skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nej auto, nej Vmax
-> chooki: to jsi jel tolik s úplně studeným motorem? 

Opel Omega 3.0 6V kolem 200 koní.Max 180 ale šla by dál.
-> Nwkt: Od tý doby co otevřeli Valík a zpoplatnili to, tak nevím jak to tam vypadá.
Možná, že bych ten Valík ani nenašel.
Možná, že bych ten Valík ani nenašel.

Opakovaně cca 190km/h tachometrových jako řidič v čipnuté Fabii RS, auto by upalovalo ještě mnohem víc, ale to už se člověk trochu bojí o sebe i o papíry. Ale největší požitek je v kábru, ani se nemusí pospíchat. Takže buď BMW E30 a nebo stará felda. A moc se tešim až bude udělanej stejšn, to je úžasnej koráb
Jo a dneska jsem se svez se zbrusu novym Mercedesem ML v automatu (moje POPRVÉ s automatem
). Jako auto samozřejmě perfektní, ale nějak mě to neoslovilo 

Jo a dneska jsem se svez se zbrusu novym Mercedesem ML v automatu (moje POPRVÉ s automatem

-> Jirik : Já tam jel 2x v životě tak nevim 

-> Nwkt: Depa, na tom rovném úseku, než pak přijde ta změť sjezdů a nájezdů . 

-> myl@s: tak to uz si spravte vy nazor aky chcete...pac ja doma GPS nemam ale mal som ho pozicany na tyzden od uja pac pred cestou do chorvatska nam ho pozicla aby sme si ho prestudovali pac sme mali navygovat mi ...takze asi tak...

-> gabo00000: no otazka je jestli je to preklep a nebo rychle vymyslena lez bez znalosti pojmu

Jako spolujezdec
Subaru Impreza STi WRX bez omezovace, chip, 365koni...tachometrovych 267 km/h ale to jsem se kurva bal..pac to nebylo ani po dalnici ale smerem na na N. Jicin. Aerodynamika byla hodne znat, autem trepalo paradne ale ta impreza jede jak dabel..neskutecne auto!
Subaru Impreza STi WRX bez omezovace, chip, 365koni...tachometrovych 267 km/h ale to jsem se kurva bal..pac to nebylo ani po dalnici ale smerem na na N. Jicin. Aerodynamika byla hodne znat, autem trepalo paradne ale ta impreza jede jak dabel..neskutecne auto!

Jirik 15.11.07 19:51:05 napsal:
Tak mým Citroënkem Xantia, kolem 200 km/h.
(Ejpovice - Olympie)
*** Okolo radaru ve Valíku jo
(Ejpovice - Olympie)
*** Okolo radaru ve Valíku jo

Všechno rychlosti podle tachometru...
S kámošem jako spolujezdec Golfem IV 1.6 asi 190 Km/h, jinak s mojí 120 140 Km/h po dálnici, víc to na 4 nedalo
no a s našim Fiatem Punťou SLX 1.3 asi 165 Km/h

tak já zatim jel 170 tachometrovejch s rapidem po dálnici.

(Ejpovice - Olympie)
Octavia Combi 1.9.TDi (81 kW), taky kolem 190 - 200 km/h. (Plzeň - Nürnberg).
Tuňáčkem 180 km/h tachometrových.
Mám tady aj videorip.
Jezdil jsem tak běžně i např. Praha - Plzeň, jen teď to na těch 16kách znatelně zlenivělo a hůře to překonává valivý odpor..
Něco přes 160 km/h s Feldou 1.3 Mpi jako spolujezdec.
Kolem 230 km/h jako spolujezdec v Hyudnaii Coupé (Tiburon) 2,7 V6.
A pak už nevím.
Joooo, ještě s Fabií 1.9 SDi kolem 190 - 200 km/h dle tachometru. Ono se to rozjede řádně, ale ten smrad z pod kapoty na pumpách.
A ani to nebylo v červeným.
(Ejpovice - Olympie)

Octavia Combi 1.9.TDi (81 kW), taky kolem 190 - 200 km/h. (Plzeň - Nürnberg).
Tuňáčkem 180 km/h tachometrových.
Mám tady aj videorip.

Něco přes 160 km/h s Feldou 1.3 Mpi jako spolujezdec.
Kolem 230 km/h jako spolujezdec v Hyudnaii Coupé (Tiburon) 2,7 V6.
A pak už nevím.
Joooo, ještě s Fabií 1.9 SDi kolem 190 - 200 km/h dle tachometru. Ono se to rozjede řádně, ale ten smrad z pod kapoty na pumpách.

