-> P@WL:
Použivám Malwarebytes Anti-Malware. Další software při zákeřnějších problémech dle postupů viz Google. Už jsem měl jeden případ kdy to jinak než čištěním přesnou posloupností procesů nešlo.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co to je? spyware?
-> dragon_cb_cz: ukazovalo mi to 16... něco...
-> StepaNoFUN: A máš už novou verzi AVG (šla ven myslím 10.1.)?
Jinak že nám otravný okna odehnaly dost uživatelů víme a na jejich redukci (pochopitelně takové, která nemá vliv na příjmy, který to generuje
) se myslím dost zapracovalo - v poslední verzi Avastu by to mělo být o hodně lepší, tak můžeš vyzkoušet.
Jinak že nám otravný okna odehnaly dost uživatelů víme a na jejich redukci (pochopitelně takové, která nemá vliv na příjmy, který to generuje

-> P@WL: jednou za čas zkus projet ESET online scannerem.
Ak dovolíte pripojím sa k téme......
Ohladne týchto vecí je fajn sa chrániť,a teda by som chcel opýtať na nejaké programy na čistenie popr. vyhladanie škodlivcov. Mám zakladný avast antivír a ccleaner ale neviem,či dostatočne kontrolujú systém
Ohladne týchto vecí je fajn sa chrániť,a teda by som chcel opýtať na nejaké programy na čistenie popr. vyhladanie škodlivcov. Mám zakladný avast antivír a ccleaner ale neviem,či dostatočne kontrolujú systém

-> StepaNoFUN: Mám Eset a je klid, jediný co vyskakuje je firewall, páč ho mám tak nastavenej
-> dragon_cb_cz: nevím. Vypnul jsem aktualizace v době, kdy otravovali s win10... Ale docela mě nějakou dobu začíná štvát AVG... Poslední dobou už otravuje vyskakovacima oknama skoro jako Avast (vím že jste už jedna firma), kterej jsem kvůli tomu přestal používat....
-> Nwkt: Jo jo, MS teď do protlačení vlastního Defenderu investuje až nechutný množství úsilí, často fakt skoro za hranou slušnosti. A bohužel mu to celkem prochází....
-> Nwkt: Pokud tohle programovalo pro Mozillu, tak bych raději odinstaloval ten Firefox :-D
-> krtik 28.01.17 17:18:24: j.hroznickova@vmnet.cz j.hroznickova@seznam.cz
furt posílá přílohy který rači neotevírám a vše hned mažu :D
furt posílá přílohy který rači neotevírám a vše hned mažu :D
Tak byl na notebooku při koupení no...
Hledal jsme nějaký jiný, ale zatím jsem nevybral. Můžete něco doporučit?
Hledal jsme nějaký jiný, ale zatím jsem nevybral. Můžete něco doporučit?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: www.zive.cz/bleskovky/...
/default.aspx 

tak jsem komp projel Mcafee antivirem...
To je tak kvalitni antivir, ze to nemelo cenu...
To je tak kvalitni antivir, ze to nemelo cenu...
-> krtik: Nevím co je to zač.. Ten starší mail byl psaný taky normálně z centrumu..
-> Kocvin 29.01.17 09:40:18: A není to divný, že píše z upc mailu? To je pro normální smrtelníky, ne?
-> krtik: Od ní :)
-> Tuner#2: V tomhle včerejším žádná příloha nebyla, ale před týdnem poslala na můj jiný mail, delší zprávu i s nějykým odkazem..
-> Tuner#2: V tomhle včerejším žádná příloha nebyla, ale před týdnem poslala na můj jiný mail, delší zprávu i s nějykým odkazem..
-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.01.17 18:32:53: No to taky netuším. Ale přišlo mi to divný. Třeba někdo z počítačových bude vědět jistě :).
-> krtik 28.01.17 18:31:21: Já taky ne, ale obecně je problém až když klikneš na přílohu, otevření samotného e-mailu přečtením nic neudělá. Jenže tady nic nebylo, tak nechápu co a jak to může způsobit?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.01.17 18:27:51: Já ani nevim, jestli tam byla příloha, smazal jsem to.
Ale nejsem ajťák, tak se raděj ptám tady. Jen nechápu, že Vás zve někdo na rande a mě ne
.
Ale nejsem ajťák, tak se raděj ptám tady. Jen nechápu, že Vás zve někdo na rande a mě ne

-> Kocvin 28.01.17 17:33:02: Jo to mě přišlo taky v pátek
Navíc žádná příloha??? Tak nevím kdy vznikne problém? Při odpovědi?

