skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Muzika vs. vnitřní panely
prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 06.05.2004 do 07.05.2004, založil/a
07:59:11
07.05.2004
07.05.2004

Jirik - zrušená registrace
Zkusím něco vymyslet. Zatím budu mít otevřené okno 

17:18:19
06.05.2004
06.05.2004

PeterP136
-> Jirik: To stahovanie mi tiez drncalo. U mna drncala ta polorurka, ktora vedie drziak okna a vidno ju cez najvacsiu dieru v dverach. Na spodku je v niecom ako gume, ale ta bola uplne tvrda a vyschnuta, takze to tam bolo volne. Tak som to poriadne zamazal body950, ale fantazii sa medze nekladu. Vhodnejsie by bolo 999 (lepidlo), pripadne v nudzi aj silikon. Novu gumku asi nezozenies, iba si ju vyrobit z inej podobnej.
11:06:19
06.05.2004
06.05.2004

Tuner#2 - zrušená registrace
U Škodovky je to téměř nemožný a marný boj - někdy se konečně stav u nás v práci a já Ti ukážu možnosti, ale až Ti řeknu ceny, tak Tě budou odvážet nohama napřed :o))
09:53:58
06.05.2004
06.05.2004

Jirik - zrušená registrace
Dobrý den.
Když poslouchám v autě nějakej rock, poprock, metall, tak je to gut i ve vysokejch hlasitostech. Ale když tam šoupnu bum bum a mám zavřený okna, tak mi drnčí příruční schránka v palubovce, mechanizmus stahování okna na straně pravé (zadní dveře) a u řidiče vnitřní výztuha dveří. Zkusím ty přední dveře odstrojit a nějak vytlumit (až bude čas), ale co s tím stahovacím mechanizmem ? Pomůže když trochu pootočím kličkou, pak to přestane. Co používáte pro vytlumení a co jako antidrnčící opatření ? Vepředu ještě dodám "boardíky" z MDF šroubovaný přímo do dveří. Bedýnka fouká tak, že to masíruje sedačku. A když jsem přidal v garáži na hlasitosti, zavřel všechny okna a zabouch dveře, tak mi vibrovaly zrcátka a rezonovaly nárazníky, maska a střešní lišta
. U Sepultury u jedný písničky udělají na začátku takový brutální bum na nožní bicí (album Roorback, 3. píšnička) a to mi zapraštělo i v rámu. 
Poraďte jak na oddrnčení a vytlumení, nemůžu mít kuli tomu, že to uvnitř dělá ňáký tlaky, mít furt otevřený okno.
Když poslouchám v autě nějakej rock, poprock, metall, tak je to gut i ve vysokejch hlasitostech. Ale když tam šoupnu bum bum a mám zavřený okna, tak mi drnčí příruční schránka v palubovce, mechanizmus stahování okna na straně pravé (zadní dveře) a u řidiče vnitřní výztuha dveří. Zkusím ty přední dveře odstrojit a nějak vytlumit (až bude čas), ale co s tím stahovacím mechanizmem ? Pomůže když trochu pootočím kličkou, pak to přestane. Co používáte pro vytlumení a co jako antidrnčící opatření ? Vepředu ještě dodám "boardíky" z MDF šroubovaný přímo do dveří. Bedýnka fouká tak, že to masíruje sedačku. A když jsem přidal v garáži na hlasitosti, zavřel všechny okna a zabouch dveře, tak mi vibrovaly zrcátka a rezonovaly nárazníky, maska a střešní lišta
. U Sepultury u jedný písničky udělají na začátku takový brutální bum na nožní bicí (album Roorback, 3. píšnička) a to mi zapraštělo i v rámu. 
Poraďte jak na oddrnčení a vytlumení, nemůžu mít kuli tomu, že to uvnitř dělá ňáký tlaky, mít furt otevřený okno.