Neviem, nie som zamocnik, :), tak mi to bolo sprostredkovane :). Mozno ze prvy raz len poskodili zamok, lebo sa vraj potom tazsie otacalo klucom v zamke.
Bratovi raz chceli slohnut feldu. Kedze si asi nevsimli krabicku s lpg, tak mu akurat vymlatili uz aj tak dost znicenu baterku az sa nakoniec uspokojili s rezervou a nejakymi vecami z kufra (z vybavy auta). Akurat to museli byt bud riadni volovia alebo v zivote nevideli v aute lpg, pretoze nakoniec tu krabicku museli zaregistrovat, kedze ju vytrhli spod palubovky. Takze lpg a vymlatena baterka = imobilizer :))).
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vymazal jsem auto odtud
prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 27.05.2004 do 04.06.2004, založil/a
10:32:36
04.06.2004
04.06.2004

PeterP136
00:09:46
04.06.2004
04.06.2004

Kabal
-> PeterP136:
vosk a zamek 
vosk a zamek 
00:02:43
04.06.2004
04.06.2004

Boss
No,možná budu za vola,ale jak se dělá otisk zámku do vosku??Jo klíč..to bych pochopil..Ale zámek??A že by se někdo neuměl do auta vloupat ještě jednou,když se mu to už jednou povedlo?No,možný je všechno...
Ale problém škodovek a dalších aut co nevypadají moc vábně je právě to,že jsou naprosto obyčejný a za pár korun..Troufne si na ně každej,protože to nemá zaprvé žádný zabezpečení a zadruhé protože kvůli tomu nikdo pátrací akci rozjíždět nebude..Nahovno,ale je to tak..
Ale problém škodovek a dalších aut co nevypadají moc vábně je právě to,že jsou naprosto obyčejný a za pár korun..Troufne si na ně každej,protože to nemá zaprvé žádný zabezpečení a zadruhé protože kvůli tomu nikdo pátrací akci rozjíždět nebude..Nahovno,ale je to tak..
20:05:11
03.06.2004
03.06.2004

PeterP136
Ono aj vraky sa bohuzial kradnu. Kolegovym susedom ukradli favoritka s nic moc lakom a prezratymi lemami. Dokonca to urobili tak dokladne, ze par dni predtym fingovali lupez autoradia, pricom si urobili pravdepodobne odtlacok zamkov do vosku. Pravdepodobne pisem preto, lebo sa po kradezi autoradia vraj tazsie daval klucik do zamkov. To by ma zaujimalo co s nim tak mozu robit. Na ND sa im to hadam ani neoplati, ved tych par tisic, co z toho maju za ten risk podla mna nestoji.
09:25:56
29.05.2004
29.05.2004

J.TuneR
Mno je problem ze mame dve auta a na tom druhym jsou skrabance!Ja bych rek,ze nekdo z baraku zavidi dve upraveny auta,tak si udelal dobre kdyz to poskrabal a ukradl Ty veci!Jestli uvidim na nejakym aute ty veci co mi ukradli z rapida, tak myslim, ze majitel kdyz prijde k svemu autu,ze nepozna zda-li je to auto nebo srot!A to mysůlim vazne,aby si zapamatoval,ze krast se fakt nema a ze nejsem nejakej dedula kterej zakrouti ocima a rekne njn co se da delat!
19:28:56
28.05.2004
28.05.2004

U-Geen
-> Martin: ono to bum bum byly dve rany z 45ky predpokladam
15:51:04
28.05.2004
28.05.2004

Luděk
-> Martin: navíc,on pak řekne,že pouze zakolísal a opřel se o auto a Ty jsi ho mu za to způsobil ublížení na zdraví a stejně to odskáčeš,že?
15:32:19
28.05.2004
28.05.2004

Martin
-> eidy: Chtěl bych tě vidět, co bys dělal, kdyby to byla ozbrojená 2m gorila
. Takovéhle řeči jsou skvělé, přemýšlet co tomu kreténovi udělat, ale skutečnost je zpravidla úplně jiná 
. Takovéhle řeči jsou skvělé, přemýšlet co tomu kreténovi udělat, ale skutečnost je zpravidla úplně jiná 
13:59:52
28.05.2004
28.05.2004

Luděk
-> Jirik: jenomže Ty Jiří údajně netrefíš dál,než 50km od domova a víc to auto bez poruchy taky není schopný ujet,takže to nesváděj na kriminalitu mládeže

13:27:18
28.05.2004
28.05.2004

Eidy
Jenomže co má potom člověk dělat? To by musel mít akorát židli a televizi. Chodit pěšky aby neměl strach, že o něco přijde. Je to holt sviňárna. Jako v PULP FICTION. "Na cizí auta se nešahá. To je proti pravidlům. Dal bych cokoliv za to abych ho přo tom moch chytit." No a pak už by bylo jen BUM BUM. 

12:36:48
28.05.2004
28.05.2004

Jirik - zrušená registrace
To máš těžký, alespoň je vidět že nejsem sám, já jsem auto třeba stáhnul a vulgární slovní napadání a hrozby ustaly. 
Teď už mě nic nepřinutí kdekoliv auto zveřejňovat, nechávat ho dlouho bez dozoru a nakonec tuningové srazy mě taky moc neberou. Někdy lituju, že jsem ji raději nenechal obyčejnou a necpal do ní zbytečně peníze, ale zrenovovanou sériovku ti taky dnes ukradnou. Vyřešila by to, alespoň částečně koupě obyč. auta nenápadně zapadající do dnešní uniformní šedi.

