Pratele to co jsem zazil dneska v Plzni, to nepamatuju za celou svou ridicskou karieru... Vsechny ulice v centru a okoli stali. Nikde nic nejelo. Pak jeste trolejbus pretrhnul troleje, takze stali vsecky trolejbusy na ceste kde zustali mezi autama. MHD nejezdi, auta nejezdi. Nejrychlejsi doprava pesky... To co jindy jedu 20 minut jsem jel hodinu. To co jindy jedu 30minut jsem jel horinu a pul... Celkove jsem stravil dneska v kolonach pres 2 hodiny cisteho casu jen razenim 1 a N

V aute jsem stravil zhruba 3 hodiny a 15minut na trase, ktera jindy trva tak 45minut. Vsude 5cm snehu a vic... Sul nic nerozpousti, vsude je snih. Kdyz jsem se dosoukal na usek kde uz to nestalo, tak predemnou jede kolona 5ti aut 30km/h... Nikde nic, jen na ulici snih. Na to uz jsem teda nervy nemel, takze jsem pekne celo kolonku predjel. Asi se hodne divili, ale pokud se na tom bojim jezdit, tak doprcic vubec nevyjizdim... Zkousel jsem si na tom brzdy a brzdi to hodne dobre az jsem to necekal. A co co jsem dneska s autem vyjel a vyhrabnul, to tedy vsechna cest zimakum co mam... Dobre drzi, a vyjel jsem i to o cem by se mi jindy jen zdalo... A malem bych zapomel, ze jsem dneska v ramci usetreni 15-30ti minut, nez obkrouzim totalne zasekanej kruhac na posledni vyjezd, jel protismerem

Nastesti ridici co mi blokoval vyjezd to doslo a couvnul, za coz mu patri muj velky dik :) Hned zamnou jeli dalsi 3 auta :)
Ale s ruckou jsem si dneska uzil az az :) Akorat mi prasknul vejfuk :( Uz je v haji od doby o auto mam a dneska asi neustal teplotni rozdil po zahrati a rupnul, takze mam docela tuning zvuk, kterej bude az do jara, protoze v tomhle nic menit nehodlam...