Viděl jsem včera...

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 26.04.2004 do 26.04.2004, založil/a
řadit dle data
11:25:27
26.04.2004
fine_ray
-> Jirik: Ty scháníš ňáký autí? Vždyť máš jedno dost pěkný,ne?
11:04:15
26.04.2004
Saty
Jestli chceš kamoš prodá 1000MB. Je vyvařená, chce to nový lak. Je ale bez papírů. Jinak můžu dodat foto.
09:22:40
26.04.2004
Jirik - zrušená registrace
Tak včera jsem viděl moooc pěknou 1000MB a kromě špatného laku nebyla vůbec korozivní. Měla ještě originál SPZ začínající PMC. Dost dlouho jsem tam zevloval, ale majitel nešel, každopádně nevypadala, že by jí chtěl prodat. Kdyby si řek 4000,- (hehe, sci-fi), tak jsem je šel z fleku vyzvednout. Akorát by se odstrojily blatníky a trochu by se provařil skelet, fakt v super stavu (béžová barva).
A paxem jsem viděl mooc krásně udělanou Dacii. Tmavě modrá barva a bílé 13" převařené límcové disky. Snížená jako howado, vypadala hezky dravě. Kdo jí měl, tak říkal, že to jezdilo líp jak Favo (1.3 proti 1.3). Holt motor konštrukce Renault.
Řikám to kuli tomu, že fajn kára se dá udělat z každého auta. Navíc když by se na ní přes podložky na to hodily nějaký pěkný alu disky (rozuměj, Dača má 3 šrouby), pěknej lauf, něco se poladilo na motoru, hodily by se na to čirý kulatý světla z Golfa II, nějakou pěknou farbu... Mno, vzhledem k tomu že dnes už je dáčka raritou, tak by asi lidi čuměli víc jak na poladěnýho Golfa, nebo škádli. 4
Viděli jste taky nějaký upravený auto co se už skoro nevyskytuje ?
Jinak jestli toho kluka chytím a budu mít foťák, tak vám jí blejsknu.
Extreme Tyres