skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Slunce,seno jahody...
prohledat
50 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 04.01.2008 do 05.01.2008, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> JoseA: jo posli odkaz na ty fotky

-> Apple: Tak snad někdy brzo pojedu kolem. :o)
-> Fén: u benešova, Křečovice
-> Mr.Din: Kde to je?
já sem byl ve vesničce Střediskový,, a tam teda z toho žádná atrakce neni,, asi to bude tim že byl jenom jeden díl

Sice je to až z dalšího dílu, ale je to velmi praktická fráze. "Blbe jdi vod toho"
-> JoseA: Doufám, že to nevyzní jako nějaká snobárna, ale tvorbu Z.T. taky skutečně moc nemusím
Slunce, seno.... mě možná oslovilo při dávné premiéře v kině "Jas", kde jsme se na tom řezali smíchy s čerstvě mutujícíma spolužákama, ale....diplomaticky řečeno, každý má svůj "šálek kávy"
Oni takoví Eva a Vašek taky vydělávaj slušný prachy, stejně jako anonymní umělci, co malujou ty fantasy krajinky s kukučem atraktivní tajemné dífky na pozadí :)

Slunce, seno.... mě možná oslovilo při dávné premiéře v kině "Jas", kde jsme se na tom řezali smíchy s čerstvě mutujícíma spolužákama, ale....diplomaticky řečeno, každý má svůj "šálek kávy"

Oni takoví Eva a Vašek taky vydělávaj slušný prachy, stejně jako anonymní umělci, co malujou ty fantasy krajinky s kukučem atraktivní tajemné dífky na pozadí :)
-> JoseA: Mno jasny :) Tak me stejne takovyhle akce moc nerikaj, takze me to tam nijak zvlast neoslovilo... Ale pokud je do toho nekdo fanda tak proc ne... Ale ja bych za tim 900km urcite nejel 

-> Syny: jasně, pro mě je ta trojice filmů z tohoto prostředí uplně nejlepší, protože v tom poznám ty lidi a povahy co jsou možná na každé vesnici (u nás určitě). Kdybych byl z města, tak by mi to možná taky nic neříkalo. A kdo si ty filmy nezamiloval jako já, tam jezdit nebude.
-> U-Geen: Nemáš rád Z.T.??
-> JoseA: Jo ta Stodola Michaela Tucneho je tam obcas... Asi 2x sem tam byl... Ale to kdyz tam je tak to tam neni v okoli 10km kde zaparkovat :) Parkuje se tam na poli a vsude mozne, takze to chce doufat ze vyjde pocasi... Ale prekvapilo me ze tam je na me az moc rusno i kdyz tma zadna akce neni... Nevim, dle me to za cestu delsi jak 100km nestoji, ale kazdej to muze brat jinak :)
-> Syny: Tak tak, ale vesnička to je fakt pěkná, taková správná prdel světa. Celkem rád bych tam ještě nekdy zajel až tam nebude takové rušno.
-> myl@s: Tak já sem to zvažoval už tak před deseti lety, že bych se tam nekdy mrknul, ale až vloni to vyšlo a byl sem docela spokojený, akorát tam zrovna byla nějaká velká akce stodola Michala Tučného a byly tam fakt tisíce aut a ještě víc lidí a plno stánků na tak malou vesničku. Rozhodně to stálo za tu cestu 450km + 450 km zpět, prohlídli sme si všechny známé místa z filmů, pokecali sme s místními lidmi , atd... Jestli chceš, pošlu ti odkaz na fotky z tama.
-> myl@s: Uvidis ten jejich ourad, naves, hrbitov a ten barak... Taky tu hospodu a cestou tam to nadrazicko kde behali za tim vlackem... Akorad tam z toho udelali komercni atrakci no...
-> Syny: aha,no zvazim to,docela by me to lakalo,jet se tam podivat
-> myl@s: Je tam z toho hrozna atrakce... Stanky s upomonkovejma predmetama, miliony lidi, miliony aut... A k videni baraky a hrbitov.
-> JoseA: byl jsi v Hosticich?docela bych se tam jel podivat,stoji to za to?je tam neco k videni?
"Táhne z Tebe pivo a smrděj ti nohy"

