skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mp3 prehravac :)
-> havlik: OK až vyjde test, tak dám vědět. Má to vyjít 22 - 23.11.

-> Tuner#2: tak sem pak napiš rozhodnutí

-> Syny: Tak už jsi něco vybral? Já teď taky o něčem uvažuju a měl jsem v ruce tohle a moc se mě to líbilo:
www.123mp3.cz/d/iriver-t6 0-3
Chci aby to mělo AAA batarku, protože jí mám a navíc se dá kdykoliv vyměnit za jinou co máš v kapse nabitou a Máša má třeba s vnitřním aku a má pořád nějaký problémy s dobíjením (je fakt že má nějakou neznačkovou šlupku). U toho iRiveru píšou i slušný odstup signál/šum. Teď v novém Stereo a video má být velký test, tak počkám až nám přijde a asi taky do něčeho půjdu.
Chci aby to mělo AAA batarku, protože jí mám a navíc se dá kdykoliv vyměnit za jinou co máš v kapse nabitou a Máša má třeba s vnitřním aku a má pořád nějaký problémy s dobíjením (je fakt že má nějakou neznačkovou šlupku). U toho iRiveru píšou i slušný odstup signál/šum. Teď v novém Stereo a video má být velký test, tak počkám až nám přijde a asi taky do něčeho půjdu.
-> PeterP136: Jenze ja uz po nekolikaty pisu ze to do mobilu nechci a ze naky ptakoviny jako koukani na film taky nechci pac tam vidis prd - kdyz si budu chtit pustit film tak si ho pustim na notebooku 

Ja mam dakeho apacira :) s led dispejom 96x64. Este tak 5minutovy klip sa na tom da pozriet ale po hodine cumenia na video by ma bolela hlava nielen oci. Je to hrozne male.
Dnes by som si kupil bud uz rovno mp4 prehravac bvelkosti mobilu s dislepjom aspon na polovicku plochy, na pamatove karty alebo sa na prehravac skutocne vyondil a radsej slusne vybaveny mobil. Nerad so sebou taham milion kraviniek, este to postracam. Ku "stastiu" mi bohato staci ked musim tahat vsade mobil :/.
Dnes by som si kupil bud uz rovno mp4 prehravac bvelkosti mobilu s dislepjom aspon na polovicku plochy, na pamatove karty alebo sa na prehravac skutocne vyondil a radsej slusne vybaveny mobil. Nerad so sebou taham milion kraviniek, este to postracam. Ku "stastiu" mi bohato staci ked musim tahat vsade mobil :/.
-> U-Geen: tak nekde sem cet - asi v nakej diskusi ze se na to ukladat da jen hudba a Jpg (u toho creativu)... Tak ja sem z toho jelen 

-> Syny: jo. kde pisou ze nema? na ty strance co si psal pisou ze ma :-)
-> U-Geen: fakt? Tyvoe tak jakpa pak mam neco vybirat kdyz tam pisou kraviny :)
tak sem se ptal (radsi kamoscinyho pritele) a ma to usb mass storage :)
-> Syny: hele s tim usb se zeptam, protoze sice nekdy pisou ze neumi ale v realu umi
-> Syny: já sem pro ten emgeton:)
Tady to je pekne videt...
www.czechcomputer.cz/prod uct_compare.jsp?artno1=397 ...
A koukejte mi poradit ten spravnej
www.czechcomputer.cz/prod uct_compare.jsp?artno1=397 ...
A koukejte mi poradit ten spravnej

-> U-Geen: ten je peknej, ma i obrazky a videa, ale nefunguje jako flashka... ale zase mi in-line vstup na nahravani - coz bych taky vyuzil... Ten Emgeton funguja jako flashka ale zas nema ten inline
Jako me osobne se vic zamlouva ten emgeton, ale ten creative je zase hezci a ma asi i lepci ty parametry :) Tyvoe to bude zas dilema

Jako me osobne se vic zamlouva ten emgeton, ale ten creative je zase hezci a ma asi i lepci ty parametry :) Tyvoe to bude zas dilema

-> Syny: creative :)
Tak to vypada na rozhodovani mezi temahle dvouma
www.eternity.cz/produkt/e mgeton-x1-cult-4gb-black-
a
www.mp3prehravace.cz/MP3- Creative-ZEN-V-2GB-Black-G reen/i23318
Tak co ze to je podle vas lepsi?

www.eternity.cz/produkt/e mgeton-x1-cult-4gb-black-
a
www.mp3prehravace.cz/MP3- Creative-ZEN-V-2GB-Black-G reen/i23318
Tak co ze to je podle vas lepsi?

