skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sněží :-)
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): no tak na svojom aute vzhladom k tomu ze cestovne rychlosti a vzdialenosti su male az stredne tak tam mam stale or6 :D ale spotrebaka som prezuval aj ja pred 2-3 tyzdnami na nove zimaky ...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jsem se dival a to teda kdybys chtel neco lepsiho, jak matadory je teda pekne drahej rozmer 

-> Klubko_: ale prd zlavy...... za po.rate matadory MP59 dam 58E za kus..... co narobim, mam pekne drahy rozmer 195/55 r15 ale jednoducho potrebujem zimaky lebo to, co mam obute teraz sa uz rozpadava pred ocami a netrufnem si na tom ist do Alp az niekam skoro do Svajciarska... predsa len, tie gumy co mam maju okolo 3 - 4 mm dezen a 7 rokov....
Strasna sranda bude, ze o par tyzdnov ma caka aj nakup letnych.... vymena oleja, klinaku a nejake drobne opravy po zime..... kua, to bude penazi.....
Strasna sranda bude, ze o par tyzdnov ma caka aj nakup letnych.... vymena oleja, klinaku a nejake drobne opravy po zime..... kua, to bude penazi.....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): budou slevy ze? Ale na druhou stranu na dalsi sezonu budes mit uz rok stary gumy kdyz ony casem trochu degradujou
-> afro100: preco jak na debila? Ja idem teraz kupovat nove zimaky 

ja sa nechystam prezuvat, keby som prezuval uz teraz na zimaky tak by sa na mna asi divali jak na debila 

-> P@nis: 

www.novinky.cz/domaci/193
426-v-breznu-bude-opet-sne
zit-otepli-se-az-koncem-me
sice.html
Kdo se chystal přezouvát ?
Kdo se chystal přezouvát ?

-> myschaak AZNP K.Hora: čekám až prijdou

-> Kaprof: a už máš papíry?

-> myschaak AZNP K.Hora: 206? heduš jezdí jen ne serizena a nastrojena a ta tvoje mrcha je otázka dvou tejdnu pač za boha nemužu najit sací parohy v tom mojem skladišti v Konarovicích

-> Kaprof: dyť ti nic nejezdí!

-> myschaak AZNP K.Hora: ja ani neprezouvam a dojiždim zimáky

ja ted vyzuju arc,, nalakuju a uz prezouvame
-> Syny: taky jsem nad tím přemejšlel,ale asi ještě tejden dva počekám
-> Nwkt: Vsak nez bude vyplata, nez pneu koupim a nez to necham prezout, tak uz bude permanentne 20 nad nulou 

-> Syny: Podle předpovědi má v pondělí opět bejt pod 0°C
-> Syny: pokud nebudeš jezdit po D1 a nebo někde kde je povinná zimní tak nevim proč nepřezout
Na slunci 23°C, ve stinu 8°C a to je pul 11 rano :) Po vejplate koupim 2 novy letni gumy a jdu do toho asi :)
-> Klubko_: mě až dojde auto od klempíře a kola budou mít nový lak (cca 2 týdny tak přezouvam)
-> Syny: taky uz nad tim zacinam premyslet 

-> Syny: poď do toho 

Ze bych prezul na letni? 

-> Jožynek : jojo,tuhý nápravý nemaj šanci....Tatra forever)....jen ty nový vojenský skororenaulty se mi nelíběj,dneska jsem dvě potkal tak jsem měl zkaženou náladu a pak jsem potkal vojenskou 815ku 8x8 s doprovodem co táhla transportu a na ní v3s a hned bylo líp

-> myschaak AZNP K.Hora: práve, predok mu točil a točil a ani sa nepohol...

-> Jožynek : no jo,bejt to tatramatka tak by pomačkal pár uzávěrek,předek a jel by dál...ale tyhle mrchy se nerozjedou když jim nachč*ješ pod kolo...
-> myschaak AZNP K.Hora: jo jo...

-> Jožynek : jo tak on tam zůstal a museli ho vytáhnout?

-> myschaak AZNP K.Hora: Pravdupovediac nechápem načo tam vošiel, kedže jednak je tu zákaz áut vojsť, a toto robia v tej škôlke napravo ako vidno, ale vchod je úplne inde, tak neviem čo tu hladal..

-> Jožynek : aa,koukám že už tam jsem v akci

-> Jožynek : tohle přidej do tématu Jak blbci parkují 

-> Jožynek : Jak parkuje blbec?

-> Jožynek : s tou osmikolou dostal šmejrana ledu,jo?

Inak KE, cez noc prší a sneží, a cez deň sa to pekne topí...
tu taky chčije....jinak po stavbách břečka jak má bejt....to zas bude,dneska jsem vyhrabal holínky

-> Zeke-ten šestý: no nevím co je lepší, jestli potoky na ulici nebo led - dle mě je to stejně na pí.u 

-> VeTeV: jojo, at uz to svinstvo roztaje :D
vysoká hlasí dešťové přeháňky
-> Zeke-ten šestý: nekecej fakt? sem vyšel z práce a málem mě mr.lo - všude potoky vody
Praha - prší
-> VeTeV: Zase teplota "na slunci" 

-> Syny: vem si cepicu a salu at nenastydnes 

Tyblaho, tak v Plzni je +10,5°C a to tu nesviti slunce 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Jo, tady v Praze je taky krásně...
Každopádně ted ten tající sníh na silnici zamrz, takže sranda
A silničáři nikde, pač jim došla sůl 
Každopádně ted ten tající sníh na silnici zamrz, takže sranda

-> David29: sakra a na slovensku dneska slnko, +6°C a na zapade uz len biedne zbytky snehu.....
Hlavně pod tim to snad bylo namrzlý, pač to klouzalo šíleně...
Tak si včera na linku vyjedu pozdějc, pač v Praze pršelo... tak jsem si myslel jak to přeletim... Na 19.km na D1 směr Brno sjedu z dálnice a ejhle 

-> Jožynek : asi zimne slicky