pasta na škrabance

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 20.06.2004 do 21.08.2004, založil/a
řadit dle data
14:51:20
21.08.2004
Honza "Bobr"
-> minno: Takovej majlant . . .
15:07:44
20.08.2004
minno
Tak som teda zohnal brúsnu pastu s názvom "Macota Brasil", je to taká 250g plechovka a pasta je biela (exotický názov ale priamo na plechovke je písané aj po slovensky a česky). Skúšal som to na roh štetcom opravovaného blatníka a výsledkom som bol milo prekvapený. Farba sa pekne zahladila a vyleštila, musel som to však prelešťovať viackrát. Boli tam asi dve vrstvy farby, takže bolo z čoho "brať". Teraz to už vyzerá skoro ako striekané:-) Je to super. Ozaj, aby som nezabudol, cena bola 130,-Sk...
11:51:27
26.06.2004
J. - zrušená registrace
Já mám celkem docela dobré zkušenosti s tvrdým barevným voskem prodávaným přímo pro barvu vozu, jezdím v Praze, takže je potřeba občas zahladit nějákou tu odděrku, takže tohle je taky možnost....
19:44:20
25.06.2004
minno
-> giom: dik za cenne info, tak to teda skusim niekde zohnat:)
10:46:04
25.06.2004
giom
Předpokládám, že jsi ze slovače a přitom u Vás firma(bohužel nevím její jméno) vyrábí přípravek "FIX1". K tomu co popisuješ je ideální. Je to leštěnka bílé konzistence(která nezanechává fleky) obsahující jemné abrasivní částice. Ty slouží k zahlazení i hrubých škrábanců a umí i sundat zoxidovanou vrstvičku ze shora na laku, čímž dosáhneš vysokého lesku. Umí taktéž zahladit opravované místa štětcem. Míra Tvé úspěšnosti závisí na kvalitě opravy barvou. Nasmíš při použití této pasty být překvapen zabarvením hadru do barvy podkladu. Vzhledem k jemnosti je možné, že postup leštění budeš muset opakovat několikrát. Pozor však na předčasné použití. Novou opravu lakem nech alespoň 14 dnů vytvrdit a až potom zkus fix1.
Mám však také pocit, ze uvedený výrobek obsahuje i silikon, takže následující opravy budou spojeny i se slušnou pracností na odmaštění.
Jinak s tímto výrobkem mám zkušenosti asi 10 let, dříve se kupoval kolem cca 20,- Kčs, dnes je množství poněkud menší, ale cena je kolem 100,- Kč.
Přeji Ti úspěch.
čaukyty čau
G.
21:57:05
20.06.2004
Kurvapes
Určitě ano taky můžeš použít jemnou brusnou nebo leštící pastu.
19:51:11
20.06.2004
minno
-> Kurvapes: a existuje tá leštenka aj bezfarebná?asi hej, však?
18:24:35
20.06.2004
Kurvapes
Zatim jsem viděl lěštěnku na auta s různobarevným pigmentem červená modrá zelená atd.,v této leštěnce je i trocha jemné brusné pasty takže se hodí pro oživení starého velmi mírně poškrábaného laku.
Někdy je prodávána ta leštěnka v jednom balení s takovou jakoby voskovkou určenou pro krátkodobé opravy hlubších vrypů.
Hodnotil bych dosažitelné výsledky spíše zdrženlivě,ale možná s tím byl někdo spokojenej.
15:52:34
20.06.2004
minno
Vraj existuje nejaká pasta alebo niečo také na leštenie škrabancov na laku. A funguje to vôbec? Akože či sa tým dajú odstrániť nejaké tie menšie škrabance. A na akom princípe je to založené? Je to niečo ako "tekutý veľmi jemný brúsny papier"?:) A dalo by sa to použiť na vyleštenie štetcom zatieraného miesta na laku, aby to bolo hladšie a lepšie to splývalo?
Extreme Tyres