Navíc žádná příloha??? Tak nevím kdy vznikne problém? Při odpovědi?
-> Kocvin 28.01.17 17:33:02: Taky od ní? nebo z nějakýho hromadnýho?
-> krtik: Mě zas přišlo "Pojď na kafe. Čau! Měj se pěkně.." 

-> krtik: tak pokud neotevres prilohu tak je to ok :D
Neznáte prosím někdo mejl marketka4@upcmail.cz?
Dnes mi z toho přišel mejl ze super obsahem: ,,Ahoj, páčko, Venda.", či něco takovýho.
Nějak mi to dnes nedocvaklo a mejl jsem otevřel, bo odesílatel vypadal normálně. Samozřejmě jsme ho otevřel na Windowsech, tak jsem komp projel Mcafee antivirem, a žádnej problém.
Ale to bude beztak asi jen nějakej další adresát hromadných mejlů co se nudí, co?
Dnes mi z toho přišel mejl ze super obsahem: ,,Ahoj, páčko, Venda.", či něco takovýho.
Nějak mi to dnes nedocvaklo a mejl jsem otevřel, bo odesílatel vypadal normálně. Samozřejmě jsme ho otevřel na Windowsech, tak jsem komp projel Mcafee antivirem, a žádnej problém.
Ale to bude beztak asi jen nějakej další adresát hromadných mejlů co se nudí, co?
-> petr s: Tak to je celkem zásadni chyba v dnešni době kdy je plno viru červu atd. taky jsem měl podobne problemy a to s Generic host for win 32 service... hodilo mi to tuhle hlašku a odpojilo od internetu a zakazalo zvuk.. pomohl mi firewall kteryblokuje aplikace aby se samovolně spouštěly ;-)
Doporučuju tenhle sám ho mam a spokojenost:
www.stahuj.centrum.cz/int ernet_a_site/.../kerio-per sonal-firewall
Doporučuju tenhle sám ho mam a spokojenost:
www.stahuj.centrum.cz/int ernet_a_site/.../kerio-per sonal-firewall
-> P@nis: Fireval nepoužívám
-> petr s: Jdi do Ovládacích panelů->Nástroje pro správu->Služby a tam rozklikni Nero Indexing Service, stopni a zakaž, to samý udělej s každou Nero službou.
Jen dotaz používaš nějaky Firewall ?
Jen dotaz používaš nějaky Firewall ?
-> petr s: odinstaluj a uvidíš..
-> Pavel P..: To je něco z nera
-> petr s: format c:

Co se mě to pouští za mrchu ? NMIndexStore svr... a jak to zastavit ?
-> Flacek: díky... zatím to vypadá, že to poběží... uvidíme co to udělá při tisku
pyroman 20.10.08 16:35:41 napsal:
nevíte jak se "zbavit" spouštění spoolsv.exe??? vím že to jde zakázat ve správci úloh, ale když to tam zakážu, tak mi nefunguje tisk a pokud to na tu chvíli povolím, abych mohl něco vytisknout atp, tak mi tenhle program sebere zbylou kapacitu paměti a bere i z výkonu procesoru, takže tisk do PDFka netrvá půl minuty, ale třeba i čtvrt hodiny, na což nemám vesměs čas.....jde tohle nějak odstranit bez reinstalace windows?
snad ti to pomuze www.viry.cz/forum/viewtop ic.php?f=13&t...
nevíte jak se "zbavit" spouštění spoolsv.exe??? vím že to jde zakázat ve správci úloh, ale když to tam zakážu, tak mi nefunguje tisk a pokud to na tu chvíli povolím, abych mohl něco vytisknout atp, tak mi tenhle program sebere zbylou kapacitu paměti a bere i z výkonu procesoru, takže tisk do PDFka netrvá půl minuty, ale třeba i čtvrt hodiny, na což nemám vesměs čas.....jde tohle nějak odstranit bez reinstalace windows?
snad ti to pomuze www.viry.cz/forum/viewtop ic.php?f=13&t...
Ty zelený sráče tam mam už vod tý doby, co mam to zk*rvený icq6 . . . a já si furt myslel, že mi monitor odchází do věčných lovišť 

