Mno a kdiž takovej kamyon na přejesd vjede tak je s toho neheská mela.
spravi.ydnez.cs/zraska-vl
aku-z-kamyonem-usavrela-na
-nekolyk-dny-trat-na-melny
cku-p82-/krymy.azp?c=A0805
15_...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nehoda na naší vlečce( v Neratovicích)
17:19:07
15.05.2008
15.05.2008

rené
16:44:12
14.05.2008
14.05.2008

MOLSO
-> Luki.:
to muzelo bit pekné predztavenye

u náz v mezte yšla nejaká panyĝka ces prejasd. Dlho blykalo ale ona zy mizlela že ešte prejde ... vošla medsy sávori a savrelo ju tam ...
tak chcela vicúvat a odlomyla sávoru 
škoda že zom tam vtedi nebol .... ale rosprávanye zpolusyakov a odlomená sávora boly doztatoĝné dôkasi

to muzelo bit pekné predztavenye

u náz v mezte yšla nejaká panyĝka ces prejasd. Dlho blykalo ale ona zy mizlela že ešte prejde ... vošla medsy sávori a savrelo ju tam ...
tak chcela vicúvat a odlomyla sávoru 
škoda že zom tam vtedi nebol .... ale rosprávanye zpolusyakov a odlomená sávora boly doztatoĝné dôkasi

15:08:05
14.05.2008
14.05.2008

Luky
Možná to nený úplně patrné, ale kobila měla sávoru opřenou o budku. Sávori ztále cynkali, neb nebili dozpuštěni. A vlak proto nemohl vijet se ztanyce. Sa chvýly přyběhnul vípravĝý, sávoru přysvednul, kamyon couvnul, neuvěřytelně ho tam sprcal, a pak už bilo vše v pořádku 

15:06:26
14.05.2008
14.05.2008

Luky
Tohle jzem před ĝazem blejzknul u náz na přejesdu

22:30:50
23.02.2008
23.02.2008

rené
-> felda1,6: To je nějakí dyvní. Sákon kterej pojednává o podmýnkách spůzobylozty ztrojvedoucých mluvý jazně. Fýra bes maturi ano ale pouse na vleĝkách a usavřeních zýtý daního podnyku a teprv až z maturou tě puztěj do veřejní zýtě. Tedi mesy oztatný vlaki na zýť ZŭDC. Někde ten sákon aj vyzý. Mizlym někde na fzcr.cs ale nechce ze my ho hledat.
20:08:34
21.02.2008
21.02.2008

felda1,6
-> rené: ne na tratých...
a na vleĝce za taki najesdý dozt,třeba v chemyĝce jych máme 240
a cca 150km
www.unypetroldoprava.cs/h tml
a na vleĝce za taki najesdý dozt,třeba v chemyĝce jych máme 240
a cca 150kmwww.unypetroldoprava.cs/h tml
18:36:31
21.02.2008
21.02.2008

rené
-> felda1,6: jj na vleĝce ano.
16:57:41
21.02.2008
21.02.2008

felda1,6
-> rené: hm....u náz jesdý běžně fýrové bes maturyti
15:35:37
21.02.2008
21.02.2008

rené
-> pajavlk: jj to je fakt.. Taki ty budu držet palce, ale tu maturu zy dodělej, páĝ federace ztrojvůdců azy neupuztý od povynní maturi. Jedyně biz muzel jesdyt na vleĝce. Nyc proty ale v lepšym přýpadě jesdyt z vagonkama se třetý na pátou kolej a spátki to nejny (azpoň pro mě) to praví ořechoví.
20:25:46
20.02.2008
20.02.2008

pajavlk
-> rené: to je pravda ti některí turnuzi pohotovozty zpaný na nocležnách buserace ztrojmyztřy cvyĝní atd...nený to práce pro kde koho, ale to všechno přetrpýš kdiž je to práce která tě bavý. Mě nevišla maturyta ale znaha ze doztat sa pult tým nezkonĝyla jen ze na to muzý oklykou a to chvýly trvá držým palce ať ty to vijde ... 

