Skůtr a ceny

prohledat
64 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 02.06.2004 do 16.06.2004, založil/a
řadit dle data
11:11:29
16.06.2004
Jirik - zrušená registrace
Žádná rada kua ? To si říkáte škodovkáři když Jižíkovi ani neporadíte, co vydrží v průměru variátory ? Někdo mi říkal že těch 10 tis. v poho, ale co jsem koukal na vojeťáky, tak měli 11 - 13 tis. za sebou.
Konkrétně skůtry od Aprillie, mívali kolem těch 13 500 km, ale celkově neopotřebované a velmi zachovalé stroje. Nevíte jaká je zhruba hranice životnosti těchhle prdítek ?
10:40:00
16.06.2004
Nevíte někdo jak je to s životností variátorů.
15:06:43
11.06.2004
Korrado je babetta je s poloviční výkonem, tohle má některý součásti jako dospělá motorčička a výkonově je to taky někde jinde. Sem se na to ptal a prej to má rotory Honda.
14:41:12
11.06.2004
Luděk
-> Jirik: jo jenomže tohle je podle mě jen dražší babetta,kup si corrado4
12:51:09
10.06.2004
Mno ono když koukneš na ty fotky.
viz odkaz: www.micard.cz/moto/.../tw inshot_allpics.htm
A špecifikácie zde: www.micard.cz/moto/.../tw inshot.htm
Tak mi to přijde jako dost gut připrcávátko. 4
11:53:16
10.06.2004
Nojmis
Ti nevim urcite je to lakava nabidka ale neni ta na takouvouhle vybavu tech 20000 dost malo. Za takovej skutr bych pocital kolem 45000.Jinak je to rozhodne lepsi nez sim
09:28:25
10.06.2004
Co je podle vás lepší. Simson (klasika / skůtr) zhruba za 10 - 12 000,- s kdovíkolika najetýma KM a nebo jsem teď čučel na jeden stroječek kterej by mi bohatě postačoval. Kentoya Twinshot 50. Je to 4taktní 50ka, 4q, max. 65 km/h, váha 56 kg, bubnový brzdy, mechanický startér.
Je to něco mezi skůtrem, něčím jako je sím, a klasickou motorkou a vypadá to velmi hezky. Má to i hafo odkládacích míst.
Zpracované je to velmi pěkně a má to hafo chromu, což já taky rád. Mno a cena 19 990,-. Mno a teď jestli se vyplatí, dát za Síma 12 000,-, kterej bude mít najeto klidně 6 - 8000 km.
19:43:41
03.06.2004
Sprchy máme, ale jsou spíš pro skladníky a ti mají kľůče a kdo je tam má každý ráno obíhat kuli klíčům.
2 Tuner: Já jsem do inserce už koukal, ještě uvidím. Mě by se nejvíc líbil ten Samson skůtr. Jsem lehkej se mnou to poletí 3. Budu jako Fleš Górdn, hehe. Akorát nevím na co všechno při koupi pozor, páč jsem se o prskolety a motorky nikdy nezajímal, jezdil jsem oficielně od 18ti všade kárem a místo abych koupil třeba prckolet, taxem šetřil z brigád raději na autíko.
18:51:12
03.06.2004
TUNER
Jiříku já mám skůtraaa....Je to 50,ale je tam danej kit na 70.Pak je tam kitovej filtr a dost hlučnej laděnej výfuček4 ...První majitel byl ......nevim jestli ti to něco řekne...........,ale JARDA HULEŠ...Jezdí to 80 ale žere to jak auto....Když jedem s Tunerem 2 a ještě jednim kamarádem tak je musim do kopce tlačit abych na ně pořád nečekal...T2 má simsona a ten druhej fichtla.....Ale kdyby jsi vyděl ty EXHIBICE co na tom děláme tak by jsi asi koukal ůžasem...Jinak bych ti doporučil nějakej skůtřík...Koukni do anonce,tam jich je plno...Dovoz z ciziny 10-15 000 bez TP a s papírama nějaký jetý ale solidní tak 20-30000.....Samozřejmě jsou i levnější ale to už jede jako simson a nebo dražší.......to jsou pak pily!!!
Třeba taková DERBI PREDÁTOR je 50 obsah a v sérii má 7 koní a jede 90km/h...Dá se sehnat kolem 30000 a víc..........Kdyžtak pokecáme v Plešnicích.....čůůůůs
12:23:20
03.06.2004
CHIP
-> Jirik: No nedoslo mi ze nemate v praci sprchy ... divne ....
