skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
aukro a vyhrazená cena
-> Kloggie: Takovej kram, kup simsona

-> Reeaper:
to se nedivim

-> Kloggie: to já ti neporadím.. kdybys mi neposlal fotku, klidně bych byl schopnej to zamenit za akvarijní rybičku 

-> Reeaper: teď vážně, je těch 18 ta ten Malaguti reálná cena? Je to málo nebo hodně?
-> Zdany: rozděluj Vyhrazená cena a Minimální cena :-) prostě místo vyhrazený ceny xx kčs nasadíš hnedn a začátek takovou cenu a je to ;-) máš šanci na tom ještě víc vytřískat ;-)
-> zdenekz: :)))))))))))))))))
-> Zdany: takhle už cpu aukro dost a vzhledem k tomu,jak to funguje mám dojem že to akorát prochlastaj
-> Reeaper: Ted v mailu skutecne prislo, ze bude vyhrazena cena zrusena. Duvod jsem zatim neresil. V kazdem pripade je to trosku levarna na prodavajici. Ale budiz. Mozna by se dalo udelat na aukru toho, ze by se minimalni cena dala zasilat za smsku, cimz by aukro vydelavalo zase dalsi prachy.. :)))
Jinak minimalni cena byla pro prodavajici dobra vec. Ted to bude fungovat asi tak, ze se zacne drazit predmet od "minimalni - vyvolavaci" ceny a to uz zase nebude tak zajimave. ..
Jinak minimalni cena byla pro prodavajici dobra vec. Ted to bude fungovat asi tak, ze se zacne drazit predmet od "minimalni - vyvolavaci" ceny a to uz zase nebude tak zajimave. ..
-> zdenekz: já neříkám, že s tebou v tohle nesouhlasím
taky nějak mi přijde, že topostrádá smyl.. na co skrývat minimální cenu, za kterou to chci prodat..
Ale zase človkě, kterej to tam zadá, tak asi ví, proč to tam zadal.. a ty to tam nezadáš, pže se ti to nelíbí :-) tqkový věci se eliminují samy

Ale zase človkě, kterej to tam zadá, tak asi ví, proč to tam zadal.. a ty to tam nezadáš, pže se ti to nelíbí :-) tqkový věci se eliminují samy

-> Kloggie: a nebo neví, co prodává ;-) neuvažuj a ber!!! 

-> zdenekz:
teďs mě dostal
Se asi překlep - v mailu mi psal že výkon je 6,7kW

co?motor z boeingu?
-> Reeaper: ajo, teď koukám že je tam 670kW to by byl brutální skůtr
já sem tam ty dva vybral pro srovnání - cenově, ne že bych si je chtěl koupit

já sem tam ty dva vybral pro srovnání - cenově, ne že bych si je chtěl koupit

-> Reeaper: a to budu přehazovat sám sebe? na to já se.u.Buď ať dá kolik by za to chtěl dostat,když to bude k tomu tak se nějací najdou kteří se budou tahat.
Chápej,jsem na aukru asi 3tí rok,a tam se celou dobu debatuje o tomhle paskvilu.Hlavně to spoustu lidí odradí.
Chápej,jsem na aukru asi 3tí rok,a tam se celou dobu debatuje o tomhle paskvilu.Hlavně to spoustu lidí odradí.
-> zdenekz: ale prd ;-) uvažuj ;-) čekáš, že někdo další přihodí? takže cena poleze nahoru.. a budeš se to snažit překonat? tak co řešíš a rovnou nahoď cenu vyšší, ne?
¨samože je něco jinýho, pokud to má někdo nastavený na nereál.. ale uznávám, že bych se tam bez toho taky obešel..
-> Kloggie: kura ty si vybíráš samý lepší
mě sel íbí max ten první, jinak žádnej 

