V bene je kolem 15cm - sem si dal dneska cestu do Prahy - odmítl jsem jet autem bo soused mlel, že to nemá cenu, tak si vykročím na bus v hodině H, kdy to jezdí co 10-15min... po 20min na zastávce, připomínajíce sněhuláka dorazí konečně BUS.. co naplat, sem se nevejdu - i ty 4 lidi předemnou bylo moc... a když se juknu na menší kopeček směr z Bene, kde hrabou 3ks TIR a ne a ne se rozjet, kolona nabírá hrozivých rozměrů, říkám si - počkám, některý z těch zbylých 4-5busů dojede... dojel po dalších 15 minutách - prázdnej, vytopenej... nasednu a po pár metrech si říkám - že já nejel vlakem :-)) průměrná rychlost na následujích 20km nepřesáhne 5km/hod... ale co už, zdřímnu si a za hoďku jsem v Praze... probudí mně až houkání sanitek a jinak ticho - Bus stojí u Pyšel, po cca 45minutách cesty - paráda... nebudu napínat, do Prahy to trvalo 2hodiny 15 minut čisté jízdy (standardně to trvá 35min), a nebejt šílůence za volantem Busu, který při nájezdu na D1 najel suveréně do levého pruhu, hamtnul na to a držel se kolem 80-100 km/hod, tak jsem jel o mnoho déle... celkově jsem od baráku do práce jel přes 3 hodiny