Nejrichleji jsem jel z firemním oplem combo 1,7D (145km) na trase z ústí u Vsetína do Vsetína,nejdelší cestu jsem jel s tím samým vozem ze Vsetína do slavičína a nejlépe se mi jelo bratrovým formanem.
Tak co se tyce nejlepsiho auta,to se tezko posuzuje...a nejvetsi rychlost,kterou jsem jel byla asi 195km/h s Kadettem GSi (jako spolujezdec)
co na me udelalo dojem:
1982-lada 2106 jako malemu klukovi se mi zvedal zaludek z akcelerace.uplne jsem se toho auta bal,do te dby jsme jezdili starou octavii
1997-s130GLdo te doby jsem byl zvyklej na vyjetou s120 ke se radila 3 do mirneho kopce.byl jsem prekvapenej jak to zrychluje,jak brzdi jak se lehce ridi
2000-Lada niva projel jsem snad vsechno,obcas spolucestujici vystoupili protoze se bali ze se prevratime..radeji sli pesky:)
no a nejrychlejsi co jsem ridil tak byla octavia RS,tahne krasne jel jsem asi 180 ale to me az taknebralo,uzival jsem si spis ten zatah
1982-lada 2106 jako malemu klukovi se mi zvedal zaludek z akcelerace.uplne jsem se toho auta bal,do te dby jsme jezdili starou octavii
1997-s130GLdo te doby jsem byl zvyklej na vyjetou s120 ke se radila 3 do mirneho kopce.byl jsem prekvapenej jak to zrychluje,jak brzdi jak se lehce ridi
2000-Lada niva projel jsem snad vsechno,obcas spolucestujici vystoupili protoze se bali ze se prevratime..radeji sli pesky:)
no a nejrychlejsi co jsem ridil tak byla octavia RS,tahne krasne jel jsem asi 180 ale to me az taknebralo,uzival jsem si spis ten zatah
ale ved pochopili sme sa nie???????
-> Nwkt: -> RON: -> myl@s: zeby?

-> gabo00000: to by mě zajímalo,jak jsi to měřil GPRS

tak zajímavých velkoobjemových aut bylo mnoho, ale pokud nej a max. tak Quatroporte, 275 km/h, kdysi jsem už tady dával i obrázek
Nej auto Audi RS6 kombi jednoho zákazníka - 450HP neskutečný zátah...
Max. speed kolem 210km/h tachometrových v Opelu Vectra a přesných 189,6km/h v mojí škodovce

Max. speed kolem 210km/h tachometrových v Opelu Vectra a přesných 189,6km/h v mojí škodovce

Subaru Impreza 2.0GT(r.v.97),načipováno na 280k.jeli jsme do servisu protože tomu něco bylo.maximálka 220 Km/h asi.pak nám servisák řekl že jedeme na tři hrnky
.nejrychlejší tříválec od subaru

mým Mazlíkem škoda 136..... 160 km/h tachometrovejch...a ještě by to trochu jelo ale už sem se bál

-> jozynek1: a najdalej Favoritom do Chorvátska

206RC 2.0-180

-> gabo00000: cece nechci ti do toho kecat, ale asi spis podle GPS
-> gabo00000: A jak se to měří pomocí GPRS? 

Anebo T613, ta taky nebyla špatná. Nevim 40km/h po městě?
nej awto pravdaze skoda a s mojou 105s som siel ja osobne najviac 160km/h GPRSovych
Těžko říct, s kterým autem se mi nejvíc líbilo jezdit, těžko se to srovnává. Tak třeba, Škoda 1000MB, max.15km/h po kempu v Doksech ;)
škoda 125L
a nejvic 175km/h
a nejvetsi vzdalenos ... no... do plzne cca 500km

-> RON: najdalej som siel do chorvatska a najrychlejsie som siel s kamosovym peugeotom 205 GTi Mi 16 a to je 230Kmúh a niesu to tie najlepsie spomienky...a podotykam ze v oboch pripadoch len ako spolujazdec...
Nejlepší auto byla asi nějaká Omega MV6 a nejrychlejš s Vectrou po D1 něco kolem 200 (cesta Balaton - Plzeň za jeden den) 

Skoda136GL - 175kmh tachometrovych 

Napadlo mě, že by to mohlo být zajímavé čtení. Jakým nejlepším podle vás autem jste jeli? Jakou největší rychlostí, popřípadě největší vzdálenost ujetá autem...
Já osobně Nej auto Mazda 323F, Honda CRX 1,6 16V Vtec a největší rychlost kterou jsem se vezl 200km/h s Audi A4
Já osobně Nej auto Mazda 323F, Honda CRX 1,6 16V Vtec a největší rychlost kterou jsem se vezl 200km/h s Audi A4