Já mám icq 6 a nic v rohu nemám. A mám ho z Atlasu.
mě to dělá taky a jak píše fén, je to tam, když je zaplé icq...

-> Staf1221: profi bohuzel ne....
-> havlik: -> Baller: tam ta vecicka je uz fixed :)
viete poradit ako sa vysomarit v tychto logoch? vy to viete(profi)? alebo len tak zbezne?
viete poradit ako sa vysomarit v tychto logoch? vy to viete(profi)? alebo len tak zbezne?
mam doma dva kompy. na oboch icq6, ale toto mi robi iba na tomto
a vooobec sa mi to nepaci

jinak pokud je to zpusobene icq6 ti nereknu, protoze jsem mel 5.1 a qip a s nicim takovym sem se nesetkal...
viz co pise havlik...
-> Fén: ooo, fakt! je to tak ako vravis...
-> Baller: jj, len co to niekam zavesim. a co tie otazniky?
-> Baller: jj, len co to niekam zavesim. a co tie otazniky?
-> Staf1221: tady maš vysledky O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-
BA8D5E23E045} - (no file)
HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
tohle dvojí dej opravit v tom hijacku
HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
tohle dvojí dej opravit v tom hijacku
staci, kdyz sem das jen odkaz na txt soubor...
ten vypsany log smaz... jinak nasel jsem tam asi 6 procesu, u kterych je otaznik....

