včera jsem jel do Bene po D1 průměrně 50/60km/hod - prostě to víc nejelo... ale už výjezd v Praze jsem nezvládl a od práce jaksi zabočil moc pozdě a jel pár metrů v protisměru - lidi nechápali a byl jsem rád, že jsem neskončil někomu v předku
u sjezdu z D1 se na mne nalepil nějakej lepič obecnej a byť předemnou byla kolona jak kráva a nechával jsem si menší odstup pro případně brždění, lepiče jsem měl stále v zádech, nalepeného na zadku... a taky došlo málem k tomu co jsem čekal - na jednom klesání kamion začal dost brutál brzdit a tím i celá kolona - já když viděl onoho lepiče, tak jsem briskně narval auto do odstaváku a měl jsem z prdele kliku - lepič než stačil zareagovat tak mě vlevo předletěl s bloklejma kolama a jen tak tak že neťukl toho předemnou... poučení? žádné... nalepil se na toho předemnou, kterého úspěšně ťukl na odbočce na Pyšely 
dnešní cesta do práce? odstavné parkoviště z Bene na D1 a posléze D1 od cca 10tého km na Prahu ve dvou pruzích - odstavné parkoviště kamionů...pokecal jsem báječně s řidičem Busu (dřív jezdil s kamionem). projel toho mraky a ukazoval bonzáka, co je hlídá v busu - když to na něj u Prahy začlo řvát, že má za 15min mít pauzu na 45min, tak jen doufal, že to stihne... stihl to na minutu přesně
a za odměnu jsem dostal dárek 

, ale i na těchhle gumách, to jede i brzdí uplně v pohodě

V aute jsem stravil zhruba 3 hodiny a 15minut na trase, ktera jindy trva tak 45minut. Vsude 5cm snehu a vic... Sul nic nerozpousti, vsude je snih. Kdyz jsem se dosoukal na usek kde uz to nestalo, tak predemnou jede kolona 5ti aut 30km/h... Nikde nic, jen na ulici snih. Na to uz jsem teda nervy nemel, takze jsem pekne celo kolonku predjel. Asi se hodne divili, ale pokud se na tom bojim jezdit, tak doprcic vubec nevyjizdim... Zkousel jsem si na tom brzdy a brzdi to hodne dobre az jsem to necekal. A co co jsem dneska s autem vyjel a vyhrabnul, to tedy vsechna cest zimakum co mam... Dobre drzi, a vyjel jsem i to o cem by se mi jindy jen zdalo... A malem bych zapomel, ze jsem dneska v ramci usetreni 15-30ti minut, nez obkrouzim totalne zasekanej kruhac na posledni vyjezd, jel protismerem 

pekne si to napisal ...