12:05:00
03.06.2004
Bery
taky budu muset nasypat nějaký love do bicyklu.Koukal jsem,že vzadu jsem probrzdil ´plášť a bude to chtít i další drobnosti.Všechno je žrout na prachy.Btw-dneska jsem byl pro olej do motorky - 312Kč za litránek,vzduchový filtr-takový umrdanec a něco přez 600...zadní destičky 650...a to by člověk mohl pokračovat do nekonečna.
Jinak Jiriku,než koupit sipsna skůtr - to bych radši pošetřil peníze do podzima a potom koupil už něco modernějšího!!!!
11:57:14
03.06.2004
Nojmis
Jo ale porad na nich musis slapat. A je jedno jestli das 10tKc nebo 40tKc2
11:22:25
03.06.2004
Poseru se asi z těch tvejch svéráznejch rad a řešení a nemusím jet ani na kole.
Koukal jsem na novýho Favorita - silniční, galuzky, nášlapy, komponenty Campagnollo, fakt nádhera a stál 24 000,-.
Kdyby to bylo od jiné značky, popř. i zahraniční, tak bude stát min. o desítku víc.
Mám od Favorita gut horský, velmi pěkný, duralovej rám - silný trubky, grand rocky vysoký ráfky, fakt pěkný, ještě bych na něj chtěl nějakou gut vidlici, tu koupím od kámoše (dělá v cyklu). Mají tam kombinovanou pružina a druhá větev plyn/kapalina, štelovatelnou. Za dva roky neměli jedinou reklamaci, ale vyrábí se každej rok new modely.
Silničního fáva co mám chcu dát taky do kupy, nový ráfky, přehazku, sedlo a řidítka. 4 Takže bycigly jsou taky slušný žrouti peněz.
10:34:29
03.06.2004
Luděk
jinak ovšem po jízdě na nějakým prskoletu můžeš klidně přijet nejen zpocenej,ale i posranej,když na to přijde4
10:33:31
03.06.2004
Luděk
-> Jirik: no s tím se tady teď v práci trápím taky,ale kolega v bývalý práci si s tím hlavu moc nelámal,ale asi to bylo tím,že si sám sobě nesmrděl9
10:31:25
03.06.2004
On je tady ale trochu problém se sprchováním a nechci pak v práci osum hodin smrdět jak somrákovi poklopec. 3
10:25:28
03.06.2004
CHIP
-> Jirik: Byt tebou a mit to do prace 15 km, tak nic neresim a jezdim kazdej den od jarado podzimu na kole ....
10:17:05
03.06.2004
Luděk
-> Jirik: here Ty s tou beruškou na zádech a s divným pocitem v mezinoží,nemyslíš,že při jízdě na kole by jsi neměl myslet na sex,aby nedocházelo k samovolné erekci?Pokud se budeš soustředit čistě na sportovní výkon,tak se Ti pocity přesunou třeba někam úplně jinam.Jinak,pokud by jsi měl zájem o zachovalého fichtla Jawa 20,r.v. 1980,tak je jeden doma po prvním majiteli4
09:53:07
03.06.2004
Nojmis
Ja jezdil na simsonoj od jara do podzima. Je fakt ze nekdy jsem se musel trochu vic obliknout ale bylo t orozhodne lepsi nez se mlatit autobusem nebo vlakem.1
08:18:56
03.06.2004
Jenomže já těm starejm mrdkám nevěřím, koukal jsme do inserce a skůtři Samson se prodávaj kolem 8 - 12 000,- což celekem de. S novejma gumama, baterkama, obložením a tak, ty dražší i s motorama po GO.
00:00:39
03.06.2004
Boss
Ty vole Jiřiku,ser na všechny skůtry za 40k a simsony...Jdi rozhodopádně do fichtla..1 Ostatně,on ten kozí dech je taky takovej skůtr.. 3
15:29:01
02.06.2004
Mulis
2Nojmis:to si povime na jare borce5 1
15:20:53
02.06.2004
Nojmis
mas recht. Ale nejsme prece z cukru1
15:17:24
02.06.2004
Mulis
lidi zapomeli ste na neco moped je sakra jenom sezonni zalezitost uz vidim jak se ritis v -10°C a snazis se vyjet z zledovatelych koleji3 3, nemluve o tom ze kdyz chcije tak je to taky o h*vne, zlata shade na LPG 4
15:06:57
02.06.2004
Nojmis
Tak to snad nechci ani ventilovat jak budes vypadat
15:00:26
02.06.2004
Cyklistický gatě mám, mám aj pestrobarevný dres se zubatou masožravou beruškou a housenkou - fakt pěknej.
