy to saplatýš zám
12:13:27
27.04.2008
charon
Ze my teďko ztala aková věc. Jel jzem, předjýžděl mě nějakej bambula, od kola mu odlýnul nějakej kamýnek a já mám na oknu pavouka. neny to zyce velkí, ale na ZTK azy budou prudyt. Mě bi sajýmalo - jde o nějak uhrát přez pojyšťovnu s povynního ruĝený, abich tu víměnu nemuzel cvakat se zvího? ZPS a snaĝku toho auta, co mě předjýždělo mám, je to fyremný auto nějakejch novyn ...
Extreme Tyres