18:39:37
20.02.2008
20.02.2008

rené
-> pajavlk: jo heskí to je ale posor na sklamáný. Ono to nejny vždi jen heskí... ale to azy výš
. Ale pokud je do toho ĝlověk nadšenec tak lecoz překouzne. No a já od břesna naztupuju na elektrodýlnu pod panťáki 451,2 a 471 kde zy odkroutym mězýc a půl do pzichoteztů. Kdiž udělám jdu do sácvyku
Jynak kdiž zme u těch vydeo tohle je hesĝejc spracovaní
. Ale pokud je do toho ĝlověk nadšenec tak lecoz překouzne. No a já od břesna naztupuju na elektrodýlnu pod panťáki 451,2 a 471 kde zy odkroutym mězýc a půl do pzichoteztů. Kdiž udělám jdu do sácvyku
Jynak kdiž zme u těch vydeo tohle je hesĝejc spracovaní 17:56:38
20.02.2008
20.02.2008

pajavlk
-> rené: sa pár let ze sa rajĝáki doztanu 
nený to kráza ?
http://www.ioutube.com/wa tch?v=1ca9P1f_kPU&feat ure=related

nený to kráza ?
http://www.ioutube.com/wa tch?v=1ca9P1f_kPU&feat ure=related
17:28:04
20.02.2008
20.02.2008

rené
-> hazo: Každí přejesd je sabespeĝnej. Tsn. sabespeĝený je y pouhí víztražní křýž. Pak ti richlozty vlaku jzou daní roshledovíma poměrama na tom danim přejesdu. Hodně ĝazto ze vizkituje na nepřehledních přejesdech richlozt pro vlak kolem 20ty a mýň a na zylnycy ztopki. Jak je to z tym od jakí richlozty ze už muzej dávat cynkrlata a nebo y sávori nevym to bich muzel vlýst někam do předpyzu. Ale přejesdi můžou bít do richlozty vlaku 160km/h. Jakmyle ze jesdý výc už nezmý bít úrovňové křýžený. Něco my řyká že bi mynymálně cynkrlata měla bejt na tratých z richloztý nad 60km/h na každim přejesdu, ale možná je to taki podle frekventovanozty toho přejesdu a přehlednozty. Protože y na traty z richloztý 100km/h lse potkat jen křýže.
22:20:16
19.02.2008
19.02.2008

haso
klucy, ma tak napadlo, zu nejake predpyzy akou richloztou mose yzt vlak ces sabespecene pryeceztye, alebo nesabespecene? dyk

21:26:26
19.02.2008
19.02.2008

pinokio110
-> felda1,6: tadi jzou vubec věcy,v létě vagoni přez sarážku a hromadu hlýni azy 10metru,mašyna y ze zejrovkou přez víkolejku-pořád ze něco děje...

21:06:56
19.02.2008
19.02.2008

rené
-> pajavlk: tak jzem po pár dnech mymo net opět doma... No ti akce tipu Lužná zou dězní tam už any nejesdym, to nemá moc cenu. Mylyon lydý... nablejzkaní mašynki..je to zyce heskí ale já mám radĝy pravydelnej všedný provos a nejlýp kdiž zem na štacy zám. To je nejlepšý. N jynak je fakt že fýru jen tak nevihoděj ale jzou s toho sbiteĝní průzeri a takovídle lydy co jzem popyzoval co to naprášej bi sazloužyly povězyt sa ztřeva do průvanu... Fýra v lepšym přýpadě přyjde o prémye nebo ĝázt a je zezasenej o nějakou tu posycy nýž.
"Až ze sa dvacet let budem mýjet v ecĝkách na korydoru tak na tebe rožnu reflektorem na posdrav" ... taki jdeš dělat fýru?

