skusenosti s nakupem dilu zde v inzerci

prohledat
31 příspěvků (zobrazeno 1 až 31) od 14.05.2004 do 22.05.2004, založil/a
řadit dle data
18:50:00
22.05.2004
Saky
Palic: tys mel stesti ze byly skladem nekdo takove stesti nemel a musel cekat..
17:10:20
22.05.2004
Gryzly
No já kupoval dvě věci nedávno. ciklovač a ipury na dveře do sedana. Jedno bylo od Novicce a druhý už nevím. došlo vše v čas akorát jsem ještě neotestoval ten ciklovač. Takže já mám dobrý zkušenosti.
13:32:54
20.05.2004
Palic - zrušená registrace
abych se teeda taky pridal......... ja jsem kupoval akorat vystuhy na predni a zadni napravu u sakyho, v utery jsem snim kolem poledne mluvil na icq a ve ctvrtek jsem je mel doma.......... a dokonce je takovej kadr ze mi poslal na moji zadost jen to co jsem chtel a ne celou sadu.......... takze to je moje zkusenost, dalsi zatim nemam....... :)))
18:30:34
19.05.2004
Vojta - zrušená registrace
-> Vici: Jo jede to lip :) ja vim ja si delal srandu takze jeste jednou dikes :)
09:12:17
19.05.2004
Vici
K temi lidem co neco poslou az maji cas patrim taky:o((( ale neda se s tim nic bohuzel delat - jsem vytizeny na 99,9% :o(((
Jinak napalil jsem se jen jednou a naposledy. Na tuning.cz prodaval jisty Radek Mikula z Bučovic zadni reflex. panel na Favo, za 500, pridal mi k tomu i zrcatka z feldy za kilo obe tusim, takze super. jenze ten KOKOT to HODILl do velke krabice a poslal! Takze mi prisla krabice plna srotu. Tak sem mu volal a ze jo, ze mu to am poslat zpatky. Tak sem mu to poslal zpatky a on ze to nevyzvedne ze ho chci okrast atd... tak mi to prislo zpatky. Kreten. Takze uz nikdy nekoupim nic na dobirku od nekoho koho neznam aspon pres net. A uz vubec ne kdyz to bude inzerat na strankach se slovem tuning v nazvu........
09:08:09
19.05.2004
Vici
Vojta : jo je to tak holym okem nepoznas. ale ja ji nechaval prebrusovat (nabrousit to MPi 50kW na vacku z Fava), takze myslim ze jsem Te neosidil :o) Nebo to nejede lip? Bracha ma ve Favu takovy polomrtvy motor 136, na tom hlavu z MPi 50kW a stejnou vacku jako jsem prodal Tobe a jede to celkem hezky:o)
20:09:02
18.05.2004
Saky
jj taky me stvou lidi kdyz clovek neco nabidne a jasne napise ze azbude cas ze to posle a oni ho pak uhanej kazdej den kdy uz se to posle, nechapou ze ma clovek jiny starosti nez posilani nejakejch dilu, a kdyz jim to pak nevyjde tak nadavaj ze je se mnou spatny jednani ale to jen proto ze dam vestinou luxusni cenu a lidi sou pak nasrany na me ze to za tu cenu jinde nesezenou..
19:53:51
18.05.2004
rOMAN
Ja zase mel problem s lidma co neco chteli...20 mailu za tejden kdy to bude a kdyz jsem to poslal tak si to nevyzvedli.8
19:02:41
18.05.2004
Vojta - zrušená registrace
Zatim jsem kupoval tedy prez web vacku z Feliny MPi od VICIho tak snad mi poslal opravdu z te feliny bo holym okem to nepoznam! Nezbyva nic nez verit.
18:45:12
17.05.2004
Alan
-> U-Geen: Ne ja ti vinu nedávám ,jenomkdyž sem tady zahlídnul to téma tak sem taky přispěl.4
10:59:59
17.05.2004
aDAm
-> Bery: ty krááávo tak to nasere....
