1000x dokola sa opakujuce sa temata

prohledat
102 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 21.01.2008 do 23.01.2008, založil/a DuriQ
řadit dle data
16:09:31
22.01.2008
DuriQ
gabo00000: mno teba snad ospravedlnuje len ten tvoj vek inac sa ti ta tvoja hlupost neda pochopit... mozno raz trosku dospejes... mozno...
15:42:52
22.01.2008
aDAm
-> gabo00000: a to je prave to tvoje nepouzivani mozgu....kdyz je tady tema o napravach proc neresit vsechno tam? je fakt lepsi na to zalozit dalsi x temat co? a co takhle zalozit tema "predni naprava horni leve rameno", "predni naprava horni prave rameno", "predni naprava matka na hornim ramenu" co? prese nebudu resit matky v ramenech a naopak ze....demencia....
15:20:14
22.01.2008
D00little
-> DuriQ: -> Milos: -> strucy: tak som si to tu vsetko pekne precital a jedine co mozem povedat je, ze s vami uplne suhlasim. Virt je uz dlhsiu dobu plny sraciek, a temy, ktore tu zakladaju isty clenovia (ti ktorych sa to tyka sa uz v tomto vlakne ohradili1) su casto plne dementnych otazok typu "je lepsie dat ramena na cerveno, alebo na cierno", "ako sa sklada hento", "ako rozobrat tamto"....vsetko su to elementarne otazky, ktore maju casto este elementarnejsie riesenie.

Zo skodovkami som si tak ako Duriq a spol. tiez uz svoje preskakal, a nemyslim si ze by sa ktokolvek z nas koli tomu choval k niekomu z skodovkarskych n00bov nejako povysenecky. Pokial sa tu zalozi seriozna tema, tak sa rad pridam do diskusie. Vacisnou vsak osm radsej ticho, lebo by som na niektore dementne temy mohol zareagovat od srdca a zas by bol ohen na streche.... 8
15:09:50
22.01.2008
gabo000000 - zrušená registrace
dnes mam dobry den takze sa tu vo vlastnom zaujme nebudem rozculovat a nech si hovory kazdy co chce...ja to tema mazat ani zatvarat nebudem len preto leby vy by ste chceli aby bolo 1 tema a do toho sa pchalo najlepsie vsetko4 1
15:08:21
22.01.2008
-> aDAm: preco by som mal riesit nieco v minnovom temate ked môzem mat vlastny?