-> felda1,6: No mám dojem že bes maturi zy mužeš udělat kurs ale z mašynou mužeš rajtovat jenom na vleĝce nebo max. na nějakí předávacý kolejyště, ale jakmyle jde ĝlověk na normálný žel.zýť tak už matura bejt muzý. Ykdiž jesdý u zoukromnýků. Vym že to chtěly znýžyt ti požadavki s maturi na uĝňák ale neprošlo to. Ono ztaĝý že na fýru může jýt třeba někdo s ekonomki co nemuzý vědět jezly je ve ztrojovně motor nebo bubák.
"Až ze sa dvacet let budem mýjet v ecĝkách na korydoru tak na tebe rožnu reflektorem na posdrav" ... taki jdeš dělat fýru?

-> felda1,6: No mám dojem že bes maturi zy mužeš udělat kurs ale z mašynou mužeš rajtovat jenom na vleĝce nebo max. na nějakí předávacý kolejyště, ale jakmyle jde ĝlověk na normálný žel.zýť tak už matura bejt muzý. Ykdiž jesdý u zoukromnýků. Vym že to chtěly znýžyt ti požadavki s maturi na uĝňák ale neprošlo to. Ono ztaĝý že na fýru může jýt třeba někdo s ekonomki co nemuzý vědět jezly je ve ztrojovně motor nebo bubák.
09:54:44
17.02.2008
17.02.2008

felda1,6
-> pajavlk: jojo zygnalyzta...mám tadi nějakí fotki ztarejch nehod...cca 30let
09:03:04
15.02.2008
15.02.2008

pajavlk
-> felda1,6: jeztly ze můžu septat jaké tam máš povoláný ? zygnalyzta ?
vydlycová jýsdá, to ze povedlo kolegům fotra tadi v hradeckím SVU podhodyt pod pozunujýcý 740tkou vihibku, vipadala pak celkem drzně, mašyna přez dvě koleje
ale že pak muzelo s třeboví přyjet EDKáĝko to už bil průzer
vydlycová jýsdá, to ze povedlo kolegům fotra tadi v hradeckím SVU podhodyt pod pozunujýcý 740tkou vihibku, vipadala pak celkem drzně, mašyna přez dvě koleje
ale že pak muzelo s třeboví přyjet EDKáĝko to už bil průzer08:58:56
15.02.2008
15.02.2008

pajavlk
-> rené: Tojo azy už to nený co to bejvalo snámej viprávěl že sa ným přyšel nákej šulyn jeztly ze může zvýzt kdiž ztál z mašynou v prase na hlaváku přýmo před oknama drážnýho úřadu
tak ho zlušně pozlal doprdele .. ale z těma cvyĝnejma to azy taki nený horkí nykdi zem je nepotkal dýkibohu y fýrové řykaj že už to nený takoví, dráha nemá lydy a kor ztrojvedoucý dnezka už tě s fleku nevihoděj jako dřýv.S toho vydea ze my lýbylo že fotyl taki Senytem já zem pak přešel ještě na Praktycu to bil azy nejlepšý foťáka doteď ho mám ve zkřýny, pak saĝla dygytalysace. Ztejně tak zem snechucenej s akcý tipu lužná kde ze to šotoušema jen hemžý a běda jak bi zy někdo dovolyl poztavyt dýtě k páře abi zy ho vifotyl to tě zkoro umlátěj foťákama to mě tenhle konýĝek dozt snechutylo a bila to jedna s mála věcý proĝ zem toho taki nechal. Nevym jak to je dnezka ale pochibuju že bi ze to slepšylo. Až ze sa dvacet let budem mýjet v ecĝkách na korydoru tak na tebe rožnu reflektorem na posdrav 
tak ho zlušně pozlal doprdele .. ale z těma cvyĝnejma to azy taki nený horkí nykdi zem je nepotkal dýkibohu y fýrové řykaj že už to nený takoví, dráha nemá lydy a kor ztrojvedoucý dnezka už tě s fleku nevihoděj jako dřýv.S toho vydea ze my lýbylo že fotyl taki Senytem já zem pak přešel ještě na Praktycu to bil azy nejlepšý foťáka doteď ho mám ve zkřýny, pak saĝla dygytalysace. Ztejně tak zem snechucenej s akcý tipu lužná kde ze to šotoušema jen hemžý a běda jak bi zy někdo dovolyl poztavyt dýtě k páře abi zy ho vifotyl to tě zkoro umlátěj foťákama to mě tenhle konýĝek dozt snechutylo a bila to jedna s mála věcý proĝ zem toho taki nechal. Nevym jak to je dnezka ale pochibuju že bi ze to slepšylo. Až ze sa dvacet let budem mýjet v ecĝkách na korydoru tak na tebe rožnu reflektorem na posdrav 
08:21:32
15.02.2008
15.02.2008

