Slovaci vs. cesi

prohledat
113 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 10.11.2007 do 16.11.2007, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
řadit dle data
19:00:13
16.11.2007
VeTeV
-> UltraFan.: -> Labros: tak jestli mate obavu z tech paprdu co ted drzi oprate KSCM tak to bych rekl ze je celkem zbytecny...

BTW me ted plakat nad tim jak a kam se dostali komsnci prijde vic nez populismus - holt 90ta leta se udala jak se udala a ted se snazit zalibit pred volbama kecama proti komncum neni nic jinyho nez populismus
12:10:39
15.11.2007
Labros
Nakonec z Slováci vs. Češi tady máme náckové vs. komunisti 5
12:03:19
15.11.2007
DuriQ
Labros: upalit napalmom ne nesrat na nich 40 drtiva vetsina tychto bezmozgacov je proste uplne prazdna a casom im zacne uplne drbat a uz im zacnu vadit aj normalny ludia... proste jedno heslo sa ojebat neda... "zlo plodi zlo" a na psa pride vzdy mraz... 40
10:41:22
15.11.2007
UltraFan.
-> Labros: 52 52 52
10:28:29
15.11.2007
Labros
A komunisti, ty zase apelujou na mezlidskou závist, která tu vždycky byla a vždycky bude, stačí se kouknout na titulní stránky bulvárů. Nasrat na komunisty i na nacisty.
10:27:37
15.11.2007
Labros
-> Kloggie: To co píšeš o náckách je naprostá pravda, budou vždycky apelovat na to, po čem nějak touží většina lidí, což je řád, pořádek, jistoty, čímž získaj spousty mladých lidí. (Teďka sem někde četl, že podle nějakýho výzkumu kdo měl otce násilníka, tak spíš tíhne k těm jistotám, neví kde je jeho místo, chce aby ho někdo posadil a řekl tady máš být, já se postarám o zbytek, vyhodím cizince a bude to tady zase všechno naše. Takže jsou to možná všechno chudáci mlácený zlými otci. ) A jakmile proti nim zasáhne policie, tak co je tohle za demokracii, au koukejte co nám udělali. A sami hlásají opak demokracie.
10:22:08
15.11.2007
Labros
-> Kloggie: Já nevim, bejt z principu hrdej na to, že jsem Čech, to je taková prázdná fráze, stereotyp, je to jako bejt hrdej na svoje auto jen proto, že je to moje auto. Mnohem lepší je podle mě vědět, co je tady dobrýho a co je tady špatnýho, stejně jako každej musí sám poznat svoje dobrý a špatný stránky, u svojeho auta chceš taky vědět jeho plusy a mínusy, abys podle toho mohl jednat, ne jen se slepě řídit nějakým heslem. Ten, kdo ví, je podle mě vždycky ve výhodě proti tomu, kdo jen nosí nos nahoru proto, že ho to naučili tatínek a maminka, já jsem Polák a kdo je víc, stačí se kouknout, jakej tam občas mají bordel, kdyby s tím radši něco dělali. Ten postoj národní hrdosti podle mě vede k tomu co píšeš ty, pořád jseš hrdej, hrdej, a když potom najednou zjistíš, že ti něco vadí, tak místo toho aby ses to snažil řešit najednou krčíš rameny, stydíš se za to že jsi Čech a chceš emigrovat. Nevim podle mě pragmatickej přístup je lepší, vědět co je dobře a co špatně a snažit se řešit to co je špatně.
22:41:14
14.11.2007
U-Geen
brzdete panove.
22:27:05
14.11.2007
UltraFan.
-> felda1,6: nic nez souhlas
22:02:03
14.11.2007
felda1,6
náhodou texty orlíků jsou i po mnoha letech aktualní a bohužel pravdivý...třeba..." až nám do evropy vtrhne vlna Arabů,to nám navždy skazí náladu..." ...co si budem nalhávat...Karlovy Vary ovládá ruskojazyčná mafie,Teplice arabáči,Most Jogurti,střed Prahy Nigerijci a jiný sráči a není to jen u nás...semtam přejedu kopeček k našim východoněmeckým soudruhům a tam to není jiný...trh s ojetými auty třeba v Drážďanech ovládají turci a rusáci....ještě před sedmi lety jsem obchodoval většinou s němcema,dneska němce nepotkám

