skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Krásné trasy - Čr
17:50:11
19.10.2007
19.10.2007

M a r c e l
-> Pavel P.: ja jel s brachou nedavno za tatou na sumavu, oni to tam cely prekopali a tak jsme na trase kterou jezdime 25 let zabloudili, tywe tak krasny mista kousek od nas jsem vubec nevedel ze tam jsou, normalne jsme zastavili, vylezli z auta a cumeli jak puci... B-)
22:45:06
25.09.2007
25.09.2007

Pavel P..
-> Mišell: no jééje v neděli jsem jel z chaty a vzal jem to jinou trasou pač tudy kade jezdim obyvkle byla slušná zácpa a na takový dost odlehlý okrece se za mě lepil nějakej debil s jeepem a ještě měl zapnutý dálky a tak jsme pustil varovný a nic, pakrát na něj zamával z okna a když to nevypnul tak jsme dupnul na brzdu a zastavil a frajírek měl co dělat aby to dobrzdil až mu zahvízdaly gumy.... pak jsme jsme se v klidu rozjel a pokračoval dál předepsanou 90kou a panáček tam chvíli pak stál potom vypnul dálkový a držel si tak 100m odstup
ale jinak pěkná projížďka, na jedný straně rybníky na druhý pole a na nima měsíc který to osvětloval a silnice lemovaná topolama
ale jinak pěkná projížďka, na jedný straně rybníky na druhý pole a na nima měsíc který to osvětloval a silnice lemovaná topolama
22:28:20
25.09.2007
25.09.2007

Mišell
OT: Vždycky mě dokáže naštvat,když si jedu nějakou pěknou trasu...pěkně klídek,pohodička a zezadu se na mě lepěj auta a ne aby předjely(místa habaděj,klidně přibrzdim a pouštim),ale prostě se držej,někdy zatrouběj a pak když už předjedou tak na mě koukaj jak na kokota,co že si vůbec dovolim vyjet na silnici. Ještě že jsem flegmouš a nic si z toho nedělám...do pěti vteřin se už zas kochám
Nelepší je,že jsou to majitelé spíš pomalejších aut,který kdybych ovšem chtěl,by neměli šanci(mám 1,8 XR3i). Máte podobný zkušenosti??
Nelepší je,že jsou to majitelé spíš pomalejších aut,který kdybych ovšem chtěl,by neměli šanci(mám 1,8 XR3i). Máte podobný zkušenosti??19:03:22
25.09.2007
25.09.2007

Martin14
-> ecartsiger: Pěkná cesta je třeba z Lán přes Beroun na Řevnice jel jsem tam v létě za pěknýho počasí a docela nádhera!!!Příroda Křivoklátska je nádherná a ty stoupání za Berounem jsou taky pěkný.
19:00:28
25.09.2007
25.09.2007

Mr.Lumpy
-> Tomik...: jj posázaví to je pěkná krajina. Ještě je pěkná krajina na křivoklátksu.
18:34:30
25.09.2007
25.09.2007

Bobesh
Třeba z Olomouce přes Litovel po starý na Vitošov směr Bouzov a údolím do Mor. Třebový nebo přes Jevíčko do Svitav. Pak Orlický hora kdekoliv,třeba Skuhrov-Jedlová,Uhřínov,K
ačerov,pak okolo Zemský Brány,Jeseníky nemaj chybu-Loučná-Bělá-Vidlý-V
rbno-Zlatý Hory-Jeseník,v Krkonoších třeba Jilemnice-Víchová-Roprach
tice-Zlatá Olešnice-Kořenov-Jizerka a zrovna do jizerek okolo Souše do Libverdy,Frýdlant a přes Mníšek do4eskosaskýho švýcarska Chřibská,Jětřichovice,Hře
nsko,potom Děčín,Jílové pod čárou až na Cínovec přes Komáří hůrku a to jsem to vzal jen po čáře zprava doleva. Čechy jsou krásný v každým oročním období a v každým koutu se najde něco zajímavýho,jen si toho neumíme vážit...
18:00:07
25.09.2007
25.09.2007

Rapid135
Pekne se jezdi od Velkyho Mezirici do Zdaru nad Sazavou,novej asfalt,rovnej,pekne se tam pohodove jede,je tam i cosi k videni a celkove vysocina okolo Krizanova az do Zdaru
14:56:32
25.09.2007
25.09.2007

Petrxall
-> Tomik...: souhlas, taky tam jedzívám a jsou tam pěkný silničky, škoda, že jsí nepřidal nějakou konkrétní cestu
14:54:20
25.09.2007
25.09.2007

Tomik...
-> ecartsiger: Podél sázavy, třeba na Kácov, Sázavu(tam je ten klášter) a Český Šternberk, to je nádhera... lesy, řeka, kopce... 

14:45:56
25.09.2007
25.09.2007

Petrxall
Ahoj, jel sem ted o víkendu na chatu a zvolil sem trošku jinou trasu a byl sem velmi překvapenej, jaký krásný silničky jsou u nás. Proto taky rád jezdim po vedlejších a vychutnávám si náhlý převýšení a pěknou krajinu, než přecpaný hlavní tahy.
Pokud máte nějakou pěknou trasu, tak se s ní tady podělte a vždycky napište nějakou stručnou charakteristiku, co pěknýho tam je.
Přidám moji zmíněnou trasu, co sem jel ted o víkendu. Jezdí se furt nahoru, dolů, jsou tam krásný silnice, úzký i široký, minimum aut, opravdu fakt pěkný místa, kdy sjíždíte do údolí a zase jedete nahoru. Převážně mezi polema. Vim o takovejch cestách horzně moc, jen že tohle mám taky poslední v čerstvý paměti.
Trasa: Choceň-Brandýs Nad Orlicí - Ústí nad orlicí
cca. 20 km
(červeně je trasa, kterou sem jel já a oranžově, alternativní možnost)
Pokud máte nějakou pěknou trasu, tak se s ní tady podělte a vždycky napište nějakou stručnou charakteristiku, co pěknýho tam je.
Přidám moji zmíněnou trasu, co sem jel ted o víkendu. Jezdí se furt nahoru, dolů, jsou tam krásný silnice, úzký i široký, minimum aut, opravdu fakt pěkný místa, kdy sjíždíte do údolí a zase jedete nahoru. Převážně mezi polema. Vim o takovejch cestách horzně moc, jen že tohle mám taky poslední v čerstvý paměti.
Trasa: Choceň-Brandýs Nad Orlicí - Ústí nad orlicí
cca. 20 km
(červeně je trasa, kterou sem jel já a oranžově, alternativní možnost)