Český Cannonball

prohledat
182 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 22.05.2004 do 04.02.2005, založil/a
řadit dle data
14:38:40
04.06.2004
Luděk
-> heky: v tom okamžiku nemáš na silnici co dělat,protože omylem Ti může kdokoli vyjet odkudkoli a vlastně Tě okamžitě zabít4
14:10:17
04.06.2004
heky
Naprosto nechapu lidi, kteri s nimi byt i jen castecne sympatizuji.

Mam auto, ktere jede 200 a vice, ale nikdy bych si nedovolil svoji rychlou jizdou zvysovat riziko havarie ostatnim ucastnikum provozu.

Co kdyz nejakej 18tiletej kluk ve skodovce se mi omylem vplete z vedlejsi do cesty, protoze mne prehlid, ansto je jeste za volantem zelenac?????
13:39:35
04.06.2004
King
A jeste k tematu: www.dfens.wz.cz/view.php? cisloclank... + komentare 5
11:36:09
04.06.2004
King
2 Ludek: ".....že ten,kdo jezdí rychle,tak automaticky chce zabíjet,to je zcestná myšlenka...." No a vo tom to je, ten kdo jezdi rychle, zabijet nechce, ale 1MJ a vic kineticke energie, ktera se behem jednoho okamziku nepozornosti zmeni na jinou uz zabiji s gustem4
11:11:45
04.06.2004
Luděk
-> Baghira: byl jsem už i s autem plným lidí na střeše,dokonce se mi povedlo i jedno auto ztratit z podvalníku (vzápětí jsem ztratil i ten podvalník),jednou jsem nedobrzdil,parkrát jsem odřel blatník a jako spolujezdec ve vlatním voze utrpěl zadní náraz po hodinách,takže z vlastní zkušenosti vím,že někdy je rychlost 30km/h hodně,ale rozhodně nejsem schopen moralizovat ostatní a tvrdit,že ten,kdo jezdí rychle,tak automaticky chce zabíjet,to je zcestná myšlenka
10:21:12
04.06.2004
King
A jeste k vedeni debaty: Bylo by fajn, kdyby se vice pouzivali argumenty s hlavou a patou, fakta, statistiky misto toho, abych zpochybnoval rovnou osobu "protivnika" - nejsme v "Sedmicce"4 I kdyz uznavam, ze argumentace nekterych extremistu z obou taboru si o to rovnou rika :)
10:11:05
04.06.2004
King
No a uz to z nas leze :) Taky jsem asi pred 4 rokama kvuli jednomu "zavodnikovi", co v zajmu udrzeni optimalni stopy strihnul neprehlednou zatacku protismerem, vymet (ja) skarpu a skoncil na boku s hlavou 10cm od kmene statne sosny. Stacilo abych jel o 5km/h rychlejc. 10 dni po svatbe, aneb vdovou snadno a rychle :) A nutno dodat, ze to nemuselo mozna takhle skoncit, protoze jsem jel asi o 40 nad limit (at maji oponenti radost :) Prosim, nezamenovat, jestli obcas soukrome porusuju limity, ale sere me to a stydim se s stavem, kdy je porusuju programove, a jeste mam potrebu se porovnavat se sobe podobnymi a jeste se tim chlubit. Vsichni ti, co plnej kolonky "obeti dopravnich nehod" a "neprimerena rychlost" v policejnich statistikach, byli hosi (a divky), co si o sobe mysleli, ze jsou zkuseni ridici a jezdi svizne a bezpecne.... Asi nikdo nelustruje na startu cannonballu, kdo je zkusenej sofer, co zavolantem nekolikrat obletel zemegulu a kdo vypatlanej rybiz, kterej si za par supu koupi vylagrovanou 3litrovou kravu a s 20tkm po dalnici na konte bude skutecnou "delovou kouli" ......
23:55:45
03.06.2004
Boss
Já jsem bouračku neměl..Ale moji 3 spolužáci jsou už mrtví....Taky si mysleli jak jsou dobří závodníci..Maj hezký pomníčky u cesty..