¨samože je něco jinýho, pokud to má někdo nastavený na nereál.. ale uznávám, že bych se tam bez toho taky obešel..
-> Kloggie: kura ty si vybíráš samý lepší

konkrétně je to tenhle skůtr:
www.motomarket.cz/pages/. ../browse_form.php?id=2231 91&...
jako za tu cenu můžu mít třeba tohle:
www.motomarket.cz/pages/. ../browse_form.php?id=7130 1&a...
nebo tohle:
www.motomarket.cz/pages/. ../browse_form.php?id=1110 15&...
a bylo by to i s papírama
www.motomarket.cz/pages/. ../browse_form.php?id=2231 91&...
jako za tu cenu můžu mít třeba tohle:
www.motomarket.cz/pages/. ../browse_form.php?id=7130 1&a...
nebo tohle:
www.motomarket.cz/pages/. ../browse_form.php?id=1110 15&...
a bylo by to i s papírama

-> Reeaper: jj, už jsem mu napsal a vyhraženou cenu mi napsal, ale to je pro mě nereálný, na to že to je na nd...
Konkrétně je to tohle:
www.aukro.cz/show_item.ph p?item=23945...
-> zdenekz: jj, přesně moje slova, je to naprd a zbytečně vyhozenej čas
Konkrétně je to tohle:
www.aukro.cz/show_item.ph p?item=23945...
-> zdenekz: jj, přesně moje slova, je to naprd a zbytečně vyhozenej čas
Ta vyhrazená cena tam je na pí.u.Zrušit takový inzeráty.Přihodíš a čumíš,když nikdo další nemá zájem tak je šlus.Jedině se dohodnout s prodejcem jiná cesta není.
-> Kloggie: zkus napsat prodejci, některý ti to napíšou ;-)
Aha, takže je to takhle:
Pokud není vyhrazené ceny do konce aukce dosaženo, Prodejce nesmí předmět prodat. Může aukci zveřejnit znovu a Kupující se může zúčastnit nové aukce.
Tak to je v p.deli:(
Pokud není vyhrazené ceny do konce aukce dosaženo, Prodejce nesmí předmět prodat. Může aukci zveřejnit znovu a Kupující se může zúčastnit nové aukce.
Tak to je v p.deli:(
-> Kloggie: přesně takhle to je/bylo. Teď se na aukru něco aktualizovalo, ještě to nemám nastudovaný
tak je možný, že jsou změny.
Ale jinak se koukni do nápovědy, je to tma vysvětlený, mě se to nece hledat

Ale jinak se koukni do nápovědy, je to tma vysvětlený, mě se to nece hledat

-> Luky.: Jo to mi přišlo taky, ale to bylo až tuším od 1. ledna.
Ok, já se mrknu na to vlákno, dík.
Ok, já se mrknu na to vlákno, dík.
-> Kloggie: Jo, tak nějak to asi je, ale tuhle mi přišel nějakej newsletter z aukra na mail, a myslim že tam bylo psáno že jako novinka se vyhrazená cena ruší. Nevim to 100%, nicméně někde na Aukru by tohle mělo bejt taky popsaný
-> Kloggie: najeď si v aukru do diskuze a tam to máš vysvětlený.Případně tě odkážou na nějaký vlákno který už to řešilo
Jak je to s vyhrazenou cenou na aukru?
Příklad:
dražim auto, draží se od 5ti tis. jsem jedinej zájemce, dám tam nějakou cenu, dejme tomu 5100, ale vyhražený ceny nebylo dosaženo, až do konce jsem jedinej zájemce. Takže když nedosáhnu vyhražený ceny, tak to nevyhraju? Prodejce mi to neprodá?
Příklad:
dražim auto, draží se od 5ti tis. jsem jedinej zájemce, dám tam nějakou cenu, dejme tomu 5100, ale vyhražený ceny nebylo dosaženo, až do konce jsem jedinej zájemce. Takže když nedosáhnu vyhražený ceny, tak to nevyhraju? Prodejce mi to neprodá?