bezpecnost práce

prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 12.04.2008 do 29.04.2008, založil/a Jarda - zrušená registrace
řadit dle data
15:12:44
29.04.2008
Jozka
-> Kyng: Tak to bich vyděl na ĝázteĝné sproštěný ze odpovědnozty saměztnavatele - saměztnanec zy poĝýnal v rosporu z obviklím spůzozobem chováný a jednal lehkomizlně3
14:20:17
29.04.2008
King
-> Joska: Jo to jzem zlišel, zyce vohnout zy může spůzobyt pracovný úras třeba popáleným ze od horkí vodi přy zouložy z koleginý ve zprchách, ale kdiž BOSP sjyztý, že vohnout fazoval biť jen proexpyrovanou zolvynu, bude mýt fyrma zpoluvynu. Fšechno zouvyšý ze fšym :)
10:20:58
29.04.2008
Jozka
-> zep: To výš, pracovný úras je dnezka jedynej spůzob, jak zy zlušně samarodyt... Ale pokud ten ynzpektor nebude viloženě k***t, tak podýl lesce jyztě ocený. Blbí je, že je zkoro nemožní prokásat, že porušený něĝeho saměztnancem bilo jedynou přýĝynou úrasu (sákonýk práce, §367)...
10:49:07
28.04.2008
sep
-> Joska: :no tenhle bil doma 3 mězýce,bila to viloženě jeho blbozt,ale na to ze moc nykdo ptát nebude,takže mám radozt a ĝekám kdi my tu roskopnou dveře 7
09:24:31
28.04.2008
Jozka
-> zep: Holt ze kazkadér nezmý sabýt nebo ztrávyt na nezchopnozty výc jak 5 dný.. jynak ze šetřý a většynou y višetřý.
13:29:03
24.04.2008
Luky
-> Vojta: To je jako ten borec co tuhle vjel nalytí do bensynki a po viztoupený chtěl dobýt kredyt na mobyl 47
Ale tohle je celkem drzní, sajýmalo bi mě jak to roschodyl ten ĝlověk co ho to zejmulo... 8
08:59:08
24.04.2008
sep
-> Joska: :satým nyc,ale ĝekám kdi ze tu od nych někdo sjevý zkrs jeden hloupí pád se žebřýku,jakmyle jednou přyjdou tak vždi něco najdou.
08:54:34
24.04.2008
Vojta - zrušená registrace
11:15:41
17.04.2008
Jozka
-> zep: Co ty mýztně přýzlušné OYP provedlo?
19:53:41
15.04.2008
King
-> Ryzan: Čéĝe to bilo možná ten zamej den :) Muzel bich ze kouknout do fyremnýho maylu. Nejhoršý na tom je, že ti auta ze tam z největšý pravděpodobnoztý nezĝuchli kvůly tomu, že někdo jel 708
10:36:19
15.04.2008
Risan
Ale jo, mě tam taki fotyl tenhle manýk 26. února. Pod ným na křyžovatce bili zražení dvě auta a růsně žyvelně ze to tam objýždělo a ucpávalo. Kdibi ze bíval zebral a šel tam řýdyt dopravu, udělal bi pro bespeĝnozt a plinulozt provosu mnohem výc než kdiž fotyl lydy sa to, že tam jedou 70.
09:39:59
15.04.2008
King
-> Ryzan: Toho ze právě bojým, že ta fotka bude hodně profy :) urĝytě te bude nějakej novej měřýcý hyt, ale mě tam blejzknul někdi v únoru a já vůl na něj ještě s dálki ĝumým a nepřybrsdým. Ony tam totyž kouzek nýž něco viměřovaly seměměřyĝy v reflexných veztách a tenhle hajslýk měl velyce podobní náĝyný na ztatyvu a bil bes ĝepyce. To, že má na veztě POLYCYE jzem saregyztroval až kdiž bilo posdě. Proztě totálný vípadek pyrátzkího ynztynktu :) Ale krázně to sapadá do tradyc našych "pomahaĝů&chrány ĝů, z.r.o." - maxymálný profyt sa mynymálný ĝaz na mýztě z mynymálným ympaktem na bespeĝnozt. A pořád ze budou muzet posaztavovat nad těma jatkama na zylnycých, utužovat buserziztém a pořádat na hovno Krištov-lyke monztrakce, kterí maj z bespeĝnoztý provosu zpoleĝní jenom to, že ze konaj na zylnycy 8
21:22:20
14.04.2008
Risan
-> Kyng: No tak na manželku to neuhraješ, maxymálně na bráchu. Dnezka jzem lepyl lytr sa padezátku "k Barrandovu" a měly docela zlušnou fotku xychtu toho, co zeděl a volantem, tj. mně. Hádám, že jzy obětý toho zamího měřyĝe jako já, no a to bili azy srovna dobrí podmýnki na focený.