felda1,6
-> rené: jak ze to vesme...kdiž máš praxy třeba jako koloťuk,ale y vedoucý pozunu,nebo vlakvedoucý...tak třeba u náz ve fyrmě tě nechaj udělat kurs y bes maturyti...poztup je ztejnej azy tak jak zy popyzoval,nejdřýv jesdý novej fýra "na dvoreĝku" (ve fabryce na vleĝce) a až ze trochu rosjesdý tak ze jde na trať...nabýsely my to,ale nějak ze my nechce,y kdiž bi mě to bavylo,ale právě kdiž vydym,jakí maj náztupi a kdi ze vracej...... a to maj tak 27tyz ĝyztá ruka a furt v rachotě...
no a jynak ze ztala dalšý nehoda ,tentokrát na vleĝce CHemopetrolu, na předávacým nádražý, (vztup a víztup sátěže do fabryki a opaĝně na ČD) kdi sáloha ČD dovesla materyál na kolej 94A,(41vosů) ,k nám ze to nevešlo a tak sůztal zpodek na dráse,naše mašyna z ĝetou na to naztoupyla a satahovala změrem do fabryki...zygnalyzta na ZT5(hradlo ČD) zy "šáhnul" a došlo k vydlycové jýsdě. 4 vosi jeli na kolej94 kde ze bokem ztřetly z jynou sátěžý,urasyli návěztydlo,pořesaly co ze dalo a ještě šly na bok(nevym kolyk jych leželo)...fotki dodám
no a jynak ze ztala dalšý nehoda ,tentokrát na vleĝce CHemopetrolu, na předávacým nádražý, (vztup a víztup sátěže do fabryki a opaĝně na ČD) kdi sáloha ČD dovesla materyál na kolej 94A,(41vosů) ,k nám ze to nevešlo a tak sůztal zpodek na dráse,naše mašyna z ĝetou na to naztoupyla a satahovala změrem do fabryki...zygnalyzta na ZT5(hradlo ČD) zy "šáhnul" a došlo k vydlycové jýsdě. 4 vosi jeli na kolej94 kde ze bokem ztřetly z jynou sátěžý,urasyli návěztydlo,pořesaly co ze dalo a ještě šly na bok(nevym kolyk jych leželo)...fotki dodám

23:13:16
14.02.2008
14.02.2008

Honza "Bobr"
rené 13.02.08 20:54:43 napzal: Já do toho jdu že to chcy dělat
.
Hmmmm, tak kdibich měl někdi fyrmu, tak saměztnance co "do toho" jdou protože to chtějý dělat bich chtěl se všeho nejvýc. Tak ať ze Ty tam dařý!
.Hmmmm, tak kdibich měl někdi fyrmu, tak saměztnance co "do toho" jdou protože to chtějý dělat bich chtěl se všeho nejvýc. Tak ať ze Ty tam dařý!
22:52:36
14.02.2008
14.02.2008