-> kuko: ako som uz pisal..cudzie problemi nie vzdy viriesia moje vlastne4

-> DuriQ: mam ta tazko v p..i! len mi pls nezasieraj tema4
14:12:04
22.01.2008
DuriQ
syny a kumpni: nikto vam nezakazuje sa pytat... ale ked sa chces spytat kde co zozenes tak sa pytaj v "kde, co a jak?" tam by mala smerovat ta tema a ne do podvozkovej sekcie... pretoze s podvozkom to ma fakt malo co spolocne... a nevyhovarajte sa stale na skolu v skole koncite skor ako pracujuci v robote... takze mate nato viac casu... ked si dobre rozvrhnete co s ucenim... a tak isto mate prazdniny ak nesi VS a ak ano tak co mas take strasne ked si porobis vsetky skusky v skuskovom obdoby tak mas taky veget ze az... takze sa nevyhovarajte na sprostosti... ked chces tak sa da... chalanov co poznam tiez studuju na VS a stihaju si robit aj auta... a neriesia prijebane otazky... ze by to bolo tou VS 3 mozno ich tam niecomu aj naucili 3
taktiez nexapem naco tebe ako studakovy je potrebne mat auto pojazdne... ale to neriesim...
11:46:03
22.01.2008
Milos
-> Syny: v poho
11:41:09
22.01.2008
Syny
Vam ty temata nic nedaj, to je prvda, ale nam co se ptame jo... A verte ze az ty napravy slozim, tak uz tady to tema taky zakladat nebudu pac uz to budu umet...
Mnohem vic mi tady prijdou zbytecny temata o tom jak narvat motor (bo cokoliv jinyhi) z tohohle a tohohle auta do shade, ktery v 90% konci hlaskou "tak ja na to teda kaslu"...
11:32:23
22.01.2008
Syny
-> Milos: Mno tak tezko bych poradil nekomu kdo auto mel rozebrany meklokrat... Ale tem co vo tom vi prd vetsi nez ja, rad poradim... U aut nikoho neprudim, v inzerci neprudim, jesm jen ve foru a do dikusi o kerejch nic nevim uz taky nepisu, tak nevim co vic by ste chteli... To ze pisu kraviny v pokecu o vsem to je tak mozna jediny...
-> aDAm: Mno tak ty treba zkoumas... Ja mam auto jako spotrebaka, takze moc cas na zkoumani neni, kdyz neco kuchnu tak to musi bejt co nejdriv hotovy aby to zas jezdilo, takze nemuzu pul roku zkoumat co tam je a jaky veci tam dat... Uznavam ze s napravama se to diky zkouskovymu moc nepovedlo... Knizka je taky pekna vec, ale ta mi nepovi proc mi ramena nesedeli o centimetr vubci sobe a taky mi nepovi jesti kamen kterej sem koupil je original bo ne... A testovat to tim ze ho tam dam a za 14dni praskne to fakt nehodlam... Fakt nevim proc vam tak leze na nervy to moje tema...
Me prijde ze ty co uz auto maj hotovy nebo ho umi rozlozit a slozit behem hodin tady akorad umi nadavat tem co to nevi nebo neumi a kritizovat je...
11:22:32
22.01.2008
DuriQ
minno: ked si pozries moje temy co zakladam tak zistis ze to co zalozim ja nezalozil este nikto... resp. fakt malo kto :) a malo kto mi tu z webu vie poradit v tom co potrebujem tych ludi napocitam ja prstoch jednej ruky co mi tu vedia helpnut : )
este dotaz... co si spomynal acka tak dane vlakno zalozil chooki a danu problematiku sme riesili spolu a uspesne... to ze niekto iny to potom x-krat zalozil v priebehu 3-4rokov tak to je ina basen ako ked ti tu niekto do 1/2r zalozi 4-5x tu istu vec ktora bola aj tak asi 1000krat riesena od bodu A do bodu B na virte asi od jeho vzniku...
Syny: ja som rozoberal akurat tak svoje auto a Adam ti to zase nadherne vylicil... jasne ked som sa naucil na svojich chybach tak uz som vedel pomoct aj ostatnym : )
gabo00000: ty sa trosku viac snaz pouzit tie tvoje sprachnivene zavity v mozecgu a potom sa pokus mysliet... osvetu tu rozhodne treba.... ja som tiez nepadol z neba uceny ale ucil som sa sam pretoze ma to dane odvetvie bavilo, vsetko som sa snazil spravit sam ked dosla inspiracia prisiel na rad virt...

proste nejde mi do hlavy ze na keru flajstru rozoberate v teme dalsi degen sklada napravy 1000x to kto kde kupil aku prachovku do brzdica a ze onen ju kupil za 2kacky a ten zase za 2.50... potom su tam tak sorry za vyraz kokotske otazky ze naco sluzi tento kusok pokruteneho dratu... omg... literatury je na webe plna pica a este aj pretekat z nej bude... tak isto mas na webe katalog nahradnych dielov... proste vsetko mas k dispozicii... a ak neste lenivy tak ste min. dementny ak ne horsie... sorry ale pre imbecilitou sa treba fakt dako ohanat...
10:36:19
22.01.2008
Milos
-> Syny: konkretne ty si jeden z clenu virtu ktory teda mne nedal urcite nic "myslim tym vedomostami" si skor taky "zabavac" aj ked niekedy ani to,
no ale nie v zlom, to som chcel len povedat na margo toho ze potom su tu ludia "jak keby tu ani neboli", a dalej ti "ktori ti vedia poradit" ale myslim tym na mozno odbornejsie temy, vyplyva to z toho ze naozaj to robili a maju s tym skusenosti, nemysle som takych ze poradia jak odkrutit matku
vo vacsine pripadov si ale staci dokladne nastudovat danu vec v odbornej literature a riadit sa podla toho, na nieco asi tie pracovne postupy vymsleli...
inak najviac ma seru taky, ktori si ziadaju o pomoc, ty im napises ale oni maju aj tak potrebu zalozit na tu danu problematiku dalsiec X tem aby sa asi utvrdili v nazoroch(mozno prave nespravnych) od inych