-> Reeaper: Mno tak to je pro me vyhda velika pac ja mam prav kompa porad u sebe :)
Mno nejvic se mi libi tenhle Emgeton a ten Zen
Mno nejvic se mi libi tenhle Emgeton a ten Zen

-> Syny: nz
já myslím, že jo,přecejen Emgeton není jen tak nějaká značka
ale pro mě by byla neýhoda dobíjení beterie jen přes usb
ne vždy máš u sebe komp.. ale zase neptořebuješ nabíječku.. a já nevím 

-> Reeaper: Tak to diky za info... Takze tohle by melo bejt v pohode ne?
emgeton.elektrosvet.cz/em geton-x1-cult-4gb- black+dp107035/
emgeton.elektrosvet.cz/em geton-x1-cult-4gb- black+dp107035/
-> Syny: mno to je zajímavý, já o tomhle neslyšel.. bývala měla sandisk a nic moc teda. ale ona měla nákou levnější verzi a je pravda, že jí to stačilo nadmíru ;-)
Jinak k tomu omezenýmu počtu písniček - zeptal jse mse lépe informovaného kamaráda, řešení sice žádný, ale asi na tom fakt něco je:
´Jo jo, je třeba na to dát bacha, ale tak je to jen u těch low-endů. U pořádných značek a strojů je to v klidu. Příklad z recnze Emgenton Cult: Dokáže přečíst a přehrát až 2 000 uložených souborů, což bývá u jiných levnějších přístrojů problém. Některé přehrávače mají totiž výrazně omezen maximální počet přehratelných souborů. U Emgetonu se zásadnějšího omezení bát nemusíte.´

Jinak k tomu omezenýmu počtu písniček - zeptal jse mse lépe informovaného kamaráda, řešení sice žádný, ale asi na tom fakt něco je:
´Jo jo, je třeba na to dát bacha, ale tak je to jen u těch low-endů. U pořádných značek a strojů je to v klidu. Příklad z recnze Emgenton Cult: Dokáže přečíst a přehrát až 2 000 uložených souborů, což bývá u jiných levnějších přístrojů problém. Některé přehrávače mají totiž výrazně omezen maximální počet přehratelných souborů. U Emgetonu se zásadnějšího omezení bát nemusíte.´

-> Reeaper: Mno zatim co sem se sesel s vyrobkama SanDiscu tak vse melo dozivotni zaruku a dost dobrou kvalitu, jak mp3 prehravace a kvalite nevim, ale kazdopadne zaruku maj dozivotni...
-> Syny: sandisk má doživotní záruku?
tak to bych si možná i připlatil a využil to.. ael teď plácám, nevím, co za stroje aktuálně mají
každopádně dizajny těch ostatních sou fajn 
Neříkám, že hraje špatně, je to Emgeton, takže věřím, že hraje hezky, ale na mě má nezajímavej až odrazující dizajn
ale o tem moc nejde, toj e pravda..
s těma písničkama ti neporadím, slyším to prvně..můžu se na to ale někoho poptat
Špunty nemám rád, jednak ten zvuk jde přímo na bubínek a to mě přijde drastický a zatím mě nic nepřesvědčilo, že při stejný kvalitě, značce atd.. můžou sluchátka s tak malinkou membránou hrát stejně, ne-li lépe než velký sluchátka..
slyšel jsem suprový špunty a ne jedny, ale nekoupil bych si je.. to nejsou sluchátka
leda tka na kolo nebo podobně..

Neříkám, že hraje špatně, je to Emgeton, takže věřím, že hraje hezky, ale na mě má nezajímavej až odrazující dizajn

s těma písničkama ti neporadím, slyším to prvně..můžu se na to ale někoho poptat

Špunty nemám rád, jednak ten zvuk jde přímo na bubínek a to mě přijde drastický a zatím mě nic nepřesvědčilo, že při stejný kvalitě, značce atd.. můžou sluchátka s tak malinkou membránou hrát stejně, ne-li lépe než velký sluchátka..