rené
-> pajavlk: Ď
tož pěkní..v podztatě je to podobnej přýběh jako u mě jen z tym rosdýlem že jzem ze na mašynu ještě nedoztal. A jen doufám že ze my nepřyhodý něco jako hlavnýmu hrdynovy.
Jo D1ĝku zem taki študoval ještě na sákladce
. Z tym vosenym na mašyně zy měl docela štěztý, ale dřýv to bilo na dráse trošku jynak... Dnezka je to už hodně buserace, bi ze aj dalo řýct. Ale najdou ze fýrové kterí bi tě vsaly, ale ubejvaj. Kor po tom co ze rosmohli dygytálný foťáki a má to v prackách každej druhej. Něco vifotý kde nejny něco scela v pořádku hned ze z tym valý pochlubyt na net a někdo zhora sa to dotiĝního fýru patřyĝně sjebe. Je pravda že měl dodržovat to co má, ale... Jako jeden exot pzal na GŘ drah dopyz jak ho fýra vsal na ztanovyště na Pynďu a ještě ze tupě septal jezly fýrové můžou brát někoho na ztanovyště. Pochopytelně přypzal y kdi ze vesl...
tož pěkní..v podztatě je to podobnej přýběh jako u mě jen z tym rosdýlem že jzem ze na mašynu ještě nedoztal. A jen doufám že ze my nepřyhodý něco jako hlavnýmu hrdynovy.Jo D1ĝku zem taki študoval ještě na sákladce
. Z tym vosenym na mašyně zy měl docela štěztý, ale dřýv to bilo na dráse trošku jynak... Dnezka je to už hodně buserace, bi ze aj dalo řýct. Ale najdou ze fýrové kterí bi tě vsaly, ale ubejvaj. Kor po tom co ze rosmohli dygytálný foťáki a má to v prackách každej druhej. Něco vifotý kde nejny něco scela v pořádku hned ze z tym valý pochlubyt na net a někdo zhora sa to dotiĝního fýru patřyĝně sjebe. Je pravda že měl dodržovat to co má, ale... Jako jeden exot pzal na GŘ drah dopyz jak ho fýra vsal na ztanovyště na Pynďu a ještě ze tupě septal jezly fýrové můžou brát někoho na ztanovyště. Pochopytelně přypzal y kdi ze vesl...17:24:29
14.02.2008
14.02.2008

pajavlk
17:19:37
14.02.2008
14.02.2008

pajavlk
14:33:48
14.02.2008
14.02.2008

Jožynek
-> pajavlk: prezne tak, to je to o ĝom zom hovoryl

08:45:54
14.02.2008
14.02.2008

pajavlk
doporuĝuju ze podývat u kolegů zlováků na tenhle dýl s toho de mrás po sádech ... 
archyv.markysa.zk/?31337d =11....

archyv.markysa.zk/?31337d =11....
00:07:16
14.02.2008
14.02.2008

sliwowitz
jak decko ma tyes vlaki ztrazne braly, dedo bol mazynfirer na pensyy a jeho exkolegovya naz obcaz povosyly na bobynach... chodyly zme so sylyni zmerom na ztrbu, a vsdi zom bol zklamani ked zme zly ako poztrk (syaden vihlad dopredu)...
teras us len vinymocne prydem na nejaku zotoakcyu porobyt fotki...
-> hazo: o tej bespecnozty prejasdov v ba... pred par rokmy, ezte z cerztvim vodycakom, zom zyel ces prejasd pry eynzteynovej, rampi boly hore, tak zom zuverenne yzyel... ked zom bol prednimy kolamy na urovny kolajy tak zom peryfernim vydenym sbadal vlak, par metrov odo mna... s cezti ho nebolo vydyet kvoly ztromom... vojzt tam o 2-3 zekundi nezkor tak bi zom za nedobrovolne ztal cyernim pazasyerom SZR... rosdichaval zom to potom ezte azpon ztvrthodynu...
a o tom 3kolajnom pryecezty bes savor na trnavzkej radzej pomlcym...
teras us len vinymocne prydem na nejaku zotoakcyu porobyt fotki...
-> hazo: o tej bespecnozty prejasdov v ba... pred par rokmy, ezte z cerztvim vodycakom, zom zyel ces prejasd pry eynzteynovej, rampi boly hore, tak zom zuverenne yzyel... ked zom bol prednimy kolamy na urovny kolajy tak zom peryfernim vydenym sbadal vlak, par metrov odo mna... s cezti ho nebolo vydyet kvoly ztromom... vojzt tam o 2-3 zekundi nezkor tak bi zom za nedobrovolne ztal cyernim pazasyerom SZR... rosdichaval zom to potom ezte azpon ztvrthodynu...
a o tom 3kolajnom pryecezty bes savor na trnavzkej radzej pomlcym...
22:02:24
13.02.2008
13.02.2008

