skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Čitateľský denník - pomoc
-> haso: STU strojnicka fakulta

-> Skoda RBK:
vynikajuco...
a jakaze to bude skola?

a jakaze to bude skola?
-> haso: ved sak o tyzden idem do BA do skoly tak ho mozem zobrat zo sebou
-> Skoda RBK: Ď

no kuknem ti to
-> Skoda RBK: no tak ja by som potreboval hlavne tieto 3 diela:
Palárik: Zmierenie alebo dobrodružstvo pri obžinkoch
Tolstoj: Anna Karenina
Timrava: Ťapákovci
pretoze to neviem najst na nete nejaky uspokojivy obsah
pretoze to neviem najst na nete nejaky uspokojivy obsah

-> haso: kámo tak takýto problém som aj ja zozaciatku sa snazil ríesit na gymnaziu, ale potom som si povedal ze to nema cenu kktiny sa mi citat nechce a tak, aj ked som na to doplatil a zmaturoval na stvorec ale ma to nejebe
Inač mohol by som ti poskytnut segrin citatelsky ktory som ja nepouzival vobec skusim ho kuknut ale to by som musel postou lebo v el. forme ho nemam.

Inač mohol by som ti poskytnut segrin citatelsky ktory som ja nepouzival vobec skusim ho kuknut ale to by som musel postou lebo v el. forme ho nemam.

-> Rapid135: vyborne, vyborne:) dakujem dakujem

-> haso: kareninovu nekde najdu to sem mel jako referat v prvaku
koukej si to přečíst

-> Mr.Lumpy: to vidis, to ja zasa jak mam volnu chvilku tak lahnem do postele a spim
a kedze zajtra skoro vstavam idem to praktizovat aj teraz

-> haso:
to já zase docela rád čtu - ne že bych ležel hodiny v knihách ale občas si vytáhnu nějakou knihu a počtu si.

to já zase docela rád čtu - ne že bych ležel hodiny v knihách ale občas si vytáhnu nějakou knihu a počtu si.

-> Mr.Lumpy: no mas pravdu, musim uznat
ale mne sa fakt nechce a nemam ani ziadne nutkanie prijst domov a otvorit si knizku a zacat si citat
ale s kamosom som isiel do kniznice, a pani na vratnici ze, hej ty! pridem ku nej a ona ze, pozri sa na mna, a ja kuknem a ona ze, ja na tebe vidim ze ty necitas knizky teba dnu nepustim
a tak som tam pri nej cakal kym kamos si pozicia knihy

ale mne sa fakt nechce a nemam ani ziadne nutkanie prijst domov a otvorit si knizku a zacat si citat

ale s kamosom som isiel do kniznice, a pani na vratnici ze, hej ty! pridem ku nej a ona ze, pozri sa na mna, a ja kuknem a ona ze, ja na tebe vidim ze ty necitas knizky teba dnu nepustim

-> haso: já vim. Je to nespravedlnost ale co se dá dělat .
Nicméně já mám rád na věci svůj názor a také si tím rozšiřuju slovní zásobu

-> Mr.Lumpy: vies, necitam to aj preto ze ja by som to poctivo cital a dostal za 1, niekto si to stiahne z netu, nic na tom nerobi a tiez ma za 1, no skoda casu, to sa radsej vyspim

-> myl@s: njn já sem poctivec
-> haso: k tý Karenině napiš že skočila pod vlak ale než ji rozštípal na kousky tak si to rozmyslela ale už to nemohla zvrátit

-> haso: k tý Karenině napiš že skočila pod vlak ale než ji rozštípal na kousky tak si to rozmyslela ale už to nemohla zvrátit

-> Mr.Lumpy: tohle nam vstepovali 8 let,ctete povinou cetbu,budete to vsichni potrebovat,jsem precetl asi 2 knizky a maturoval jsem za 1

-> Mr.Lumpy: mas vek rovnaky ako ja podla toho jak ti kukam do ID karty, a myslim si ze este nieje cas myslet na maturu, a zas setci robia stresy ze matura, a ked to spravilo tolko ludi nemoze ty byt tak tazke

takže, dickensa a dostojevskeho som nasiel ako uspokojivy referat na tom ctenarsky dennik.cz (z ceskych stranok si nemyslim ze to bude mat niekto z mojich spoluziakov)
este zostava:
ach jo, take...no skoda slov

este zostava:

-> myl@s:

-> Mr.Lumpy: tohle je všeobecne rozsirena lez s tou maturitou

-> haso: to mi připomíná mího strejdu ten přečet taky Cedrycha, Honzíkovu cestu a Lovce mamutů
.
Jde o to že tu četbu budeš pak potřebovat u matury.

