Ja jsem z klatovský průmyslovky,strojařina. Takže na FAV rozhodně neeee :-) Chci na strojárnu, na nějakej obor co se bude motat kolem aut. Nejhorší, že jsem byl na matiku jak tágo. Stroje, technologii, všechno sranda, ale v matice jsem končil s kvadratickou rovnicí :-) ale tak to by
dalo nějak doučit nu...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fst.zču
Jasem na FAV - Mechanika a je to masakr jako svine...
Nevim jsem na FAV na Kybernetice a nemohu si stezovat. Jo prvak byl drsnej pro vsechny obory, ale to uz davno neni pravda. Ted je tendence ty studenty vyhazet az dyl. Na FST co vim tak prvak jde - i kdyz je to dost pocitani v matice a pod. Pak ve vyssich rocnicich nastoupi Mechanika a takovyhle silenosti a to je pak mazec. Ale urcite tam bejva dobra parta a pokud se na to nevykasles tak to udelas. FEL tam je to vcelku do tretaku v pohode, hlavne treba jestli mas zaklad elektro. Na FEL drti hlavne ve tretaku.
jinak fain škola fain lidi a to nejlepší - fain pivo
MNo jak radí kolega vyhni se FAV ce věř mi to nejsou normální lidi, já tedy chodim na FEL ale faváků se straŇ poznáš je velmi jednoduše mluví většinou v 1 a 0

Já ti jenom poradim, aby si se obloukem vyhnul FAVce 

Zdar lidi, kdo navštěvujete tenhle ústav??? Ve čtvrtek se tam jedu podívat na den otevřených dveří tak ať vím do čeho jdu. A jeho jsou vaše zkušenosti s tůtom školou??? Jít na ni, nejít??? Názory.... no prostě jak se vám tam líbí a s kým se budu potkávat...