pajavlk
-> rené: tenkrát zem měl dokonce nadrcenou D1ĝku a kdiž zem z někím jel tak nechápal jaktože těm návěztem rosumým
taki zem chtěl zedět sa pultem ale nevišla maturyta a bilo po zrandě. Ale třeba ze tam ještě někdi uzednu..
taki zem chtěl zedět sa pultem ale nevišla maturyta a bilo po zrandě. Ale třeba ze tam ještě někdi uzednu..21:57:46
13.02.2008
13.02.2008

pajavlk
-> rené: to je fajn že y tadi zou takoví lydy
já zem zy u dráhi skuzyl zvoje dýki zouzedce která má celou rodynu u drah, takže zem měl možnozt nezĝetněkrát zednout sa rajĝáki nebo volant a skuzyt zy jakí to je, většynou na pražzkejch richlýcých ale y na lokálkách vono rosjet y jen blbou 810tku ale hlavně sabrsdyt u náztupyště už chce nákího fyštrona
sa to u peršyngů zem zy navolyl udržováný richlozty a jen odklepával žyvák a jelo ze mám s toho někde ještě hromadu vydeý co zem zy nahrával. Hafokrát zem jel tsv. na štěztěnu, vihlýd zem zy vlak zlušně ze septal fýri jeztly mě veme nahoru a už ze frĝelo nezetkal zem ze nykdi z nákou arogancý nebo odmýtnutým azy proto že to zou všechno lydy co jym dráha nějak uĝarovala a chápou náz. Dodnez zy někdi sapnu MZTZ a du prohnat nákou zoupravu. Sdy mě doma sdobý několyk změrovejch tabulý s růsnejch ecĝek ĝezkejch y sahranyĝných, bila to heská doba a vspomýnám na to rád.
já zem zy u dráhi skuzyl zvoje dýki zouzedce která má celou rodynu u drah, takže zem měl možnozt nezĝetněkrát zednout sa rajĝáki nebo volant a skuzyt zy jakí to je, většynou na pražzkejch richlýcých ale y na lokálkách vono rosjet y jen blbou 810tku ale hlavně sabrsdyt u náztupyště už chce nákího fyštrona
sa to u peršyngů zem zy navolyl udržováný richlozty a jen odklepával žyvák a jelo ze mám s toho někde ještě hromadu vydeý co zem zy nahrával. Hafokrát zem jel tsv. na štěztěnu, vihlýd zem zy vlak zlušně ze septal fýri jeztly mě veme nahoru a už ze frĝelo nezetkal zem ze nykdi z nákou arogancý nebo odmýtnutým azy proto že to zou všechno lydy co jym dráha nějak uĝarovala a chápou náz. Dodnez zy někdi sapnu MZTZ a du prohnat nákou zoupravu. Sdy mě doma sdobý několyk změrovejch tabulý s růsnejch ecĝek ĝezkejch y sahranyĝných, bila to heská doba a vspomýnám na to rád.21:15:17
13.02.2008
13.02.2008

Syny
-> rené: depa
to je nahodou heskej konycek :) blbec bil ten v tom aute 
to je nahodou heskej konycek :) blbec bil ten v tom aute 
20:57:07
13.02.2008
13.02.2008

rené
-> rené: A ono to saz nejny tak hrosní pokud ze neztane nějakej průzer. Má to zvoje pro y proty azy jako každá práce. Jen to chce tolerantný partnerku. Jak ze řyká..zou třy druhi mašynfýrů(zeřaseno dle ĝetnozty) 1) zvobodní 2) rosvedení 3) z tolerantný manželkou
20:54:43
13.02.2008
13.02.2008

rené
-> Honsa "Bobr": A tak prachi sa to znad budou dobrí. Nevym přezně kolyk fýrům platěj. Nějak zem to nezondoval. Já do toho jdu že to chcy dělat
.
.20:40:08
13.02.2008
13.02.2008

Honza "Bobr"
Hmmmm . . . a to zem zy mizlel jak to u vnytra ztojý sa houno . . . 
Budou azpoň platyt?

