skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Chováte doma nějaký zviřátko ?
prohledat
96 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 29.04.2004 do 10.05.2004, založil/a
Asi tak o 30% větší než u NO.
-> Kurvapes: hehe, dobre tele, jakou to ma spotrebu? :o)
-> martyCZ: Středoasijský pastevecký pes zatim je to takový nedospělý trdlo cca 18 měsíců a 75 kg.
-> Kurvapes: co je to za psa? to vypada skoro jak maly kun :o)
Tak Škodyfku mám hroznou,ale pejsky móc fajn.Je jich zatim pět a tady je pár fotek. www.alvarez-nase-smecka.w
z.cz/
-> Jirik: Jo a taky mám bráchu, to je taky dobrý zvíře...
2 psi 2 ovce kraliky
-> Jirik: Jinak já jsem doma měl akvárium s rybičkama a pak jsem měl 11 křečíků džungarských.. Ty když byli pohromadě... To byl cirkus... :-)) Už nemám nic, maximálně "rybičky" pod kobercem v koupelně..
-> Tommy: No no, vypadám jako kastelán??? :-)) Moje bejvalka měla vypreparovanýho štíra v krabičce, to byl panečku kousek. Pak měla druhýho, taky v krabičce, ten byl menší, ale taky bych ho potkat nechtěl, dalšího v epoxidu na klíčích a pak jednoho krásnýho vytetovanýho na rameni.. :-)) A ten byl neškodnej.. :-))
2 Jirik: Tak to jo, taky mam souseda co nosi klice na takovem, v prumeru asi 20cm kolecku:-)
On Zdany bydlí na středověkém hradě a tam mají jak známo velký klíče. 

2 Zdany: Ty jses ale osklivak!!! Ale to mas asi nejakeho prcka, protoze tadyten by byl jako privesek docela tezkej:-)
-> Tommy: Toho mám zalitýho e epoxidu jako přívěšek na klíče.. :-)) Tam už tolik nebezpečnej neni..
No to bych se asi moc nesmal:-)
Super zvířátko to je, ale když tě chytne za bambála tak je srandy kopec. 

Tak ja taky prispeju jednim ze svojich milacku:-) Sice se s nim moc nepomazlim, ale je to super zviratko
-> Jirik: Fotku sebe sem uz davat nemusis, prokouknul jsem te! Ses na ty fotce s myskama a nalevas jim mleko, ze jo??

-> Jirik: Sebe rači ne
ugeen z toho prej vašeho setkání mel tiky muhehe

Tak to vidíte co máme doma zvířeny. Zatím nemám ty nabíjecí, ale koupim teď nějaký baterki a vyfotim o weekendu psa, osmáka a sebe. 

No to my máme 3 psi (jezevčíka, jorkšíra, vestíka), morče a já mám dvě fretky

Jo!!! Babičku na chalupě a matku doma, hrůza se o to starat!

Já sem měl suchozemskou želvu..byla s ní fakt sranda..popolezla asi tak metr za tejden..Prostě přijdu dom,želva leží ve škatulce v rohu..přijdu druhej den,leží v jiným rohu..další den leží ve stejným rohu,pak zase,pak zase.....kruci,co to smrdí?No,a bylo to..Než se kdo nadál a všiml si toho,měla už vyschlý voči a byla tuhá..
To andulák pepik je teda zábavnější..i když sviňák klove,tak stačí aby dvakrát přeletěl kuchyň a má dost..pak už jenom chodí po zemi..:o)))

My mame černou německou dogu, fenku, vazi 55kg

A vola sa Jerry (podla rozpravky Tom a Jerry)
Nasi (u nich tak spolovice byvam) maju pudlika, strednej velkosti 11kg, apricot (ale musel mat aj nejakeho bieleho predka). Uz mu taha na 11 rok, ale stale je strasne saleny ako stena, akurat sa pri aporte a nahanacke trochu setri a po 3 hode uz ostane pri hracke. Ked bol mlady tak bol ako vystreleny z praku, len si krky zlamat :).
Skodovku chape asi ako stroj zkazy a tak v nej najpr dlho knuci a trasie sa a kvoli zachovaniu rodu sa pokusa znasilnit co mu pride pod laby :). Najviac zboznuje dekovu ochranu potahov pred blatom z jeho paciek, ale nepohrdne ani bundaou alebo osobou sediacou na zadnom sedadle :))). Ten by sa k Jirikove Nelly hodil. Za 5 minut by bolo zamiesene na psiu svorku :).
A furt nevie pochopit kam sa clen svorky podel, ked niekto z nas nastupi do auta a zavrie dvere.
Skodovku chape asi ako stroj zkazy a tak v nej najpr dlho knuci a trasie sa a kvoli zachovaniu rodu sa pokusa znasilnit co mu pride pod laby :). Najviac zboznuje dekovu ochranu potahov pred blatom z jeho paciek, ale nepohrdne ani bundaou alebo osobou sediacou na zadnom sedadle :))). Ten by sa k Jirikove Nelly hodil. Za 5 minut by bolo zamiesene na psiu svorku :).
A furt nevie pochopit kam sa clen svorky podel, ked niekto z nas nastupi do auta a zavrie dvere.
-> Jirik: a jeste sem zapomel - mlada ma na balkone boudicku a v ni ma postolky - tedko sedej na vejcich, ale daj se hladit a sou krasny...mate nekdo neco takovyho?