23:23:09
03.06.2004
Baghira
Tak se zeptám jinak...měl někdo z vás někdy opravdu velkou bouračku? Já jo, v lednu a asi jsem to přežil jen díky místu v autě (za řidičem) a pásu. Můžu vám říct, že od tý doby mám hodně lehkou nohu na plynu protože bych nikdy nevěřil, co s moderním autem udělá 90tka a "dobrá trefa" kdy bylo auto na sračky, ale airbegy nevystřelili. Bylo to ve městě a v noci na místě, kde vedne choděj desítky lidí. Párek milenců jsme minuli asi o 10 metrů a hlouček opilců asi o 20, jinak by byli i mrtví. Akorát bych pak chtěl vidět vysvětlování "já je nechtěl zabít já si chtěl jen zazávodit".
18:52:29
03.06.2004
PeterP136
All: Ono je to bohuzial tak, ze slusni ludia hraju vzdy az druhe husle. To sa deje na cestach, v praci, v spolocenskom zivote a proste vsade.
A je potrebne si este uvedomit, ze ludia sa nedeli alen na slusnakov a hajzlov. Kazdy je niekde medzi a chvilku sa chova ako ten najohladuplnejsi clovek na slnku, a chvilku ako hajzel.
Takisto to zavisi od uhla pohladu. Ak idu dve auta za sebou a dobehnu pomalsie v neprehladnom useku, a spomalia na jeho rychlost, tak tomu, ktoreho dobehli sa zda ten za nim ako ohladuplny vodic, zatial co tomu vzadu sa moze zdat ako hajzel, ved mal predsa predbiehat, este by to hadam stihli.
Je pravda, ze medzi rychlou a nebezpecnou jazdou je rozdiel. Bohuzial, nikto nie je schopny urcit kedy je jazda nebezpecnejsia a kedy menej.

Ja osobn esom asi pokrytec, lebo sustavneporusujem predpisy, ale 99%casu neprekracujem 10kilometrovu nepokutovu rezervu v povolenej rychlosti. Snazim sa mysliet za druhych, snazim sa predvidat rychlost ako by som mal ist aby som stihol reagovat na vsetko, ale obcas mi nieco aj tak ujde a obcas sa zabudnem a zmenim sa na hajzla. Nastastie je to len mizivy zlomok percenta mojich kilometrov.
Ale ak nejaky "cb" ide vysokou rychlostou, ci uz v zavodoch alebo len pre radost a tvrdi, ze je to bezpecne, lebo kvoli vysokej rychlosti dava omnoho vacsi pozor, tak je podla mna hajzel, lebo dotycny vlastne tvrdi, ze ked ide pianko, tak vlastne nemusi ani pozerat z okna, staci mu ked jednou rukou steluje hlasitost k zvarom trhajucim hodnotam a druhou sa skrabe na guliach pripadne robi ine bohumile cinnosti.
Podla moje mizernej malickosti, ktora sa vacsine tu pritomnych zucastnenych nemoze ani po dezen pneumatik rovnat ma vodic aj chodec venovat premavke maximum svojej pozornosti a ked zisti, ze to co je schopny alebo ochotny jej venovat je nedostatocne, mal by sa dobrovolne vzdat ucasti na premavke.
18:37:07
03.06.2004
Boss
A co bys po nich požadoval? Vždyť tobě anarchie na silnici nevadí...A jak vidno,tak většině tady..Tak na co si hoši vůbec stěžujete?Ty chceš jet rychle,oni pomalu..
Já bych ale přece jenom radši chtěl,abych mohl v měste klidně přejít silnici a nebát se že to udělá bzum a nebudu se na sebe dívat sezhora jenom proto,protože pepík,co je něčí kámoš a fakt není vylízanej ani debil chtěl být první a proto jel stopade...No jo,chci moc..ale to snad časem přijde.
