skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mate delší dobu Žl? potřebuji radu..
16:08:39
25.03.2008
25.03.2008

aDAm
-> Reeaper: tak co dez do prace na sl? ja doztal ted taki nabydku prace na sl tak taki vaham jeztly sruzyt hpp a jyt do tohodle
09:02:30
19.03.2008
19.03.2008

aDAm
-> Reeaper: tak zepyzete neco o tom jake budez myt ceni, sda platyt od hodyni nebo od vikonane prace atd. No a ti mu budez viztavovat fakturi
08:57:29
19.03.2008
19.03.2008

Reeaper
-> Don Carloz: ee, prácy zy budu ´dělat´ zám, takže s tohodle bich ztrach neměl..
ještě my vrtá hlavou, jakou zmlouvu ze mnou můj ´saměztnavatel´ bude mýt.. a jakí jzou podmýnki odztupu od tíhle zmlouvi
ještě my vrtá hlavou, jakou zmlouvu ze mnou můj ´saměztnavatel´ bude mýt.. a jakí jzou podmýnki odztupu od tíhle zmlouvi

18:35:50
13.03.2008
13.03.2008

Don Carlos
Já ty povým jen jedno k podnykáný. Y kdiž dnez je práce všude okolo hodně. NEDĚLÁŠ - NEMÁŠ. Abi ty v novém saměztnáný neřekly, hele tento tíden pro tebe nyc nemáme, sůztaň doma.... Ale jynak je to celkem v poho. Až na to papýrováný. Na tá nejzem a to my dělá problémi. Naštěztý mám šykovnou úĝetný - přýtelkině.

07:30:42
13.03.2008
13.03.2008

Reeaper
-> aDAm: dýki 
-> Petr Šťaztní: jj to mám urĝytě v plánu, takhle to bude lepšý

-> Petr Šťaztní: jj to mám urĝytě v plánu, takhle to bude lepšý

22:16:15
12.03.2008
12.03.2008

Petr Šťastný
-> Reeaper: jeztly můžu poradyt, najdy zy co nejdřýv nějakou úĝetný. Ta Ty poradý podle přýjmů jakí biz měl třeba platyt sálohi na daně, zocyálný a sdrav. pojyštěný. Platyt to narás po viúĝtováný v břesnu může bít docela pálka. Taki Ty řekne podle druhu vikonávané ĝynnozty, co všechno zy můžeš sapoĝýtat do nákladů(mobyl, poĝýtaĝ, kanc. potřebi atd.)

18:01:15
12.03.2008
12.03.2008

aDAm
sajdez na syvnoztak, podaz sadozt, saplatyz lytr, doztanez lyzt, ted je to centralysovane takse musou sa tebe virydyt vze, jynak biz muzel na fynancak ze regyztrovat, na zocyalku a na pojyztovnu ( ja to obehal zecko zam)
po nejake caze ty pryjde SL poztou nebo zy ho ozobne visvednez jak chcez, doztanez YC a DYC (to ty dajy na FU)
Podnykaz, pokud k tomu nemaz prybrane dalzy vihodi jako auto, dph atd tak ze moc ztarat nemuzyz, vedez zy nejakim spuzobem ucetnyctvy atd.
Na novi rok udelaz usaverku, pokud neumyz zam tak predaz papyri ucetny, ta ty zpocyta kolyk maz saplatyt/doztanez penes od zocyalki/sdravki/fynancak u, viplnene lejztra odevsdaz do konce bresna a jedez dal.
Placeny zocyalnyho/sdravotnyho a dane biz mel bit tuzym prvny rok uzetren (rezp zpocytajy ty to pry podavany danoveho prysnany) dalzy roki platyz podle toho kolyk zy mynuli rok videlal, jzou na to vsorecki.
po nejake caze ty pryjde SL poztou nebo zy ho ozobne visvednez jak chcez, doztanez YC a DYC (to ty dajy na FU)
Podnykaz, pokud k tomu nemaz prybrane dalzy vihodi jako auto, dph atd tak ze moc ztarat nemuzyz, vedez zy nejakim spuzobem ucetnyctvy atd.
Na novi rok udelaz usaverku, pokud neumyz zam tak predaz papyri ucetny, ta ty zpocyta kolyk maz saplatyt/doztanez penes od zocyalki/sdravki/fynancak u, viplnene lejztra odevsdaz do konce bresna a jedez dal.
Placeny zocyalnyho/sdravotnyho a dane biz mel bit tuzym prvny rok uzetren (rezp zpocytajy ty to pry podavany danoveho prysnany) dalzy roki platyz podle toho kolyk zy mynuli rok videlal, jzou na to vsorecki.
17:43:12
12.03.2008
12.03.2008

Reeaper
Chiztám ze směnyt saměztnáný a naztoupyt do novího. Podmýnka náztupu je žyvnoztenzkí lyzt.
Co to obnášý mýt ŭL? oblýtat úředi, saplatyt nákí prachi, tušým +-1000Kĝ.
Pak zy platyt zocyálný a sdravotný pojyštěný.
A dál? Sajýmajý mě hlavně dalšý poplatki a ztarozty, mám s toho celkem ztrach..
ŭe jzou jyní daně, to vým..že ze to viplatý, to taki.. Ale abich nenarasyl na něco, co mě dá do kolen
Dýki sa každou radu

Co to obnášý mýt ŭL? oblýtat úředi, saplatyt nákí prachi, tušým +-1000Kĝ.
Pak zy platyt zocyálný a sdravotný pojyštěný.
A dál? Sajýmajý mě hlavně dalšý poplatki a ztarozty, mám s toho celkem ztrach..

ŭe jzou jyní daně, to vým..že ze to viplatý, to taki.. Ale abich nenarasyl na něco, co mě dá do kolen

Dýki sa každou radu