Ale vlastne je vsetko vidiet, staci ked sa pozries na ich vek, pripadne auto, to vypoveda v tomto pripade aj o cloveku trosku
10:26:32
22.01.2008
Milos
inak dobre tema je aj "dnesni nakup" stale sa tam opakuju tie iste veci na fotkach, mi to pride jak keby mal niekto potrebu sa chvalit tym co kde vykupil a skreckuje to, resp rozpredava neskor, ale inak stale pozerat na tie iste gumove diely a srobiky a stitky, a aj ine hovadiny, ALE, aspon ze je to v jednom vlakne
takisto niektori asi nepochopili cim prispievat to "libovky z ulice"
07:47:28
22.01.2008
aDAm
-> Syny: no a kdyz neco o tom aute nevis tak zkoumam ne? Ja kdyz rozebiral auto tak sem sel pomalu a postupne a zjistoval sem co a jak, az kdyz sem byl v pasti ze me nic nenapadalo a ani kniha neporadila pouzil sem virt....
07:45:54
22.01.2008
aDAm
-> gabo00000: jen dodam...jak se tady ohanis tim pouzij hlavu...co kdybys ji naoplatku pouzil ty a do toho treba minoveho tematu na skladani naprav kde neni o tom tvem problemu ani zminka...co kdybys použil hlavu a svuj dotaz vznesl tam? myslíš ýe by to šlo?....máš pravdu asi ne, je lepší založit tema kde te 10x napíše O a 5x Á a autor bude gabooo, zvedne ti to ego co ? ;-)
00:09:16
22.01.2008
kuko
-> Syny:
ja som nikde nepisal o rozoberani auta, len som chcel poukazat na to ze sa tu stale dokolecka zakladaju zbytocne temy na tu istu tematiku, ci uz napravy, motory, palubky, otackomery, atd...

vsetko sa da vycitat zo starsich vlakien a ked nie tak sa spytam dotycneho ktory to uz absolvoval

-> gabo00000:
pri zakladani vlakna by bolo dobre sa pozret do historie ci sa to uz riesilo, takto to funguje snad na vsetkych forach a je to uplne normalna bezna vec
23:58:29
21.01.2008
-> Syny: 4
23:44:43
21.01.2008
Syny
-> kuko: Jasny dalsi... Vy uz ste si auto rozebrali a slozili nekolikrat tak je to sranda... To je jasny... Ja uz taky menim alternator pod 3 minuty... Ale kdyz sem to delal poprvy tak sem to delal hodinu... Kdyz uz vsechno o tom aute vis, tak tezko budes hledat tema ktery te "neco da"...
23:11:56
21.01.2008
-> kuko: tak je jak varvi minno...proste sekcie nie su od toho aby sme boli pridavane len temata zo zaujmavym obsahom6
23:10:13
21.01.2008
-> DuriQ: podla mna sem netreba osvetu...treba tu ukludnit atmosferu a takto ked sa tu bud nadavat a bude sa tu jeden z druhym natahovat tak toto nam nic neprilepsi4
22:14:19
21.01.2008
minno
-> kuko: nj to zas druha stranka problemu virtu, milion registrovanych ludi, nonstop cez 100vku online prihlasenych, pokial clovek nesedi zaveseny od rana do vecer na virte, tak v podstate nema kam prispievat a co citat, len do par vybranych tem....Ostatne su pre ludi co tu mrknu par krat do dna odpad....
Nicmenej pamatam doby ked uz aj v roku 2004 sa s virtom pomaly koncilo a bolo vela burlivych diskusii na temu ze to uz nie je to co byvalo, ze to smeruje do sraciek a pod. A toto som ja uz tiez niekolko krat spominal ze sa takto pisalo uz davno :-)