každej sráč a přivandrovalec si v náší krásný zemi může dělat pomalu co chce,potože máme děravý zákony,pomalý soudy a hlavně všude je to o penězích...8
21:53:12
14.11.2007
felda1,6
já nemám rád dvě věci....rasisty a cikány...3 3
20:56:38
14.11.2007
UltraFan.
-> bitmap: pravicova muzika???nechtej ani vedet ktery skupiny s jakejma textama to sou3 3
20:29:54
14.11.2007
bitmap - zrušená registrace
Sim, sim, co je to "SHARP" a "levicova muzika"?

Existuje nejaka "pravicova muzika"?

6
20:09:28
14.11.2007
UltraFan.
-> bitmap: taky pravda

-> Kloggie: jo SHARPa nepoznas, stejne vetsina sharpu davno huli travu, poslouchaj levicovou muziku...nemaj s puvodnima skins nic spolecnyho jak se spatne rika....

Je mi lito ze nemuzu rict mezi nezasvecenejma ze sem nacionalista a ze sem vlastenec...lidi sou zmanipulovany masmediama co jim blejou kraviny

Cikani maj prava ale ne povinnosti ale to bych tu nerozebiral, nebudu zas od nejakyho levicaka nebo humanisty poslouchat ze sem rasista, to sem nepatri a je na dalsi rozsahlejsi diskuzi...(prosim toto nekomentovat)

A co se tyka nacismu a "komunismu" povazuju to za uplne stejny svinstvo protoze oba rezimy vyvrazdily miliony lidi akorat ze o komousich se toho jeste tolik nevi- nebo spis nechce vedet
19:39:10
14.11.2007
bitmap - zrušená registrace
-> Kloggie: no, to myslim prehanis. Vyholeny palice mi prijdou jen jako mala skupina mladejch, pomatenejch lidi. To co tu popisujes snad dneska uz nehrozi, nezapomen, ze Hitler zmanipuloval celej narod normalnich lidi, zatimco tohle je jen hrstka mladiku, kteri se chtej odlisovat, podobne jako pankaci, rovnoksiltaci, nebo ti divni lidi s cernejma vlasama a kostkovanejma ponozkama, kdy kluk vypada jak holka a holka jak bezdomovec 3
19:30:43
14.11.2007
Kloggie
-> VeTëV: nojo, jenže poznej SHARPa, to ani nejde, pokud neotevře hubu a něco neřekne. Jako jsou to jediny skupiny, ktery se držej toho svýho a nepřeháněj to. Jinak máš pravdu - větší strach mám ze zvedající se vlny nacismu, než z komunistů. Náckové na to jdou chytře, nejdřív se nechaj mlátit a dělaj ze sebe chudáčky z levičáků udělaj neorganizovanou skupinu která se chce jenom rvát, kdežto oni chtějí pořádek a disciplínu a bla bla bla a když někdo vystoupí proti, tak se budou ohánět svobodou slova a pod.. A postupem času založej Národní Gardu, což neni nic jinýho než malá armáda. A pak stačí jenom druhej Hitler (charizmatická osobnost schopná manipulovat davem) a máme to tu znova v bledě modrym. A něco mi řiká, že ta charizmatická osobnost by mohl bejt třeba zrovna Landa...

-> UltraFan.: Hele to máš stejný jako když řekneš, že seš hrdej na to že si Čech - tak seš hnedka nacista, ale když řekne Cikán, že je hrdej na to že je Cikán, nebo Indián, že je hrdej na to že je Indoš, nebo vietnamec, tak se nic neděje ne, to je right, ale čech ne, to je nacismus. Nebo si vem poláky, my máme v Polsku známý a tam malý děti mi řikali, hele Já sem Polák a kdo je víc!! A tatínek ho pohladil po hlavě, nos nahoru uplně to z nich sálalo ten nacionalismus a přitom jsou ale úplně v pohodě normální lidi, bavěj se s tebou, nemaj narážky a jenom nám řikaj, hele já nevim vy přece taky máte bejt na co hrdý, jak to že to nedáváte najevo? A já jenom krčim ramenama a pomalu ani nevim co to je bejt hrdej na to že sem čech...

