skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sněží :-)
Tak já dnseka roztočil auto v pohodě a denska bylo minus 21, kámoška z Chrastavi říkala, že tam bylo minus 28

-> darklord: tj, tj. No ja auto potrebuju akorat na prijeti a odjeti domu(po 4 dnech), tak jsem do skodylaka dal zalozni baterku, ktera na central staci a "hlavni" ktera na tom bohuzel uz neni nejlip je v teple
obvzlast, kdyz je tento tyden takova kosa
jit jen tech 10 minut na veceru do menzy hruza.

-> Klubko_: ja osm rano bezal do skoly na studijne (aj tak som vybavil hovno) a rapid bez zavahania po napumpovani naskocil na prevalenie, mam novy termostat tak za chvilku bolo aj celkom prijemne vo vnutri (neprimrzal smo k sedacke a volantu)
taky luxus ze baterka v skrini si nemozem dovolit... to by smo zamrzol kym by som to rano zapojil

-> 105: je trosku zima co? A co baterka?
ja taky nenatocil rapida :( kurva, kdyz sem vyndal svicky a zandal tak skytl a nic
Hlavně že je teplo. -24°C
takže blízko jičína venku krásných - 25stupňů pod nulou doma 25+
já mám dneska asi dovolenou
startér točí jak blbej aleani si to neprdne
plus vrstva ledu na sklech zevnitř i zvenku
a to je jen -18,9

-> Klubko_: tady jsou plastový takže netáhne... ale akorát slyšim co se děje ve škodovce a když zhasnu tak si můžu, při tom světle co z ní jde, číst 

-> Mr.Lumpy: tahne vam aspon oknama na kolejich? V ostrave na kolejich je taky -15°C a baterce z auta je teplo pekne ve skrini
.

-> Nwkt: já myslel že měřej někde u kolejí

-> Mr.Lumpy: To měří ale v Bolevci, tam je teplejš 

-> Nwkt: na koleji
-> Syny: na infernetu je - 12 °C takže máš rozladěnej teploměr :D
-> Mr_Kubas: neboj :-) s mojí přípravou na zkoušky jsem v Roudnici co by dup... :D
-> Syny: na infernetu je - 12 °C takže máš rozladěnej teploměr :D
-> Mr_Kubas: neboj :-) s mojí přípravou na zkoušky jsem v Roudnici co by dup... :D
-> Mr.Lumpy: Sis jel z Roudnice do Plzně pro titul nebo proč si dezertoval? Tu na virtu je nás odsud tak málo a ještě si nás oslabil 

-> Mr.Lumpy: tu je -15 °C (Plzen) 

-> Mr.Lumpy: Co pohledáváš v Plzni 

Tyvoe tad je -15 skoro... To bude rano tak -20 a na zahrade tak -25 

Koukám z okna a venku bude pěkná kosa, chudák Fanouš
je tam pěkně ledově bílo, uvidíme ráno

jsem tak mrknul z okna menzy a co nevidim. Taaakovej placek

kutná hora-ráno napadáno asi 5cm,od tý doby nic
-> Nwkt: většinou když ty jsi napsal že u vás sněží, tak u nás to bylo do dvou dnů, přes víkend bylo -20°C běžně, ale od zítřka může u nás mrznout jak chce, emigruju na jih, tam by mohlo být přes den klidně i nad nulou :o)
čáslav- mrzne jak kua a chumelí

-> pyroman: Kdyžtak zavolej kdyby něco, jestli pojedeš přes Plzeň, ale ze škarpy tě s tim prdítkem nevytáhnu 

-> Nwkt: hmmm to sem zvědav co na mě čeká
-> pyroman: Určitě bude, neobvykle to směřuje od východu na západ
-> petr s: jj - ve stredu az -20°C :D
-> Nwkt: doufám že to nepadá i směrem na KV
-> Nwkt: Ale bude tepleji
Nééé už zase padá ten humus
-> 105: 

-> David29: -> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí):

-> David29: Cierni eskymaci? 

-> 105: Eskymáci 

-> David29: nebo se k vam nekdo stehuje
Na těsnění používám poslední tři roky tohle. Funguje to výborně, rychlovka - stačí přejet jako tužkou a hlavně je to hned suché bez nějakého povrchového mazu apod. takže se nikdo při nastupování nezamaže.
Dříve jsem používal jemnou vrstvičku elektrikářské bílé vazeliny.
Dříve jsem používal jemnou vrstvičku elektrikářské bílé vazeliny.
Glycerin som uplne nahodou objavil v jednej drogerii v madarsku... flaska asi 2dl, s nemeckym textom - Pripravok na osetrovanie gumovych tesneni na automobiloch a oknach...
A bola to nejaka taka predajna v nakupnom centre, ze som si myslel, ze tam budu mat same pipenkovsko-metrosexualne potreby.... a prekvapko, vedla glycerinu bola aj solvina
A bola to nejaka taka predajna v nakupnom centre, ze som si myslel, ze tam budu mat same pipenkovsko-metrosexualne potreby.... a prekvapko, vedla glycerinu bola aj solvina

-> tonek.favo: oleje.cz/eshop/show_prod.
php?id=1214
-> TOMIK--007 19.01.10 09:44:23: já taky ne... co mi to dalo práce abych se aspoň dostal dovnitř škvírou 

-> Klubko_: to odpuzuje podstivý lidi zabývající se autama a šroubkama celkově
a dík za rady, zkusil sem toho vela, ale ten glicerýn zkusím zehnat, táta si ho taky chválil

-> Klubko_: WD germany je navoněná nafta
-> petr s: jojo, to cinsky WD myslis jo? To este nevim, co odpuzuje.
-> Klubko_: Ale tady se prodává náhražka WD glicerinový olej se prodával v drogerii
-> myschaak AZNP K.Hora: prave vim, ze je to starej figl, ale fakt nevim, esi se to da sehnat. Nejakej odpuzovac vody proste ne? To by melo byt i WDcko. To bylo puvodne vyvinuty jako odpuzovac vody.
silikonovy olej v spreji, tiez to zabralo ;)
-> Klubko_: jo tatík to tím taky natíral
-> tonek.favo: potri tesneni glicerinem. Ale nevim, kde to sehnat