Ale stejně mám po mnoha km divnej pocit v mezinoží. Asi si do těch gatí nacpu duchnu a bude to... 3
14:49:27
02.06.2004
CHIP
-> Jirik: Presne jak jsi rekl ... a pak se pekne zasmejeme .... 3 1
14:40:33
02.06.2004
Luděk
-> Jirik: hele Ty,co máš problémy se šourkem i s kořínkem,zkus si koupit cyklystický gatě,ty jsou vypolstrovaný,takže by pak neměl být problém4
14:38:11
02.06.2004
A co se týká žita, tak jako jmenovaná zemědělská plodina budeš bit ty, páč jsme na tebe dva obrýlení zavalití svalovci, proti jednomu vetchému staříkovi. 3
14:36:52
02.06.2004
Já kolo mám. Horskoidní aj silniční. 4
Ale to mě do práce moc nebaví, páč to není tak rychlé a trpí tím šourek i s kořínkem, píše se o tom všade a já chci ještě založit rodinu. Jinak na kole jezdím často a nejraději divočinu po lese a tak.
Silniční by ale potřebovalo nějaký upgrade a nebo postavím úplně nové. 4
14:27:50
02.06.2004
Luděk
-> Jirik: no Ty už používáš úplně stejný slova jako Chip,buď jste se domluvili,nebo chcete být na srazu oba biti jako žito1
když se rozbrečíš,tak Ti pošlu kapesník express kurýrem,po Plzni máme rozvážkovou službu4
-> VeTëV: to kolo se mi jeví taky jako nejschůdnější,páč alespoň se dá něco udělat pro svý zdraví a za cca 12cku koupíš slušný silniční kolo a když natrénuješ,tak babettu s tlouštíkem pozávodíš,kdykoli budeš chtít3
14:21:08
02.06.2004
VeTeV
-> Jirik: hele kup si kolo a mas to :-) 15km das v pohode, nemusis mit ani helmu, ani papiry, proste pohoda, zacvicis si (vzpominam si jak sis chtel koupúit posilovaci stroj), jedes si jak chces a kdy chces - proste pohoda
a nebo jeste jina varianta - KOLOBEZKU :-) na tom jezdim ja a 30 km se na tom da v poho..a prosim nemyslim ty sragory co prodavaj s enjakejma baterkama apod, ale klasickou kolobezku co se covek musi nohpo odrazeti :-))
vice viz www.ceskykolobeh.com a tam sou stroje 3
14:19:51
02.06.2004
Nojmis
Kazdej se musi rozhodnout sam.jestli se mu to vyplati.Jen jsi chtel slyset nas nazor a nase zkusenosti,viz rychlost, cena, spotreba.Tak tady to mas a ted si vyber. S tou S105 jsem to myslel tak ze novy skutr vyjde draz nez kdyby jsem si koupil S105 na LPG. Rozhodne to nebyla zadna narazka na tvoji S105, protoze vlastne ani nevim co je ta tvoje zac,nikdy jsem ji nevidel.Jem proste kvalitni skutr stoji 40tKc a S105 bych nasel v bazaru za 30tKc a to by byla slusna seriovka
14:14:54
02.06.2004
Luďku ty jsi hroznej, fak hroznej. Co z toho rejpání máš ? Co se mnou budeš dělat, až se ti tady rozklepu a rozbrečim, he ?