09:20:20
17.05.2004
Bery
No já napíšu trochu jinou zkušenost -jeden člověk z Brna měl zájem o plasty,které jsem prodával,dohodli jsme se a já je poslal.Jenže jsem zblbnul jméno a balík se vrátil zpět.Nejsem disgrafik,ale prostě jsem zaměnil písmena...No tak jsem Ondřeje K. kontaktoval,dohodli jsme se,že to pošlu znova,že zájem má.Jenže jsem musel odjet pryč a vrátim se domů a plasty nikde.Odváželi velkooběmový odpad a naši to vyhodili...takže z obchodu nic nebude a ještě to musím vysvětlit kupujícímu:-/
22:58:44
16.05.2004
U-Geen
mimochodem sem ti taky nabid ze ji klidne vemu zpet nebo ze se nejak vyrovname, tak nevim co to zas resis.
22:55:35
16.05.2004
U-Geen
-> Alan: no ja sem ten vývod neulomil a ulomenej nebyl, to bych ti ji asi neposilal
20:38:36
16.05.2004
Alan
Mno tak já mám zatim dosti špatné skušenosti :o( už budu kupovat jenom to co uvidim na vlastní bulvy.No abych uvedl příklad nechal jsem si od jednoho nejmenovanýho člověka poslat benzínovou pumpu ale nevim jestli vinou toho dotyčného a nebo vinou počty pumpa sice dorazila ale měla ulomenej vývod .Dále sem koupil sací na 136ku a nemělo vývody na vodu,a dotyčnej mi řek že o tom nevěděl že to zaojený stejně neměl.Ale zas na druhou stranu od KOČislava max spokojenost, dveře a vše po pravdě.A Od RS mám volant a taky mi předem řrk že neni 100%takže taky max spokojenost4
19:36:31
16.05.2004
U-Geen
-> martyCZ: už sou v obalce a zitra lezu na poštu
15:21:55
16.05.2004
martyCZ
tak ja se taky pridam:
- od Mika (Michala Hojky) jsem kupoval blok 136, pozdeji jsem zjistil ze budu pro zapsani potrebovat stary technicak, domluvil jsem se s michalem a on ofoceny technicak poslal (i kdyz to nebylo z jeho auta a musel typka sehnat). takze bez pripominek
- dale jsem kupoval saci potrubi od Petra P a vse slo podle domluvy
- KN filtr od Tunemana, penize predem a opet bez problemu
- no a od Sakyho mam cely motor, a taky nejvice zkusenosti, a taky velka spokojenost, byly sice drobne problemy ale vzdy jsme se dohodli
- no a abych nezapomel, tak od ugeena virtove nalepky, ale ty jeste nedorazily :o) asi to budu muset pourgovat :o)
19:17:29
14.05.2004
Komár 1981
-> eidy: ty kravo, to je pech na hajzly!!! ustrelit jim pytel, zmetkum...
18:58:27
14.05.2004
Eidy
Jednou jsem koupil vačku 280/280 za 2000Kč. Jaké bylo moje překvapení resp. zděšení když se z toho vyklubala obyč 120ková. Moc se omlouval, že se stala chyba. Prej ať mu to pošlu zpátky a on mi pošle tu správnou .Samozřejmě mi už nikdy nezvednul telefon pak jsem se na to vyprd. Takže jsem neměl ani 2000 ani obyč vačku. Taky jsem ještě za stejný peníze koupil jetý RS pružiny. A co myslíte? Fiknutý 120kový. Nechat jim nasekat rákoskou 50 vostrejch přes koule.
15:30:57
14.05.2004
Komár 1981
Zkusenosti zatim OK. Tuk tuk, nechavam si poslat veci jen od dobrych znamych. Jinak jezdim osobne. Je to lepsi, ackoli se muj okruh zuzuje na prodavajici z Prahy a okoli...
14:58:37
14.05.2004
Tom
A holkám bych ho zatrest přišil1
14:56:12
14.05.2004
Saky
to by se holky mely-) mohli by okradat jak je libo-)
14:55:22
14.05.2004
Tom
Jó za stara se usekávali zlodějům ruce, dneska kdo nekrade okrádá rodinu. Já bych za to sekával pinďoury.3
14:49:31
14.05.2004
CHIP
-> King2: Mimochodem, precti si inzerat ( www.meap.cz/u-geen/.../in dex.php?action=sho... ) a pak mi rekni co si o tom mam myslet ... pise zanovni svetla a jsou olamany uchyty ... sice mi jedno svetlo posta rozbila, ale sklo by se dalo dat novy to nejni problem, ale misto originalnich uchytnejch mist tam na dvou mistech byly zasroubovany pekelny srouby ...