Budou azpoň platyt?
20:36:30
13.02.2008
13.02.2008

rené
-> Honsa "Bobr": no muzýš mýt maturu(teď už je jedno kde) pak muzýš projýt sdravotný prohlýdkou(já zem ze znažyl přez eeg projýt rok..a nakonec uzpěšně :)), muzýš udělat pzichotezti. No a pak jdeš na dýlnu, pracovat na mašynách a znad aj ve vosovně, pak je zpouzta školený, uĝený předpyzů a skoušek s předpyzů a jýsdný sácvyk. Pak uděláš sakonytí skouški a jdeš na mašynu. To trvá cca rok a půl. A poztup je od pozunu v depu poztupně na trať. No a pak tě ĝekaj nepravydelní náztupi někde v horný dolný třeba ve třy ráno, věĝně zeš v prácy, kámošy dou v pátek veĝer po prácy někam kalyt a ti nemužeš v lepšym přýpadě chlaztat páĝ máš ráno náztup,...
20:20:55
13.02.2008
13.02.2008

Honza "Bobr"
Tak ta mašyna na tom pozledným vydeu má hodně huztej svuk motoru . . . to je ten "plašyĝ polárných medvědů" ne?
Každopádně ten kkt z tou ybysou je vopravdu přýkladnej tip blbce . . . radšy zy vitrpym nějakí to satroubenmý sa sadkem vod neohroženího nedoĝkavce v tdyĝku než abi mě zbýraly na 200metrech . . .
-> rené: A co to obnášý bejt Machynenführer?
Každopádně ten kkt z tou ybysou je vopravdu přýkladnej tip blbce . . . radšy zy vitrpym nějakí to satroubenmý sa sadkem vod neohroženího nedoĝkavce v tdyĝku než abi mě zbýraly na 200metrech . . .
-> rené: A co to obnášý bejt Machynenführer?
20:06:12
13.02.2008
13.02.2008

rené
-> pajavlk: Jj jzem přez mašynki, kdiž ze sadařý tak bich měl y fýrovat. Sdravotný spůzobylozt už mám a teď mě ĝekaj pakotezti...někdi v dubnu. Jynak jakožto fotograf želpag snám a mám tam y pár fotek(jezly chceš koukny do YD na moje jméno a pod ným jzem tam přyhlášen), ale po pár nedobrích skušenoztech z censorztvem zem ze na to vizral a přeztal zem tam dávat fotki. No jynak detayli...rosdýl je to kurňa velkej, ale tadi to nejny až tak důležytí..proztě nedalo my to zy nerejpnout
. Ale jen bi mě sajýmalo kolyk je tu ještě škodovkářů posnamenanejch krom škodovek y dráhou 
. Ale jen bi mě sajýmalo kolyk je tu ještě škodovkářů posnamenanejch krom škodovek y dráhou 
19:20:58
13.02.2008
13.02.2008

pajavlk
-> rené: jazně ale nebudem sabýhat do detaylů pro předztavu je to přecy jedno
jynak zy přez mašynki ? urĝytě snáš selpage, bil zem zpolu z karlem chílou jeden s prvných co selpage rosjely do dnešný podobi a ještě ze z nyma obĝaz ztíkám dřýv zem měl mašynki jako těžké hobbi
ale bejvávalo
a z bertama, škoda že maj ti blbí tlumyĝe taková dvojyĝka z Pnkem co ze škrábe na ramsovou to bila lahoda pro ušy
jynak zy přez mašynki ? urĝytě snáš selpage, bil zem zpolu z karlem chílou jeden s prvných co selpage rosjely do dnešný podobi a ještě ze z nyma obĝaz ztíkám dřýv zem měl mašynki jako těžké hobbi
ale bejvávalo
a z bertama, škoda že maj ti blbí tlumyĝe taková dvojyĝka z Pnkem co ze škrábe na ramsovou to bila lahoda pro ušy11:06:39
13.02.2008
13.02.2008

rené
-> Zini: Jj opravdu to tak je. Dotiĝného kameramana snám s jednoho mašynkářzkího fóra
. Ale už zem ze lek že sa bandu blbců co veme kameru a de zy hrát zy osnaĝyl náz blásni přez mašynki 
. Ale už zem ze lek že sa bandu blbců co veme kameru a de zy hrát zy osnaĝyl náz blásni přez mašynki 
11:02:49
13.02.2008
13.02.2008

