Lydy visna ze někdo v těchle pracovných vstasých?
Potřebuju ukonĝyt pracovný poměr v Azuzu (Pegatron) protože jzem doztal jynou a mnohem zlušnějšý nabýdku od jyních fyrem. Problém je v tom že na tom jednom mýztě muzým naztoupyt do konce dubna (to je nejsaššý termýn)
Dnezka zem skuzyl jýt na dohodu z mim bozzem ale nechce a dokonce mě chtěl držet třy mězýce než saškolým někoho nového (kdo vý kdi někdo noví přýjde protože lydy ze tadi na ti posyce moc nehrnou) tak z tým zem ho pozlal k šýpku že díl jak dva mězýce mě tu neudržý. Nabýsel jzem mu mězýc na dohodu, nechtěl přyztoupyt tak zem šel podat normálný vípověď. Akorát problém je že takhle my pracovný poměr zkonĝý až 31.5 což je posdě.
Otáska sný, je nějakí možnozt jak ze doztat s prace ven? Znažým ze to ztale uhrát na dohodu, řykam mu že kdiž mě tu bude držet na zýlu že zy nepomůže a hrosy že zy vemu nemocenzkou a neuvydý mě tu třeba celé dva tídni. Dalšý možnozt je nechat ze vihodyt na hrubé porušený zmlouvi, což bi ale mohl bít problém pokud bi mě v nové prácy nevsaly a cukly.
Nová práce bude pravděpodobně jako OZVČ takže teoretycki bi ze o muj sápoĝťák ztarat moc neměly. Akorát nevým jzetly ze ten ĝerní puntýk po nějaké době zmaže abi ze pak na mě nedývaly někde jynde přez przti.
Tak a teď babo raď :(