-> Labros: ještě si zapomněl na Žižku, to byl taky komunista4
18:18:04
14.11.2007
Labros
-> VeTëV: jenže tys ještě nepochopil, že jinej komunismus neexistuje - akorát ten v knížce od Marxe - a pak ještě ten v číně, což je nejdrsnější kapitalismus se vším všudy :)
18:17:08
14.11.2007
Labros
-> DuriQ: ale ty zrovna nejsi ten nejhorší :))

s tím pořekadlem o zlatých českých ručičkách, nevím proč a kdy to vzniklo, myslím že někdo si to vymyslel aby se tím mohl utěšovat 10
17:44:43
14.11.2007
UltraFan.
-> VeTëV: nacionalismus neni skodlivej, "zdravej" nacionalismus je vlastne vlastenectvi a patriotismus...ale je fakt ze je z toho odvozen nacismus...zkurveni nackove kvuli nim je spousta dobrejch veci brano jako spatny...dneska kdyz reknu ze sem vlastenec nebo nacionalista hned sem nacek8
17:39:11
14.11.2007
VeTeV
-> UltraFan.: tak s tim pane nadelas hovno a me spis sere ze o nebyl komunismus, ale neco ve stylu pokusus ala lenin stalin - kazdopadne mam z nich mensi hrachy a obavy nez ze zvedajici se vlny nacionalismu...
17:31:58
14.11.2007
UltraFan.
-> VeTëV: stejne tak je smutny ze po tolika letech utlaku jsou jeste komunisti, a jeste k tomu ve vlade a v kazde strane8
17:26:54
14.11.2007
VeTeV
-> Kloggie: sak ja o tom mluvim jediny ktery dneska muzu sou SHARP oi skini - ale nejaky vyholeny nazi palice fakt nemusim - samej narodni odpor, nacionalni liga atd - proste nackove ...

60 let po valce celkem smutny
17:21:56
14.11.2007
UltraFan.
-> Labros: vidis ze pamatujes:)) a co je v tom textu nekorektniho??slovo skinhead??hola hlava??asi nic ze:)

-> Kloggie: presne tak, mas recht, dneska uz skins nejsou skins, bud konvertovali k levici nebo k nackum nebo fasounum
17:09:43
14.11.2007
DuriQ
Labros: mno je to len moj pohlad takze tiez niesom reprezentativna vrstva :) mno ci to ci ono robime lepsie mno neviem to je mozno tvoj pocit ale vy mate take krasne porekadlo ze "zlaty cesky rucicky" ako nic v zlom, niektore su fakt zlate... proste jak u vas tak u nas su sikovnejsi intelugentnejsi a ... to mas tazko takto hodnotit nikto neni dokonaly a kazdy vinika v niecom inom takze toto by som ja osobne neriesil... ale mozem uviest priklad... saky je velice sikovny a umny ale je nezodpovedny co sa tyka konkretne dodacich casov, ale zase je korektny a aspon to doda 3 ja ... no coment sak ma poznas 3 mozno posobim dojmom ze vsetko viem a vsade som bol ale ani ja sam tomu neverim 40
16:57:40
14.11.2007
DuriQ
zdenekz: nemyslel som kde je tam parta fachmanou tak to je jasne ale ked su napr. dvaja tak jeden z nich zacne prepinat skor a druhy sa potom tiez prida... : ))

