Pomoc, je to nutny!!!

prohledat
63 příspěvků (zobrazeno 51 až 63) od 14.01.2008 do 07.03.2016, založil/a J.TuneR
řadit dle data
08:07:11
15.01.2008
Syny
-> J.TuneR: Tak at to k soudu klidne da... Myslim ze ale dobre vi ze by moc neobstala... Pokud je ve smlouve co pises niz, tak neni co resit... A s tim lakem byhc se ji akorad zasmal - jako jestli se pri koupi nevsimla jakej to ma lak tak to nemam slov 3 3 3 Proste to auto dokurvila a sere ji ze ma v riti auto i prachy... Ale to uz je jeji problem... Ja taky nepojedu do Boleslavy reklamovat jima ze mam na 105ce zaslej lak a ze to je prohnily... A ze chci spatky tech 60 000 bo kolik to stalo tenkrat 4
08:03:09
15.01.2008
J.TuneR
Jeji taticek je nejakej pravnik nebo co tak furt machruje ze muze tohle a tamhleto a ze me muze dat k soudu, delaj jako kdyby to bylo auto za pul mega a pritom je to facko za 30 000,-
08:01:44
15.01.2008
J.TuneR
-> Syny: Ve smlouve je jen co jsem psal, ale o oprave dveri a spoileru tam vubec nic neni.... prej jsem zatajil technicky zavady viditelny, ale to se snad neda, kdyz neco kupuju tak si to radne prolezu a projedu se v tom, vcera mi taky psala ze je lak na hovno, to jsem uz nemoh uz nevi co me vytknout3
07:55:24
15.01.2008
Syny
-> J.TuneR: Protoze to auto dodelala a ted by se ji hodili penize a koupit jiny... Pokud to mas ve smlouve, tak bych ji s klidem poslal do prdele... :)
07:53:22
15.01.2008
J.TuneR
-> Syny: jj to souhlasim, ale nejlepsi je ze ona mi ted rekla, ze auto da opravit-pobouchany blatniky, promackly dvere atd. a vrati mi to a chce z5, nechapu proc si neda opravit za ty prachy spoilery a byl by klid.A to auto nekolikrat uvarila jeste.
07:50:53
15.01.2008
J.TuneR
ve smlouve je napsano, ze prodavajici seznamil kupujici se vsemi zadavy ktere mu jsou znamy a kupujici si auto radne prohledl. Coz je pravda a ja nic nezatajil. Ted se jedna jen o to, ze ona chce po me opravit spoilery praskly a nelibi se ji, ze by mela platit material-tmel,brusny papir, barvu apod. jinak bych ji to udelal zadarmo. a kuli tomu me vysira...
07:48:50
15.01.2008
Syny
Nevim jak je to v konkretnim pripade, ale lidi ktery koupi auto, pak si ho zkurvi a zkousi to na puvodniho majitele s tim, zeo dstoupi od smlouvy bych nakopal kamsi...
00:43:56
15.01.2008
Slavek
-> Stepix: Souhlasim s tebou 6
22:46:23
14.01.2008
Stepix
pokud jsi stahnul smlouvu z netu, tak by tam tusim ta fraze "byl se stavem vozu seznamen a souhlasi" bude. Jinak ja vzdy k tomu prikladam jeste predavaci protokol, kde jsou dukladne popsany zavady a vse, co se ma udelat... Auto vrátit může pokud je tam skrytá závada (třeba jako prasklej válec nebo tak něco) ale pokud se závady způsobili běžným provozem, tak na to se tuším nevztahuje... jinak má půl roku jako by záruku. Na druhou stranu, ty taky muzes zadat o uvedeni vozidla do puvodniho stavu... Opravte me pokud se mylim4
22:27:02
14.01.2008
Kuladmin
Na todle se blbe odpovida - radi kdyz clovek u toho nebyl ale rozhodne bych se sni snazil normalne rozumne domluvit. O zavadach vedela kdyz jsi ji to rekl souhlasila a smlouvu predpokladam podepsala a jestli v ni je jak uz pisi predmnou ze kupujici souhlasi se stavem tak pak je blba ona.
22:23:24
14.01.2008
Saky
obvykle se pise do smlouvy veticka typu auto odpovida stari a najetym km a kupujici souhlasi se stavem.. a pak nemusis nic resit.. nicmene tady zalezi jak se zachovas ty.. osobne si myslim ze se s tebou stejne nikdo kvuli par korunam soudit nebude a pokud ti to nevadi tak to hod za hlavu..
22:17:08
14.01.2008
Mišell
Ve smlouvě by mělo bejt uvedený v jakym je stavu(závady) a že s tím kupující souhlasí. Pokud je jiná závada,tak může za nějakejch okolností odstoupit od smlouvy.

Podle mě to ta ženská na tebe zkouší,zkus se s ní nějak domluvit. Ale jestli to je nějaká pi*a...
21:52:23
14.01.2008
J.TuneR
Zdravim Vas vsechny, mel bych velkou prosbu a docela problem.

11.12 2007 jsem prodal sveho favrita a nesli otevirat zadni pravy dvere, k autu jsem dal muziku a spoilery ktery byli napraskly, kdyz jsem jim to predaval rikal jsem jim, ze spoilery muzu po dohode opravit nebo je opravi kamarad to same plati i o tech dveri. Samosrejme jsem jim dal moznost si auto radne prohlidnout a projet se v tom. Ale nic o opraveni tech dveri a spoileru neni ve smlouve. Dvere jsem nezvlad opravit, ale mezi tim jsem ji opravoval elektriku-neblikal blinkr,opravoval packu u ridice-nesli otvirat dvere apod.

A ted me majitelka vyhrozuje ze muze odstoupit od smlouvy kdyz to neopravim, ze jsem porusil nejaky odstavec ve smlouve a pritom o opravach dalsich nic ve smlouve neni. pry jsem zatajil ruzne zavady apod.Ma na tohle narok?

Mockrat dekuju za rady, docela to hori.
Extreme Tyres