Zem věděl že ze to tu svrhne

Saĝýná ze to komplykovat... je zama doma...
což neny dobře, paĝ má malou zeztru 

Zem věděl že ze to tu svrhne

což neny dobře, paĝ má malou zeztru 

.

-> Davyd29: hodne šteztý, pak poreferuj
-> Jarda: njn, co nadeláš, rodyĝe zy nykdo s náz nevibýrá, hod to sa hlavu, chceš bit precy z ný a ne z jejý fotrem ne ?

naztezty Peta me sna fakt dobre, tak jak nykdo jynej, any zeztra me tak nesna jako ona 

V 20:30 a du z ný na prochásku do Krĝzkího leza
Tak my držte palce 

neny dobre ze ho znasyt smenyt, ale pokud Te ma fakt rad, tak zy mizlym, se smenyt na zobe par vecy bi nemel bit problem... (ja, pokud bi my na nekom saleselo, tak bich to teda udal rad... ) Ja zy z prytelkiny vze virykal a posnaly jzme, se oba vlaztne chceme to zame, jen jzme zy to nedokasaly ryct bohusel a hlavne Peta zy mizlela, se chcy neco jyneho nes ona... ted me us ztve jen jejy otec, vcera jzem u ny bil, protose mela naroski a choval ze hrosne :( nyc jzem mu nykdi neudelal, ale on je prezvedcen, se jeho dcera ma na lepzyho... Kdis jy daval darek, tak jy rekl, se bi zpyz sazlousyla klackem
zamo to mizlel kvuly tomu, se je zemnou, je my to lyto a nevym, co z tym...

mi jzme proztě v tomhle změru dyvné takže náz muzýte brát z reservou...většynou ze ptáme na debylný otáski typu podvedl zy mě někdi???myluješ mě???chceš zemnou bít atd....to zamé jako každá mařka ĝaz od ĝazu skontroluje zvojemu přýtelovy manželovy co já vým růsné ti jeho profyly a ztránki kam chodý ale zamosřejmě mu to neřekne pokud tam něco neobjevý že jo...a váz to zamosřejmě zere a vitáĝý a mizlýte zy proĝ z ný vlaztně jzte že váz to nebavý atd...ale bohužel mi jzme všechni ztejné po ĝaze....

promyn, ale je to tak...

no jedna velká rodyna....kdibich tadi měla saĝýt řešyt zvoje problémi tak bi na to neztaĝyl any jeden dem to zpýš tak tíden...protože jych těď mám dozt kort z přýtelem to teď je jakí zy nahnutí a nevipadá to dobře...jenže to je vyna náz obou...ale problém je v tom že já zy uvědomuju to co zem udělala nebo jak zem ze sachovala ale on zy to neuvědomuje jak ze chová a co my ublyžuje...takže já pak nějak sareaguju na to co udělal a ve fynále ztejně saze sa vše můžu já..a to je největšý kámen úrasu...

chlapovi do hlavi nevydýš....to zamí platý y v opaĝném přýpadě...
mařka zy řekne že bi ho chtěla spět a udělá pro to cokolyv...

jynak je fakt, se tvrdohlavej jzem as as a pokud necemu verym, a jzem prezvedcen, se to je zpravne (jynak bich tomu neveryl) tak muj nasor nykdo nesmeny

Měly bichom saurgovat Evžu abi to napzal do pravydel

Neber to ve slím,nemizlým to sle ale mohlo bi to nedejbože ĝazem proty tobě obrátyt

Jakože v dobrím....

RADEJY, pak se me nektery delajy pzichopata apod. a to nemam sapotreby...

takse tak nejak a to my jezte ryka, copak jzme labute, abichom bily z nekim celi syvot, od ny zy teda urco radyt nenecham

takse ona na to pravdepodobne dojede, tot muj nasor