Dnes v noci zas debilný sen

Snívalo sa mi, že šéfovia v našej firme kúpili Feldu 1,6 (pred 10 rokmi jedna na firme bola a jazdieval som na nej).
No, a riaditeľ sa rozhodol, že na nej ide trochu porobiť motor. To asi preto, že som sem na virte čítal o Fe1,6.
Kúpila sa nová hlava, opieskovali sa plechy okolo motora (ventildekel, šusplechy a pod.). Šéf už montoval tú novú hlavu na motor a ja, ako som ho v tom sne pozoroval, a že aby som nestál len tak nečinne, tak ma napadlo, že by som mohol tie opieskované plechy ponatierať
. Tak vravím šéfovi, že ja zatiaľ natriem plechy. Šiel som s tým ku mne do garáže, kde viem, že tam mám aj štetce, aj farby. No a sranda je v tom, že zrazu som nemohol nájsť ani jeden štetec. Čas utekal a šéf už bol podráždený, že prečo som to ešte stále nenatrel. Vravím, že neviem nájsť štetec. Tak že idem pohľadať aspoň farbu. A zrazu ani farba nikde nebola
Stresy jak hovado....V tom som sa zobudil a vravím si, že čo za chobotina sa mi to snívala

klicky sem samozrejme nechal uvnitr, ale nebyl slyset motor tak ze jedine to odtahli nebo odtlacili. Tak sem to tam zacal prochazet a v jednom prujezdu vienamska zelenina a za ni skladiste, pootevrenejma dverma sem zahlidl skodovku, porozhlidl se a vrata ze skladiste miri dal na nejakej plac pred kramama u druhy strany, kterej se po par metrech zacina svazovat. Pak na T krizovatku a hlavni silnici... Nebylo co resit