18:26:05
03.06.2004
Saky
jenze tech hovad je tady na tech silnicich jak nasrano a ne jen ty co jezdi nejakej zavod.. a jak rikas o rychlim aute umi na to slapnout kazdej blbecek to mas sice pravdu jenze treba na nasich silnicich vzdycky vidim nejvetsi ty borecky prave v tech slabejch autech kteri jedou stylem uhni me kdyz uz me to trvalo ze sem se rozjel.. ja kdyz jedu tim silnym autem tak me je uplne jedno kdyz nekde musim dobrzdit treba na 80 protoze cestovni rychlost jakou chci muzu mit za par vterin zpatky.. ale kdyz v dalnicnim kopci spomali nekdo se slabim autem tak uz v tom kopci nezrychli a prece kdyz uz jede pet km na krev aby v tom kopci tu rychlost mel tak prece nespomali. takhle to vidim ja.. me vestinou opravdu vadej ty pomalejsi auta, ktery se chovaj jak kdyby byli nadupany..
18:18:36
03.06.2004
aDAm
-> Boss: ty wole to sou myšlenkovy pochody.....
18:11:26
03.06.2004
Boss
Saky..no,tak to vidíme holt každej jinak..promě to hovada jsou..Ať si jezdí AOS...tam se můžou ukázat (jenomže na to oni nestačí)...dupnout na plyn v silným autě dokáže totiž každej čuráček..ale oživit přejetýho,to už pak nezvládne...
18:08:43
03.06.2004
Boss
Luděk..no,podle toho jak se tady projevuješ by ti měli sebrat papíry a proklepnout hlavu,protože pokud v tom nevidíš rozdíl,tak každej člověk se zdravým mozkem jo...Mrtvola jako mrtvola podle tebe jo?Ať si každej jezdí 200,nažranej jak prase,vždyť co...o hovno jde..Ten přejetej stejně bude nakonec jenom kus masa...Jenomže on je velkej rozdíl v tom,že pokud by ten řidič jel tak jak má a ožralej nebyl,tak se to nestane..A v tom je ten rozdíl.Ty ho nevidíš,tvůj problém..
18:05:34
03.06.2004
Sušenka
Ja jsem se do toho nechtel zapojovat, ale uz musim:
->Saky: Ja ti verim, ze ty bys to takhle udelal. Zasadni problem ale je v tom, ze to neplati pro kazdeho. A to neni jen o tehle pitome soutezi.
Kazdopadne nektere fotky svedci o tom, ze ucastnici predjizdeli na dvojite plne, podjizdeli zprava...uz i to staci. Kdyz nekdo jede slusne, tak at si jede treba i rychle (slusne a pomalu nejsou totiz synonyma). Ale tyhle prasarny jsou o usta.
Jinak ja bych do toho sel, ale asi bych nevyhral, protoze ja zprava nepredjizdim :-)
17:58:33
03.06.2004
Saky
ale ty delas z tech ridicu proste naprosty hovada, ja kdybych to jel tak jedu vsude kde to de co to de.. tzn ze me to jede 240-) a verim tomu ze bych to klidne nekde dal kdyz by byl rozumnej usek.. a tech 200 je tam celkem rychle.. ale urcite bych neproletel stopku treba 150-) to neudelam ani nahodou at zavod nebo nezavod stejne tak bych nepredjizdel na dvojitejch plnejch v neprehlednejch usecich atp.. ale jet nebezpecne a jet rychle nejsou dve totozny veci i kdyz to muze nekdz trochu splivat.. tak asi tak. .proste bych s tech ridicu co jedou zavod nedelal hned vrahy..