ten vypsany log smaz... jinak nasel jsem tam asi 6 procesu, u kterych je otaznik....
-> Staf1221: Mě to totiž dělá taky a je to vidět jenom při spuštěném icq.
-> Fén: ano, icq6 stiahnute z icq.com
btw. ako som pisal uz v inom chlieviku. sem tam sa samo vypne.. ale ci to je samotnym icq alebo windowsom...
PS dalsia vec co mi robi komp je ze ked pozeram film (mv2 player) tak kazdych 37 minut urobi taky kikx ze zamrzne obraz, zvuk ide dalej a ked nieco chcem tak program nereaguje. toto ale robi IBA ked pozeram film s titulkami. videa kde nepouzivam titulky prehra od zaciatku do konca bez problemov
btw. ako som pisal uz v inom chlieviku. sem tam sa samo vypne.. ale ci to je samotnym icq alebo windowsom...
PS dalsia vec co mi robi komp je ze ked pozeram film (mv2 player) tak kazdych 37 minut urobi taky kikx ze zamrzne obraz, zvuk ide dalej a ked nieco chcem tak program nereaguje. toto ale robi IBA ked pozeram film s titulkami. videa kde nepouzivam titulky prehra od zaciatku do konca bez problemov
-> Baller: ah, diky, aspon budem vediet
log je tu:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 15:25:26, on 5.1.2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss. exe
C:\WINDOWS\system32\winlo gon.exe
C:\WINDOWS\system32\servi ces.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass .exe
C:\WINDOWS\system32\svcho st.exe
C:\WINDOWS\System32\svcho st.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ S24EvMon.exe
C:\WINDOWS\system32\spool sv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\RUNDL L32.EXE
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\Program Files\Motorola\SMSERIAL\s m56hlpr.exe
C:\Program Files\Compal\Wireless Select Switch\WLSS.exe
C:\Program Files\Compal\Wow Video&Audio\WVAMain.e xe
C:\Program Files\Compal\Smart Battery\SMBTray.exe
C:\Program Files\Esetod32kui.exe
C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Acronis\TrueImageHo me\TrueImageMonitor.exe
C:\Program Files\Acronis\TrueImageHo me\TimounterMonitor.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\s chedhlp.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\bin\ ZCfgSvc.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ ifrmewrk.exe
C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\jusched.exe
C:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmo n.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonit or.exe
C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexSt oreSvr.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\WINDOWS\system32tvdm.e xe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\s chedul2.exe
C:\WINDOWS\system32\bgsvc gen.exe
C:\WINDOWS\system32\drive rs\CDAC11BA.EXE
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ EvtEng.exe
D:\Programy\MATLAB71\webs erver\bin\win32\matlabserv er.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\Program Files\Esetod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32vsvc32 .exe
C:\WINDOWS\system32\oodag .exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBs trA.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ RegSrvc.exe
C:\Program Files\Compal Electronics, INC\Smart Watchdog\SWDsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\wscnt fy.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Product Assistant\bin\hprblog.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\CCleaner\ccleaner.e xe
C:\Documents and Settings\Stano\Desktop\hj t\HijackThis.exe
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F- 0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\In stalls\cpn\yt.dll
O2 - BHO: &Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4efb-9B51- 7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\In stalls\cpn\yt.dll
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D- 784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\Activ eX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644- 206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHe lper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB- D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868- BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC- 5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F- 0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\In stalls\cpn\yt.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl .dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NVMCT RAY.DLL,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SMSERIAL] C:\Program Files\Motorola\SMSERIAL\s m56hlpr.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WLSS] C:\Program Files\Compal\Wireless Select Switch\WLSS.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Wow Video&Audio] C:\Program Files\Compal\Wow Video&Audio\WVAMain.e xe
O4 - HKLM\..\Run: [SMBTray] C:\Program Files\Compal\Smart Battery\SMBTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Smart Watch Dog] -C:\Program Files\Compal Electronics, INC\Smart Watchdog\SmartWD.exe
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Esetod32kui.exe&quo t; /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [{0228e555-4f9c-4e35-a3ec-b109a192b4c2}] C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck .exe
O4 - HKLM\..\Run: [TrueImageMonitor.exe] C:\Program Files\Acronis\TrueImageHo me\TrueImageMonitor.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AcronisTimounterMonitor] C:\Program Files\Acronis\TrueImageHo me\TimounterMonitor.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Acronis Scheduler2 Service] "C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\s chedhlp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [USBGamepad] C:\Program Files\Trust\Digital Center\GNJOYUSB.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [REGSHAVE] C:\Program Files\REGSHAVE\REGSHAVE.E XE /AUTORUN
O4 - HKLM\..\Run: [IntelZeroConfig] "C:\Program Files\Intel\Wireless\bin\ ZCfgSvc.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [IntelWireless] "C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ ifrmewrk.exe" /tf Intel PROSet/Wireless
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe& quot;
O4 - HKLM\..\Run: [CorelDRAW Graphics Suite 11b] D:\Programy\Corel12\Langu ages\EN\Programs\Registrat ion.exe /title="CorelDRAW Graphics Suite 12" /date=011808 serial=DR12CNC-8301292-WB N lang=EN
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime Alternative\Browser\QTTas k.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [OODefragTray] C:\WINDOWS\system32\oodtr ay.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [UserFaultCheck] %systemroot%\system32\dum prep 0 -u
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmo n.exe
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonit or.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [ICQ] "C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe" silent