No ale nehrotil by som to s tym ze si tu kazdy zaklada svoje vlakno pre pomoc... Len si spocitajte kolko krat sa tu uz riesilo ako na lak, ako odstranit acka a o kolko zavitov fiknut pruziny3
21:56:35
21.01.2008
kuko
ja musim suhlasit s duriqom, v poslednom case je to tu plne nezmyslov a zbytocne zalozenych tem, clovek sa ani nezabavi ako volakedy a ani nedozvie nic nove, same diskusie pseudo mechanikov, nast-rocnych deti, znudenych studentov, nic co by mne neco dalo, ja ak som mal nejaky problem, tak som riesenie doteraz vzdy nasiel v historii, alebo od nekoho zo znamych, niekto by mozno na mojom mieste zalozil pri podobnom probleme vlakno, ale ako som uz pisal, tento web uz funguje dost dlho na to aby sa tu malo riesit nieco nove, ta skodovka zas neni az tak zlozita aby sa tu kompletne nerozoberalo cele auto uz niekolko krat, staci len hladat

aby som nekrivdil vsetkym, tak je urcita skupina ludi, ktora dokaze vecne a kvalitne prispievat a tema nimi zalozena je ozaj prinosom pre tento web
21:50:14
21.01.2008
minno
-> DuriQ: je pravda ze napr. v Andrtovi su uvedene velmi dobre pracovne postupy, ale castokrat treba helf napr. ako to co sa bezne robi specialnymi pripravkami zrobit doma na kolene so zakladnym naradim....Alebo ako zrobit alebo ake su moznosti prace na tom, co v knizkach nie je... takze tak no...je to volne forum takze pytat sa je vzdy na mieste....
Vela ludi sa napr. nepyta cez fora vobec, ale otravuje kazdeho na icq a potom sa na forach tvari ze vsetko vie...to je podla mna este horsie :/

Ak si ani raz nezalozil na virte nezmyselnu temu, alebo ak si ani raz nepotreboval poradit s niecim co sa tu preberalo pred 5 rokmi a ty si bol lenivy si to pohladat, teraz si mozes do vsetkych kludne rypnut a mas moj suhlas....4
21:37:47
21.01.2008
DuriQ
Probek 36: treba tu vniest trochu osfety 1 uvedomenia sa 1
21:36:47
21.01.2008
DuriQ
Syny: odpoved mas v ID : ) a este dodatok k ID postupoval som podla skodovackej biblie a jej apostolov Andrt a pod. tak som sa ucil... nemozem zato ze dnesna mladez je leniva jak svina 1
m8rinek: myslim ze adam to za mna povedal viac nez dost vystizne...
gabo00000: ja tu svoju hlavu viem pouzit a cudoval by si sa ako moc dobre : )
suri: neni podstatne kto je tu ako dlho a kolko ma prispevko ale ako vie poradit... ja ripem lebo si to mozem dovolit : )) pomozem a poradim tomu kto chce radu a zbytocne sa nezduva jak jelitko : ) mno sak skalna vacsina SVKckarov ma pozna iny nemusia... : )
21:14:19
21.01.2008
Probek 36 - zrušená registrace
to su problemy toto.Proste to prehliadnem a vyberem si co potrebujem.To fakt niekto nema ine problemy len riesit virt?
21:12:11
21.01.2008
suri
-> gabo00000: jj serem na to
21:06:21
21.01.2008
-> strucy: -> suri: kaslat na to ale podla mna je toto tema total zbytocne4
21:04:41
21.01.2008
strucy
-> suri: si tu velmi krátko aby si videl kto radí a kto iba pláca do vetra
4
20:36:44
21.01.2008
suri
-> DuriQ: lenze gabo aj poradi aked poradi tak sa moze aj opytat ja sa to tiez tak snazim...teba som tu nevidel snad este poradit....iba rypat sak sa uz nebite!!
20:35:19
21.01.2008
-> strucy: prave o to ide ze nezakladam temu pre kazdu drobnost ale spravil som si jednu kde riesim vsetky svoje problemi a nevedomosti s napravami...to je rozdiel..a no ..durikove osobne veci beriem...aj ked podla mna osobne...no ale je to jeho vec...ja to beriem tak ze niet sa za co hanbit..ale niekto mysli inak..a terez mi povedz ze co ja mam s toho ze minno staval napravu a aj T staval napravu...minov temat som sledoval ale aj tak to nepomôze riesit moje problemi......ked je nadpis tematu rovnaky tak to este neznamena ze aj obsahovo...4
20:30:43
21.01.2008
strucy
gabo00000 21.01.08 20:01:05 napsal:
mna uz docela sere ten duriq..a co mam s toho?8