-> Syny: však to simuluje uzavřena sluchatka.
-> honnza: mno jako hrajou super - na to ze to sou sponty do usi tak to neuveritelne basuje, ale kdokoliv se s tebou snazi navazat kontakt (i kdyz mas hudbu stazenou) tak ma smulu 

-> Syny: koss the plug. ty mám taky. krasně hrajou .

-> Reeaper: Jo a k tem sluchatkum jeste - nevim co je to za model to si uz nepamatuju :) Ale sou to takovy ty co se narvou do usi az pomalu k bubinkum
Uz je mam asi 2 nebo 3 roky, takze zadna novinka...

-> Reeaper: Tak o vzhled zase taky moc nejde - a neni to platovy ten minimax ;) Libi se mi ten ZEN a taky ten Emgeton 4GB :) Ty sou pekny oba :) SanDisk je docel slusna znacka a libi se mi dozivotni zaruka u nich :)
Ale prej ten minimax nehraje tak spatne - co sme cet naky ty diskuse tak prej good...
Zajimalo by me ale jak to je stimhle: 08.11.07 00:56:59
Ale prej ten minimax nehraje tak spatne - co sme cet naky ty diskuse tak prej good...
Zajimalo by me ale jak to je stimhle: 08.11.07 00:56:59
-> Syny: šikovnej, co máš za Kossy? Doživotní záruka? 

Taky nepotřebuju ty ostatní kraviny.. ten můj hraje hezky, má o rádio, slušnej diktafon - prostě pohodka.. osobně, kdybych měl kupovat novej a viděl bych ten můj za pár kaček někde, s klidným srdcem bych si ho znova koupil, přesto, že otje starej model, ale zase cena by bylo hodně low
Ad Minimax - zaprvý to zní jak vysavač
a podle toho to taky vypadá.. je to nevzhledná krabička, tkaovej hranolek, pro mě nezajímavej, hnusnej.. ale protigustu.. 

Taky nepotřebuju ty ostatní kraviny.. ten můj hraje hezky, má o rádio, slušnej diktafon - prostě pohodka.. osobně, kdybych měl kupovat novej a viděl bych ten můj za pár kaček někde, s klidným srdcem bych si ho znova koupil, přesto, že otje starej model, ale zase cena by bylo hodně low

Ad Minimax - zaprvý to zní jak vysavač

-> Reeaper: Mno potrebuju se vejto do 2000 bezpodminecne - spis min... Nepotrebuju zadny vide, nepotrebuju obrazky, nepotrebuju vsechny mozny chujoviny co tam davaj... Jde mi o to aby to pekne hralo, aby se tam neco veslo (ty 2GB ideal) a aby do dlouho vydrzelo na akumulator. Jestli to bude fungovat jako flashka, tak to bude fain, ale taky bych prezil kdyby ne :) Sluchatka tam bejt klidne nemusi, pac mam svoje Koss za 1200Kc
A co se te nelibi na tom minimaxu?
-> U-Geen: Och dekuji

A co se te nelibi na tom minimaxu?
-> U-Geen: Och dekuji

-> U-Geen:

