Vysoké Tatry sú síce veľmi pekné, ale býva tam v lete až príliš veľa turistov, je tam veľa obmedzení (trasy, stanovanie...), ktoré sa možno niekomu nemusia páčiť a aj ceny sú vyššie. Skôr by ste mali skúsiť Nízke Tatry, Veľkú Fatru. Tu na západnom Slovensku napríklad už spomenuté Súľovské skaly a moje obľúbené miesto - Maninskú úžinu - od Trenčína po hlavnej na sever a za Považskou Bystricou je dedina Považská Teplá, kde odbočíte. Všade okolo cesty sú tam samé skalné bralá... je tam proste super. Dá sa tam aj táborovať, loziť po skalách, je tam kdesi aj obrovský pomník bojovníkov proti fašizmu atď. atď. je to strašne dávno, čo som tam bol, ale tento rok sa tam chystám.
Takisto by ste sa mali staviť tu v Trenčíne, Trenčiansky hrad je myslím druhý najväčší (po tom spišskom) v strednej Európe. Výhľad na celé mesto, bývajú aj nočné prehliadky, ktoré sú síce drahšie (ale čože je to pre zazobaného Čecha? :o) zato však majú bohatý program, ako napr. šermiarske súboje, žonglovanie s fakľami... 26km na juh od Trenčína je hrad Beckov, tiež je super. A na sever zasa zrúcanina hradu na Vršatci, odtiaľ je bohovský výhľad, lebo sa nachádza na strmom skalnom brale... ak budete leniví, až pod bralo sa dá dostať autom.
A čo také jaskyne? To keď budete na severe, môžete sa kuknúť na Demänovskú jaskyňu, pozrieť skanzeny (to sú tie dedinky, čo zostali v takom stave, ako pred sto rokmi a stále tam žijú ľudia, ktorí majú tiež toľko rokov :)
Inak Komár, neboj sa, ak sa ti pokazí Rapid, nebudeš musieť volať odťahovku - my ti to rozoberieme zadarmo! :))) Mám už zoznam dielov, ktoré zháňam ;) (JOKE)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde by byla pěkná dovolená v SK ?
prohledat
21 příspěvků (zobrazeno 1 až 21) od 28.05.2004 do 02.06.2004, založil/a
00:20:42
02.06.2004
02.06.2004

Tomáš SK
23:16:42
01.06.2004
01.06.2004

PeterP136
Na oravskom zamku je toho dost co obzerat, odoprucam. AJ prostredie je pekne.
Na spiskom hrade nie je takmer nic, akurat je to velke hebedo.
A samozrejme odporucam Tatry, aj ked na lanovku asi budes musiet zalozit svoju skodovku :). Je to tam vsetko strasne drahe. Ale na tury po skalach sa da chodit aj bez penazenky :).
Rudohorie je sice pekne, chodit po stupackach nad divymi potokmi, ale zase je tam trosku tmavsie :). Rozumieme si dufam ako tmavsie :). Rasista nie som, ale ako turista predsa nejdem davat milodary a to domrzanie az pomaly vyhrazanie sa nie je akurat pekny turisticky zazitok.
Na spiskom hrade nie je takmer nic, akurat je to velke hebedo.
A samozrejme odporucam Tatry, aj ked na lanovku asi budes musiet zalozit svoju skodovku :). Je to tam vsetko strasne drahe. Ale na tury po skalach sa da chodit aj bez penazenky :).
Rudohorie je sice pekne, chodit po stupackach nad divymi potokmi, ale zase je tam trosku tmavsie :). Rozumieme si dufam ako tmavsie :). Rasista nie som, ale ako turista predsa nejdem davat milodary a to domrzanie az pomaly vyhrazanie sa nie je akurat pekny turisticky zazitok.
21:57:25
01.06.2004
01.06.2004

Tomáš SK
-> Jirik: Ja práve uvažujem, že by som si dal leháro na Šumave 

08:54:21
01.06.2004
01.06.2004

Komár 1981
POMOOOOOOC ADMINE, ONI ME TU CHTEJI SPORADAT K VECERIIIIII POMOOOOOOOC

Vsak pockejte na sraz, svinuchy svinuty, ja si vas vychutnam i s milionem bratru!!!! Cele vas vysajeme. Pomsta bude sladka!!!!

