skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
startovani na dalku
prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 02.12.2007 do 02.12.2007, založil/a memfis (kian)
moj sused oproti to ma v skodovke , lenze ma superbu , ale myslim ze on to tam skor ako prevenciu proti vybuchu, taky trochu mafiozo
Uvazoval jsem nad tim.Stací jakykoli central s jednim tlacitkem navic relatko a zapojeni s par integrakama nebo programovatelnym cipem.Cena par stovek + to do.Jinak ma to vic nevyhod nez vvhod je to spis machrovina nez vychytavka k lepsimu
-> memfis: Ja si myslím,že je to dobrá věc.Je to zárověn centrál,alarm v jednom.A už to mají vic propracované.Jak tam máš kval tak ti to nenastartuje.Třeba tady tenhle: www.levnealarmy.cz/eshop/
.../autoalarm-magicar-m100
as.html 

-> memfis: tak vím o důležitějších věcech, kde investovat 5,5tis 

..jinak nevím, jestli by to šlo jednodušeji, ale zkombinovat elektroniku startování s klíčkem, aby byl po startu ve správné poloze, leda tam klíček nechávat, nebo vyřadit uplně klíček...asi bych se zapotil při vymejšlení, jak sjem řek, kravina 

Navíc stání v zimě na ručku znamená riziko, že sice z okna nastartuzješ, ale pak se ani nehneš, potože budeš mít přimrzlý pakny
Nebo to taky na dalku nestartujes a nez prijdes k autu tak uz tam nebude
Nehlede na to nechat tam jednicku tak je sranda 

-> memfis: já bych viděl jedinou výhodu v tom že v zimě můžeš přijít do vyhřátýho auta...Nevýhoda cena...Ale jinak bych řek že je to spíš machrovina

Výhoda je snad jedině machrování, zádnou jinou nevidim ...
mam favo.automat.sytič.pokub brzdi rukav,tak muze stat bez kvaltu.
výhodu nevidím ani jednu, nevýhod vidím několik...to aby auto stálo bez kvaltu, měls na DO sytič...dle mě kokotina na entou, zvláště u 120tky...
čus chci se zeptat jaky jsou u toho vyhody a nevyhody???