17:57:05
03.06.2004
Luděk
a ještě štěstí,že to Evžovi blbne a teď se mě to nezeptalo na pravidla webu,páč bych musel dát nee1
17:55:55
03.06.2004
Luděk
-> Boss: ježíší Ty jsi vůĺ,pokud jsou po jakýkoli nehodě mrtví,tak v čem je rozdíl?Jestli umřeli náhodou,nebo nedbalostí,nebo z vyšší moci?Jsou to jenom mrtví a je to tragédie.Jak můžeš napsat takovouhle větu: chtělo se mu a bylo mu u prdele jestli někoho zabije nebo ne... jak můžeš někoho kohokoli takhle obviňovat?Pokud máš pocit,že na silnici vyjíždějí auta,který řídí řidiči s úmyslem zabíjet kohokoli kolem sebe,tak bys cituji: umístěnku na pozorování na psychiatrii... měl dostat právě Ty,nebo prostě nevyjížděj a pro jistotu ani nevycházej z domu
17:47:16
03.06.2004
Boss
Jistě..v něčem máš pravdu..Ovšem je trochu rozdíl,jestli ti někdo sejme rodinu proto,protože přehlídl stopku,a nebo protože se tak prostě rozhodl..chtělo se mu a bylo mu u prdele jestli někoho zabije nebo ne...Ve výsledku to samo,a přesto je v tom obrovskej rozdíl..
A nahovno to na našich silnicích je a bude..Do doby,než řidič místo potlesku za to,že zvládl trasu praha-brno za půl hodiny dostane umístěnku na pozorování na psychiatrii...
17:34:45
03.06.2004
Saky
tot zajimava otazka.. pred cca pul rokem se zabil v aute jeden muj dalo by se rict pribuzny .. vzhledem k tomu ze mu bylo asi 30 a zabil se spolecne s manzelkou a zustali po nem dve deti tak to byla docela tragedie nicmene on si za to mohl sam, kdyby se to stalo cizi vinou byla by to ale uplne stejna tragedie.. chvili jsem jezdil pomaleji a vzdy se pasal ted uz jedu zase ve starych kolejich.. to co se deje na nasich silnicich je jeden velkej cannonball i bez ruznejch takovejhle akci takze se stejne nic nezmeni.. a kdyby se stalo neci vinou nekomu neco z rodiny.. tak myslim ze by to bylo presne tak jak jsem napsal.. clovek by si chvily daval pozor ale pak by jezdil opet stejne.. akorad by mel asi v srdci nenavist na toho cloveka.. jenze co si na nem vezmes? nic lidksej zivot nikdo nezaplati.. a denne na silnici umira mnoho lidi ano mnoho je idiotu a zavini si to samo mnoho je v tom i nevinne ale urcite bych to nikomu nepral tak jak tady nekdo.. ja si jsem treba na sto procent jistej ze i kdyz se takovejhle zavod pojede nebo nepojede tak to stejne nezastavi tech v prumeru 3-4mrtvich co denne na silnici umiraji..
17:12:48
03.06.2004
Boss
Zajímala by mě jenom jedna věc....a to ta,jestli by vám co jste v tomhle tak velkorysí váš názor přetrval i po tom,co by nějakej takovej kokot přejel někoho z vaší rodiny...asi ne co?Ovšem z cizího krev neteče,takže srát na to...
16:51:34
03.06.2004
Saky
ja s tim taky treba nesouhlasim ale ja nesouhlasim s organizatorama nebot to jsou kreteni, ze se jede nekdo projet to je uz jina vec.. sice to taky ma mnoho proti ale proc ne.. proste vim jak jezdim obcas ja.. pro me pripadaji nebezpecnejsi cerstvy absolventi s jeste mokrym razitkem kteri si pri letnim sberu jahod usetrili na silny vuz skoda atp a pak zkouseji co to umi.. nez nekdo kdo si jede zajet zavod s autem co ma pod kapotou treba 200koni.. sice tady nekdo tvrdil ze neni rozdil jet v silnym aute a treba ve skodovce pokud nekoho trefim.. ja si myslim ze je to rozdil znacnej.. vim jak se chova skodovka treba ve 140ti a tak se nechova modernejsi auto ani ve 240ti.. ano brzdna draha sice bude delsi.. o tom zadna ale i kdyz prletis vesnici 120 140 tak si myslim ze je to v pohode.. proste akorad clovek musi davat vetsi pozor.. kdyz rozumne uvazujici clovek vidi lidi tak spomali a pokud jede takovejhle zavod tak si myslim ze ma oci na stopkach celkem dost..
