skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Levný el. nářadí
prohledat
99 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 29.09.2007 do 15.04.2018, založil/a davidm29 - zrušená registrace
bananecek ;-)
bananek :)
-> palinator: 

-> romtom:
Aha... tři, dva, jedna...

Aha... tři, dva, jedna...

Mno díval jsme se na to zboži.cz. Našel jsem tam ....... a teď mi řeknete. Jsou tam tři. Jedna stojí do 2 tisíc a dvě nad deset tisíc. A co si teď jako má člověk vybrat?
-> OndraST: najit se da levne, ale zalezi na kvalite :-/ a zrovna u tohodle se podle me vyplati si trosku priplatit, mam horni frezku eta, mechanicky v pohode, ale v praxi, je tam danej nastavec na odsavani kterej to spis jeste vic pricpava, a kdyz nepouzivame krytku tak to sice funguje, ale zanasi to motor. Dost nevychytany :-/ na to nase delani to staci, ale delat s tim vic tak si radsi priplatim.
Zalezi kolik jsi ochotnej investovat, co jsem koukal dewalt je tam od nejakejch 6500,- a to uz je dobra znacka, to pred tim ve me duveru moc nevzbuzuje www.zbozi.cz/items?q=lame lova...
Zalezi kolik jsi ochotnej investovat, co jsem koukal dewalt je tam od nejakejch 6500,- a to uz je dobra znacka, to pred tim ve me duveru moc nevzbuzuje www.zbozi.cz/items?q=lame lova...
-> Hurdis: asi jo
-> Mantrabeach: To už je dávno, nejspíš už dostal rozum.
-> Majkí-110R - zrušená registrace 29.09.07 17:37:24: makita a není moc dobrá značka?kde si to slyšel?

ja mam vibracku amitech... brousim furt furt furt a nic :) tak sem si koupil za 600 890w flexu a reze jak diva :)
Tak doufám, že nebude vadit obnovení diskuze ohledně nářadí, již delší dobu se poohlížím po Lamelovací frézce "Lamelovačce" , nemáte někdo něco odzkoušené, připadá v úvahu něco levnějšího nebudu s tím dělat každý den, doufám, že se najde nějakej ochotnej truhlář - nábytkář co poradí, je pravda že třeba Bosch, nebo Lamello jí mají v nabídce ale 12 tis,- +, nedám, nemám pro ni využití, ale zajímá mě zda někdo, třeba i v práci nepoužívá něco levnějšího.
Dík moc, za radu.
Ještě jsem zapomněl jedná se o tohle, jen pro představu : www.bosch-pt.cz/boptocs2- cz/Category.jsp;jsessionid =2953FE72A58CCDBC4D278B7E3 4EE4E2E.worker1?country=CZ ...
Dík moc, za radu.
Ještě jsem zapomněl jedná se o tohle, jen pro představu : www.bosch-pt.cz/boptocs2- cz/Category.jsp;jsessionid =2953FE72A58CCDBC4D278B7E3 4EE4E2E.worker1?country=CZ ...
No já mám flexu ještě z Kárfůru a je v pohodě rozřezal jsem s ni jedno fáčko a pořád funguje je to 115 a až na ten výkon ujde.
ckdcku vrtacku stale mame na chalupe a zatim porad jede. este sem od ni ranu nedostal. na nejaky to dorobny povrtani staci, jen ma maly tocky. ale nedokazu si predstavit jak s tim tata vrtal do panelu
-> Pavel P.: to já vím, ale doufám, že s tím udělám aspoň trošičku práce. po vykradené garáži je to první nářadí které si kupuji, tak ať chvíli slouží
-> Gabriel: buď si jistej že reklamace tě nemine...

tak jsem si dnes koupil flexku z hypernovy tu 125mm za 599. jsem zvědavej kolikrát ji budu za ty 2 roky reklamovat.
hned se s ní začne brousit interiér a další části. tak snad vydrží aspoň víkend než ji dojdu vrátit :-)
hned se s ní začne brousit interiér a další části. tak snad vydrží aspoň víkend než ji dojdu vrátit :-)
www.narex.cz/web/.../ArtD
etails.asp?MID=1&... spokojenost
Máme flexu od narexu a prostě není nak klasickou kvalitu
-> Sušenka: no zluty to sice je, ale nevim - vysavac eta pouzivala nase teta, v tom dostala ranu a uz byla v panu

-> Labros: vidis a ja si koupil treba flexu za 5 litru - a nikdo ji teda necornul
-> Labros: srac .-)) proste srac - do OIBi dobry utahnou s tim sroubek dobry, ale vic nic

-> davidm29: ale Einhell není nějak extra šuntová značka, ne? kluci s tím řezali auta a celkem v pohodě.
Já koupil za 1200 (jen za flexu) už nevím jakou a někdo mi ji hned jako novou z dílny čornul.
Já koupil za 1200 (jen za flexu) už nevím jakou a někdo mi ji hned jako novou z dílny čornul.
Jinak s tadytím nářadím z Bauhausu, Penny apod. - přítel tchyně to furt nakupuje a přestavuje s tím chatu, vždycky se to rozpadne a oni mu to vymění za novou. Motorovou pilu z Bauhausu má už (nekecám!) osmou!! A oni si ho tam považujou jako stálýho zákazníka, dokonce dostal jednou poukázku na tisícovku, aby neztratili jeho přízeň!
-> Pavel P.: zeptej se na názor na Black&Decker Věteva
já si nestěžuju - mám B&D vrtačku.

já si nestěžuju - mám B&D vrtačku.
-> VeTëV: Hlavne je to vsechno krasne zlutoucky

-> Sušenka: no sak jo - je to vlastne neco jako bauhaus extol ferm stroj

-> VeTëV: Tak otec tomu dela zatezovy zkousky na stavbe a zatim drzej. Prubezne si to pujcuju, jak co potrebuju, ted bude zatezkavaci test horkovzdusky na spodku auta

-> VeTëV: hmmm a já měl zato že vyrábějí jen domácí spotřebiče

-> Sušenka: aha ... to ani nevim že by se něco takovýho vůbec vyrábělo.