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMO N.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMO N.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMO N.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMO N.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\A dobe Gamma Loader.exe
O4 - Startup: Kalendár.lnk = C:\WINDOWS\MENINY.EXE
O4 - Global Startup: Bluetooth.lnk = ?
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~ 2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Send to &Bluetooth Device... - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie_ctx. htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5- 00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5- 00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\ssv.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE- 3C9C571A8263} - D:\Programy\MICROS~2\Offi ce12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: @btrez.dll,-4015 - {CCA281CA-C863-46ef-9331- 5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @btrez.dll,-12650 - {CCA281CA-C863-46ef-9331- 5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200- 58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHe lper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200- 58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHe lper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7- f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7- f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA- FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA- FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E- 00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.ex e
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E- 00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.ex e
O16 - DPF: {67A5F8DC-1A4B-4D66-9F24- A704AD929EEE} (System Requirements Lab) - www.nvidia.com/content/.. ./sysreqlab2.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\ Tcpip\..\{DCF9AB4D-B8A2-45 20-B014-44A52C72A6BE}: NameServer = 217.67.16.3 82.119.232.33
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458- 1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skyp e\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: Acronis Scheduler2 Service (AcrSch2Svc) - Acronis - C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\s chedul2.exe
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc .exe
O23 - Service: B's Recorder GOLD Library General Service (bgsvcgen) - B.H.A Corporation - C:\WINDOWS\system32\bgsvc gen.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
O23 - Service: C-DillaCdaC11BA - Macrovision - C:\WINDOWS\system32\drive rs\CDAC11BA.EXE
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Event Log (EvtEng) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ EvtEng.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Drive r\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: MATLAB Server (matlabserver) - Unknown owner - D:\Programy\MATLAB71\webs erver\bin\win32\matlabserv er.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Esetod32krn.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32vsvc32 .exe
O23 - Service: O&O Defrag - O&O Software GmbH - C:\WINDOWS\system32\oodag .exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZip m12.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBs trA.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Registry Service (RegSrvc) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ RegSrvc.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Service (S24EventMonitor) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ S24EvMon.exe
O23 - Service: Smart Watchdog Service (Smart Watchdog) - Unknown owner - C:\Program Files\Compal Electronics, INC\Smart Watchdog\SWDsvc.exe
--
End of file - 11433 bytes
log je tu:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 15:25:26, on 5.1.2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss. exe
C:\WINDOWS\system32\winlo gon.exe
C:\WINDOWS\system32\servi ces.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass .exe
C:\WINDOWS\System32\svcho st.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ S24EvMon.exe
C:\WINDOWS\system32\spool sv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\RUNDL L32.EXE
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\Program Files\Motorola\SMSERIAL\s m56hlpr.exe
C:\Program Files\Compal\Wireless Select Switch\WLSS.exe
C:\Program Files\Compal\Wow Video&Audio\WVAMain.e xe
C:\Program Files\Compal\Smart Battery\SMBTray.exe
C:\Program Files\Esetod32kui.exe
C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Acronis\TrueImageHo me\TrueImageMonitor.exe
C:\Program Files\Acronis\TrueImageHo me\TimounterMonitor.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\s chedhlp.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\bin\ ZCfgSvc.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ ifrmewrk.exe
C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\jusched.exe
C:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmo n.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonit or.exe
C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexSt oreSvr.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\WINDOWS\system32tvdm.e xe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\s chedul2.exe
C:\WINDOWS\system32\bgsvc gen.exe
C:\WINDOWS\system32\drive rs\CDAC11BA.EXE
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ EvtEng.exe
D:\Programy\MATLAB71\webs erver\bin\win32\matlabserv er.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\Program Files\Esetod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32vsvc32 .exe
C:\WINDOWS\system32\oodag .exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBs trA.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ RegSrvc.exe
C:\Program Files\Compal Electronics, INC\Smart Watchdog\SWDsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\wscnt fy.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Product Assistant\bin\hprblog.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\CCleaner\ccleaner.e xe
C:\Documents and Settings\Stano\Desktop\hj t\HijackThis.exe
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F- 0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\In stalls\cpn\yt.dll
O2 - BHO: &Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4efb-9B51- 7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\In stalls\cpn\yt.dll