Vsak pockejte na sraz, svinuchy svinuty, ja si vas vychutnam i s milionem bratru!!!! Cele vas vysajeme. Pomsta bude sladka!!!!

20:09:57
31.05.2004
31.05.2004

Jirik - zrušená registrace
Komára bych dal. Já si ohlodám Stehýnken und ty naděláš chutnou Komárensuppe z jeho křidélek. 

16:53:33
31.05.2004
31.05.2004

Komár 1981
-> Labros:
Nic nebude!
Nic nebude!
10:08:42
31.05.2004
31.05.2004

Juro
som rad, ked sa vam u nas paci, tiez si myslim, ze je tu krasna priroda. Bohuzial niektori ludia nie su uz taki. A tiez je niekedy a niekde problem so sluzbami, ale pre nie najnarocnejsieho turistu je to vacsinou v pohode.
10:05:26
31.05.2004
31.05.2004

VeTeV
-> Juro: musi se proste rict, ze na Slovensku je opravdu jrasna priroda - ja to tam miluju a v lte tam (zase) jedu - jezdim tam kazdy dva roiky a stale se mi tam libi

09:23:51
31.05.2004
31.05.2004

Juro
jasne, ale to by sme tu mohli donekonecna hovorit o kazdom okrese. :-) Ale urcite mas pravdu, este by som pripomenul Pieniny a Dunajec
17:05:44
28.05.2004
28.05.2004

VeTeV
-> Juro: ja zase miluju tatry, fatru a hlavne slovenskej raj, to je peklo divocina se spoustou vodopadku, zebricku ... Jo a nezapomen na spiskej hrad, to je spravenj mazec

16:16:30
28.05.2004
28.05.2004

Juro
chlapi, zena je z vychodu, ona jednoznacne odporuca jazero Domasa

16:06:45
28.05.2004
28.05.2004

Labros
-> Jirik:
Co mi jebeš, ženo má, že my nic nemáme, zabijeme Komára, maso naděláme. Tralalalalalalá...
Co mi jebeš, ženo má, že my nic nemáme, zabijeme Komára, maso naděláme. Tralalalalalalá...
15:12:39
28.05.2004
28.05.2004

Komár 1981
-> Juro: Dik za info.

14:48:29
28.05.2004
28.05.2004

Juro
Senecke jazera su v meste Senec, ktore lezi medzi Bratislavou a Trnavou, hned pri dialnici Bratislava-Zilina. My sme si uz na tu nudu zvykli, takze chodime bez stojky :-)) Ale baby su fakt superske. Jirik, ked chces lozit, odporucam tiez Sulovske skaly, ktore su sucast Velkej Fatry a su bohovske. Hradov je dost vela, treba si vybrat lokalitu,urcite tam nieco najdeme. (zapadne, stredne, severne, vychodne Slovensko)
14:30:24
28.05.2004
28.05.2004

Komár 1981
-> Juro: Kde ty jezera jsou? U jakeho mesta???
14:27:34
28.05.2004
28.05.2004

Mňo, slovenština je krásný jazyk a pokud jí mluví krásná žena je to ještě hezčejší. Slovenek několik znám a jsou to "pekné baby." Je to taková hezká jemná řeč, skoro vzrušující, takže tu nuda pláž bych asi nenavštívil, ještě by mě tam ňáká oslovila a stálo by mi furt péro.
... a nakonec bych dostal ještě do huby, beztak bych tam starou nedostal. hehe 
Zříceniny hradů taky žeru, páč mě baví tam všelijak šplhat, prohlížet si mučírny, brnění, historické zbraně a tak. Mě ležet u vody moc nebaví, vodu mám rád, ale bezcílné polehávání na sluníčku beru jako zabitý čas.
... a nakonec bych dostal ještě do huby, beztak bych tam starou nedostal. hehe 
Zříceniny hradů taky žeru, páč mě baví tam všelijak šplhat, prohlížet si mučírny, brnění, historické zbraně a tak. Mě ležet u vody moc nebaví, vodu mám rád, ale bezcílné polehávání na sluníčku beru jako zabitý čas.