Jak rychle tady budeš, aby jsi mě utěšil, he ? Heleď, tak myslíš že se na tu 50ku mám vyprdnout ? Téma jsem nadhodil taky kuli tomu, že nevím jak je to se spolehlivostí těch variátorů u skůtrů. Mě motorky nikdy nezajímaly ani nezajímají a skůtren se mi líbí jenom kuli tomu že to nejni klasická rotorka. A když střelím škodu, tak aby bylo na čom nějakou dobu jezdit, než se našetří na něco pořádnýho. 4
14:10:58
02.06.2004
Luděk
-> Jirik: jj,teď jsi na to kápnul,musím se k Tobě přidat a úplně s Tebou souhlasit,prostě je to tak1
Ještě jedna věc,je potřeba si uvědomit,že ježdění na motorce je spíš bráno jako koníček a zábava,takže pokud vyloženě nebudeš sedlat nějakýho "fichtla" a udržovat ho svépomocí až do konce,tak Ti takovýhle ježdění bude vycházet vždycky dráž,než nějaká MHD a časově takřka nastejno 4
14:07:19
02.06.2004
Díky za rady, ale jinak seš fakt samolibej vůl, kterej si akorát lebedí v osočování, nadávání a ostatním slovním napadání ostatních. Abych pravdu řekl, lidem jako jsi ty, napraví hlavu akorát pořádnej výprask a min. deset vlastních zubů v hrsti. A jestli ve mě nevidíš nikoho jinýho než hňupa, tak buď zdráv a vesel, ale ode mě už se žádnou zpětnou vazbou nepočítej a o mojí 105ce víš leda prd, jakou má nebo nemá hodnotu. 4
14:04:19
02.06.2004
Nojmis
Takze kdyz se to tak shrne jestli si chces koupit drahyho skutra, ke kterymu ti toho tady nikdo moc nerekne tak prosim,ale ver tomu ze bude drazsi nez ta 105ka. Na babetu je to moc daleko a Mosquita a Dandyny jsou sice modernejsi ale drazsi.A nad CZ175,nebo necem podobnym stejne uvazovat nemuzes,protoze stejne nemas papiry.Takze zvol slusnyho simsona, nech si ho u nekoho prohlidnout a pretesnit,povymenuj oleje,vycicti karbec a fitr a budes spokojenej.Nebo muzes jit do nejakyho zahranicniho a az se neco vysere a to nebude dlouho trvat tak se nedoplatis.Kamos si nechal menit na tom Mosquitu spojku a vyslo ho ta sranda na 2500Kc.U simpla by jsi to mel cca 1000 a to i s praci.
13:48:18
02.06.2004
Luděk
-> Jirik: takže abych se vyjadřil já,jakožto odborník na jednostopé vozidla.Předpokládám,že jsi hňup mdlé inteligence a rozumu a tudíš vlastníš papíry pouze na A do 50ccm,který jsi nafasoval kdysivá k Béčku1
takže Babetta: cestovní rychlost okolo 40km/h na rovině pro člověka o hmotnosti cca 65 kg včetně bot a rukavic,stejně na ní musíš mít přilbu a rozumný je jezdit na ní do 5ti km,ale i tak Tě budou předjíždět namakaný cyklisti,spotřeba vcelku minimální a při slušném zacházení životnost veliká.V ceně moc nejsou,páč právě od tý doby,co na ně musí být přilba na nich nechce nikdo jezdit.
Simson: cestovní rychlost max. 65 km/h (platí pro echt 50ccm motory),spotřeba okolo 3litrů jet s tím dál než 10km je hrozná nuda,ale i dost drahý náhradní díly a pod 10k Kč ho budeš těžko shánět a i tak mají nejlepší léta za sebou,pozor na typický zvonění pístního čepu.Některý byly předělávaný na 70ccm (lišilo se to jenom vrchem motoru),pak to tahá víc,ale je to tak trochu nelegální.Jinak to má akumulátor (tzn. další investice),dělaly se i 6V i 12V provedení a skútry byly teda pěkný konzervy a nic moc jízdní vlastnosti (měla ho moje milovaná kočka od nova a docela jsme se natrápili)
paxou k mání různý vehikly z dovozu více,či méně renomovaných značek,nebo Dandy (to je Jawa a má motor Honda),nebo Moscuito,to jsou vcelku moderní stroje,frčí okolo 80ti km/h a ojetý se pohybujou cenově okolo 15k Kč,i pěkně jezdí,ale sám si na tom asi už nic moc neopravíš.
Co se nových různých skůtrů týče,je to teď moderní,ale nový bude stát víc,než za co prodáš svoji podivnou 105tku a nevím,jak jsou na tom se životností toho variátoru,respektive,jak vlastně vycházejí objektivní provozní náklady,aby pak nebyl fakt levnější provoz 742jky na LPG
13:36:08
02.06.2004
Na machrování skůtr zrovna není.
Ale pamatuju si jak všichni 15tiletí kucí ladili simsony a kdo neměl Síma byl salát nemrcouch... 3
Jinak bych jezdil i se džberem na hlavě, mě jde hlavně o ty ceny, jako že je to furt dost drahý na starej prskolet. Za Jawettku nebo ČZ 125 - 350 dáš míň, parády víc a taky to jede jinak, že...
13:22:48
02.06.2004
Bery
To jsi měl napsat rovnou,že to máš na machování.Já na simsonu jezdim,nebo jezdil jsem a je mi 25,mindráky nemám a dojedu kam chci za 2 l/100 km.Když nemáš na palici kýbl z první války,tak to snad nemůže být tak hrozný.
