skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Divná věc
prohledat
40 příspěvků (zobrazeno 1 až 40) od 28.01.2008 do 30.01.2008, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> Reeaper: Zformatoval to 

-> Jirik : to by mě taky zajímalo, já projíždím komp vším možným a furt ˇˇT ˇˇDˇˇR 

-> Jirik : pochlub se, čím jsi to spravil 

-> Syny: hej netuším, možná to je jen fáma, ale říkal mě kámoš, kterej v tom občas na netu brouzdá, že si to prostě začínají nák hlídat a u novejch instalací nefunguje aktualizace.. takže se prej mám těšit, až přeinstaluju wokna a rovnou shánět něco jinýho.. šak uvidíš, já za tohle neručím 

-> Samantus:

me to nefunguje ˇO ˇO divny, nechapu
-> Jirik : Dobry 

Ť Ď FŇ É É Ü pyčo. 

-> Reeaper: Kau samozrejme ESET a ne ESES 

spis nez nejakym antivirem bych to projel jinym typem programu..najaky spy sweeper a pod kraviny kdy tak projdi registry apod..
-> Reeaper: Proc? Nestras - ja mam ESES smart security - to jest spyware, antivirus a firewall v jednoum od ty stejny firmy 

-> Jirik : to může být pouze šaptně zastrčená klávesnice. možná si za ni potáhl. mě to dělá takhle na serverech když připojím klávesnici. potom to někdy píše co chce 2x
kua já píšu jak prase 

*Ad-Aware samozřejmě
-> Dušan: já mám nákej strach snažit se obcházet legánost toho Kasperskyho

*Ad-Aware samozřejmě
-> Dušan: já mám nákej strach snažit se obcházet legánost toho Kasperskyho

-> Syny: mno s NODem teď má bejt prej problém s aktualizacema, toho se celkečm bojím, jak budu reinstalovat Wokna doma..
-> Jirik : Zkus toho NODa, jelsit ti pude.. Ar-Aware od Lawasoftu taky není špatnej.. Spybot S&D www.stahuj.centrum.cz/int ernet_a_site/.../spybot-se arch-and-destroy?g[hledano]...
nebo ten Spyware Terminator.. Případně se zkus kouknout do HijackThis, jelsit tam neběží něco, co nemá
www.stahuj.centrum.cz/int
ernet_a_site/.../hijackthi
s?g[hledano]...
Taky zkus tohle superantispyware.com/ zní to sice stupidně, ale našlo mi to havět, o kterou nic jinýho ani nezavadilo
je to sice poměrně na dlouho.. kldině scan můýže trvat i přes 1,5 hod, ale sotjí to za to 
-> Jirik : Zkus toho NODa, jelsit ti pude.. Ar-Aware od Lawasoftu taky není špatnej.. Spybot S&D www.stahuj.centrum.cz/int ernet_a_site/.../spybot-se arch-and-destroy?g[hledano]...
nebo ten Spyware Terminator.. Případně se zkus kouknout do HijackThis, jelsit tam neběží něco, co nemá

Taky zkus tohle superantispyware.com/ zní to sice stupidně, ale našlo mi to havět, o kterou nic jinýho ani nezavadilo

doporucuju Kaspersky Antivirus
, je to zaroven i brana a funguje urcite lip nez avast, kterej se jen tvari ze je k necemu 

J8 jsem projel komp Avastem, AdAdwarem a Spyware Terminatorem a háčky mi to píše furt ˇˇDˇˇT ale tak já už jsem si na to celkem zvykl, nevím jak Jiřík 

-> Jirik : Hele zkus bud NOD32 nebo doporucuju Spyware Terminator... Stahni si to na stahuj.cz
A nebo pod na ICQ 

-> Syny: Avast a pak jsem zkoušel utility od Grisoftu + ještě jednu na ty keylog viry a stenjně mindžu. Zálohy mám, takže než se s tím šukat, tak to raději přeinstaluji komplet. Stejnak je to už po tej době zralý.
-> Jirik : a co ma s za antiviraky?
Vis ze bys nemel mit vic jak jeden...

Zejtra zkusím ještě jinou klávesnici a když to nepomůže, tak reinstal, páč 3 antiviry nenašly nic.

ĎŇŤŽŠĚŘŤŠĎČ, tak to mám asi Wokna XP ok
-> Tampajs, Matsoft: vejtahové... a já mám Linux 

ĎŤŇ a mam finblows XP

ĎŇ a to mam findous

-> Tuxik: ved som napisal ze newem ako sa volal
ja som len tak zasmatral v pamati a vedel som ze nejaky medved to bol 

-> 12MOLS: jinak to nebyl bigbear ale bugbear :)
-> Tuxik:

hehe to jsem rád že mám Linux :-) protože mně žádný viry a podobná havěť nemá šanci ohrozit, takže diakritika není vůbec problém
ŽŠČŘĎŤŇáéíóúýěščřžýáíéůú :-))
ŽŠČŘĎŤŇáéíóúýěščřžýáíéůú :-))
ˇˇR ˇˇDZˇˇZ-> Jirik : sakrys mam stejnej problem.... ˇˇe pise to diakritiku pred pismeno a ne nad...
A když už jsme u toho, nemáte někdo klíč na Avast Profesional? Já si nainstaluju Home, zadača se zaregistruju, ale po nějaké době se to samo zaktualizuje na Pro 

-> Jirik : tak úplně to samé mám taky
Výměna klávesnice nepomůže, to už jsem zkoušel
Takže zkusím taky komp projet antivirem a uvidíme...

je to nejakej virus nebo keylogger takze doporucuju projet poradne PC
Toto je vírus ( už neviem ako sa volal
) ktorý nepozna makcene a preto sa tak prejavuje .... cital som to v jednom casopise ... ale tusim sa to vola BIGBEAR alebo podobne .... prejavoval sa pisanim 2 makcenov a velkeho pismena ....

-> Jirik : ale když jsi napsal ´projíždím´ tak ti to ď napsalo :-) teda přečetlo..
*
Mno nic.. že by ti takhle řádil nákej slabej trojánek?
Co máš na antivir? určitě bych to zkusil projet i proti spyware a podobným nestvůrám.. dneska už to dělá všechno možný, ale s tímhle jsem se nesetkal 
a jinak jinou klávu si nezkoušel?

Mno nic.. že by ti takhle řádil nákej slabej trojánek?

a jinak jinou klávu si nezkoušel?

zkus procistit klavesnici treba tam je nejakej bordel primo pod tou klavesou co to pak takle rozhodi
-> Rooney: tjn, ale čím to je ?
že by klávesovnice umřela ?
že by klávesovnice umřela ?

-> Jirik :
ja to myslel tak, že ty to zmackneš 1x ale PC to zmackne jako by 2x

-> Rooney: Takovej debil zase nejsem. 

ty vypadá jako by jsi tu tečku nebo háček zmáčkl 2x za sebou, ted sem to zkoušel...
Zdravím. Dnes jsem zjistil (i když nevím jak už to dlouho trvá), že nemůžu na PC napsat v žádném programu nebo editoru např t a d s háčkem. A v podstatě ani velké písmono s háčkem či čárkou. Udělá to následující : ˇˇd nebo ´´E. Kua to jsem ještě neviděl, ted to projíždím antivirákem a odstranil jsem prvního trojáka. Tak uvidím, jestli to může být ono.