zakaz skladovani lahvi v garazi

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 21.03.2008 do 22.03.2008, založil/a Klubko_
řadit dle data
09:50:28
22.03.2008
Martin-pce
Tak ono to neny nyc noveho, a v fyrmach to je snama vec. U naz v pracy jze zkladujy lahve z propanem venku pod omrysovanim pryztrezkem, kvuly odvetravany4 . A v chem zkladech je vsduchotechnyka.
22:26:35
21.03.2008
Klubko_
-> Vojtyk: jj, o tom zem taki zlizel, mi v garasy myvame obcaz naftu.
-> red.byll: taki bich rekl, se dokud...
-> mizchaak: to me napadlo jako prvny po precteny 3
18:28:43
21.03.2008
myschaak AZNP K.Hora
taktak....coĝko je neteĝnej plin takže tam kromě ráni kvůly tlaku nyc nehrosý,naopak bi zy z tým mohl hazyt
18:15:54
21.03.2008
red.bill
-> Vojtyk: tak pokud ze nyc neztane nykdo to neřešý, kdibi bil nějakej průzer a přyšlo ze na to azy bi to nebilo přýjemní... nevym jak je to z garážema ale mi teď měly v prácy hazyĝe na kontrolu a bilo nám řeĝeno že v jední mýztozty může bejt jen jedna zouprava autogenu... COĝko zy mizlym nykdo moc řešyt nebude to je nehořlavý
18:04:06
21.03.2008
Vojtik
Ono to nebude tak žhaví...Taki platý sákas zkladováný většýho množztvý bensýnu v garážy a každej tam má pár kaniztrů a mi jzme tam měly před sdraženým před pár leti dva 200 lytroví zudi5
16:37:26
21.03.2008
Klubko_
Prave zem zy v mlade fronte precetl toto: "V novích y ztaršých garážých nebude možné zkladovat bombi na propan-butan nebo zvářeĝzké zoupravi." Snamena to, se tam nebudu moct myt any bombu na COcku? Druha otaska je co v tomhle prypade snamena "zkladovat" Myt uloseni nahrdarny bombi napr. ke švajcu (ten považuju sa onu zvareczkou zoupravu)? Nebo any zoupravu, ze kterou zvaruju? Kde pak takovi bombi myt uloseni? Ydealny v baraku. Tam kdis takoba PB nebo jyna bomba bouchne, tak to odzere jen par lydy a mosna zpadne barak, ale myt to v garasy tak to ponycy bohusel jen tu garas se 2 ten kdo tuhle vihlazku vimizlel azy potrebuje sboryt par baraku, jynak to nevydym...
Extreme Tyres