16:23:01
03.06.2004
CHIP
No vida ... konecne je nas vic ...1
16:19:39
03.06.2004
U-Geen
jj souhlas se Sakym a Luďánkem
16:06:41
03.06.2004
WindMAN
ja sa pridám.. keby som mal HW tak do toho idem...
p.s. niektorí z vás, čo sa tak vehementne zastávate vraždenia závodníkov odporúčam odovzdať TP na fízliareň kôli nedovoleným zásahom do konštrukcie vozidla. Chlapi, ohroyujete nielen seba ale aj ostatných!!!!!
16:04:41
03.06.2004
Luděk
ještě jednou do toho tady vstoupím,ale fakticky už naposledy.Naprostý souhlas se Sakym,co se pokrytců týče,já osobně tomu česky říkám předtvařovači,moc hezky je totiž u vás těch všech vidět ta pravá česká povaha,možná,kdybyste někdo měl auto,který dokáže jet 200 a víc,možná,kdybyste někdo měl schopnosti to auto řídit a nedělalo vám to problémy,ale třeba radost,tak byste to třeba i někdy zkusili někde jet 200 a víc a potom nemoralizovali,jestli je horší,překračovat rychlost o 20cet,50sát,nebo více km.Když dojde k tomu,že někoho porazíš,nebo se nabouráš a on umře,tak je pak jedno,jestli to bylo o 1km/h víc,nebo o 100km/h víc,budeš se pak utěšovat,že jsi ho zabil míň,nebo víc? Je logický,že se stoupající rychlostí se třeba zvyšuje riziko,ale záleží to asi i na tom,kdo sedí mezi volantem a pedálama4
15:24:50
03.06.2004
King
2 Chip: Doznavam, ze jsem ridicak udelal az napodruhy, takze nemam pravo se vubec k tematu vyjadrovat :)
15:22:39
03.06.2004
CHIP
No chlapci ... myslete si o me co chcete ... je mi to uplne fuk ... ti co me znaji vedi jakej sem ...
Ja odchazim z teto debaty, protoze fakt nevim kdo je tady demagog komunista ci anarchista ... zdar na nejakym srazu .... 4
15:13:59
03.06.2004
Nojmis
Je a zase je tady misto pro tu klec.Ti kteri jsou pro budou vevnitr a budou si zavodit a druha pulka,ta ktera tyhle zavody nepodporuje, tak ta na ne bude koukat z poza plotu. A vsichni budou spokojeny. Ty vevnitr si zazavodej,muzou si sebou vzit i dobrovolny chodce a ty co budou stat venku budou v klidu ze se jim a jejim blizkym nic nestane.
14:52:40
03.06.2004
Boss
Mulis...Ne,všechny tyhle pouliční závody jsou tak možná onanball...:o))

Chip...to je teda nahovno..kdysivá ve školce jsem sebral dvě kostičky lega..to už se teď nemůžu vyjadřovat k tomu,když někdo krade že?A taky jsem praštil kamaráda lopatičkou po hlavě..to už se asi nemůžu vyjadřovat k násilné trestbé činosti co?A jako malej jsem zastřelil vzduchovkou vrabčáka..to už se ani nesmím vyjadřovat k zabíjení zvířátek....No a to nemluvím o tom,že jsem pokácel strom!,takže už se nesmím vyjadřovat ani ke kácení deštnýho pralesa..Taky jsem byl v pionýru..takže se nemůžu negativně vyjadřovat ani ke komunistickýmu režimu..Kurva to je ale svět..Ještě že nejsem demagog..