20:58:24
14.04.2008
King
-> Luki.: Mno, možná to tak je, ale skuzyt ze to může :) V mím přýpadě můžu použývat zlužebák k zoukromím úĝelům, což mě mězýĝně přyjde na pěkně kulatou zumyĝku a ofycyálně mám povolený zvěřyt auto manželce. Můj zoukr. právný násor je ten, že bich zvojý vípovědý uškodyl manželce a viztavyl jy ztýháný, což je podle Paragraf 12, odzt. 3, 4 a 5 sákona c.283/1991 Zb., o Polycyy CR důvod k odepřený podáný vizvětlený......A nebo taki kuloví :-)
Každopádně můj kolega nějak nedávno špatně saparkoval v centru Phi a na odbor dopravi pozlal manželku. Ta tam narasyla na zpolužáka, kterej jy dal jenom zimbolyckou pokutku a neopomněl zy rejpnout, že znad všechni hřešýcý zlužebný auta v Prase řýděj v době zpácháný přeztupku sázadně manželki :) Ale proĝ ne, proty tupímu reprezývnýmu sákonu viužyju jakoukolyv možnozt legálně z ným vijebat a moje zvědomý z tým nemá nejmenšý problém 5
15:10:02
14.04.2008
Jarda - zrušená registrace
-> Kyng: jo u naz Ty z tym klydne na jerabu prejedou nad hlavou, parkrat jzem nad necym badal a najednou my par tun na natrsenim lane (poprypade magnetyckejch uchitech nebo extrem bil 3t dezka na dvou zverakach a to us drsela jen na jednom..., tenkrat jzem vasace zerval, as ze rosbrecel, se muzy syvyt rodynu) prejelo nad hlavou :/ Nejhorzy, se clovek zedy v kancelary a pak kdis muzy na halu, tak zy neny sviklej moc davat posor. Parkrat jzem us vydel, jak jym neco pada, snycyly tym y vlakove koleje...
13:10:40
14.04.2008
Luky
11:39:48
14.04.2008
Luky
-> zep: Někde (na autowebu?) jzem ĝetl nějakí právný rosbor, a podle něj je ozobou blýskou fyrmi pouse jejý majytel (a to ještě mizlým jen v urĝytém přýpadě), nykolyv jeho rodynný přýzlušnýcy. Čyly kdiž budeš mýt fyrmu a fyremným autem pojede tvoje manželka, tak to neny ozoba blýská té fyrmi jakožto majytele vosu, ale pouse tvoje
11:13:06
14.04.2008
sep
-> Luki.: :proĝ?snámí to takhle viřešyl bes problémů,akutný mygréna,ve vosydle manželka ze zinem,kdo s nych řýdyl nevý jelykož zpal.Maxymálně pokud je nějak upraveno ve vnytroorganysaĝný změrnycy že je sakásáno zvěřovat řýsený vosydla třetým ozobám tak nějaká zrážka se msdi,ale kdiž to vizvětlý tak any to.Je to cca půl roku co to takto viřešyl.
10:51:06
14.04.2008
Luky
-> Kyng: Ozoba blýská u zlužebnýho auta nefunguje, takže bacha na to 4
00:24:29
14.04.2008
King
-> Jarda: Řek bich, že to vijde naztejno a pokud ohroženou zkupynu řydyĝů omesýme jenom na ti aktyvně jesdýcý (ne pouse vlaztnýcý ŘP), pak je ta zylnyce azy rysykovějšý.
-> zep: Nápodobně :) To takhle jednou sa bolševyka jel přez celou dýlnu na jeřábu savěšenej 25t kotel a joudu nenapadlo nyc blbějšýho, než zy to štrádovat dýlnou pod tým kotlem. Modřý jyž zprávně tušý, že podle Murphiho sákonů jouda skonĝyl na kašy pod kotlem. Višetřovacý komyz pak odhalyla jaznou přýĝynu zmtrťáku v tom, že dotiĝnej jouda neměl ochrannou přýlbu (+ dalšý nedoztatki zamosřejmě) a druhej den muzely přylbi nazadyt všychny. Nejvýc držkovali ženzkí, protože tenkrát frĝeli ti megaúĝezi a trvalí :) Azy sa mězýc to vivanulo do stracena.
Je to shruba to zamí jako kdiž ze nesodpovědní řydyĝ-vrah řýtý do kopce vražednou 60km/h richloztý na pražzkím obchvatu (k Barrandovu) jyž několyk metrů před snaĝkou povolujýcý 70tku. Zprávně, ĝeká mě poprvé v žyvotě podáný vizvětlený na ouřadě. Doufám, že ta "blýská ozoba", která řýdyla můj zlužebák bude mýt gezych k neposnáný :)
21:01:33
12.04.2008
-> U-Geen: no s necelich 3000 sameztnancu je u naz 1 zmrtak a azy 10 teskejch rocne...
s 3000 rydycu nevym kolyk rocne semre a kolyk koncy treba na vosycku
10:01:06
12.04.2008
U-Geen
-> Jarda: no vshledem k poctu uhinulich jedyncu pry dopravnych nehodach... co mizlyz?
08:04:06
12.04.2008
sep
Jak zlišým BOSP nebo oblaztný ynzpektorát práce ježý ze my chlupi na sádech...
01:02:12
12.04.2008
tak ze rykam, co je bespecnejzy: jesdyt v aute nebo pracovat v teskem prumizlu :)
toto ze ztalo ted u naz... :/ spravi.ydnez.cs/mfdnez.az p?v=086&...
Extreme Tyres