-> Xenn: neber slovo kurevník nadarmo do huby

čo som ja nejaký kurevník aby som ešte aj tu riešil holky

kua tebe to válí

čo som ja nejaký kurevník aby som ešte aj tu riešil holky

sak toto sa ani len pozerat neda

a vysulozit taketo myslienky z hlavy 

proti pravnikom nemam nic...
uz vidim jak celaaaa zem caka kym on vystuduje

Na mojí současnou pozici vybírala firma z x vysokoškoláků a nakonec hrábli po tukanovi maturitou na elektroprůmce :)
Vůbec nevim, co budu dělat, navíc musim doléčit mononukleózu... Prostě se všechno špatný sešlo a to je průser...

Ale vydělal sis ho, kdežto na vejšce si 240.tisíc utratil (4tis/měsíc náklady)
(ne teda každej měsíc to bych kecal) ale jde to..jen hledat a zkoušet.
a k tomu chodí do práce na 8 ráno a častokrát neni ani do 19 00 doma a hned jak dojde domov tak si sadne za PC a pokračuje v práci niekedy aj do polnoci, foter má tiež výšku a maká od 6 30 ráno do 20 00 a zarába tak akurát aby prežil so svojou rodinou....preto sa občas pýtam, na ktorú p.ču je mi výška ked aj tak hocijakú prácu budem mať, vždy budem museť makať len aby som prežil
ako oni ma nútia ísť na vysokú školu, ja si môžem vybrať akú chcem, len mna štúdium nebaví, o to ide

(aj tak vsetci viete ze je to vetev)

V tu chvíli bych se zvednul a řekl jim: "ahoj, budu k vám jezdit už jen na návštěvu"

..preto idem aspon an tú ekonomickú, že to som sa 4 roky aspon učil a niečo vedieť budem...ale absolútne ma to nezaujíma a živiť sa tým nechcem...

) a teraz som uz 3tiak a stale neviem co bude, a ked doma poviem ze chcem ist na VS strojarinu tak otec to bere este ako tak OK (nastastie) ale mama stale ze nééé néééé toto ti na nic nebude, chod na VS ekonomicku
ale to fakt nechcem, pomaly kazdy druhy v republike je ekonom, a ja to budem studovat tiez? mne sa to celkovo nepaci
to ta strojarina by bolo daco co ma bavi a zaroven neni takto vzdelanych ludi az tak vela
uz len cela zemegula caka na neho jak on bude pravnik
...prosto co pride to bude, tak to berem ja a mam pokoj...ked mam ist brigadovat v pekarni idem tam, ked rozdavat letaky idem tam, proste...ked pride sanca staci sa chytit a vzdelanie mozes mat uplne ine, podstatne je ze si vtom co robis dobry, a kludne mozes byt lepsi nez ty co to maju vystudovane na papieri

a hentakej brady sa nedožijem, jedine ak mi ju nalepíte