skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Genius Sw-hf5.1 5000
prohledat
58 příspěvků (zobrazeno 51 až 58) od 07.10.2007 do 17.10.2007, založil/a Vojta - zrušená registrace
tak ja mam tu verzi starsi, ale jsem tez max. spokojen...A i kdyz bydlim v baraku, tak to ohulit stejne nemuzu, protoze to je pak moc narez...
Za tu cenu kupis uz 5005 . su to nove verzie,, este ich nemaju hocikge..
mám je doma a maximální spokojenost. Ještě že nebydlím v paneláku a můžu to ohulit

ty mám doma. Za ty peníze docela dobrej zvuk, samozřejmně žádnej zázrak to není ale v té cenové relaci super...
-> Vojta: Jakjo za ty prachy je to parada samozdrejmne necekej supr zazraky - solidni design hezka barva a i zpracovani je celkem dobry - zalezi co na nich taky chces prevazne poslouchat - chce si to trosku poladit dle umisteni repraku ale presne natodle plati za malo penez celkem dost muziky. Muzu jen doporucit. Ale pokud to mas jen na hudbu tak bych volil spis sestavu 2.1 a ne 5.1.
Já je měl, za ty prachy jsou slušný.. na hudbu bych však doporučil něco od logitechu
-> Vojta: asi by si t nemal riesit v tomto audiu.... ale ked uz chces vediet tak ich mam doma a su bozskeee... mozno trochu nejasne basy ale inak super