-> Sušenka: cece ETA jde do kolen - jejich vysavace, zehlicky, drtice, sekace, krouhace - secko uz stoji za kybl h..ven...
sem se tady v praci bavil s nejakym tipkem z vedeni a on rikal ze je to fakt pac se velka cast vyrabi nekd ev cine jako noname a tady dostane nalepku eta
sem se tady v praci bavil s nejakym tipkem z vedeni a on rikal ze je to fakt pac se velka cast vyrabi nekd ev cine jako noname a tady dostane nalepku eta

-> Pavel P.: Horkovzdusku, primocarku, muffle, malou cirkuli, priklepovou vrtacku...

-> Sušenka: vysavač, mixér, mikrovlnku, žehličku..... a podobný?

Jo kdyz jsme u toho, tak mame jeste celkem dost naradi od ETA, zatim drzi.
-> VeTëV:

-> Pavel P.: no sak aby ne :-))
se nakupovalo
se nakupovalo

-> VeTëV:
to je vidět, vybavení máte dosti...

-> Pavel P.: tatik - sel asi 3x
-> VeTëV: hehe ty taky co?

-> Pavel P.: no ja si pamatuju z ese to kradlo - pac ckd melo narizeni zlikvidoavt - tak to delnaskove hazeli za plot a po smene si poro to chodili

-> VeTëV: koukám to měl každej.. nj bylo to za pár šušní ale že to zabíjelo nikomu nevadilo

-> Pavel P.: je tu sme meli taky anekolik sad - secky probijeli - proto je vyrazovali :-))
-> Syny: nj horkovzdušku jsem pořídil kvalitní Steinel a ta drží už dva roky každodenní opravy tel.
předtim jsem měl z tesca za tři stovky a shořela po dvou zapnutích.
předtim jsem měl z tesca za tři stovky a shořela po dvou zapnutích.

-> Pavel P.: Ja nezapomenu na to kdyz sem pracoval s horkovzdusnou pistoly ala tesco... Nahrejvam, nehrejvam, najednou mrda jak svine ja letel 5m daleko, pojistky venku a pistole v plamenech... Jeste 4hodky potom mi brnela ruka...
-> Syny: jo třeba hliníkový vrtačky z ČKD... od jedný takový jsme kdysi dostal kopanec že jsem sednul na prdel a vrtačku jsem zahodil tak že se vyrvala i zásuvka ze zdi

Radsi nic nez levny naradi... A kdyz to ma neco spolecnyho s elektrikou, tak to je leckdy i o zivot...
doma je k dispozici:
2x vrtacka,primocarka, mafl a karbina - vsechno narex
hoblik-ferm
vrchni frezka a vibracni bruska - extol
Co se tyce toho narexu tak s nim mame dobre zkusenosti, jenom na tech vrtackach s regulaci otacek brzo odchazeji ty potencaky. Ale karbiny jsou drzaky, prvni byla 150 a pouzivali se na ni jenom 180kotouce- na to taky dojela(spaleny rotor pak stator a nakonec se rozsypala prevodovka), ted na te druhe150 se pouzivani jenom rezne 180 a drzi a to dostava pekny zahul.
2x vrtacka,primocarka, mafl a karbina - vsechno narex
hoblik-ferm
vrchni frezka a vibracni bruska - extol
Co se tyce toho narexu tak s nim mame dobre zkusenosti, jenom na tech vrtackach s regulaci otacek brzo odchazeji ty potencaky. Ale karbiny jsou drzaky, prvni byla 150 a pouzivali se na ni jenom 180kotouce- na to taky dojela(spaleny rotor pak stator a nakonec se rozsypala prevodovka), ted na te druhe150 se pouzivani jenom rezne 180 a drzi a to dostava pekny zahul.
tak doma mame zastupce modro oranzove sily narex a ¨jsem spokojen - jen ta boschka koupena v roce 90 odesla nedavno :-)) Karkule ji pohrbila
mam flexu noname za 200Kc z OBI, uz ji pouzivam od brezna na rezani a brouseni uplne vseho a zatim az na rachtajici loziska naprosto OK :-)
-> gim: tak devalt by mel byt fpoho, od toho sem pouzival aku sroub a to se pracovalo nadherne ;)
jinak jak tu furt vsichni hani to levne naradi, jak sme v zime delali montaze wifi tak nam chybela jedna vrtacka tak se za petikilo koupila v hornbachu co tam byla nejlevnejsi a slape dodnes, nahodil se 60ka vrtak a zed nezed drevo nedrevo vrtala suprove
jinak jak tu furt vsichni hani to levne naradi, jak sme v zime delali montaze wifi tak nam chybela jedna vrtacka tak se za petikilo koupila v hornbachu co tam byla nejlevnejsi a slape dodnes, nahodil se 60ka vrtak a zed nezed drevo nedrevo vrtala suprove