Traktůrek

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 27.05.2004 do 30.05.2004, založil/a
řadit dle data
15:04:26
30.05.2004
Gryzly
Táto měl kdysi taky traktůrek. Motor oktávka, první převodovka oktávka druhá z Robura, zadní náprava z Vétřiesky s uzávěrkou. Bylo to něco mělo to rám z svařenej z profilů
14:19:30
30.05.2004
Honza "Bobr"
-> wekky: Trosku máš dneska za odvoz, ale kde sehnat tu oktávku ještě v ucházejícím stavu? Jinak motor z fáva tam podle mně de, protože ta příruba na převodovce vypadá stejně jak u 120tý. Ale možná sou ty rozteče jinak. Kde se daj sehnat plánky?
08:04:04
28.05.2004
wekky
motor z fava tam nejde tak lehce, musela by se udělat redukce. Ale do oktávky jde motor TAZ 1500 z trosky. Ale na traktor je pal lepší z ní použít vše, jsou to podobné díly a když už bys tu trosku měl...
07:32:28
28.05.2004
Dvordy
No, soused postavil traktúrek na podvozku z Gaza, má to motor z trabanta, dvě převodovky, náhon na jednu nebo obě nápravy, vzadu hydrauliku. když tomu dal čočku, tak to začalo hrabat na místě na všechny čtyři.

Teď si ho koupil brácha z fotbalistama a budou s tím válet hřiště, tak doufám, že se takdy svezu.
22:04:53
27.05.2004
Honza "Bobr"
Nedávno jsem měl možnost si projet traktůrek dom. výroby z octavie. Bylo to prostě žůžo. Byl udělanej dost promakaně - dvě převodovky a traktoráckej vzorek vzadu, zátěže na zadku, stupačky a rám vpředu no prostě super. je pravda, že ta 11stovka s tim házela jen na 1 a na dvě, bez redukce. S redukcí brala i trojka jak sviňa a jízda po poli, polňacce, louce, lese a do výše 70 cm i ve vodě ( americké sání na kapotě !!!! ) byla zážitek. Bahno lítalo všude okolo, jen na mě ne, protože tam byly zbytky blatníku navařeny tak, aby jste i v tý vodě jeli jakž takž v suchu. Chtěl bych si něco podobnýho na řádění postavit, tak se chci zeptat, jestli de do octavií nabastlit motor z fava a v jakejch cenach se pohybujou tyhle starý auta v pojízdnym stavu bez papírů. Co vy jako inženýři na to?
Extreme Tyres