Teď už mě nic nepřinutí kdekoliv auto zveřejňovat, nechávat ho dlouho bez dozoru a nakonec tuningové srazy mě taky moc neberou. Někdy lituju, že jsem ji raději nenechal obyčejnou a necpal do ní zbytečně peníze, ale zrenovovanou sériovku ti taky dnes ukradnou. Vyřešila by to, alespoň částečně koupě obyč. auta nenápadně zapadající do dnešní uniformní šedi.

12:32:54
28.05.2004
28.05.2004

Baghira
-> Martin: Si taky myslim, že někdo vybavuje svou škodnou a nechce se mu utrácet. Zřejmě to bude někdo z nevelké dálky, tak bych měl oči otevřené, kdo v brzké době bude jezdit s podobnýma věcma na autě a pak bych uspořádal trestnou výpravu s ředidlem a zápalkama.
12:29:12
28.05.2004
28.05.2004

Martin
Ach jo, zase další...
Je mi to líto, ale psát tu, co udělat tomu, kdo to udělal, asi nemá moc smysl, co ?
Už jsme totu psal v jiném článku. Je to prostě sviňárna a bohužel se potvrzuje, že kdo chce mít opravdu pěkné auto, nesmí ho nechat bez dozoru a garáž je tedy více než nutnost
Vidím, že opravdu čím hnusnější vrak tím míň se o něj můžu bát...
Nenapadá tě, koho jsi mohl nasrat ? Kde tě v polední době bylo možno vidět ? Co v sousedství, nevíš o nějakém člověku, kterej by ti to auto moc záviděl ? Má tam někdo nějakej pseudotuning škodovky, komu by se to mohlo hodit ? Stalo se ti již někdy v minulosti, že jsi měl s někým problémy ?
Jinak si myslím, že stáhnutím auta z DF asi moc nevyřešíš, já tedy stále ještě věřím, že nikdo tady odtud nebo díky těmto stránkám ti tu škodu nezpůsobil...
Je mi to líto, ale psát tu, co udělat tomu, kdo to udělal, asi nemá moc smysl, co ?
Už jsme totu psal v jiném článku. Je to prostě sviňárna a bohužel se potvrzuje, že kdo chce mít opravdu pěkné auto, nesmí ho nechat bez dozoru a garáž je tedy více než nutnost

Vidím, že opravdu čím hnusnější vrak tím míň se o něj můžu bát...
Nenapadá tě, koho jsi mohl nasrat ? Kde tě v polední době bylo možno vidět ? Co v sousedství, nevíš o nějakém člověku, kterej by ti to auto moc záviděl ? Má tam někdo nějakej pseudotuning škodovky, komu by se to mohlo hodit ? Stalo se ti již někdy v minulosti, že jsi měl s někým problémy ?
Jinak si myslím, že stáhnutím auta z DF asi moc nevyřešíš, já tedy stále ještě věřím, že nikdo tady odtud nebo díky těmto stránkám ti tu škodu nezpůsobil...
10:53:47
28.05.2004
28.05.2004

Luděk
-> J.TuneR: myslím si,že Ti to ale nikdo z webáků nebere,prostě si Tě někdo vyhlídne a vytipuje,odkud jsi a kde to parkuješ a pokud nemáš garáž,nejlépe součástí domku,kde na zahradě běhá 2-5 pidbulů s dobrmanama dohromady,tak je s podivem,že Ti z toho auta vůbec něco zbylo

08:07:49
28.05.2004
28.05.2004

Komár 1981
To jsou ale hajzli!!!! Usekat jim vsechny udy! Vsechny! A pak jim je nacpat do prdele!!! Grrrrrrrrrrr
23:05:22
27.05.2004
27.05.2004

cici - zrušená registrace
počkej, až to bude mít někdo na autě. Kleště jsou na ho**o, lepší je motorovka - viz Texaský masakr motorovou pilou (U-Geene, toto asi taky odporuje pravidlům, že?)
21:29:22
27.05.2004
27.05.2004

J.TuneR
Kdybych vedel kdo to udelal-dela,tak bych to klidne udelal a fizlove rekli ze to nema cenu hlasit
21:23:12
27.05.2004
27.05.2004

Borin - Král tuzerů
Ty vole tak za tohle bych z něj stáhnul kůžy kleštěma 

21:23:01
27.05.2004
27.05.2004

U-Geen
nj lidi sou svine no :-/
20:23:21
27.05.2004
27.05.2004

J.TuneR
Tak jsem odtud vymazal sve auto a duvod vam hned reknu!Je to kvuli tomu, ze dneska rano prijdu k autu a marne hledam vsechny blinkry i zarovicky jsem hledal,zrcadka,masku,nara
znik-predni spoiler atd.!A to nebylo poprvy
Proste nejaka kurwa ( promin u-geene za ten vyraz ) zavidi,nebo je nekdo nemocnej a neprezije kdyz ma nekdo shadinu v dobrym stavu, nebo nechapu to!Sere me to,ale byl jsem k tomuhle vymazani donucenej!Aby sis u-geene myslel, ze je to jen z tvy stranky,tak ne.Auto davam odevsad na netu pryc!Aspon abych nebyl tak moc viditelny!Tak od nejblizsi doby me muzete videt, teda moje auto, na srazech!Diky za pochopeni a kdybych vedel jaky hovado mi to dela,tak ho tim autem prejedu

Proste nejaka kurwa ( promin u-geene za ten vyraz ) zavidi,nebo je nekdo nemocnej a neprezije kdyz ma nekdo shadinu v dobrym stavu, nebo nechapu to!Sere me to,ale byl jsem k tomuhle vymazani donucenej!Aby sis u-geene myslel, ze je to jen z tvy stranky,tak ne.Auto davam odevsad na netu pryc!Aspon abych nebyl tak moc viditelny!Tak od nejblizsi doby me muzete videt, teda moje auto, na srazech!Diky za pochopeni a kdybych vedel jaky hovado mi to dela,tak ho tim autem prejedu