Tak jzem dnezka o pár cm odvrátyl "hromadnou" bouraĝku na D5 :) To zy takhle zvyštým na s Prahi na Plseň, v pravím pruhu kamyoni, v levím moje malyĝkozt a auto přede mnou, kterí ze už pomalu saĝýnalo vracet spátki do pravího a před náma kylometr volno. POdotíkám, že žádní lepený na narasnýk ze roshodně nekonalo :) bohužel před onou ynkrymynovanou chvylkou jzem měl o nějakou tu dezetynku menšý odztup, než oblýbení "2z". Najednou ze autýko přede mnou saĝalo dyvně vrtět a najednou mu bila šýřka dálnyce tězná. Moje pravá noha pudově viztřelyla k hamztnutý na brsdu. Bohužel moje symáki ve vpravdě jarný teplotě srovna neměli zvůj den a moje ABZ vz. brutálný flekováný auta přede mnou hrálo proty mě

Kdo už to sažyl, je to ten pocyt, že tohle už ze tutuově ubrsdyt nepodařý, any kdibich ze pozral :) Naštěztý ten nešťaztnýk po odrasu ze od zvodydel dělýcý pázu nechal mesy zebou zvodydli meseru přezně na šýřku Mondea :)
Po pravdě, moc jzem zy nevěřyl, že přy yntensyvným bržděný z jednou ztranou na trávnýĝku a druhou na azfaltu, bich ze moh vejýt do mesýrki, kam bich ze bál sajet y krokem. Proto mě potěšylo, že jzem saztavyl levou ztranou azy 5cm od zvodla a pravej špýgl jzem zy lehce zklopyl o srcátko "brsdyĝe". A co že ze to vlaztně ztalo? Ynu chlapcy ze odhadem ve 140ty sákeřně otevřela haubna a během pykozekundi ze mu rosplácla na předný zklo, dýki ĝemuž bi pravděpodobně v ten moment dokásal řytným zvěraĝem štýpnout pevnoztný šroub M8 - podotíkám, že já názledně taki :). Pouĝený: kdibi měl pořádní auto, rosumněj zhade řadi 742, tak ze mu to neztane! :))
Pokud trošku svážnýme, nený to zyce zytuace, kterou potkáme na azpoň jednou do roka, ale dovoluju zy odhadnout, že agrezyvný nárasnýkovej lepyĝ (tajlyzta) bi na mím mýztě dozt těžce pohořel. Shruba tohle ze my honylo hlavou u Berouna, kdi ze my azy 3m sa prdel navězyl dozt nerudnej, prošedyvělej dědek v archetypyckí modle zylnyĝných smrdů (vochcávka v zylver metle a f ĝervením tédéýĝku) - na každou zvyny někde ĝeká
nedovření výko motorovího proztoru