14:38:11
03.06.2004
Mulis
2Baghira: tomu v Lib rikaj tunnelball ne?8
14:33:40
03.06.2004
Baghira
-> CHIP: Ty musíš bejt buď komunista nebo anarchista, jinak si tvoje demagogický uvažování nedokážu vysvětlit. Každej má nějaký předpoklady a reflexe proto, aby dokázal v mezní situaci zabránit nějakýmu střetu... jenže se vzrůstající rychlostí se snižuje účinnost tvých reflexů a předpokladů, proto, protože pak je mezní situace závislá pouze na účinosti brzd. To snad musí pochopit i chorej mozek, že 70 a 140 je docela rozdíl, zvlášť ve městě. Jinak u nás v Liberci se "Cannonball" jezdí docela pravidelně v místním tunelu, kdy se jezdí o 50 tisíc v protisměru (dvouproudovka), tak pro střelce vřele doporučuju, ale dejte mi včas vědět, abych seděl doma...už tu pár mrtvých bylo.
14:21:57
03.06.2004
CHIP
-> King2: Ty ses chytrej radio ... kdybych potreboval zmerit pero, rozhodne nepujdu zavodit ... ze ...

Jak pise Saky jste pokrytci ... je jedno Kingu2, jestli prekracujes rychlost o 20 a nebo o 70 ... porad porusujes predpisy ... jedinej rozdil je v tom, ze kdyz prekrocis v obci o 20 mozna nekoho jenom zmrzacis, kdezto kdyz pojedes o 70 vic, tak dotycneho rovnou zabijes ... to je jistota ... chlapi prestante moralizovat a udelejte si poradek na svym pisecku ... az budete aspon dva mesice jezdit bez jednyho poruseni predpisu, muzem se bavit ...
13:59:13
03.06.2004
King
2 Saky: Ale on je rozdil mezi prekrocenim o 20 ci o 50/hod, v obou pripadech jde o prekroceni zakona, ale zakon rozlisuje oba pripady. V prvnim jde o lehci prestupek, ve druhem o tezsi ak sa nemylim. Pokud se snazim zustat alespon v kategorii Cunik1 dava mi to jakystakys mandat jebat do kategorie Cunik2 4 BTW: v zadnem mem prispevku jsem nikomu smrt v troskach auta nepral...
13:28:29
03.06.2004
Baghira
-> Saky: Je to spíš tak, že když jsem měl na 14 dní půjčenou imprezu, tak jsem se šel s klukama honit na letiště do mimoně, než abych závodil někde po městě. Jinak nemám v hlavě nasráno, abych si nedokázal domyslet, že je spousta vedlejších okolností, především ve městě, který můžou mou jízdu ovlivnit, třeba chodci, nebo jiný auta. A pokud se nepletu v cannonballu nejde o překročení rychlosti o 10 km/h... A jestli je moje bezpečnost moralizující, tak mě měj klidně za moralistu, ale pokud se takovejhle magor někde zabije, je to o to lepší pro mě!
13:09:34
03.06.2004
Saky
vy ste taky dobri pokrytci.. kdyby se zabil nekdo blizkej to by vam vadilo ale oni at se zabijou to jim prejete co? kdybyste na to meli auta tak se taky projedete rychleji .. a reknete me kdo nikdo neporusil zakon? a neni rozdil jestli nekdo porusi zakon o dvacet a nebo o padesat.. tak bud ste takovy moralisti ze delate vsechno tak jak se ma a pak chapu ze tady mate takove reci.. ale podle me je to uplne jinak..
12:56:59
03.06.2004
King
2 Chip: No, a ja ti rikam, ze mit na to karu, tak moje horsi koulema rizene "ja" by jelo, ale ta druha cast ega rika STOP, protoze chlap alespon s minimalni davkou soudnosti si velikost svyho pera porovnava s ostatnima na uzavrenych okruzich. 4
12:29:30
03.06.2004
Nojmis
Souhlas a cim vic se jich rozplacne samo o zed tim lip
12:26:44
03.06.2004
Baghira
-> Nojmis: My to naštěstí s našima autama nejedem, ale těm co to jedou, tak upřímě přeju, aby pokud bude nějakej mrtvej, tak jedině z jejich řad.
12:20:14
03.06.2004
CHIP
-> King2: Nahodou ... ja bych si sel zazavodit stejne jako Ludek ... ale nemam na to auto a ani penez se mi ted nejak nedostava .... pisu to sem verejne a otevrene ...
