skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odemknutí live for speed
Staci dat hledat na torrentech a mate co potrebujete hned.
ale muzu vam upnout tu Qckovou verzi...
Tak proto .. tak je to vyreseny ... 

tak se omlouvam dal jsem sem starej crack ale jinej nemam...
-> socol 25.04.08 20:21:59: Pokud ti to slape na Q verzi, tak mas starej crack. Sezen si crack pro verzi Y.
mno vic verzi nemam... pokusim se stahnout ale nebude o asi hned....
-> RadstaR: -> CHIP: -> Luky.: mno takze odkzkouseno na verzi S2 ALPHA 0,5 Qa slape to v pohode....zkusim na vic verzich a napisu...
-> CHIP 25.04.08 10:07:45: Jeste je otazka, zda mas opravdu crack pro Patch Y, muzes mit klidne pro starsi, ktery od patche Y nefunguje. Bohuzel svuj ti neposlu, protoze cely LFS jsem uz smazal.
-> Luky.: Mam LFS S2 Alpha 0.5Y ...
Jak jsem psal níže, mě to taky nešlo, ačkoliv jsem to dělal dobře. Prostě na té mojí verzi hry to nešlo
-> socol: -> CHIP: Zkonfrontujte si svoje verze hry, věřím tomu že budou odlišné
-> socol: -> CHIP: Zkonfrontujte si svoje verze hry, věřím tomu že budou odlišné

-> socol: Takze .. jak jsem to delal ja: crack nakopírovan do složky se hrou a spusten, vypleno jakékoliv jméno a heslo a potvrzeno, napíše to Enjoy it a spustil jsem hru, zadal jsem Odemnout Live for speed S2, hned na hlavni obrazovce. Zadal jsem jmeno a heslo jako v cracku. Hra mi napsala: Musite nastavit herni heslo (game password). Nic se samozrejme neodemklo ani necraclo ... takze .. kde delam chybu.
no aby jsme si rozuměli - ještě jednou napíšu ten postup - crack nakopírujte do složky se hrou a spustěte, vyplňte jakékoliv jméno a heslo a potvrďte napíše to něco ve smyslu přijemne hraní a můžete spustit hru tam pokud už to není odemknuté automaticky zadáte odemnout demo a zadáte jméno a heslo jako ve cracku a melo by to slapat ALE NE PO INTERNETU hra s crackem funguje jen ve singleplayeru...pište co vám to dělá nebo nedělá ale mě ten crack funguje na víc verzí hry...
-> CHIP 24.04.08 08:11:32: Nevim co pouzivate za program, ale ten co sem mel ja, stacilo spustit v adresari s hrou, zadat do nej smyslene jmeno a cislo a potvrdit. To bylo cele. Po spusteni hry uz byla zaregistrovana.
Tak jsem to zkousel, dal jsem odemknout, zadal jsem udaje co jsem zadal v cracku a napsalo mi to ze musim zadat herni heslo, pritom jsem ho zadal .. nechapu .
-> Trax 23.04.08 15:48:38: S2 0.5Y16 byla posledni verze, co jsem zkousel. Nicmene jelikoz v Y18 byla zavedena registrace i pro demo hrace, tak podle me v Y18 uz to fungovat nebude. Nicmene pokud betapatche clovek nepouziva, tak i na standardnim Y to musi fungovat, ale samozrejme pouze OFFLINE jezdeni.
-> RadstaR: Jaky mas cislo verze, na ktery ti jde ten crack?
Hlavne neaplikujte posledni patch Y18
-> socol: Ja jsem to udelal uplne stejne jako CHIP a odemknul jsem to i ve hre, ale napise to, ze moje pristupovy udaje nebyly nalezeny, jestli mam originalni licenci
-> socol: Odemkl ve hre .. aha ... a to mam udelat jak ... ?
-> CHIP: a odemkl jsi to ve hre???? jestlůi nekdo chce upnu celou hru...?
-> socol: Mě ten crack taky na tý mojí verzi neběžel, kamarád mi tedy poslal tu jeho, která chodila, a je to v pohodě. Vzhledem k tomu, že se hra nijak neinstaluje, není problém aby ti někdo poslal celý adresář (cca 250MB tuším) a je to 

-> socol: Je to mrzute .. ale dela to presne co ten crack predtim ... spusti se to .. jako to zafunguje .. ale po spusteni hry se nic nemeni a trate a auta jsou zamceny stale.
leteckaposta.cz/370796482
tady to máte, stačí jen nakopírovat do složky se hrou a před prvním spuštěním hry to spustit a zadat co chcete a spustit hru a pak už jen odemknout demo se stejnými údaji jako jste zadali do crackeru...
tady to máte, stačí jen nakopírovat do složky se hrou a před prvním spuštěním hry to spustit a zadat co chcete a spustit hru a pak už jen odemknout demo se stejnými údaji jako jste zadali do crackeru...

No ten crack co poslal Luky .. funguje na predchozi verze .. na soucasne verzi to neudela vubec nic ... proste na tu novou verzi jsem zatim nic nenasel ...
-> shakal: Posli mi to prosim taky, ja to prubnu

zdravim kluci poslete mi to taky prosim moc. mocmocmocmoc vas prosim na email:Toreto@email.cz diky:-)
-> Probek 36: máš to tam dej vědět jestli ti to šlo mě to nejde
mohol by to niekto poslat aj mne?
diky

-> Luky.: tak mě to nejde

-> Luky.: jůůůůůůj díky moc hned se tam podívám

-> shakal: Mě ho tenkrát někdo poslal, a kdybys ty koukal na mail, tak bys zjistil že už ti ho taky někdo poslal

-> Esso: já sem nenašel ani nefunkční

-> shakal: asi pred rokem sem taky hledal ale nikdy sem nenasel zadny funkcni
tak sem zjistil že potřebuju ten crack kdybyste nekdo měli pošlete ..dík
to číslo prý funguje jen na jednu ip adresu
to číslo prý funguje jen na jednu ip adresu
-> havlik: no právě že na netu sem nic podobného nenašel a mám to většinou jen tak na dom ..zkusím eště hodit oko dík
na netu se na to dá najít nějakej crack ale po netu to stejně funguje jako demo
nemáte náhodou nekdo kód na odemknutí této hry? díky