-> Syny: mam tu erudovanou odpoved:
(10:14:25) U-Geen: jak dlouho ti vydrzi baterka v tom tvym mp3 prehravaci? :)
(10:14:46) Petra: to nevim, ale hodne dlouho
(10:14:25) U-Geen: jak dlouho ti vydrzi baterka v tom tvym mp3 prehravaci? :)
(10:14:46) Petra: to nevim, ale hodne dlouho
Není 1500Kč přecejen trošku málo? Pokud chceš něco ucházejícího a ne nákej Roadstar a podobný šmejdy.. I když koukám, že i do 2 000Kč se dají sehant dobrý značky..
Já dal za svýho , cca 2 roky z5, něco kolem 3000kč a to jsem se opravdu snažil škudlit, ale ne na úkor kvality. Další věc - chceš-li kvalitní poslech, nepočítej s tím, že ti ho poskytnou sériový sluchátka (až na výjimky - ale to ve tvý cenový kategorii nenajdeš)
Já za sebe mohu doporučit Emgeton E2 Cult + Koss KSC350 (rozhodně univerzálnější než PORTY, špunty neuznávám, jsou to jen slabý náhražky pro toho, kdo nepotřebuje pořádnej zvuk). Přesto, že už je to starší vydání, jsem spokojenej, jen pamět 512MB a absence paměťový karty zamrzí..ale i s tím si vystačím, případně přepnu na rádio. Co se týče značky, s Emgetonem mám dobrý zkušenosti a lidi kolem mě taky, pouze jednání v servise mě zaskočilo (ale to dle OZ je mě jedno..); jiná značka jedině Creative. Nic jinýho.
fuj sem se rozepsal
Já dal za svýho , cca 2 roky z5, něco kolem 3000kč a to jsem se opravdu snažil škudlit, ale ne na úkor kvality. Další věc - chceš-li kvalitní poslech, nepočítej s tím, že ti ho poskytnou sériový sluchátka (až na výjimky - ale to ve tvý cenový kategorii nenajdeš)
Já za sebe mohu doporučit Emgeton E2 Cult + Koss KSC350 (rozhodně univerzálnější než PORTY, špunty neuznávám, jsou to jen slabý náhražky pro toho, kdo nepotřebuje pořádnej zvuk). Přesto, že už je to starší vydání, jsem spokojenej, jen pamět 512MB a absence paměťový karty zamrzí..ale i s tím si vystačím, případně přepnu na rádio. Co se týče značky, s Emgetonem mám dobrý zkušenosti a lidi kolem mě taky, pouze jednání v servise mě zaskočilo (ale to dle OZ je mě jedno..); jiná značka jedině Creative. Nic jinýho.
fuj sem se rozepsal

-> Syny: -> Syny: ten emgeton X1 vypadá moc hezky, buď šly ceny tak neuvěřitelně dolů a nebo v tom něco je 
Ten minimax.. viděl jsi tohle na živo?
já jo a děkuji, do kapsy bych to teda nedal 
K SanDisku osobně nemám moc důvěru, ale je to značka, která se snaží prosadit, tka to nemusí bejt tak zlý..

Ten minimax.. viděl jsi tohle na živo?

K SanDisku osobně nemám moc důvěru, ale je to značka, která se snaží prosadit, tka to nemusí bejt tak zlý..

-> honnza: ogg stejne nepouzivam :)
jak mam chapat tohle? Jako ze tma dam jen 200 mp3?
Kapacita paměti
Velikost paměti v MB, kterou dostanete se zakoupeným přehrávačem v podobě pevně zabudované flash paměti, přehrávač může být rozšiřitelný o další paměť v podobě výměnných paměťových karet. UPOZORNĚNÍ: Všechny MP3 přehrávače mají omezení počtu souborů, které jsou schopny zobrazit na svém displeji a přehrát (technologické omezení chipu). Jejich počet může být u různých přístrojů různý, navíc se jejich počet může z inovací firmawaru měnit. Pokud není v popisu výrobku uvedeno jinak, horní hranice počtu těchto souborů je u všech přístrojů zde prodávaných 200.
jak mam chapat tohle? Jako ze tma dam jen 200 mp3?
Kapacita paměti
Velikost paměti v MB, kterou dostanete se zakoupeným přehrávačem v podobě pevně zabudované flash paměti, přehrávač může být rozšiřitelný o další paměť v podobě výměnných paměťových karet. UPOZORNĚNÍ: Všechny MP3 přehrávače mají omezení počtu souborů, které jsou schopny zobrazit na svém displeji a přehrát (technologické omezení chipu). Jejich počet může být u různých přístrojů různý, navíc se jejich počet může z inovací firmawaru měnit. Pokud není v popisu výrobku uvedeno jinak, horní hranice počtu těchto souborů je u všech přístrojů zde prodávaných 200.
-> Syny: napiš jim mail. popř popátrej po nějaké diskuzi kde by byla o něm řeč.
ten 4GB je pěknej ale celkem krátká doba hraní a neumí ogg :-/
ten 4GB je pěknej ale celkem krátká doba hraní a neumí ogg :-/
-> honnza 08.11.07 00:17:40: Ten se mi zda az moc podezrele dobrej... 35hodin na nabiti je mazec... Ale nevim jak se nabiji... Predpokladam ze prez usb... Ale nekde sem ho videl asi o 500 drazsi a bylo tam napsano ze to je + nabijecka, tak sem z toho nak mimo...
ja bych bral asi EMGETON MiniMax 3 2GB COPPER BRONZE.
-> Syny: vymění bez prpblému v serisu ;) kamarád už měni vestavěný akumulátor 2x
-> Syny: UMS= USB mass storage jinak řečeno fungují jako vyměnitelný USB disk. MTP (myslí, že ja tak ta zkratka) se skladby nahrávají pomocí wokna media playeru. nenahraješ nic než hudbu. ;)
Jinac u jednoho toho Emgetonu je napsano
Napájení:
vestavěný Li-pol akumulátor
To znamena ze nejde vymenit predpokladam... Takze az bude baterie KO tak je v haji?
Napájení:
vestavěný Li-pol akumulátor
To znamena ze nejde vymenit predpokladam... Takze az bude baterie KO tak je v haji?
07.11.07 23:15:31 Jinak samozrejme tam je chyba - melo tma bejt modely 