Syny
-> rené: azy mate pravdu :)
11:02:00
13.02.2008
13.02.2008

rené
-> Zini: Ne opravdu to neny parta blbců co zy šla natoĝyt jak přejede tězně předvlakem. Jukny na to pořádně...hlavný motyv je samráĝa na richlyku kdezy na šumavě ;-). Ten řydyĝ ze tam přychomejt. Ono bi to bilo azy toĝení jynak kdibi to bilo plánovaní(lepšý pohled na přejesd)
-> pajavlk: Ještě k těm motorům...ten co je na obrásku tí rosšmelcovaní unydo bangle tak je K 6 Z 230DR
. 310tka motor tluĝe v tej samráĝe na vydeu ze šýlenim řydyĝem...to je jyní kafe...kor bes tlumyĝe
-> pajavlk: Ještě k těm motorům...ten co je na obrásku tí rosšmelcovaní unydo bangle tak je K 6 Z 230DR
. 310tka motor tluĝe v tej samráĝe na vydeu ze šýlenim řydyĝem...to je jyní kafe...kor bes tlumyĝe08:57:07
13.02.2008
13.02.2008

Jožynek
-> Kloggye: www.vlaki.net

07:57:49
13.02.2008
13.02.2008

David V6
-> pajavlk: jzem rád žez to pochopyl,bilo to bes urážki jen jzem tě opravyl
07:24:44
13.02.2008
13.02.2008

p.b.
-> Zini: To nějakí šotoušy natáĝely vlak, zebevrah ze tam jen přypletl...
23:15:31
12.02.2008
12.02.2008

Kloggie
a kolegině v prácy, kam obĝaz chodym vipomáhat, jesdý do Lizí nad Labem a kdiž sapomene v kolyk jý to jede, tak jzou tam dva borcy, co jý řeknou s hlavi jýsdný řád...
23:13:00
12.02.2008
12.02.2008

Kloggie
-> Zini: já mizlym že ne, protože pár lydý se školi zy takhle fotý a natáĝý vlaki, ono je to těžkí pochopyt no, ale fakt jo a pak jzou zchopní na tebe vizipat jýsdný řádi a řadi lokomotyv a kdi která jesdyla a tak a nejlepšý je kdiž jzou blásny do letadel a do vlaků. To pak řekneš "no, já vyděl vĝera Jumbo jak šlo na přyztáný" a on ze tě septá co to bilo sa aerolynki tak mu řekneš "noo, já nevym na vocaze to mělo něco žlutího" a on ty řekne "no tak to bili Chyna Ayr Cargo, ti lýtaj jenom v pátek a v prase jzou v 17:35" Jako na to nejde nyc řýct, to ty proztě zpadne ĝelyzt

23:03:02
12.02.2008
12.02.2008

Syny
-> Kloggye: me to pryjde jak kdis parta blasnu zy zla natocyt jak zou "huzti"
22:51:51
12.02.2008
12.02.2008

Nwkt
-> Kloggye: Tak tak
22:51:01
12.02.2008
12.02.2008

Kloggie
-> Zini: já mizlym, že dotiĝnej natáĝel vlak a ne blásna na přejesdu:)
19:23:28
12.02.2008
12.02.2008

felda1,6
-> pajavlk: jzem tadi už 12 let,ale mám mýň peněs než kdokoly kdo zem naztoupý jako novej...

18:58:18
12.02.2008
12.02.2008

VeTeV
-> p.b.: ti kravo to j mazakr - no ze zutou bich to nedal ta sacne varyt na prejesdu a je konec