Je teda taky fakt,že na simsonu jsem v helmě nejel tak 4 roky,protože na ty hlavní tahy se moc necpu.A s tou helmou co mám teď,to bych vypadal spíš jako ufo..
Ty skůtry se dají sehnat i kolem 20tisíc,ne-co vím od kluků,co je mají.
13:11:43
02.06.2004
Já hlavně nemám na velkou mašínu papíry, předtím v osumnácti jsem si říkal, že na motorku bych v životě nesed a tak jsem se na to vysral. Pak nebyl čas ni chuť. A teď tam nepolezu, páč bych se musel učit nový testy a ještě by mi sebrali papíry co mám, hehe 3. Přijde mi že na Simpsnech jezdili nejvíc kucí 15 - 17 let, tak by mě spíše zajímal ten skůtr, abych na tom Símovi nevypadal jako dement z vesnice, kterej narazí vždycky vořecha na hlavu a vyrazí za kočkama. 3 3 3
12:40:40
02.06.2004
Bery
Tak nad tím dumám-jsem měl simsona 12 let,to je hustý...Taky mě napadlo-za 10-12000 což je cena síma se dá pořídit i nějaká 250 MZ a to už je docela bězěc na delší tratě,ale když se ti zachtělo skůtra,tak to je mimo mísu,co...
12:02:58
02.06.2004
Bery
za letošní rok mi prosli rukama 3 simpsoni - jeden můj - předělaný na 60 ccm+spousta doplňků,vypadá to slušně,tahá to a jede to 80 km/h a vyšlo to na 10000,-.Né ty úpravy,ale celý simson
Potom jsem před týdnem dodělal kámošovo simsona,který měl najeto 18000km na origo píst a kroužky a toho třetího jsem vzal od bývalého spolužáka a ten šel za 14000,protože byl nejetý a vcelku se mi ho povedlo dobře zrestaurovat,takže první kupec bral bez váhání.
Jinak na simsonu jsem měl akční rádius do cca 50 km od domu a bratránek na něm každé léto jezdil okruh jižní čechy,morava a bez problémů.Díly jsou stále ještě za slušné ceny k sehnání a s babetou bych to nesrovnával,protože je to úplně o něčem jiném.
11:50:13
02.06.2004
Fuj, jak říkám, já si na tom na chatě vařím guláš a ty na to jezdíš. Počkej až to někde buchne a bude z tebe ražniči. Kdepak, plynofikace se mému autu vyhne.
Totiž autu...eh....škodvce. 3
11:47:19
02.06.2004
King
2 Jirik: Na tyhle problemy znam jeden lek, doktor LPG to vyresi hned, do hospody i do roboty, vsude se hodi........sakra :)
11:36:24
02.06.2004
A Samson by byl vhodnej na ježdění do práce ? Každej den ?
Chtěl bych bejt trochu rychlejš doma, ale především ušetřit za dopravu BUSem.
Když jsem jezdil každej den kárem, tak byl benzen o mnoho levnější, ale i tak to byly dardy. Teď mi to vychází, že dám 350,- měsíčně za průkazku a denně pak BUSem 10,- jedna jízda (čili 20,- denně). Někdy jezdím autem, kolikrát mi to vyjde, že jedu BUSem jenom 2 - 3x týdně. Ale i tak, říkají že mají zase zdražovat. Teď mi to vychází na slušných - 750,- za blbejch pár km a 2x přestup. A teď mi řekněte, zda se mi aspoň trochu ten Sím vyplatí, he ? Plus je taky časová nezávislost na jízdním řádu.
Jinak vzdálenost je zhruba 15 km.
Tak, a teď se wokažte. 4
11:26:45
02.06.2004
mates
-> Jirik: ee, simsony sou stare....nechal jsem si dovést hondu 50 z německa....lítá to 70 a naprosto bezůdržbové...i když občas mám strach, když míjím Police...
11:25:11
02.06.2004
U-Geen
-> Jirik: to si pis, da se to upravit na vetsi objem... proste maso :-) myslim ze to jede aj 90 :-)
11:22:15
02.06.2004
mates
-> Jirik: ee, simsony sou stare....nechal jsem si dovést hondu 50 z německa....lítá to 70 a naprosto bezůdržbové...i když občas mám strach, když míjím Police...
11:06:50
02.06.2004
Samson Enduro jezdí 70 ? 9
Extreme Tyres