rozhodne pokial je sam tak prepne co by dub : ))
16:46:33
14.11.2007
Labros
-> Kloggie: já bych to viděl daleko jednoduššeji, prostě chtěl prachy
16:35:13
14.11.2007
Kloggie
-> Labros: to víš, nahrávky Orlíku nepouštěli v rádiu, znala ho jenom určitá malá skupina lidí, tak musel něco udělat aby ho začal brát v potaz i zbytek trhu - změnit image a "distancovat" se od Orlíku. Náhodou to má vymakaný, pomaličku polehoučku rozšiřuje záběr. A kolik lidí by za nim šlo, počkej až Ordo Lumen Templi začne nabírat nový členy ve velkým...
16:29:15
14.11.2007
Kloggie
Jinak proti slovákům nic nemám, považuju je za naše bratia. Jenom na fakultě jich je dost a jsou to přece jenom taky lidi, no ne? Tak proč s nima nejít na oběd, nebo nejít na jedno, co?
16:28:21
14.11.2007
Labros
-> Kloggie: to jsem slyšel s tím distancováním, ale nějak jsem to nepochopil - prostě jednou jsem takovej byl, a cítil jsem to tak, proč bych se od toho měl distancovat? stydím se snad za to, co jsem dělal X let jako dospělej člověk? měl bych se distancovat od Škody 120, až ji jednou nebudu mít? tenhle smysl distancování nějak nechápu. Pro mě je to pořád ten samej člověk, i když se chová dneska jinak a má jinou image a vydělává mega prachů.
16:27:26
14.11.2007
gabo000000 - zrušená registrace
po kosiciach su rozvesane plagaty ktore rozvesevali aj kamosi skini a nackovia kde je popisane co je skin a co nacek...inac celkom zaujmavo sa to citalo len si uz nic nepametam3
16:25:23
14.11.2007
Labros
-> UltraFan.: a teď jestli to Evža smaže tak ten text není korektní;c)
16:25:17
14.11.2007
Kloggie
naci a skins k sobě měli a maji hodně blízko, nicméně každý vzniklo z něčeho jinýho a kdo se hlásí ke skins nemusí znamenat že je nazi. Já jsem bejval taky skin, bomber, Marteny, holá hlava, poslouchal sem ska, jenže pak se to u nás ve třídě zvrhlo, bylo tam pár nazi a vypadali uplně stejně, tak si nás lidi pletli. A v tom je kámen úrazu.

-> Labros: pokud je mi známo, tak Landa se od Orlíku distancoval, ale něco mu zůstalo dodneška:) Jinak mě jedno kam emigruju, láká mě to i do německa, nebo na ostrovy, ale to už je fakt jedno, prostě pryč z týhle díry, kde se to akorát sere do hajzlu.

