KAMIKAZE TUNING

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 10.05.2004 do 14.05.2004, založil/a
řadit dle data
07:51:17
14.05.2004
Mantrabeach
to budou asi nějaký magoři či co.Jako chlubit se pokutama a ještě říkat že jsou zábavné to teda je úchylka.Hlavně když tam vidím těch nehod.
15:06:22
12.05.2004
Vladislav
Fakt hovada, přes Louny už nikdy. Mimochodem ta kremova 120 byla u nas na srazu na podzim pred 2 lety. Vyhrala nejhezci auto srazu, ale mela SPZ K. Vary.
15:39:44
11.05.2004
Komár 1981
-> Honza "Bobr": Plne s tebou souhlasim. Prohlednul jsem jejich stranky a nic moc objevnyho a uzasnyho jsem nenasel... RSko pry nedavno koupili a kvapne probihaji upravy... ze by rychla koupe LED diod do vsech koutu karoserie + rychle plasty a tak??? Nepripadaji mi zrovna nejsofistikovanejsi, tito lidickove... Nechci je potkat. 10
14:45:44
11.05.2004
Honza "Bobr"
Chachachachachachachachach achachachachachachachachac hachachachachachachachacha !!!! Prej tunning!!! Hovno!!! Synáčci bohatejch papíků!!! Kill them all!!! Prostě malý děti, co si hrajou s autíčkama, bohužel se špatným koncem.121
14:22:16
11.05.2004
JohnyJ&120M - zrušená registrace
jo,jo taky znam jednoho kreténa který dělá strašnýho machra tim,že jezdí na červenou,v protisměrkách,kde je místo jen na jedno autojezdí jak prase.na mašině machruje jak jezdí po zadním mezi 2ma autama,po předním.prostě jeden z mála,co doufám,že to do nich napere nějaký těžkotonážní hovado,kterýmu se nic nestane,když zas někde poletí na červenou,ale aby byl sám a neublížil někomu jinýmu.
12:02:40
11.05.2004
Zdany
S proninutím a i bez prominutí jsou to kreteni, jen co je pravda.. Pokud se chtějí zabít tak ať jdou do lesa a proženou si hlavu koulí a neutrpí tím na zdraví respektive životě nikdo jiný..
18:57:24
10.05.2004
Boss
Nejlepší je sekce,kde se ti čuráci ještě chlubí pokutama..to je teda maxi vostrý...
17:48:48
10.05.2004
Honzul
...smutné... Tak od teď se budu Lounám vyhýbat velkým obloukem! Dík za informaci...
Já to stejně nechápu! Když už chtěj jezdit rychle, proč nevyužívaj pronajímání závodních okruhů! Že by na to neměli, se mi moc nezdá! Podle těch aut to asi nebudou žádný "socky" ...
17:38:37
10.05.2004
Martin
Tak jsem narazil na tuto stránku, kdy na ní odkazovala debata na seznamu ke článku www.novinky.cz/diskuse/.. ./08.html , který se týkal úmrtí 5 osob. Pro upřesnění jeden blbeček se vytahoval v golfovi před svými kamrády a jel 180 tam, kde je povolená 90 a sejmul Feicii PickUp. Přežil jen řidič toho Golfu. A když jsem si přečetl jen úvodní obrazovku těchto stránek www.sweb.cz/kamikaze-tuni ng tak jsem měl chuť těm debilům zlámat všechny údy, aby už za auto nikdy nemohli sednout (tedy jako řidič). Já to fakt nechápu, jak může být někdo tak blbej a mít takovéhle pitomé nápady a ještě se tím chlubit !
Já tedy fakt nechápu, jestli ten "tuning" je jen o tom porušovat předpisy, dokazovat ostatním jak jsou blbý, že dodržují předpisy a jak mají nedokonalá a pomalá auta a jací jsou srabi ? Jaký na to máte názor vy ?
Extreme Tyres