A jsme v prd...

prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 05.05.2004 do 10.05.2004, založil/a
řadit dle data
22:12:51
10.05.2004
Tomáš SK
Ja som bol prekvapený, aká vyrovnaná bola tá semifinálová osmička. Okrem Francúzska a Ukrajiny boli všetky tímy super.
Čo sa týka rozhodcov, tak myslím, že český komentátor správne povedal, že by nemali v konečných zápasoch pískať rozhodcovia z krajiny, ktorá ešte hrá.
Počkajte na Viedeň - finále Česko-Slovensko (možno len o 3. miesto), bude na čo pozerať. Obidvom tímom treba zatlieskať 156
20:21:20
10.05.2004
Martin
-> Rudo: Přesně tak, ta zábava a dobrý pocit ze hry je to nejdůležitější. Hlavně že je na co koukat 1.
20:16:10
10.05.2004
Rudo (MDY)
-> Martin: Berieme to sportovo a uz sa tesime na dalsie majstrovstva. Kazdopadne sa nikto z postupujucich nemal za co hambit a co zapas to pekny sportovy zazitok.1
11:28:24
10.05.2004
fine_ray
Prvně bych chtěl říct, že mi mrzí jak se někteří fanoušci vyjadřujou o reprezentaci:( v případě výhry "MY sme vyhráli" a při prohře "voni to pěkně posrali" Každopádně sme rozhodně nehráli špatně..ani jednomu útoku neni nic velkýho co vytknout! Ani bránkáři si ostudu neudělali. Chyběla nám koncovka to byla jediná chyba. Z žádného hráče sme nedělali hvězdu. Ten tým byl dobrej a měl na víc! Takže já osobně jim moc děkuju protože českej hokej se mi zase líbil nejvíc! Ne nájezd mezi kruhy a rána, ale kombinace, myšlenka,nápad, radost z hokeje!
10:30:24
10.05.2004
Martin
-> Rudo: A já se tak těšil, jak to Amíkům na nájezdy vrátíte 8
Ale ten konec už byl fakt zoufalej, v tom prodloužení už sotva jezdili po ledě, bylo vidět, že toho mají obě strany už dost.
Holt Amíci měli ty nájezdy natrénovaný fakt dost dobře. Ale přestřelka to byla super, opravdu jsem nečekal, že padne při nájezdech tolik gólů.
A 4. místo také není k zahození.
Ad Kanada: s tím podražením brankáře to byl opravdu faul, bylo vidět, že ho vzal hokejkou, bohužel ty pravidla jsou tak pitomý, že rozhodčí se nemůže jet podívat na záznam z kamery a prý to takhle nemohl vidět. Kdyby nebylo toho, tak to možná dopadlo úplně jinak.
20:34:08
08.05.2004
Rudo (MDY)
Taaaaak, uz sme tam aj MY.
Vecna skoda, amikom by som nedovolil piskat. Aj ked Kanada bola lepsia, tolko im pomahat nemusel.
12:09:49
06.05.2004
Mantrabeach
Toho Vokouna je mi líto.Chytal úplně supr a ty naši Jarini mu to pěkně posrali.K čemu nám je že jsme vyhráli všechny předešlý zápasy když tenhle nejdůležitější posereme.Třeba s Kanadou to nebylo vůbec důležitý.Prostě kdyby jsme prohráli tak akorát postupujeme jako druhý do čtvrtfinále.Sice to byl pěknej hokej ale 6:2 to nemuseli vůbec tak tlačit a nechávat si síly na tenhle zápas.Škoda.Taky jsem myslel že budeme hrát se Slovákama.Jo a viděli jste jak v televizi ukazovali ten nápis:Je čas udělat amíkům páápáá´.Tak se nám to docela obrátilo.
09:58:00
06.05.2004
Komár 1981
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
121212121212* 12*1212
09:05:02
06.05.2004
Roupik
To je fakt-Vokoun nás držel celej zápas. Klobouk dolů před ním 4. Amíci byli celej zápas lepčejší.....nedá se nic dělat 10.
08:32:20
06.05.2004
martyCZ
-> Jirik: ale je to presne to co vsici rikali - postupujici z ostravy budou vyborne rozbrusleni a rozehrani, zatimco v prazske skupine to pro nas bylo celkem snadne. a vcera se to projevilo na 200%, nasim se nedarily kombinace ptz. amici byli vsude prvni, jedine co nam pomohlo byly jejich chyby. docela me taky zarazilo ze jsem nevidel ani jedno vylouceni (neprerusovane jsem se dival od pulky druhe tretiny). kazdopadne je mi to lito, ale amici byli proste lepsi! a neprojeli jsme to v zakladni dobe jenom diky vokounovi. howgh
07:25:35
06.05.2004
Jirik - zrušená registrace
No, na konci jsem celkem čuměl. Šok jaxviň. Toho vlastence bylo taky škoda, ale co se dá dělat. A to bylo takový radosti při těch prvních dvou a jaký byly pěkný. A pak ty nájezdy... 10
No, závěr je ten, že budu držet palce aspoň těm Slovákům, když naši prosrali kabát.
Jinak je fakt, že proti předchozím zápasům to bylo takový mdlý a amerikánci hráli líp.
Furt vepředu a rychle se vraceli.
Humus je taky to, že jsme ani jednou neprohráli (kvalifikační) a teď jedem stejně dom, to jsou pravidla na pitchu. 7
23:20:31
05.05.2004
Martin
No ona ani první třetina nebyla nic moc :-/
Škoda, že si to vedení nechali utéct, měli se všichni narvat do brány 3.
Už to nenapravějí, možná kdyby se ukázal nějakej pozitivní doping, že by měli ještě šanci :-)))
23:18:12
05.05.2004
aDAm
jj souhlas s martym .... ta 3 třetina byla fakt supr:-(
23:04:12
05.05.2004
martyCZ
-> Martin: posrali konec treti tretiny kdy hrali uplne howno :o(
23:02:50
05.05.2004
Martin
Škoda toho hokeje, co ? Celkem mě naši zklamali. Ale souboj to byl až dokonce. Škoda toho výsledku 12
Tak jsem se těšil na finále Česko-Slovensko
Ach jo...10
Extreme Tyres