skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
hustej ster
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 23.07.2004 do 23.07.2004, založil/a
19:42:14
23.07.2004
23.07.2004

GeTeX
pěkný taky jeden přidám. Sme takle jeli s kamarádem policajtem do Brna po dálnici ve Stratusu a vedle nás přilít maník s BMW a vyloženě chtěl závodit, znáte ty pohledy a to cukání a tak. Nu a docela nás tim ohrožoval tak kamarád vytáh služebákl, já mu ho ukázal přes okýnko, BMWákovi se přimáč čumák k silnici jak šláp na brzdy a celou dobu se držel za náma.

13:52:20
23.07.2004
23.07.2004

Tuner#2 - zrušená registrace
Mám podobný příběh a Jiřík o něm taky ví - jednou jsem jeli ze srazu a jedem po Rokycanský třídě nahodu - jeli jsem chvíli vedle sebe, ale na tachu bylo tak 70 - 75km/h a vzhledem k tomu, že je tam 50, tak je to až až - to asi asi nemyslel nějaký ***** s kamiónem za námi a začal na nás blikat a troubit. Na další křižovatce na nás začal najíždět a ukazoval, že jako s námi bude odbočovat a že dostanu přes hubu - já na něj zařval, že asi není kolik se jezdí ve městě a jelikož mu padla zelená na rovně, tak musel ject - tak jsem ho ještě z okýnka vyfakoval, ale nechápu to jeho chování - kvůli zdržení možná 5 sekund by mě zničil auto a dal do držky - ty lidi jsou dneska hrozný....
13:45:09
23.07.2004
23.07.2004

gim
tatinek mi vfcera poreferoval vo ceste jeho sefa do prace...
jede si takle do prace do centra prahy a sjizdi dolu po cukraku. zacne predjizdet kamion, ale dojedou k padesatce a kdyz vidi jak auta pred nima brzdej tak mu bylo jasny ze tam sou benga. tak zpomalil na pade a jel vedle nakladaku. behem chvile se mu na zada prilepil cvok s oktavkou a zacal ho vyblikavat troubil... vsak to znate :-) jako pohodare ho ot koc nevzrusovalo tak jel tak jak jel a za koncem padesatky predjel nakladak pokracoval v ceste. ale blbecek v oktafce se nan nej nejak nastval tak ho dojel a zacal vytlacovat ze silnice, nadavat do d...u... to ho nas...o tak chmat do kastliku a hodil na strechu modrej majacek a ten i se sirenou pustil. dojel toho borce naved si ho do vodstavaku a zastavil vedle nej... chvili na sebe kokali a pak na nej tatuv sef udelal dlouhej nos zasmal se mu a f pohode vodjel... typek tam jeste pet minut stal nevedel co ma delat...
jinak tata nejni cajt jen dela na magu
jede si takle do prace do centra prahy a sjizdi dolu po cukraku. zacne predjizdet kamion, ale dojedou k padesatce a kdyz vidi jak auta pred nima brzdej tak mu bylo jasny ze tam sou benga. tak zpomalil na pade a jel vedle nakladaku. behem chvile se mu na zada prilepil cvok s oktavkou a zacal ho vyblikavat troubil... vsak to znate :-) jako pohodare ho ot koc nevzrusovalo tak jel tak jak jel a za koncem padesatky predjel nakladak pokracoval v ceste. ale blbecek v oktafce se nan nej nejak nastval tak ho dojel a zacal vytlacovat ze silnice, nadavat do d...u... to ho nas...o tak chmat do kastliku a hodil na strechu modrej majacek a ten i se sirenou pustil. dojel toho borce naved si ho do vodstavaku a zastavil vedle nej... chvili na sebe kokali a pak na nej tatuv sef udelal dlouhej nos zasmal se mu a f pohode vodjel... typek tam jeste pet minut stal nevedel co ma delat...
jinak tata nejni cajt jen dela na magu