My máme labradorku. Bílou. A teďka bude mít asi štěňata, takže to bude celkem slušnej hukot

-> Jirik: tak ja mam psa - krizenec z utulku a je to super race :-) pak mam kocku takovou 4barevnou a jeste mam u mlady morce, kralika a andulku :-))
a kdyz sem byl malej meli sme na dvore husaka Frantu co hlidal a prisel na zavolani :-) pak par slepic a nejaky kachny :-))
jop a jeste sme meli pstrosa
a kdyz sem byl malej meli sme na dvore husaka Frantu co hlidal a prisel na zavolani :-) pak par slepic a nejaky kachny :-))
jop a jeste sme meli pstrosa

-> Jirik: s tema zviratkama jsem si vzpomel na ftip ... jak sedi dva VUTaci na kolejich a jeden rika: "co kdybychom chovali prase?" a druhy na to: "si normlani? co ten smrad a bordel?" ... "si zvykne!" :o)))
-> Jirik: 1příspěvek za hodinu to tu bylo fčera fakt hrůza

2 Mattess: Mno, témata. Ono je to hlavně kuli tomu aby řeč nestála. Jinak by se tady moc nedělo a příspěvky by naskakovaly rychlostí 1 kus za hodinu 

Ale Alane, zelvicky moc nekousou! To jen Jirik Turtle chce zjistit, jestli se ma normalne, lepe nebo hure nez ostatni domaci mazlickove!
Jiziku, taky si lestis krunyrek Zelvickou Turtle Wax Black Chrome???
Jiziku, taky si lestis krunyrek Zelvickou Turtle Wax Black Chrome???

-> Jirik: A ty seš taky vochočenej?nebo taky koušeš

-> Jirik: Teda Jiříku, poslední dobou máš samý lepší temata

Leebee se vám myše ? Já jsem choval ty malý laboratorní, když se to vycvičilo, tak s tím byla prdel. Potkan je ale chytřejší, ten je schopnej se naučit i přiběhnout na jméno.
Ještě se mi líběj fretky, ale koušou a smrděj, teda než se vochočej, jinak smrděj pořád
Ještě se mi líběj fretky, ale koušou a smrděj, teda než se vochočej, jinak smrděj pořád

-> Jirik: Ti sou sladký

-> Jirik: trefa, to je martin pri vcerejsi snidani. byly vlocky s mlekem bez tech vlocek.
2 Martin: a kterej myšák jsi ty ? Hádám toho úplně malýho vlevo. 

-> Komár 1981: hehe kokršpanelové sou hrozný magoři i když sou už jednou nohou pod kytičkama.

Moje mlada ma kokrspanela, je to uz pan ve strednich letech, ale furt magor. Ma nepokrevni segru vlcakovou, cernou jako noc, tu ma rodinny pritel. No a v kvetnu si se zenou porizujeme rybicky. To bude v domacnosti ale veselo...

Hehe a kdyby se to jiříkovi nahodou povedlo tak jednoho beru.(samozřejmě na pokusy)

Já dyž jsem byl malej, taxem furt nedokázal pochopit proč nejde zkřížit kočička s pejskem, koníček s kravičkou, když vlčák s jezefčíkem třeba jde. V přírodě se holt nigdo nevyzná. 

o jirikopudla se pokousi vecer co vecer a porad nic-)
-> Jirik: Jasně že sou zlí
No teda nevim jestli by to skřížit šlo
a i kdyby tak nepučim
ty bys ho sežral.A nechceš naklonovat třeba jířikopudla ?

No teda nevim jestli by to skřížit šlo

Jste zlí kluci.
Heleď Alane, nedáme ty naše potvůrky dohromady ? Nechtěl by jsi pravé pudlokrálíčky ?
Heleď Alane, nedáme ty naše potvůrky dohromady ? Nechtěl by jsi pravé pudlokrálíčky ?

-> Martin: a ještě se do toho přidáš ty ,a to je teprv potom mela co

-> Saky: jo dyt sem psal ze mu propadnul dolu
akorad je ten kralik na spatne strane grilu.. -)
kralika bych dal na gril(na tu mriz) a zapalil ty piliny-) taky bys ho mohl stahnout nez to delat takhle..
kralika bych dal na gril(na tu mriz) a zapalil ty piliny-) taky bys ho mohl stahnout nez to delat takhle..
Tak koukám, že jsem asi jediným majitelem kočky domácí
. To je tak moc hezká story. Brácha měl půjčenýho hafana-3 měsíční labradorku od své mladé a když se s ní šli projít, tak si cestou našla kotě a odmítala se od něj hnout. A tak se z procházky vrátili se psem a kotětem. Chudinka kotě mělo zásek na hlavě - asi ho někdo vyhodil z auta. No a tak máme už cca rok Káču (alias Kačuda či Kačabu). No a teď k ní přibily ještě dvě cca 3 týdenní koťata. Takže je doma veselo až až. Už se suprově perou (jsou to snad oba kocouři) a občas se do toho připojí i Káča a to je pak teprve mela
.