podla man je urcite rozumnejsie zakladat 1 tema kte sa bude vsetko rozoberaz ako za kazdu amlickost zalozit nove tema

-> DuriQ: kusa pouzi aj hlavu4

spravne ako si napísal kusa pouzi aj hlavu to platí aj pre teba pretože minimálne jedno téma tu už je
btw k tomu tvojmu príspevku pri skladaní tvojej nápravy to že či má Duriq zverejnení vek či založenu kartu auta je len a len jeho súkromna vec, to že si tu skoro dva roky a ešte si sa nenaučil používať vyhladávanie je tvoj problém a musíš kôli každej drobnosti zakladať temu4
20:17:00
21.01.2008
suri
-> DuriQ: neviem ci sa ti daco stane ked si zalozi tema? kazdy potrebujevediet nieco ine ja sa tu pytam iba niektorych lebo viem ze odpovedia a nerypu!!! a sere ma najviac za furt daco mas raz z minnom raz s gabom tak im zaloz tema a tam sa budu vsetci pytat a ty im budes odpovedat..neviem co stoho mate ked furt do seba skacete..ako male deti...ja to uz nariesim ako hovori gabo mas v pi...i
20:13:05
21.01.2008
ale vsak v pohode...aspon ma diriq srdce na mieste ze si mohol rypnut8 10
20:11:11
21.01.2008
totalne ma v p...i neoplati sa k tomu vyjadrovat...potom ked sa clovek neopyta a nieco spravi sam tak ho kazdy vismeje ze aaa..vsak na co si nieco o tom precitat..opytat sa...radsej to zbastlis nejako a bude...viz napr moje vystuhy..kym som ich nemal a zakladal som tema ze ako zvarat...nikto nic...ked sa aj niekto ozval tak sa opytal ze ci mam vystuhy a ked som odpovedal ze nie tak naco riesim kokotiny dopredu ...a nakoniec to dopadlo ako to dopadlo
a ked mate hlavu tak sa zamyslite naco su tu tie sekcie? podla man je to tu na to aby sa zakladaly tematy.. ja viem kazdy by tu chcel aby sa tu rozoberali diskusie len o zaujmavych veciach ale niekedy to nieje len o zaujmavostiach... kurnik vsak pochopte ze ked raz som v zivote neskladal napravu ako sa ja môzem do nej pustit?..dobre je tu XY temat ale co ja mam s toho? ...ano minnove tema som si precital...ale moc vela mi to nedalo lebo to nie su konkretne moje nevedomosti a nepomôze mi odpovedat na moje otazky...to tema odpovedalo na minnove otazky...podla man by sa tento web mohol vratit do svojich kolaji iba tak keby tu kazdy nesprtal do inich a keby tu ludia riesili situacie kludnejsie...ja viem ..teraz nie som prave tohto prikladom ale uz ma to fakt sere ze duriq najprv zasere moje tema a potom zalozi nove ze kazdy je tu ko.ot kto stavia napravy ... ja uz fakt neviem ale podla mna je imbecil skôr ten co zalozi taketo tema ako ten kto hlada pomoc8
20:03:36
21.01.2008
-> Syny: pravda4
20:01:05
21.01.2008
mna uz docela sere ten duriq..a co mam s toho?8

podla man je urcite rozumnejsie zakladat 1 tema kte sa bude vsetko rozoberaz ako za kazdu amlickost zalozit nove tema