14:23:17
14.05.2004
CHIP
-> King2: No byl tam v MB-cku, myslim ze dokonce ziskal cenu za nejstarsi vuz ... a i kdyby tam nebyl, mohlo mu do toho neco vlizt ze, tak potom se mohl pokusit domluvit jinak .... ale nepokusil a tim me docela nastval .. a navic kdyz prodavam svetla a ja se jasne dotazu na jejich stav a on rekne ze jsou dobry, tak tim uz rika ze se daji pouzit tak jak jsou ... ale u tehle to neplatilo ...
13:38:06
14.05.2004
King
2 Chip: A byl Apple na tom srazu. Ja ho znam osobne, obcas od nej neco pouzityho beru a jsem s nim spokojenej, takze Tvuj prispevek si vytisknu, predlozim "hrisnikovi" a uvidime :)
13:21:40
14.05.2004
PepaS
no ja sem urcite taky napisu me zkusensti s Michalem Hojkou, takze kupoval jsem od nej pruziny LA 240 k memu prekvapeni po rozbalení balíku to ale byly k mému prekvapení LA 260 kdyz jsem mu to napsal tak mi rekl ze si myslel ze to jsou 240 a ze je ani nemeril, a ze je mam tady na foru prodat ze je urcite nekdo bude chtit, a zadna zminka o tom ze je mäm poslat zpet a ze mi vrati prachy zpet. Takže si na nej vsichni davejte pozor
11:33:02
14.05.2004
Martin
Já mám zatím dobré zkušenosti, kupoval jsem centrál od Satyho a funguje ke vší spokojenosti
10:49:43
14.05.2004
CHIP
Tak to ja taky pridam svou trosku.
Koupil jsem tady na strankach od Appla (Honza Hruška) predni svetla na M-ko, psal ze jsou v dobrem stavu a tak jsme se dohodli na 500 Kc ... jake vsak bylo moje prekvapeni, kdyz jsem je rozbalil ... veskere upevnovaci vystupkly na tech svetlech byly ulamane, tedy svetla k nepouziti ... psal jsem mu ze kdybych vedel ze mi posle akorat pouzitelne paraboly a predni skla, dal bych mu maximalne 200 Kc ... psal ze si svetla prilis neprohlizel a ze mi teda vrati 300 Kc ... domluvili jsme se ze mi je da na 1. U-Geenove srazu ... a co myslite ... nedostal jsem nic ... 10 Pekne me nasral ...
10:35:25
14.05.2004
Saky
Tak treba ja jsem kdysi koupil rozdelovac s ETZ a civkou z favorita, bylo me receno ze ma najeto 2000 a v pohode funkcni.. tak jsem to koupil za cenu cca 75% novych dilu, nebylo to pro me a ten clovek byl rad ze ma skoro novy dil a neco usetri.. ja to nerozebiral nechal jsem to tak jak je a namontoval do motoru, clovek to dal do auta seridil a ujel 50km a auto zaclo blbnout dojel s tim do servisu kde mu rozebrali rozdelovac a zjistili ze je plnej ocelovych pilin a totalne v hajzlu na slova ze ma mit najeto 2000km se jen vysmali, a primo rekli ze uz s tim nejde nic delat..
tak jsem slibil ze mu dam novy rozdelovac a ze tenhle vratim cloveku od ktereho jsem to koupil.. a mily prodavajici MICHAL HOJKA znamy jako MIKE z Ostravy tady z diskuznihofora a konference skoda120 me rekl ze jsem ho spatne zapojil, kdyz jsem se zeptal jak se da spatne zapojit bezudrzbovy rozdelovac tak me rekl ze nemuze za to ze jsem tam nacpal sroubovak a znicil ho asi schvalne.. nicmene ze on za to nemuze.. prijde vam to jako fer jednani z jeho strany? me moc ne.. a mate nekdo podobne zkusenosti?
10:27:07
14.05.2004
Saky
Mate dobre skusenosti s nakupem dilu tady od lidi z konfery nebo jste uz nekdo narazil na nejakou kurvu ktera vam prodala nejaky smejd, neco jineho nez ste chteli, zaplatili a neposlala Vam nic, poslala prazdny balik apod-) a pak se nema k tomu aby vzala sve zbozi zpet, a nebo aby splnila sve zavazky? Vim ze dobrych obchodu bylo urcite mnoho me by zajimalo mate-li i ty spatne zkusenosti..
Extreme Tyres