12:01:04
03.06.2004
Nojmis
Tak kdyz vas nepremluvim tak aspon poradne koukejte po nevinejch chodcich131
11:56:00
03.06.2004
King
2 Nojmis: Mas to marny - 1.axiom: Luda ma fzdycinky pravdu 2
11:53:35
03.06.2004
Nojmis
Udelejte si zavod nekde v uzavreny casti, c nejaky ohrade a kdyz se najdou dobrovolnici tak vam tam muzou zadarmo delat nicnechapajici chodce. Je pravda ze se vsichni budou snazit dostat se z A do B a dulezity je nikoho nesrazit, ale pokud se tak stane a nekdo pri vasich zavodech zarve tak je to jen jeho vec, protoze tam sel vlastne dobrovolne. Tak nakuppujte ohrady at vas nikde nepodkam3 3 3 3
11:18:05
03.06.2004
King
No, ja uz radsi taky koncim, ale neda mi to regovat na kolegu predrecnika. Cituji: "....zcela normální závod,kde je důležitý dostat se z bodu A do bodu B za co nejkratší čas a pravidla jsou takový,že žádný nejsou...." porad mi tam, ale chybi ta douska, ze se to JEDE ZA NORMALNIHO PROVOZU A OSTATNI SE NECHTENE STAVAJI PASIVNIMI UCASTNIKY TOHOTO PODNIKU, NA COZ TEM HODNYM A SIKOVNYM "ZAVODNIKUM" SERE PUNTA. A ted me omluvte, pac si po d stolem hraju se svym anglicakem S130L a instaluju NFS, abych jenom neteoretizoval :).
10:52:46
03.06.2004
King
2 Ludek: Ja se s dovolenim hlasim taky k motoristickym nadsencum, ale me "srabske, zbabele a prizdisracske" Ja se do toho taky snazi kecat :) Jakasi parta "prizdisracu" vychazejic z desitek kriterii nastavila zakl. rychlostni limity na 50-90-130. Co dava komukoliv pravo prekracovat limity o 100pct, je to jeho ridicska zkusenost nx100tkm, je to 3litrovej motor, jsou to 205ky gumy? Jsou benga, co dostanou o hlasku o chystanem cannonballu , a udelaj opatreni, svine, co nemaj motoristicky srdicka? Jenze co s narodem, kde uz i ministr vnitra, vasnivy to osnovatel Krystof-like monstrakci, jezdi na dopredu planovane zasedani centrem Prahy vlady jako dobytek a neni sam (viz dnesni zpravy)
10:31:01
03.06.2004
Luděk
-> Nojmis: pořád asi nechápeš,že tohle není demoliční derby,nebo GTA,ale prostě zcela normální závod,kde je důležitý dostat se z bodu A do bodu B za co nejkratší čas a pravidla jsou takový,že žádný nejsou,je to jenom na zodpovědnosti těch lidí,co to jedou a ty se určitě někde nechtějí vybourat,protože pak by to postrádalo smysl,už se nebudu dál k týhle diskuzi vyjadřovat,protože mi připadá,že se tu bavím s lidma,který si doma opatrujou angličáka ve vitríně a jediný auto,který řídili,je doma na autodráze,nebo na playstation5
10:21:33
03.06.2004
Nojmis
Prave protoze to nenahradi nic tak nechapu idioty ktery by sli do nejakyho podobnyho zavodu. I kdyz podle me je jim to asi uplne jedno. A to je smutny
10:13:14
03.06.2004
Luděk
nevezmeš si nikdy na nikom nic,nebo si msnad myslíš,že když Ti třeba někdo za zmařený lidský život vyplatí pojistku 250k Kč,že jakákoli částka peněz tohle dokáže nahradit?
10:09:38
03.06.2004
Nojmis
Jo ale napr. ta mamina za to fakt moct nebude.Proste to kolem ni proleti a je vymalovano.A co si pak na tom cloveku vezmes.
Extreme Tyres