skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tak jsem potkal Peugeota . . .
prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 29.04.2004 do 29.04.2004, založil/a
23:35:08
29.04.2004
29.04.2004

Sita
hustej pribeh, hlavne ta pasaz o rozkradani ty bily co stala na ulici bez znacek... :-|
23:01:24
29.04.2004
29.04.2004

Honza "Bobr"
Tak jsem potkal Peugeota, bylo to v Bělehradský v Nuslích, tam jak jede tram. č. 11 nahoru na I.P. Pavlova. Tam jak jsou na rohu ty autodíly, za můstem přes Botič, tam mi tam vjel z tý boční uličky a furt blinkr vpravo. Tak já logicky blinkr vlevo, kuk do zpětnýho jeslti se neřítí tramka a už jsem na kolejích, jedu si pomalu, je nás v Žofce 5 a najednou přede mnou cosi modrého a bum. Zcela jasně to strhnu doprava, tam bylo místo, plnou vahou svého těla jdu po brzdách a stejně na těch 40 cm to schade nestihla. No tak jsem zkontroloval spolucestující, pak Žofinku, vodsrala to parabola i s hrncem, pak maska a kapota, to jak šla do kleku při plný brzdě. Ten čůráček s tou 406kou se samo otáčel na zebře a něco jako blinkr vlevo či kouknout se za sebe, to né!! Byl to evidentně člen KSČM. Pak jsme kólli policii, ta si samo dala na čas, pak se objevili a prej podle zákona za to můžu já. Asi takhle, polda mi řek, že kdybych to byl bejval strh vlevo a nešel tolik na brzdy, tak by to byla vina jeho. páč by mně prej jako on nabral z prava. v téhle verzi bych mu zwejstoval dveře atd. a já bych přišel o půlku auta!!!!!!!!!!!!!! Jsem z toho jelen a tak jsme šli na dohodu, já už mám novou masku i světlo a před půl hodinou jsem si z bílé schade, co tu stojí měsíc a teď už neměla SPZ vzal a rovnou na ulici vyměnil tu kapotu. Vzal jsem si ještě mlhovky ( vesem qality ) a FUNGLOVOU cívečku z kufru a ještě nějaký serepetičky. Pak se tam přihnal známej, taky škodulář a že by si ji vzal celou!!!! Takže jestli někdo potřebuje levně přední chrom nárazník na užovku, ohlašte se!!!!!!! V podstatě jemu se na autě nic nestalo, jen nárazník ( ale že jako dost ), CD měnič, co ho má chytře v dutině pro lékarničku v levém zadním podběhu!!!!!! Takže žofi se zakousla dost, né že né!!! Mně to stálo bonus a 100 Kč za masku na vrakovišti s tim, že přez plot jsem si prohodil tu parabolu a ukrad si tam ještě otáčkoměr, navíjecí pásy a co se vešlo do kufru s nářadím.
Teď bych tady rád poděkoval spolucestujícím, Honzovi, Jakubovi, Kohoutovi a Kačce za seřvání toho debila a policie, pak za odborné vymlácení pomuchlané stěny chladiče a odborného přidrátování nedržící paraboly v důsledku vyšlehnutých držáčků na hrnci pod světlem. Dík moc.
Bohužel ani ješden z nás nevlastní digy foťák, takže foto nebude . . .
Teď bych tady rád poděkoval spolucestujícím, Honzovi, Jakubovi, Kohoutovi a Kačce za seřvání toho debila a policie, pak za odborné vymlácení pomuchlané stěny chladiče a odborného přidrátování nedržící paraboly v důsledku vyšlehnutých držáčků na hrnci pod světlem. Dík moc.
Bohužel ani ješden z nás nevlastní digy foťák, takže foto nebude . . .