-> JoseA: jo, presne proto sem Uvolnete se prosim urychlene vypnul.
boze...opet tema na tema stary cesky film. Nechcete zalozit jedno velke tema STARE CESKE FILMY KDE SE MOHLY VYSKYTNOUT SHADE a cpat to vsechno tam? TV program si muzu precist na jinych strankach
-"pani chces roztlacit?"
-"brm brm brm... sla nanynka do zeli do zeli do zelicka"
-"lidi zastavte ji nekdo vzdyt je to blazen divokej"
-"brm brm brm... sla nanynka do zeli do zeli do zelicka"
-"lidi zastavte ji nekdo vzdyt je to blazen divokej"
Kde soooouuu????????

tak dneska sem to neviděl, ale jinak sem to viděl stokrát. Ale díval sem se před chvílí na uvolněte se prosím a hostem byl Zdeněk Troška a povídal tam o SLunce, seno, ... Když sem byl minulý rok v Hošticích, tak sem si kupil DVD Slunce, seno, Hoštice, z něhož byly použity ukázky právě v dnešním Uvolněte se prosím.
počkej až táta vystřízliví,ten ti jich nandá 

A je konec
ale jen jednoho dilu

a uz se poprali?
Jééé ty Tatry...

zaregistrována další ouža,tentokráte bílá

dalsi ouza 

jenom zelenou a modrou......)
ukažte tu ruku...tudle ruku....má tam beztak hovno......podívej má ho tam.....má tam hovno

ukažte tu ruku...tudle ruku....má tam beztak hovno......podívej má ho tam.....má tam hovno

To byl napad ho vozrat. Ja ho nevozrala von chlastal sam. A Svit poradne. Ja svitim ja sem svetluska.

"Mi řekni, co na tom pivu máš"... ... ... "Já Ti to řeknu a Ty začneš chlastat taky"
Jinak ouža pěkná
Jinak ouža pěkná
-> Syny:
"tak aspoň sněz tu přední nohu,když já tu přední nohu právě nechci"

"tak aspoň sněz tu přední nohu,když já tu přední nohu právě nechci"

videli ste tu krasnou ouzu

tak se přiznejte,kdo viděl tu oužu před hospodou
já jo!

"tady by ste mě taky nechali chcípnout"
-> Syny: "ale ty můj vrahounku"

už jsem si myslel že se nikdo neozve
"prosimtě nedejchej na mě,táhne z tebe pivo,smrděj ti nohy,jdi si ho umejt"

"prosimtě nedejchej na mě,táhne z tebe pivo,smrděj ti nohy,jdi si ho umejt"

-> Tomik... 04.01.08 20:39:03: Jo to je nejvic 

"Střílej střílej, poslechni svého pána ... .... .... .... au"
"Tatínku bila tě taky někdy Tvoje maminka?" ... "Ne, jenom Tvoje"
"drž to pořádně, nebo Ti jednu fláknu! Se pobleju. Aby ses neposral!"

"Jdi si ho umejt, dobytku jeden"
"Se pobleju".. "Abyses neposral" ...
"Já už to mám v hlavě popletený".. "asi asi jo teta".. "Já Ti dám asi, kanec jeden"

"Já už to mám v hlavě popletený".. "asi asi jo teta".. "Já Ti dám asi, kanec jeden"

"kdyby neco tak piskni ..., ja uz si to s nima vyridim"
-> Fén: ovn

"Má tam beztak h...o"
"necháte tady starou mámu aby chcípla."

-> myschaak: Ja nejsem strasidlo maminko 

Tak začnem,ne.....
"se divim že si ještě někde nenamlátila hubu"

"se divim že si ještě někde nenamlátila hubu"