LÁSKA vs LÁSKA

prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 24.06.2004 do 09.07.2004, založil/a
řadit dle data
09:44:01
09.07.2004
Hanz - zrušená registrace
Udělej to jako já: mám přítelkyni a v práci to mám stejně jako ty možná horší v tom že ještě dojíždím. Tudíž o víkendech jsem s přítelkyní makam na autě a ona je úžasná v tom, že dělá se mnou a užasně to vycházý2
14:30:59
29.06.2004
Komár 1981
Tak to ja mam v pohode. Sice uprednostnuju zatim tu zivou milenku, ale v lete to bude krapet jine. Lehci to mam v tom, ze ja koncim obden v praci ve dve, kdezto zena v pet, takze mam spoustu plonkoveho casu na delani na aute (a kdyz mam odpol. mam cely dopoledne na to same.) + cely srpen a cast cervence budu mit volno cele dny, takze taky hodne maknu. Jo, my civilkari, my to mame straaaaaaasne tezky. 4
15:52:13
24.06.2004
Sušenka
tak tak, skodovenka je pritelkyne stala, a stejne, pokud to bude vazny, bude ti tolerovat i auto (z blizkeho okoli znam presne ten pripad - kamarad je zazranej do aut jak blazen, pritelkyne ho podporuje, prestoze predtim nemela o autech ani poneti...proste kdyz to klape, tak to nejaky auto nerozhazi...15
14:34:28
24.06.2004
Baghira
Jak? 3 dny makám na baráku, 2 dny mám na auto a 2 dny mám na přítelkyni...a kdybych s ní bydlel a viděl jí každej večer, tak bych jí ještě omezil na 1 celej den (odpoledne :-)...jenže láska k ženský je pomíjivá a ona ti narozdíl od auta může utýct, tak si rozmysli komu se spíš vyplatí věnovat svůj čas :-).
14:14:56
24.06.2004
A- trej
Mám takový problém ale spíš bych to zveřejnil jako připomínku a námět na diskuzi. V garáži mi stojí stodvacítka, je to super kára co má lesklý původní lak a je každou zimu je garažované. Dal jsem do ní 5q s 4,22 př a 130 ový motor. kára jede supr. Teď musím vymakat podvozek a pak interiér a pak audio apak apak apak apak .... atd jenže problém je v tom: Makám v práci do 4 a pokud chci makat na autě tak se do toho zažeru na tyden a nejsem potom schopný se věnovat mojí další lásce čili přítelkyni.
Takže se ptám jakou lásku upřednostňujete vy a jak to řešíte.
Extreme Tyres