-> honnza: a co je UMS a MTP
Jinak zrejme vsechny ty prehravace doufam podporujou nahodny vyber skladby...

Jinak zrejme vsechny ty prehravace doufam podporujou nahodny vyber skladby...
-> Syny: ten i river je na aaa.
navíc si hlídej aby ty přehrávače byli UMS a ne MTP.
navíc si hlídej aby ty přehrávače byli UMS a ne MTP.
ja bych radsi nabijeci baterii uvnitr, pac ty AAA se mi moc nelibi...
Ted sem prolez dalsi modeli a jeden z tecj vsech co sem sem dal bych rad koupil :)
www.123mp3.cz/d/sandisk-s ansa-c250-2gb
www.123mp3.cz/d/emgeton-m inimax-3-2gb-copper-bronze
www.123mp3.cz/d/emgeton-x 1-cult-2gb-black
www.123mp3.cz/d/fun-beat- em421-2gb-s-minisd-slotem
Ted sem prolez dalsi modeli a jeden z tecj vsech co sem sem dal bych rad koupil :)
www.123mp3.cz/d/sandisk-s ansa-c250-2gb
www.123mp3.cz/d/emgeton-m inimax-3-2gb-copper-bronze
www.123mp3.cz/d/emgeton-x 1-cult-2gb-black
www.123mp3.cz/d/fun-beat- em421-2gb-s-minisd-slotem
-> Syny: Tuhlevá jsem také koukal po nějak MPtrosce, chtěl jsem také výdrž a aby to trošku hrálo, našel jsem na netu MP3 od Emgetonu E5 Cult .... byl už to starší model, výdrž na jednu AA baterku psali 50h, ale už se nevyrábí 

-> Jirik : většina telefonů už disponuje 3,5jackem a do něj si můžeš píchnout třeba porta pro kossy a je to
-> Syny: spotřeba baterie je v klídku;-) Ale pravda, že ztrátou jedné krabičky, přicházíš o víc..ale když se něco kupuji, nekupuji to s tím že to ztratím, hm? Dáš si to na šňůru na krk a je to
Ten ZEN vypadá moc dobře! ...Creative asi taky nebude krok stranou.

-> Syny: spotřeba baterie je v klídku;-) Ale pravda, že ztrátou jedné krabičky, přicházíš o víc..ale když se něco kupuji, nekupuji to s tím že to ztratím, hm? Dáš si to na šňůru na krk a je to

Ten ZEN vypadá moc dobře! ...Creative asi taky nebude krok stranou.

-> Syny: jj emgeton je fajn měl sem možnost poslouchat jen nějakej levnější model ale hrálo to velmi pěkně
-> Crestik: Emgeton je dobrej vid?
no já měl taky Creative, taky jsem myslel, že hraje parádně, ale pak jsem si koupil Emgeton, a tak jsem rychle Creativy přehodnotil, nebe a dudy...Sandisk a podobné parodie bych zavrhnul hned, nedávno měl dobrou story kámoš, když si podobnou mrchu koupil. Polovina funkcí tam nebyla, nesmyslené ovládání na menu, druhý den jim to šel omlátit o hlavu. Jinak taky kupodivu hodně dobře hrajou takové ty Xtreme, nebo jak se jmenujou, takové větší, bílo-barevné. Jsou levné, maj je všude. Sice taky pár much v menu a ovládání....