14:07:20
28.05.2004
28.05.2004

Juro
Ak mas rad kulturne pamiatky, odporucam Ti mrknut do niektorych miest: Martin, Banska Bystrica, Zvolen, Kosice, Trnava, Trencin,...
Ked mas chut prejst celu nasu republiku, zastav sa na hrade Krasne Hôrka, ktory sa nachadza na hlavnom tahu zo Zvolena do Kosic. Dalej hrad Slovenska Lupca. Zrucaniny su pekne Beckov, Strecno, ... Ak mas rad aj hory, odporucam Malu a Velku Fatru, Slovenske Rudohorie, Biele Karpaty, Nizke Tatry. O Vysokych je asi skoda ovorit. Urcite som este zabudol na dalsich 300 000 miest, ktore sa oplati vidiet. Ked som bol na Lipt.Mare, zdala sa mi dost spinava. Ja som z Trnavy, vrelo odporucam Senecke jazera, nic cistejsie som nevidel. Vzadu nuda plaz je samozrejmost.
Ked mas chut prejst celu nasu republiku, zastav sa na hrade Krasne Hôrka, ktory sa nachadza na hlavnom tahu zo Zvolena do Kosic. Dalej hrad Slovenska Lupca. Zrucaniny su pekne Beckov, Strecno, ... Ak mas rad aj hory, odporucam Malu a Velku Fatru, Slovenske Rudohorie, Biele Karpaty, Nizke Tatry. O Vysokych je asi skoda ovorit. Urcite som este zabudol na dalsich 300 000 miest, ktore sa oplati vidiet. Ked som bol na Lipt.Mare, zdala sa mi dost spinava. Ja som z Trnavy, vrelo odporucam Senecke jazera, nic cistejsie som nevidel. Vzadu nuda plaz je samozrejmost.
14:05:18
28.05.2004
28.05.2004

Komár 1981
-> Jirik: ty ses ale osklivy!!! Fuuuuuj! Uz aby si, Jizikosare, vymrel a bylo z tebe hnedy uhli!!!!
12:59:51
28.05.2004
28.05.2004

...jo a případně ho zašlápněte aby ho Rapid netrápil. A nezapomeňte mu nejdřív utrhnout křídla, nožičky a bambála... 

12:54:18
28.05.2004
28.05.2004

Komár 1981
Jeeee, Jizikosaure, ja jedu ted v pulce cervna na Oravu. Budeme bydlet na puli cesty mezi Oravou a Liptovskou Marou v takovym malym penziooonku. Jestli mas zajem, po dovce dodam reference. Ale ja jsem spis na takovy koukani po horach a lenoseni u vody a tak...
(doufam, ze Rapid vydrzi cestu, jinak se, kluci slovensky, pripravte na pomoc nebohemu Komarkovi) 
(doufam, ze Rapid vydrzi cestu, jinak se, kluci slovensky, pripravte na pomoc nebohemu Komarkovi) 
12:51:01
28.05.2004
28.05.2004

Poraďte kucí ze Slovenska, kde by mohla bejt u vás pěkná dovolená ?
Viděl jsem pár katalogů a někam jsem je zakrámoval a nemůžu je najít, takže ani vlastně nevím názvy míst která mě zaujala.
Zajímají nás hodně kulturní památky, hrady, zámky a tak. Jinak v tom katalogu bylo takový obrofský jezéééro, z jednoho konce nebylo vidět na druhej, písečné pláže atd. Ani nevím jestli to nebyla třeba taaa, eee, Zemplínská Šírava, tam kdo byl taxi to nemohl vynachválit. Hlavně tam jsou pro nás zazobaný Čechy dobrý ceny.
Viděl jsem pár katalogů a někam jsem je zakrámoval a nemůžu je najít, takže ani vlastně nevím názvy míst která mě zaujala.
Zajímají nás hodně kulturní památky, hrady, zámky a tak. Jinak v tom katalogu bylo takový obrofský jezéééro, z jednoho konce nebylo vidět na druhej, písečné pláže atd. Ani nevím jestli to nebyla třeba taaa, eee, Zemplínská Šírava, tam kdo byl taxi to nemohl vynachválit. Hlavně tam jsou pro nás zazobaný Čechy dobrý ceny.