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D- 784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\Activ eX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644- 206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHe lper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB- D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868- BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC- 5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F- 0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\In stalls\cpn\yt.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl .dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NVMCT RAY.DLL,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SMSERIAL] C:\Program Files\Motorola\SMSERIAL\s m56hlpr.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WLSS] C:\Program Files\Compal\Wireless Select Switch\WLSS.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Wow Video&Audio] C:\Program Files\Compal\Wow Video&Audio\WVAMain.e xe
O4 - HKLM\..\Run: [SMBTray] C:\Program Files\Compal\Smart Battery\SMBTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Smart Watch Dog] -C:\Program Files\Compal Electronics, INC\Smart Watchdog\SmartWD.exe
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Esetod32kui.exe&quo t; /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [{0228e555-4f9c-4e35-a3ec-b109a192b4c2}] C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck .exe
O4 - HKLM\..\Run: [TrueImageMonitor.exe] C:\Program Files\Acronis\TrueImageHo me\TrueImageMonitor.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AcronisTimounterMonitor] C:\Program Files\Acronis\TrueImageHo me\TimounterMonitor.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Acronis Scheduler2 Service] "C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\s chedhlp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [USBGamepad] C:\Program Files\Trust\Digital Center\GNJOYUSB.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [REGSHAVE] C:\Program Files\REGSHAVE\REGSHAVE.E XE /AUTORUN
O4 - HKLM\..\Run: [IntelZeroConfig] "C:\Program Files\Intel\Wireless\bin\ ZCfgSvc.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [IntelWireless] "C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ ifrmewrk.exe" /tf Intel PROSet/Wireless
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe& quot;
O4 - HKLM\..\Run: [CorelDRAW Graphics Suite 11b] D:\Programy\Corel12\Langu ages\EN\Programs\Registrat ion.exe /title="CorelDRAW Graphics Suite 12" /date=011808 serial=DR12CNC-8301292-WB N lang=EN
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime Alternative\Browser\QTTas k.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [OODefragTray] C:\WINDOWS\system32\oodtr ay.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [UserFaultCheck] %systemroot%\system32\dum prep 0 -u
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmo n.exe
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonit or.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [ICQ] "C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe" silent
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMO N.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMO N.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMO N.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMO N.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\A dobe Gamma Loader.exe
O4 - Startup: Kalendár.lnk = C:\WINDOWS\MENINY.EXE
O4 - Global Startup: Bluetooth.lnk = ?
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~ 2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Send to &Bluetooth Device... - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie_ctx. htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5- 00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5- 00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bi n\ssv.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE- 3C9C571A8263} - D:\Programy\MICROS~2\Offi ce12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: @btrez.dll,-4015 - {CCA281CA-C863-46ef-9331- 5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @btrez.dll,-12650 - {CCA281CA-C863-46ef-9331- 5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200- 58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHe lper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200- 58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHe lper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7- f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7- f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA- FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA- FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E- 00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.ex e
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E- 00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.ex e
O16 - DPF: {67A5F8DC-1A4B-4D66-9F24- A704AD929EEE} (System Requirements Lab) - www.nvidia.com/content/.. ./sysreqlab2.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\ Tcpip\..\{DCF9AB4D-B8A2-45 20-B014-44A52C72A6BE}: NameServer = 217.67.16.3 82.119.232.33
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458- 1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skyp e\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: Acronis Scheduler2 Service (AcrSch2Svc) - Acronis - C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\s chedul2.exe
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc .exe
O23 - Service: B's Recorder GOLD Library General Service (bgsvcgen) - B.H.A Corporation - C:\WINDOWS\system32\bgsvc gen.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
O23 - Service: C-DillaCdaC11BA - Macrovision - C:\WINDOWS\system32\drive rs\CDAC11BA.EXE
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Event Log (EvtEng) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ EvtEng.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Drive r\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: MATLAB Server (matlabserver) - Unknown owner - D:\Programy\MATLAB71\webs erver\bin\win32\matlabserv er.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Esetod32krn.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32vsvc32 .exe
O23 - Service: O&O Defrag - O&O Software GmbH - C:\WINDOWS\system32\oodag .exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZip m12.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBs trA.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Registry Service (RegSrvc) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ RegSrvc.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Service (S24EventMonitor) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ S24EvMon.exe
O23 - Service: Smart Watchdog Service (Smart Watchdog) - Unknown owner - C:\Program Files\Compal Electronics, INC\Smart Watchdog\SWDsvc.exe
--
End of file - 11433 bytes
takze pokud se nepletu, tak alcmtr.exe je soucast realtek AC 97 audio hardware a nwiz.exe je soucast nvidie...
a regshave by mel byt soucast Fuji FinePix...
a regshave by mel byt soucast Fuji FinePix...