Už delší dobu čekám na nějaký znamení, že to stojí za to pracovat tu a odvádět daně tady.
16:24:25
14.11.2007
-> DuriQ: celkom s tebou suhlasim4
16:23:12
14.11.2007
Labros
-> UltraFan.: ale jo, něco si pamatuju - skinhead, skinhead, bomber zelenej, těžký boty, až nahoru zavázaný, je vyholenej a to není zakázaný, teče nám v žilách česká krev, teče nám v žilách český pivo :)))
16:21:41
14.11.2007
-> UltraFan.: nechapem ako mozes mat takyto kolektivyn nazor...ja stae beriem kazdeho ako jednotlivca..a podla mna tvoje hodnotetie nie je na 100% objektivne8
16:18:29
14.11.2007
UltraFan.
-> VeTëV: to mas pravdu...bohuzel to tak je...i kdyz puvod skins je trochu jinde coz sam vis 4
16:06:51
14.11.2007
VeTeV
-> UltraFan.: nechci se hadat, ale staci si precist ty jejich chytry weby - 99% dnesnich pravicovejch skinhedu propaguje nejen rasovou nesnasenlivost ale i nazi ideologii - ono to jde ruku v ruce
16:01:41
14.11.2007
zdenekz
-> DuriQ: dělal jsem na montážích se spoustou slováků a jen jeden jediný se jakžtakž naučil česky,zbytek pouze a jen po slovensky.Takže žádný přepínání a že by mluvil jinak,mluvil tak jak mu zobák narost.A fakt je ten, že jsme se dorozuměli velice dobře jak se slováky tak s rusíny i se záhoráky,6
15:57:43
14.11.2007
UltraFan.
-> Labros: pisnicky orliku asi neznas ze? Rasisticky mozna byly ale hned to neni nacek, to je jedno sem se to nehodi.Si o Orliku neco precti
15:51:19
14.11.2007
Labros
-> UltraFan.: dobře, tak není a nikdy nebyl nácek, jestlipak se za to někdy veřejně postavil
15:48:15
14.11.2007
Labros
-> DuriQ: to je blbý, že z vaší strany se to tak jeví, že jsme povýšený nad slováky, já z virtu bych měl zase pocit, že slováci všechno dělají lépe, než češi, zase ale virt není reprezentativní vzorek populace
14:52:04
14.11.2007
UltraFan.
-> Labros: no on totiz nacek, fasoun, rasista a skin neni to stejny...sou to uplne rozdilny proudy, tak pokud to nevis neodsuzuj
14:34:42
14.11.2007
DuriQ
UltraFan.: fesi a preco si myslis ze vas nemame radi ? ono zase su ludia taky onaky a maky takze ja si nedovolim povedat ze cesi nemaju radi slovakov a naopak... ja mam v cechach rodinu a vzdy ked som sa sretol a zoznamil s cechmy v zahranici tak sme mali k sebe blizsie ako k inym narodnostiam a vzdy sme si vedeli pomoct a dobre sa spolocne zabavit... ja osobne si nedovolim sudit cesky narod pretoze je tam vela ludi ktory maju radi slovakov a to iste mozem povedat aj naopak... to ze sa najdu vynimky ako ten stary chren tak to je normalka... to co skor vnimam ja ako vas problem s lozenim do prdele je vasa povysenost (nie vsetci nehadzem vsetkych do jedneho vreca) nad slovakmy a ked daky cech zacne hovorit po slovensky tak to znamena co, ze sa strka do prdele slovaci ? 3 heh tak v tomto pripade je to smutne... pretoze maloktory cech je ochotny rozpravat po slovensky aj ked tu zije x-rokov ale slovak v cechach prepne po chvyli 3 mno co mozno sa xlapec v tej relacii nasej Adelke chcel zapacit tak skusal na nu zaposobit kazdy bali buxty inak 333
14:10:52
14.11.2007
Labros
-> UltraFan.: tak pardon, byl to teda jedinej skin v ČSFR/ČR, co neměl hnědo před očima. I když o tom malinko pochybuju. Lezení do cizí prdele vyplývá z nějakýho komplexu, a to bohužel mají často menší národy vůči větším. Někdy se to projevuje opačným extrémem, pomlouváním všeho, co o tom větším národě vím i co o něm nevím.
14:04:51
14.11.2007
UltraFan.
-> Labros: No kdyz vidim vyplody ceskych lidi at tady nebo v televizi tak se nekdy za cechy stydim ac sem hrdej vlastenec a patriot...kazdymu jenom lezeme at uz USA, EU nebo i tem Slovakum, takovyhle drobny veci jako CR:SR proste umej nasrat a muzu jen rict ze Slovaci mi nevadej ale nesnasim Cechy co jim lezou do prdele, Slovaci nas radi nemaj (co si tu budem povidat slovensti kolegove4 ) tak proc bysme jim meli jeste lezt???

A jinak Landa neni a nikdy nebyl nacek to bys mohl vedet
14:01:05
14.11.2007
Labros
-> Kloggie: přeskoč, přelez ale nepodlez určitě nepochází od nácka Landy. A Rakušáci jsou nejblbější národ na světě. Jestli občas uvažuješ o emigraci do Rakouska, tak pochybuju, že ses kdy mohl cítit jako vlastenec.
13:57:20
14.11.2007
Kloggie
Já si vždycky, když někdo mluví o tom jak jsou češi šikovný rektální alpinisti, vzpomenu na písničku od Landy, když ještě hrál v Orlíku, jmenuje se to Jsi Čech a zpívá tam: "jsi čech, čech, čech, přeskoč, přelez ale nepodlez" ta sloka má hodně významů vždycky mi to dodá sil, když už si myslim, že to tady zabalim, udělám si rychlokurz němčiny a odjebu se odtud, třeba do Rakouska.
13:54:35
14.11.2007
-> Labros: ja to berem naprosto rovnocenne...naco robit rozdiely?

-> Honza "Bobr": verim ti...makacka..a zodpovedna prace...8
12:59:47
14.11.2007
Labros
-> DuriQ: ne do gulí 4
12:39:17
14.11.2007
Pavel P..
-> DuriQ: a zepředu3 3
Extreme Tyres