-> DuriQ: kusa pouzi aj hlavu4
19:51:54
21.01.2008
minno
navrhujem fórum úplne uzamknúť a vo vyhľadávaní ku každému kľúčovému slovu zo škodovkárskeho slovníčka vopred priradiť jednu tému a hotovo4 51
16:58:37
21.01.2008
Qwert..
hihi, tak za měsíc začnu taky skládat přední nápravu3 3 3 že bych si už preventivně teď založil téma ???
ne vážně, je pravda, že když už něco hledám a použiju vyhledávání, tak mě může jebnout když mám prolízat desítky již založených témat. možná by pomohlo aspoň promazání těch již založených od keců beze smyslu, který se objevují v každým vlákně a dost čast ho taky skoro půlku tvoří. To by se na to ale musel někdo obětovat...
16:57:50
21.01.2008
Syny
-> DuriQ: Viz vzkaz v ID :) Me zase sere to ze ten kdo mel auto 10x rozebrany a skladal ho ted je nejvetsi frajer a vsici co to delaj poprvy sou nesvepravny pac to neumi... :) Zajimalo by me jak si na to cucel ty poprvy ;)
A v dnesnim svete kdy prevlada druhovyroba jsou orazky typu "co je lepsi" docela na miste, pac zamrzi kdyz nakoupis neco za 500 a zjistis ze kdyz to tam das, tak te auto bude jezdit tak 14dni a pak to praskne nebo odejde :)
A za posledni - furt lepsi kdyz si kazdej zalozi svoje tema kde se pta furt, nez aby zalozil tech temat 100 a byla tam jedna otazka ;) To je muj nazor...
16:54:00
21.01.2008
aDAm
-> m8rinek: ano taky o tom hledani pisu jenze kdyz zadas nejaky vyraz a vypadne ti 1000 temat tak je to fakt zabava prochazet jedno po druhem a hledat nejakou radu co už byla...
16:46:05
21.01.2008
m8rinek
-> aDAm: jo tak to pak přichází nová hláška tady na virtu, v pravo nahoře máš vyhledávání jak mi bylo vysvětleno v jednom mém zbytečném tématu, je tady pořád 100lidí, tak se neni čemu divit....4
16:43:15
21.01.2008
m8rinek
-> DuriQ: myslim, že tady na wešbu ten prostor pro diskuzi je, každej kdo si chce řešit jak stavět nápravu, či kterou rukou si honit ohon ať si to řeší, ty nemusíš číst jeho téma, stějně jako já nemusím číst to tvoje, který se sice neopakuje, ale jeho obsah je svym způsobem uplně k ničemu4
16:41:19
21.01.2008
aDAm
-> m8rinek: no a co? no preci to ze tu toho zacina byt hodne...pak hledas radu v X tematech misto toho abys to nasel u jednoho dvou....
16:29:26
21.01.2008
DuriQ
m8rinek: a co je akoze smerom po prude demencia ?
16:28:37
21.01.2008
DuriQ
strucy: sak mozme dat na kazdy srobik jednu temu 1
16:27:00
21.01.2008
m8rinek
a zase jedna proti proudu:

No a co?
16:18:47
21.01.2008
strucy
-> DuriQ: ty ma teraz napadlo nezaložíme my dvaja tému že duriq a strucy skladajú nápravy ked ich už teda ideme robiť? čo ty nato? a vieš čo ma serie že som tu temu nezaložil už ked som ju skladal prví krát , a niekolko tém, by bolo na zadnú nápravu, ty by si ich mal tiež niekolko3 3 3
15:15:11
21.01.2008
DuriQ
Milos: mna osobne mrzi ze virt stratil ten spravy zmysel, ktori tu sice zostal v zakladoch, ale v uplne na p*c* zneni... 8
15:08:37
21.01.2008
Milos
-> Milos: tym som chcel povedat ze nie on to hovoril na virt, ale mozno to teraz najviac vystihuje situaciu47
15:07:20
21.01.2008
Milos
no a vies co ti na to odpisu ? ja viem...
ale inak mas pravdu, kamos z moravy mi raz povedal ze je to "jak u curaku ve mlejne"
kazdy kto sklada napravy tak by si to mal podla mna riesit napr pri svojom aute napr..
Extreme Tyres