Jde o to že tu četbu budeš pak potřebovat u matury.
-> Mr.Lumpy: akoze, ja viem ze by som mal vedet nejaku tu literaturu svetovu a poznat diela, ale toto mne fakt nic neda, nemam cas na to aby som cital 300stranovu knihu, proste, nebudem tyzden kazdu volnu chvilku citat len kvoli tomu ze budem nieco vedet na ktore sa ma spyta mozno jeden clovek za zivot
ked uz mam volnu chvilku tak si otvorim M.R Cedrych, Udrzba, serizovani a opravy svepomoci pretoze je to aj moj konicek ale zaroven si myslim ze mi to bude mozno k dacomu prospesne...
mozno
ale precital som 2 knizky, malý princ a robinson crusoe
a konec...

ked uz mam volnu chvilku tak si otvorim M.R Cedrych, Udrzba, serizovani a opravy svepomoci pretoze je to aj moj konicek ale zaroven si myslim ze mi to bude mozno k dacomu prospesne...

ale precital som 2 knizky, malý princ a robinson crusoe

no dickens se číst dá ostatní je, a to uznávám, trošku masochismus, ale přečíst pár klasickejch děl jako Shakespeare, Villon, novější Sládek, Vrchlický, Remarque, V+W, Čapek atp... myslím nikomu neuškodí
Samo sem nemyslel Tolstého Vojnu a mír atd....

Samo sem nemyslel Tolstého Vojnu a mír atd....
-> Mr.Lumpy: tyhle žvásty se snad ani číst nedaj
-> haso: sucitim s tebou bratu
zrovna dnes som mal sen ako som maturoval z literatury
fuj hnusny sen , este ze som sa zobudil
literaturu som neznasal

-> Xenn: kua ty si mi teda strasne pomohol
hned mi je to jasne
-> Mr.Lumpy: omluv ma, ale knizky to fakt nieje pre mna, teda aspon nie taketo hluposti...ja mam precitane knizky ktore ma zaujimaju

-> Mr.Lumpy: omluv ma, ale knizky to fakt nieje pre mna, teda aspon nie taketo hluposti...ja mam precitane knizky ktore ma zaujimaju

-> haso: Hele nic ve zlým, ale nebylo by špatný pár knih přečíst? Protože mít alespoň základní literární přehled není k zahození.

-> haso:
Dickens: Oliver Twist - popis Pomadu to bude asi to iste :)
Dostojevskij: Zločin a trest - popis moju jazdu po panonskej ked som sa s Wla-dom nahanal asi v 160ke pomedzi auta...
Tolstoj: Anna Karenina - pozri si barjaku telenovelu onosa to snat zaklada na tom iskom ked je tam zena.... a pridaj majetky....
Timrava: Ťapákovci - to bude asi nejaka sicilska rodina... ak si hral mafiu tak napis dej...
Palárik: Zmierenie alebo dobrodružstvo pri obžinkoch - popis to ako si zo 105ky robil 130tku a to lamborghini si aj tak nedobehol...
PS dufam ze som ti pomohol dakovat nemusis
Dickens: Oliver Twist - popis Pomadu to bude asi to iste :)
Dostojevskij: Zločin a trest - popis moju jazdu po panonskej ked som sa s Wla-dom nahanal asi v 160ke pomedzi auta...
Tolstoj: Anna Karenina - pozri si barjaku telenovelu onosa to snat zaklada na tom iskom ked je tam zena.... a pridaj majetky....
Timrava: Ťapákovci - to bude asi nejaka sicilska rodina... ak si hral mafiu tak napis dej...
Palárik: Zmierenie alebo dobrodružstvo pri obžinkoch - popis to ako si zo 105ky robil 130tku a to lamborghini si aj tak nedobehol...
PS dufam ze som ti pomohol dakovat nemusis

-> Ovečka: ale, to co je na nete take iste mohol ztiahnut niekto z mojich spoluziakov, preto skusam tu, lebo ked si to napisala ty a neuverejnila tak nikto z mojich spoluziakov to mat nemoze
-> Martin2705: klidne moze byt aj v cestine, sak nejak cesky umim a do slovenciny to prerobim, tak ak by si mal o tom zaznam tak by som bol velmo stastny

-> Martin2705: klidne moze byt aj v cestine, sak nejak cesky umim a do slovenciny to prerobim, tak ak by si mal o tom zaznam tak by som bol velmo stastny

www.ctenarsky-denik.cz - dej si hledej text a máš to
jinak stačí, když si do googlu zadáš název díla a autora a vyjede ti spousta odkazů

jinak stačí, když si do googlu zadáš název díla a autora a vyjede ti spousta odkazů

V češtině je ti to asi na prd, co? čet sem dickense, dostojevského i tolsteho a moh bych o tom mit i nekde zaznam.
nemozete mi pomoct s citatelskym, nemate niekto precitane a spraveny citatelsky dennik alebo referat z tychto diel?
Dickens: Oliver Twist
Dostojevskij: Zločin a trest
moooc by ste mi pomohli, prosiiim

Dickens: Oliver Twist
Dostojevskij: Zločin a trest
moooc by ste mi pomohli, prosiiim